תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום חמישי 26.12
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:13 
מעבר לכל הבלה בלה הרגיל, 2 ידיעות שלא נמצאות בסיקור של הפועל ב"ידיעות" וקשורות להפועל.

מחלה: בקבוצה בדקו בימים האחרונים מול הפועל תל אביב אפשרות לצרף את המגן אוראל דגני.

בתיה סהר נשאלה לגבי בן ומכבי חיפה והיא אמרה שלפי מה שהיא יודעת מ"אחד השחקנים הישראלים" דמארי מזמן סגור במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום חמישי 26.12
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:33 
חדשות נפלאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
התגעגעתי לבתיה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
עמיר פלג בידיעות.
כל מילה, כרגיל.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
פלג זה הדבר הכי טוב בכל העיתונות הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
בתיה אומרת שדמארי סגור בחיפה. אתמול ב"בוקר טוב ישראל" בגל"צ אמרו זאת גם כן (ידיעה של רמי יצהר).
היום ב"ידיעות" פורסם לעומת זאת, כי עמוס לוזון מאיץ ברמון להשאיל את דמארי לסלטה ויגו תמורת 350 אלף יורו עם אופציה לרכישת השחקן בקיץ ב-2 מיליון יורו (כשה-350 יקוזזו מהסכום לרכישה, היינו, ויגו תשלם 350 אלף יורו על השאלה ועוד 1.65 מיליון יורו על הכרטיס). ויגו רוצה להחתים את דמארי עד השבוע הבא.

אם אינני טועה, אשתקד פורסם שקבוצה ספרדית אחרת (לא זוכר מי) רצתה להשאיל את דמארי בינואר תמורת חצי מיליון יורו עם אופציה לרכישה ב-2 מיליון יורו (וכנ"ל סכום ההשאלה יקוזז) אבל רמון סירב. נראה מה הפעם, אם זה בכלל נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
"עידו חג'ג' או כל אדם מצד ג' נוסף, לא יוכל לקבל ולו אגורה שחוקה במקרה של מכירת שחקנים בהפועל ת"א", כך אמר אתמול גורם בכיר ברשות לבקרת התקציבים, שהתייחס לרצון העז של חלק מחברי הנהלת הקבוצה למכור לפחות שחקן אחד בחלון ההעברות הקרוב, במטרה לכסות חלק מחובות המועדון.

חג'ג', אחד ממחזיקי המניות בקבוצה, הכניס לקופת המועדון כמה מיליוני שקלים אשר חלקם, כך לדברי בכיר במועדון, רשומים כהלוואת בעלים.
מדובר בכספים שחג'ג' יהיה מעוניין להחזיר אליו ברגע שיוכל, אולם מה שהובהר אתמול על ידי אנשי הבקרה היה חד־משמעי - הוא לא יוכל לקבל לידיו כספים במקרה של מכירה עתידית של שחקנים.

אם כל זה לא מספיק, מי שכועסים במיוחד על התנהלותו של חג'ג' הם חברי עמותת האוהדים, שמייחסים לבור התקציבי הגדול שנפער בהפועל את העובדה שחג'ג', לטענתם, אמר בתחילת העונה כי במקרה של אי העפלה לאירופה, הוא ידאג להשלים את 10 מיליון השקלים שלא יגיעו מאופ"א. לטענת אנשי העמותה, הכסף טרם הועבר.
"עידו הבטיח לנו שישלים את הפער במקרה שלא נגיע לאירופה, בשל הסיכונים הגדולים שנלקחו בתקציב, ושידאג לחזק את הקבוצה, ואנחנו מצפים שיעמוד בהבטחותיו המקוריות ולא יפעל למכירת שחקנים ולהחלשת הקבוצה", אמרו אתמול גורמים המעורבים בעמותת האוהדים.
במקביל, ממשיך חיים רמון להתעלם ולנפנף חלק נכבד ממחזיקי המניות שדורשים כינוס מיידי בשל המצב המקצועי והכלכלי במועדון.
למרות פניות חוזרות ונישנות לקבלת תגובה מחג'ג', לא היה ניתן להשיגה.

