אבשה כתב:
שמתם לב לאייטם שפתח את המהדורה? בנוגע לכרטיסים שהנהלה בכדורגל הקצתה לאוהדי ב"ש ל-11-10?
בגדול הם נפנפו על כך שאוהדי ב"ש צריכים לשלם 110 ₪ (כולל עמלה) על כרטיס למאחורי השער, והציגו את זה כך שבאורך פלא נעלמו כרטיסי הנוער-חייל שעולים חצי מזה.
הם העלו אוהד שלהם לשידור שידבר על כך. מה שהובן ממנו זה שבהתחלה הובטח לאוהדים שלהם שכרטיס נוער-חייל תקף גם לסטודנטים ולאחר מכן ההנהלה שלנו בדיעבד התנערה מכך, וזאת לאחר שסטודנטים כבר רכשו את הכרטיס. יש לציין שזה נראה שרסקין והיתר בכלל לא היו סוגרים על הפרטים של המקרה, אלא למדו אותם מהמרואיין, תוך כדי השיחה איתו, מבלי שיאמתו זאת עם עוד מקור מידע.
במהלך סוף השבוע (לאחר השידור) נתקלתי בהודעה בפייסבוק של ההנהלה שלנו, בה בין היתר נכתב שעדיין נשארו כרטיסי נוער חייל ל10-11.
100 ₪ (פלוס עשרה שקלים ללאן) זה אכן מחיר שערורייתי, ואני האחרון שיסנגר על חבורת הכסילים של הנהלת הפועל ת"א כדורגל, במיוחד אם הם אכן עשו מהלך (מכוון או לא) של הטעית הצרכן בהקשר לכרטיסי סטודנטים, אבל מה שקרה שם באולפן בהנהגת רסקין זאת היתה גניבת דעת מדרגה ראשונה, וכאמור אני בספק גדול האם הם בכלל טרחו לבדוק לעומק את העובדות שבשטח, שלא נדבר על מתן זכות תגובה, כיאה לתכנית שמתהדרת בשם "עיתונות". אני אפילו לא בטוח שההנהלה אכן הבטיחה בתחילה שכרטיסי נוער חייל למשחק יכללו סטודנטים, וזה לא שהם המציאו פה את הגלגל, זאת הרי הנורמה הקבועה (והקלוקלת יש לציין) בתמחור כרטיסים בכדורגל הישראלי.
שוב, אני האחרון שיסנגר על ההנהלה שלנו וזה ממש לא העניין פה, אני חושב שגם אם זה היה עם קבוצה אחרת גם הייתי מתעצבן מזה (למרות שבדר"כ זה עלינו), כי פשוט חוסר המוסר העיתונאי שלהם כ"כ מרגיז. אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה.
עשו טעות אם לא עלו להגיב. (לא ראיתי את התוכנית אחרי שנגמר הקטע של מתן).
אין חובה למכור כרטיסים מוזלים לסטודנטים. וגם יש הגיון לשמור עליהם לנוער ולחיילים. הקבוצה יכולה לתת הטבה לאוהדים שלה, אך לא חייבת לתת אותה לאוהדי קבוצות אחרות.
הם הצליחו לבלבל בין נושאים. בסופו של דבר הוא אמר שיש כרטיסי נוער וחיילים ב-50 ש"ח, וכנראה יש מספיק וכל הטענה הייתה על כרטיסים לסטודנטים. רסקין יצא טמבל לדעתי.