תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Fantasy Football
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
מה השעות של משחקי הפלייאוף בדר"כ?
אני לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני לא זוכר.
השעות הן כרגיל (רק לא במקביל, כל משחק לבדו). ראשון 8:00, ראשון 23:00, שני 3:00 ושלישי 3:00

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
מעולה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 16:31 
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:
אני לא זוכר.
השעות הן כרגיל (רק לא במקביל, כל משחק לבדו). ראשון 8:00, ראשון 23:00, שני 3:00 ושלישי 3:00

מה פתאום?

ב2 הסופש"ים הראשונים יש 2 משחקיםבשבת (בד"כ אחד אחה"צ ואחד בלילה משחק ראשון מתחיל בד"כ ב22:30 23:30 לשעוננו) ובראשון (לפעמים המשחקים טיפה יותר מוקדמים אבל נראה שגם 1 יהיה בלילה זה מתשנה קצת כל שנה בגלל הרשת שמדרת כל משחק).
גמרי החטיבות הם בד"כ אחד בשבת בערב ואחד בראשון אחה"צ.
הסופרבול משוחק בראשון באחה"צ המאוחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 00:28 
עידן, ברכות על הזכייה !
באמת הייתה לך הקבוצה הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:44 
עידן, ברכות! אמרתי לך לא להיות מודאג, גם אני הייתי רוקי שזכה באליפות.
אני יוצא ברגשות מעורבים מהעונה. היה לי סגל סבבה שרובו נפצע.יחסית לנסיבוצ אני מרוצה מהמקום החמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
מברוכ, עידן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
איזה נחמדים כולם פה.
תודה רבה! ריגשתם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
אני רק לא מבין איך פייטון מנינג נבחר אצלכם רק בבחירה האני לא יודע כמה של הסיבוב הרביעי של הדראפט.
למישהו היה ספק איזו עונה רגילה הוא עומד לתת?
לא כל כך הבנתי איפה לחפש אבל מעניין אותי לדעת באיזה מיקום נבחרו רסיברים של דנבר בדראפט שלכם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
לפני תחילת העונה דיבור על ירידה במספרים שלו עקב פציעות קשות באופנסיב ליין.
לאורך השנים, תוספת הניקוד אצל QBs מובילים ביחס למתחרים שלהם לא גדול כמו בעמדות האחרות, ששם יותר חשוב לתפוס את הכוכבים הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
OK, ומה עם הרסיברים של דנבר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
לקחתי את אריק דקר בדראפט ודי הצטערתי על זה רוב העונה. היו שם כל כך הרבה רסיברים שלא נשאר לו כמעט כלום.
רק אחרי שהורדתי אותו לספסל הוא התחיל סוף סוף לתת תפוקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 18:56 
קודם כל, ברכות לעידן! הזכייה שלך מוציאה אותי מעודד על כך שבמשחק הראשון שלי ניצחתי את מי שסיים כאלוף.

בפן האישי, הפציעה של גרונק דיי חיסלה את שאיפות המקום השביעי שלי.

ברמת המשחק האמיתי, אני לא מאמין שאחרי עונה כזאת אריזונה לא תיהיה בפלייאוף. מצד שני, זה מדהים איך הבית שלפני שנתיים וחצי היה הפח אשפה של הליגה הפך להיות הבית הכי טוב בליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
הבית הזה לא תופס את שני הוויילד קארד כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הסיכויים של הצארג'רס מוערכים כרגע בממוצע בהימורים רק ב 1:8. הם צריכים לנצח ושבולטימור ומיאמי תפסדנה. אפשרי, אבל כנראה לא סיכוי גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

המחזור האחרון הולך להיות ממש דרמטי, כולל מפגש ראש בראש בין דאלאס (בלי רומו שגמר את העונה) לפילי על מקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 20:36 
its-sick כתב:
ItaiH6 כתב:
הסיכויים של הצארג'רס מוערכים כרגע בממוצע בהימורים רק ב 1:8. הם צריכים לנצח ושבולטימור ומיאמי תפסדנה. אפשרי, אבל כנראה לא סיכוי גבוה.