הסערה הניהולית לא עוברת ליד השחקנים, ובמועדון סיפרו אתמול על אווירה לא נעימה בין חלקם לבין המאמן, רן בן שמעון. "מאז האסיפה אחרי סכנין, שחקנים לא יכולים להסתכל לו בעיניים. לפני שיבקש מאיתנו להיות אמיתיים, שיסתכל על עצמו קודם", אמר אתמול שחקן בקבוצה.
בהפועל בטוחים כי הפסד ביתי לב"ש יגרור את פיטוריו של המאמן, כשהלחץ מאוהדים הולך ומתהדק סביב בן שמעון שעושה רושם שאיבד גם את התמיכה מהיציעים.

בנושא אחר, הפועל נענשה אתמול במשחק רדיוס אחד עם קהל בפועל וקנס בפועל של 30 אלף שקלים ו־40 אלף שקלים על תנאי, זאת בעקבות אירועי הדרבי. בעקבות ההחלטה הפועל לא תארח את הפועל חיפה בבלומפילד וככל הנראה תעשה זאת באיצטדיון בנתניה.
"מדובר בעונש בלתי מידתי ומופרז", הגיבו אנשי הפועל להחלטת בית הדין, והבהירו כי יערערו לבית הדין העליון של ההתאחדות על ההחלטה, שאותה הגדירו בהודעה כ"שגויה ומחמירה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
איך בדקו עם הפועל לגבי דגני אם הוא בכלל שייך לחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
יצא לי היום לקרוא את מדור הספורט של "ידיעות אחרונות" ו"ישראל היום". מבלי להיכנס לתכנים עצמם ואמינות הידיעות וכו', איזה כיף היה לקרוא את הכתבות השלמות שעשו על הפועל אוסישקין, על ארז ועל רביב.
קבוצה, בלי תקציב גבוה אמנם, אבל - עם מאמן מעולה, עם שחקנים להם מחוייבות למועדון ולמקצוע, עם זרים שעלו לירה וחצי שנותנים תפוקה כמו זרים של חצי מיליון דולר ועם הנהלה שקשובה לאוהדים ופתוחה בפניהם ועושה הכל מאהבה ולמען הקבוצה. נהניתי לקרוא ב-2 העיתונים על קבוצת הכדורסל של המועדון ועל העוסקים במלאכה, מרמי, דרך ארז ועד רביב וקרלון.

ואיזה הבדל היה לי במצב הרוח כשהעברתי דף, מה חיכה לי בעמוד הבא.... נו, את זה הבאתי כבר למעלה - רמון לא סופר את סיימון, האוהדים נגד רמון, השחקנים נגד המאמן, המאמן מנותק ומאוהב בעצמו, השחקנים אחד נגד השני ובית הדין המשמעתי נגד כולם. נתראה בנתניה במשחק מול הפועל חיפה....

במילים אחרות: אפשר גם אחרת. הן קבוצת הכדורסל והן קבוצת הכדורגל סביר להניח שלא יזכו השנה בתואר כלשהו. בכדורגל שפכו 45 מיליון שקל ומשכנו את את עתיד המועדון. בכדורסל אוספים שקל לשקל כדי שיהיה לארז קבוצה להעמיד. הקהל בסופו של יום אותו קהל, פעם הוא יושב בשערים 5 ו-7 בבלומפילד ופעם נודד להדר יוסף.

אבל ההתנהלות, האווירה, המקצוענות - הכל כל כך שונה שפשוט מדכא אותי המצב בכדורגל.

בדיעבד, חבל שהעברתי דף בעיתון, בחיי שחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:38 
Charlie כתב:
"מאז האסיפה אחרי סכנין, שחקנים לא יכולים להסתכל לו בעיניים. לפני שיבקש מאיתנו להיות אמיתיים, שיסתכל על עצמו קודם"

יום יום אני אמשיך להגיד לשחקן שמתראיין כל יום למדורי התקשורת,
אתה אפס מסריח ולך תזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:41 
דמארי מאשר רשמית לhta בפייסבוק שהודיעו לו שהוא צריך להימכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:48 
נורא מעניין מה שהבקרה אומרת, יש לזה תוקף כמו שטביב לא הוציא שקל מהקופה בזכות אותה בקרה, או במילים אחרות ״יאלה יאלה״ דמארי כבר מזמן לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמא שלהם זונה.
כוס אמק.
בני זונות.
ועוד וריאציות חביבות.

