עומרי קנדה כתב:
metal כתב:
עומרי קנדה כתב:
metal כתב:
אני טוען שהנזק שנגרם בימי רמון שקול לנזק שעשה טביב, למרות שאתם בטח תפנימו את זה רק אחרי שימכרו את דמארי שכטר ורמוט וזגורי. העניין הוא,שוב, שבגלל שלעמותה יש אחוזים והשפעה על הדיכאון שקוראים לו הפועל תל אביב אז אתם המפגינים, אוהדי על שכמותכם, מסונדלים מלעשות מעשה.
מי אמר לך שאנחנו רוצים לעשות מעשה דומה למה שעשינו לטביב??
אתה היסטרי על כלום.
היחיד שאולי יעזוב בינואר זה דמארי וזה לדעתי(!) מקובל.
הלוואי שעמותת "האדומים" תישאר לעוד הרבה שנים,זה אחד הדברים הכי טובים שיצאו מהקהל הזה.
אמרתי שאתם לא מסוגלים לעשות לרמון מה שעשיתם לטביב.
אני היסטרי על כלום? יש עתיד באופק של הקבוצה שלנו?
דמארי, היחיד שמסוגל לכבוש הולך.. מי ישים גול? הרי זאת המטרה משחק למיטב ידיעתי.
השאר.. שכטר, ורמוט וכל שאר החבר׳ה עם משכורת טאלנט יעזבו בקיץ או בינואר הבא כדי שיהיה תקציב להמשך..
״הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות״ מתאים פה.. תפקידם של אוהדים זה לעודד ולקלל, לא לנהל. כי כשיש כ״כ הרבה אינטרסנטים ובלנדרים בוחשים בקלחת, שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה.
יש עתיד לקבוצה כל עוד יש לה את הקהל שלה.
גם דעתי היא שאוהדים לא צריכים לנהל ולא לייעץ.
צר לי לומר מי שבוחש הוא לא אוהד.
תראו את הכדורסל עם תקציב מינימאלי מעמידים את אחת הקבוצות האטרקטיביות בליגה.
לומר שהכדורגל והכדורסל זה לא אותו דבר?
גם לזה יש לי תשובה, אין קשר לעניין. הכדורסל מתנהל נכון, עם דרך, עם מתווה, עם נוער ואקדמיה שנפתחו.
הנהלת הכדורסל עומדת עיקשת על מול הקפריזות של מכבי, ע"ע הכרטיסים לדרבי, בזמן שבכדורגל ההתנהגות של זהבי עוברת בשקט. אז מה אם החגיגות הנ"ל הופיעו בדרבי נוער. אז מה אם אחר כך זהבי ושון ג'יימס עשו מזה סרטון שיווקי של מכבי. שיקום האדם שיכול לומר שהפועלסל לא מנוהלת בצורה נכונה. היא מנוהלת בצורה מבריקה לדעתי.
שדמארי ילך וגם שכטר ילך וגם ורמוט.
יש לנו קבוצת אמצע טבלה אז שיהיו תקציבים לקבוצת אמצע טבלה. אנחנו חייבים לעצור את המרדף הלא הגיוני הזה אחרי מכבי, ולבנות את עצמנו בצורה הגיונית נכונה לשנים הבאות. כדי שנוכל בבוא היום להתמודד ראש בראש מול כל קבוצה.