נראה לי שהוא דיבר על הNFCW ולא על הAFCW שהוא גם התחזק יחסית לפח אשפה שהוא היה בשנים האחרונות אבל עדיין לא כזה חזק. בשביל שאריזונה תעלה היא צריכה לנצח את הניינרס בבית (סביר) ושNO יפסידו בבית לטמפה (מאוד לא סביר). ד"א אני די בטוח שעם החטיפה של באומן הבוקר כל מיני מנהלים בפוקס תפסו את הראש בבאסה. עם הינינרס היו מפסידים היום אז הם היו משחקים ראש בראש מול הקרדינלס שבוע הבא על המקום השישי וככה פוקס היו יכולים לשדר במשחק המוקדם את גרין ביי בשיקגו על אליפות הNFCC ואחה"צ את הניינרס אריזונה כשבלילה משדרים את אליפות הNFCE.במקום זה המשחק של הניינרס ואריזונה לא ממש משנה.

*בקשר למיקום של מאנינג בדראפט- הדעה המקובלת היא שאין מה לקחת QB במקומות הראשונים בדראפט QB אלא RB מכיוון שיש לא מעט QB יתנו תפוקה טובה גם במקומות מאוחרים (לדוגמא אצלנו איציק הרים את ריברס מהוויברס ואני ניק פולס כשאני אישית בחרתי את הQB הפותח שלי רק בסוף סיבוב 8 וזה הספיק לטוני רומו ומייקל ויק כגיבוי בסיבוב 10- שניהם נתנו תפוקה יותר מטובה עד שעפו) בעוד שRB טובים אין הרבה (וגם צריך להרכיב 2+ פלקס כל שבוע) ולכן ברוב המוחלט של הליגות הסיבוב הראשון מורכב רק מRB ומגטרון. אגב בדיעבד אני חושב שבליגה קטנה כמו שלנו של 10 (רוב הליגות הן של 12 או 14) באמת יותר חשוב לקחת QB עילית אפילו "מוקדם מדי" כי יש בעמדות האחרות מספיק שחקנים סבירים בוויברס (אלא אם מגדילים את הספסל לשנה הבאה- שאני ד"א בעד) וQB עילית נותן נקודות כל שבוע. השנה גם היו הרבה RB בסיבוב ראשון/שני שהיו מסריחים (אריאן פוסטר הפצוע, רי רייס הפצוע, ספילר הבן זונה וריצרדסון שפשוט הסריח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 22:32 
אכן דיברתי על NFC West, אגב, אני לא מסכים שהמשחק של אריזונה סן פרנסיסקו לא משנה, אריזונה עדיין צריכה ניצחון כדי לשמור על הסיכוי ההזוי, סן פראן צריכה את הניצחון הזה כדי אולי עוד לעקוף את סיאטל ולהרוויח שבוע חופש.

לגבי נושא הדראפט, אני חושב שהפתרון שצריך לשאוף אליו הוא הגדלת מספר הקבוצות, ולא הגדלת הספסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 23:04 
ברכות לעידן על הזכייה! הגיע לך לאורך כל הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 09:15 
אני לא חושב שצריך יותר מעשר קבוצות, אני כן בעד להגדיל את הספסל ל6 מחליפים כי לפעמים יש ביי וייקס שממש קשה לזרוק מישהו כדי לעשות חילוף וזה מבאס... זה גם נותן יותר פתח להימורים על שחקנים שיפציצו...

ולגבי בחירות הדראפט, כל מי שלא בוחר ראנינג בק תותח בסיבוב הראשון לא מבין במשחק, אין מומחה אחד שלא יגיד אותו דבר, ההסבר של יאיר מאד נכון, ואני רוצה להוסיף לרשימה את דאג מרטין שנתן עונה שעברה עונה מפלצתית כולל את הופעת הפנטזי הגבוהה ביותר והעונה שמו בכלל נשכח בעקבות פציעה, גם לחוליו ג'ונס וויקטור קרוז היתה עונה זוועה ביחס לעונה שעברה.

איזה באסה שזה נגמר...ברכות עידן ואל תשכח מי סיים מקום ראשון בעונה הסדירה... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
דווקא צמצום הספסל היה לדעתי ההחלטה הטובה לליגה העונה. זה חייב אותנו לקבל החלטות ולעשות שינויים, ונתן משמעות לתכנון ה byes. בלי זה, הכל היה הרבה יותר סטטי.
גם ככה כולם פה יותר מדי ישראלים וטריידים תמיד נתפסים כדרך לדפוק האחד את השני. בלי הווייברס בכלל לא היה מה להשקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם איציק.
גם ככה כולנו בונקרים, אז לפחות שתהיה חשיבות לספסל ולשחקנים החופשיים.

ככה הרווחתי את ג'ויק בל לסוף העונה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
דאלאס החתימו את ג'ון קיטנה בן ה-41 (שפרש לפני שנתיים) בתור QB שלישי בעקבות הפציעה של רומו.
LOL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
מסכן טיבו.
אף אחד לא סופר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/154/2706168
ראשון, 20:00: אטלנטה - קרוליינה, FOX
ראשון, 23:00: שיקגו - גרין ביי, FOX

ראשון, 20:00: סינסינטי - בולטימור, METV
ראשון, 23:15: ניו אורלינס - טמפה ביי, METV

ראשון, 23:05: משחק ממחזור ההכרעה (טרם נקבע), 5+ לייב ו-HD
שני 3:30: דאלאס - פילדלפיה, 5+ לייב ו-HD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:28 
its-sick כתב:

ראשון, 23:05: משחק ממחזור ההכרעה (טרם נקבע), 5+ לייב ו-HD

אני מהמר על אריזונה - סן פראן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 21:13 
אם כבר מדברים על שינויים לשנה הבאה הנה ה2 סנט שלי:

1. גודל הליגה/ספסל- אני חושב שבמידה ויש עוד אנשים שרוצים לשחק אז כדאי להגדיל את הליגה ל12 זה יעשה את המשחק הרבה יותר מאתגר וידאג לזה שיהיו הרבה פחות שחקנים טובים בוויברס מה שיגדיל את מספר הטריידים. אם לא מגדילים את הליגה אז לדעתי צריך לגדיל את הספסל ב1 מאותה סיבה. אני חייב לציין שבאמצע העונה ניסתי להיות פעיל בטריידים וממש ניסתי לתפור עם מוריסי משהו אבל בסוף היו אופציות עם כמעט אותה תפוקה בוייברס ככה שלא השתלם לעשות טרייד.

2. עולות לפלייאוף- כמובן שאם מספר המשתמשים ישתנה אז הפורמט ישתנה גם ככהץ אבל באופן עקרוני אני לא חושב שחוץ ממנצחות הבתים מישהו צריך לעלות אוטומטית לפלייאוף ושאר הקבוצות צריכות להיות WC ע"פ המאזן. (אני אישית גם בעד עולה אחת ע"פ הברייקדאון- כדי לצ'פר מי שסבל מחוסר מזל לאורך השנה). אין סיבה שקבוצה תסיים מקום שלישי בבית מסויים רק עם 5 נצחונות ותשחק בפלייאוף בזמן שקבוצה מבית אחר עם יותר נצחונות שניצחה אותה ראש בראש לא תגיע לפלייאוף. מקום שני או שלישי בבית לא צריך לתת מקום אוטומטי.

3. קבוצה לא פעילה- אני חושב שבמידה ויש מישהו שנטש את הקבוצה שלו ומפסיק לסדר הרכבים אז הקומישנר צריך למנות מישהו (או לעשות את זה בעצמו) שיסדר את ההרכב של הקבוצה הזאת ככה שיהיה חוקי ושלא תעלה עם TE פצוע וQB בביי. זה לא כייף לשחק מול הרכב לא מלא ולא פיירי כלפיי שאר המשתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
השנה היתה השנה הרביעית שלי בפנטזי, שלישית פה בפורום כמנהל הליגה. כבר היקטנו את הליגה והיגדלנו אותה ואני חושב שהנסיון שלנו שונה ממה שכתבת:
1) אין טריידים בגלל האופי שלנו, לא בגלל גודל הליגה. השנה הליגה היתה הכי גדולה שלנו ובכוונה הקטנתי את הספסל בדיוק בכמות הנכונה בשביל שיהיה מה לשנות בקבוצה. כשהיה לנו ספסל ארוך ולא היה שום דבר בווייברס, אז לא היתה שום פעילות בכלל. אנשים פשוט שמרו המון על הספסל ולא עשו שום דבר כמעט, כי בחוץ לא היה כלום ממילא. ספסל קטן וצפוף מכריח אותך לבחור ולתת בחירות גם למנהלים האחרים.
2) אין שום טעם בבתים אם עולים לפי מאזן, כי ממילא ראשי הבתים היו עולים לפלייאוף, אז למה צריך דירוג פנימי בבית? ניסינו השנה בתים וכמה שניסיתי לא הצלחתי לחזות מראש את חוזק הקבוצות ויצא בית אחד הרבה יותר חזק מהשני. אולי לא כדאי בתים בכלל, אבל אז קשה גם ליצור לוח משחקים הוגן.
3) לכולנו יש אינטרסים, ואף אחד לא ישמח שמישהו אחר בליגה יקבל החלטות בשתי קבוצות. השנה מילפורד הציל אותנו מאייריש, בעונות הקודמות אכלנו אותה כל שנה עם שתי קבוצות לא פעילות.
לכן אין לי שום שאיפה להגדיל את הליגה סתם. אני רוצה רק מנהלי קבוצות שמתחייבים להיות פעילים. אין שום בעיה בליגה קטנה, זה בדיוק אותו המשחק ואותן החלטות. פעילות המנהלים יותר קריטית מגודל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 23:42 
אני מסכים לגמרי לגבי נושא פעילות בעלי הקבוצות. אני בעד הגדלת הליגה אבל בתנאי הכרחי של מנהלים פעילים... אגב , אין אפשרות במידה ומישהו עוזב למנות bot שימשיך את פעילות הקבוצה? בהיעדר אופציה כזאת (שווה לנסות לשלוח מייל לnfl.com שיוסיפו תמיכה לדבר כזה), אני מציע גם אפשרות שמנהל הליגה (באם הוא מוכן לקחת על עצמו) יתחזק קבוצה שננטשה על סמך ההמלצות של ה wizard שיש באתר, ככה למעשה ההחלטות לא באמת בידיים שלו.

לגבי הפלייאוף, אני חושב שצריך להיות מנגנון wild card שייתן לקבוצות עם מאזן טוב יותר להגיע לפלייאוף. במידה והבתים הם של חמש קבוצות כמו שהיה השנה, אני מסכים שעולה אחת מבית זה מגוחך (זה בעצם אומר שכל שאר העולות לפלייאוף מהבית השני) ואז אולי אפשר לעשות שתי עולות מכל בית ועוד שתי קבוצות מ wild card.
אם יש עוד שני משתתפים ועוברים נגיד לשלושה בתים של 4 הייתי עושה עולה אחת מכל בית ועוד שלוש קבוצות wild card.

דבר אחרון שיכול להוסיף עיניין לכל הסיפור זה מגבלת תקציב (יש אופציה כזאת?) זה יהפוך את הדראפט להרבה יותר מאתגר (וגם ידרוש הכנה יותר מדוקדקת וזה אולי משהו שאנשים ירתעו ממנו) וגם אולי יעודד יותר שימוש בטריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 14:25 
לגבי קבוצות לא פעילות זו באמת בעיה. צריך מראש לקבל קבוצות לליגה שהמנהל שלהן מתחייב להיות פעיל לאורך כל העונה. אפילו בצורה מינימלית. רק להעמיד קבוצה שיכולה להתמודד ולצבור נקודות לכל הפחות.
לדעתי, הבעיה היחידה השנה הייתה הפלייאוף מאחר והבתים באמת היו מאוד לא שוויוניים. הפיתרון לדעתי הוא ווילד קארד או ליגה אחת (אני לא יודע איך זה יסתדר עם מספר המשחקים).
לגבי גודל הספסל, לדעתי הספסל הקטן יחסית השנה היה טוב. הוא עודד לבצע יותר שינויים ולזרוק שחקנים יחסית טובים לוויבר כי לא הייתה ברירה לפעמים (בשל פציעות או ביי וויק). אם היה ספסל גדול יותר הייתה עשויה להיות תחלופה הרבה יותר נמוכה שהייתה פוגעת באטרקטיביות ובדינמיות של הליגה.
סה"כ הייתה עונה מצויינת. אני מוריד בפניך את הכובע איציק על הארגון המצוין.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: