NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הרי אם היינו נותנים משחק טוב מול סכנין ומנצחים, היו פה זמירות הפוכות וגם זה קשקוש.
אתה באמת מחשיב את זה כטענה למשהו?
חצי שנה זה מספיק זמן להסיק דברים. בספטמבר בטח אמרת "חכו עם הביקורת, בינואר נדע לאן הקבוצה הולכת"
זהו. אנחנו יודעים.
אני בהחלט האמנתי שבדצמבר-ינואר נראה טוב ואני מאוכזב. אין מה לדבר.
אני גם מסכים שרב"ש עשה המון טעויות, וטעויות לא פשוטות. אני ,אגב, לא זוכר מישהו שהתנגד להבאת רב"ש. אולי בודדים.
ההתחשבנות של מי צדק או לא היא מיותרת.
ועם כל זה, עם כל הטעויות והבעיות שיש לו, אני חושב שבבסיס הבן אדם מבין כדורגל,יודע לאמן ויודע להוביל קבוצה.
זמן זה פרמטר מאוד משמעותי בעיני. חצי שנה זה לא הרבה זמן. נתתי בכוונה דוגמא דמגוגית, כי ככה זה עובד.
אני בהחלט מכבד את מי שאמר בחודשיים האחרונים שרב"ש צריך ללכת למרות שאני לא מסכים איתו. אני לא ממש מכבד את מי שאומר את זה אחרי משחק כזה.
אני לא רוצה להכנס שוב לווכוחים עם ההערות הציניות, אבל אני רואה שלבן אדם יש דרך מסויימת שהוא מצליח להטמיע אותה בצורה מאוד מאוד חלקית ולא עקבית. אני עדיין מצליח לראות את זה ומאמין בזה.
אני גם מאמין שכמועדון הקפריזות האלה של לפטר ולזרוק - זה התנהלות רעה שפשוט לא עובדת בד"כ לטווח הטיפה יותר ארוך.
מעבר לכך - גם אני (כמו אחרים כאן) חשבתי מהתחלה (וגם כתבתי את זה כאן) שלתת לרב"ש את הסמכות הבלעדית לעשות פחות או יותר מה שהוא רוצה, זה מחדל ניהולי.
מישהו פה עשה ממנו חצי אלוהים (והוא קנה את זה ואולי עדיין קונה את זה). "הגיבור", "המושיע שבא להציל את המולדת" ושאר קשקושים.
זו אגדה שאין מאחוריה כולם ושום דבר והגישה הזאת כלפי מנהלים מוכשרים שמגיעים ארגונים עם הבטחה מוגזמת היא סכנה לכל מערכת. זה כמעט אף פעם לא עובד.
זו, אגב, מלכודת כל כך קלאסית שהיה אסור לו להכנס אליה ומאכזב מאוד שהוא לא זה שלקח שלוה צעדים אחורה.
אני חושב שרב"ש הוא בן אדם שצריך מישהו שינהל אותו וזה לא איזה ניסיון להוריד ממנו אחריות. אין לו את היכולת לסחוב מערכת לבד (ולדעתי גם לא צריכה להיות לו)
אם ההנהלה תצליח להחזיר אותו לגודל הטבעי שלו- אני חושב שיש סיכוי שנראה ימים טובים. אחרת זה ימשיך להיות בעייתי מאוד.
הוא מאמן טוב, אפילו טוב מאוד. וזהו.
לא מנהל מקצועי, לא סקאוט ולא קואצ'ר בשקל וחצי.
בעיני זה היעד של ההנהלה כרגע - להחזיר אותו למקום שלו.