מה עושים מה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:52 
אין כסף. מה לעשות? זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עצם המכירה של דמארי
זה הכל, כל מה שקורה בהפועל
אם מוכרים את דמארי, אבל בונים סיטואציה שבה בשנה הבאה אנחנו לא קבוצה שתרד ליגה, אין בעיה.
כמו שזה נראה היום, דמארי הוא רק הסיפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
זה היה ברור שמתישהו הבלון הזה של להסתמך רק על ההכנסות מאירופה יתפוצץ לכולנו בפרצוף.

נשאר רק לקוות שזה יזרז הבאת רוכש למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:31 
פעם אהבתי את הפועל ושנאתי את השאר.
היום אני הכי פחות שונא את הפועל מכל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:

אוהד של מי אתה בדיוק עם משפט כזה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
apu כתב:

לא שאני חושב כמוהו, אבל אני זוכר את רגשי התיעוב שלי כלפי קבוצת הכדורסל בעונה שבה הלכנו רק למשחקי החוץ (ואני אכן הלכתי כמעט לכל משחקי החוץ, בזמן ששאול מגעיל אותי לגמרי).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יהלום אדום כתב:
apu כתב:

לא שאני חושב כמוהו, אבל אני זוכר את רגשי התיעוב שלי כלפי קבוצת הכדורסל בעונה שבה הלכנו רק למשחקי החוץ (ואני אכן הלכתי כמעט לכל משחקי החוץ, בזמן ששאול מגעיל אותי לגמרי).

בחיי לא הצלחתי להוציא משפט שאני שונה את הפועל מעט פחות משאר קבוצות הליגה. מה זה המשפט הזה?
אני יכול להבין כעס, אכזבה, באסה, אבל שנאה לקבוצה? באמת?
את טביב אני שונא, את מוני אני שונא, את שאול אני שונא, את דון שימון אני שונא, הפועל יכולה להיכנס לקטגוריה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כסף לא כסף, מכירה של דמארי משמעותה הודאה לכך שהפועל מכוונת לסיים באמצע טבלה.
אם מכירה של דמארי לא תגרום "לרעידת אדמה" בקרב הקהל אז זאת תהיה תעודת עניות לנו כקהל.
גם אם עמאשה שלא שיחק כדורגל שנה יגיע במקום דמארי מלך השערים שלנו, עדיין צריכה לקום זעקה מקרב הקהל.
הגיע הזמן שגם רמון יבין שלא לעולם חוסן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
זה היה ברור שמתישהו הבלון הזה של להסתמך רק על ההכנסות מאירופה יתפוצץ לכולנו בפרצוף.

נשאר רק לקוות שזה יזרז הבאת רוכש למועדון.

אדום נחמד כתב:

כמו שזה נראה היום, דמארי הוא רק הסיפתח.

כמו שכתבתי בהודעה למעלה על קבוצת הכדורסל שלנו - שם עובדים נכון ובאחריות, לא סומכים על ניסים (אופ"א) או על כל מיני הבטחות של חג'ג'ים למיניהם. עובדים עם מה שיש.
נכון, אין הרבה כסף אבל יש ה-מ-ו-ן נשמה, ומחוייבות ומקצוענות ואיתם יוצאים מדי שבוע למלחמה ועד עכשיו גם מצליחים לגמרי לא רע. חדר הלבשה בריא ומאמן ענק יחד עם תמיכת הקהל וההנהלה הופכים קבוצה עניה כמו הפועל אוסישקין לסיפור הצלחה.

בכדורגל נהגו בחוסר אחריות משווע ומישכנו את עתיד המועדון על מזבח "אם נעלה לליגה האירופית" וכו'. הביאו שחקן יקר כמו שכטר, מאמן יקר כמו רב"ש וגם צמד הבלמים לא מהזרים הזולים בליגה. כשיש כסף - אהלן וסהלן, זה יהיה פשע לא להעמיד קבוצה בתקציב גבוה. אבל כשאין? אז מה יצא מכל הסיפור? שעכשיו מוכרים את דמארי ובקיץ את שכטר ובינואר הבא (2015) את גילי?! רמון לצערי מנהל את הפועל כמו שניהל את ההסתדרות. כדאי שניזהר, כי מנהל טוב הוא אף פעם לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אגב, באיזשהו מקום אני גם קצת חבל לי בשבילו. ממה שהבנתי, הבחור אוהב את הפועל, את הקהל ויש לו חיבור מצויין איתנו ועם המועדון. הוא לא רוצה לעזוב עכשיו, בניגוד לכל מיני שחקנים אהובים (למשל, דה-סילבה) שלא היססו לקבל הצעה בינואר ולעזוב באמצע העונה את הקבוצה. מעניין אם יש לו SAY והאם הוא רוצה/יכול לטרפד מהלך כזה בכלל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:59 
Charlie כתב:
NARKOTIKA כתב:

אגב, באיזשהו מקום אני גם קצת חבל לי בשבילו. ממה שהבנתי, הבחור אוהב את הפועל, את הקהל ויש לו חיבור מצויין איתנו ועם המועדון. הוא לא רוצה לעזוב עכשיו, בניגוד לכל מיני שחקנים אהובים (למשל, דה-סילבה) שלא היססו לקבל הצעה בינואר ולעזוב באמצע העונה את הקבוצה. מעניין אם יש לו SAY והאם הוא רוצה/יכול לטרפד מהלך כזה בכלל?!

דמארי יכול לסרב לעבור קבוצה ואי אפשר לכפות את זה עליו,
אבל ביננו, למה שיעשה כזה צעד טיפשי מבחינתו? הרי רמון ושו"ת ידעו לסובב את הקהל כנגדו בתור מי שחרב את הפועל, ועל הדרך יסבירו שעכשיו בגללו יצטרכו למכור את גילי ושכטר בקיץ (כאילו שזה לא יקרה בכל מקרה)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 15:01 
הדיבורים על ״חיבור״ עדיין מרשימים אתכם, מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 15:46 
pokara כתב:
Charlie כתב:
NARKOTIKA כתב:

דמארי יכול לסרב לעבור קבוצה ואי אפשר לכפות את זה עליו,
אבל ביננו, למה שיעשה כזה צעד טיפשי מבחינתו? הרי רמון ושו"ת ידעו לסובב את הקהל כנגדו בתור מי שחרב את הפועל, ועל הדרך יסבירו שעכשיו בגללו יצטרכו למכור את גילי ושכטר בקיץ (כאילו שזה לא יקרה בכל מקרה)...

אני לא רואה מצב שהקהל יכעס על דמארי כי הוא לא הסכים לעזוב את הפועל
זה לא אלרואי כהן שהיו עושים לו על זה את המוות
זה אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה שאף אחד לא ירצה לראות אותו עוזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 16:02 
יהלום אדום כתב:
its-sick כתב:
יהלום אדום כתב:
apu כתב:

בחיי לא הצלחתי להוציא משפט שאני שונה את הפועל מעט פחות משאר קבוצות הליגה. מה זה המשפט הזה?
אני יכול להבין כעס, אכזבה, באסה, אבל שנאה לקבוצה? באמת?
את טביב אני שונא, את מוני אני שונא, את שאול אני שונא, את דון שימון אני שונא, הפועל יכולה להיכנס לקטגוריה הזו?

הפועל לא, חיים רמון כן ועד שלא יוכח אחרת גם העמותה וכל החג'ג'ים והכצים למינהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 16:05 
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2706795
הצעה: חברי הדירקטוריון ירכשו את זכויות הניהול מחיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: