תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:54 
אוגוסטוס אני גם לא כל כך בטוח לגבי דגני כבלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:58 
דגני יותר טוב מכל מגן שהיה לנו בתקופה האחרונה.
בכל משחק בקביעות הוא מגיע למצבים מסוכנים ברחבה,ובהגנה הוא עשה משהו שהרבה לא מצליחים וזה לשתק את בן חיים למשך משחק שלם.

קשה לשחק עם חבורה של דחלילים שלא עושים תנועה (כולם חוץ מזגורי ודמארי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:03 
הוא היה סבבה בתור בלם. קולין נוראי חיימוביץ רע. אין כסף. לא רואה משהו יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, זה באד אס, לא ביג אס :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
רן שולט בחדר ההלבשה.
גם שי אבוטבול וגם טועמה מבינים שרן בן שמעון זה לא פרדי דוד ולא ניצן שירזי.
היום המנהיגים הם גילי ושכטר והם עם רן במאה אחוז אז תפסיקו לזיין תמוח

כמו שאני שולט כשאנחנו משחקים פיפ״א ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך יתגעגע לדמארי :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:26 
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:

זו גם לא הבעיה היחידה. רמון יצר מערכת בה האוהדים עאלק שותפים ולכן לא יכולים באמת לצאת נגדו, שם אוהדים בתפקידי מפתח כדי שישמשו ככלבי השמירה שלו והוא מסודר.
מישהו שמע משהו מרמון במשבר הנוכחי ? לא. כי הוא עסוק בבלאגן עם טביב וכי הוא יודע שמהאוהדים לא יקרה לו כלום אז הוא לא מתעסק עם ניהול הקבוצה ומשאיר זאת בידי אנשים לא מתאימים בעליל.

בניגוד להמצאות האחרות שהיו לך פה במהלך השנים, ההמצאה הזו באמת פוגעת באנשים שעובדים עבור המועדון ואוהדים את הקבוצה.
מי נמצא בתפקיד מפתח ומשמש לרמון ככלב שמירה, ואיך הצלחת לדחוף את זה לאשכול על רן בן שמעון? חתיכת סמרטוט

צודק עדיף להיות אחד משלושת הקופים

עוד אחד שיודע? בואו ספרו לכולם מה אתם כל כך יודעים. המקורבים שאינם מקורבים, הקובעים עובדות שכשמתגלות כקשקוש מאשימים את כל העולם ובעצם מספרים כמה הם צדקו.
למה קובסטר לא עונה, מי משמש למי ככלב שמירה? קובסטר ניסה להגיד או לעשות משהו ומישהו עצר אותו? אתה ניסית?
אני בתחילת העונה שעברה פתחתי ג'ורה על כל העמותה וכל העומדים בראש בזמנו על ביקורת שהיתה לי, אבל שלא כמוכם הלכתי ואמרתי להם את זה בפרצוף ואף אחד לא התקרב בכלל ללאיים עלי, אפילו שדיברתי כמו בן זונה עם פה גדול, וזה בלי חהיות חבר של אף אחד

מצטער שיש לי חיים מחוץ לפורום ולא עניתי לך בזמן שחשבת שאני אמור להגיב. אני והילדים שלי ניקח את זה לתשומת ליבנו בהמשך.
לעניין, יש אנשים כמו אסי והבה לדוגמא שמקבלים שכר מהמועדון ואין להם תפקיד מוגדר בו מלבד להיות גובה החובות של מני ויצמן מהעמותה. זה אפילו לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה כמה פעמים.
יש את המנהלים הדגולים של חנות המוצרים של המועדון שעד שלא הסבו את תשומת ליבם לשטויות שכתובות באתר החנות הם לא טרחו לשנות את זה. 2 עובדים בשכר שרמת התפוקה שלהם שואפת לאפס. גם זה לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה.
יש את מנהל הקבוצה מר מורדי דדון היקר שלא הצליח למנוע כניסת אוהדים לחדרי ההלבשה בתקופת אבוקסיס ולא "הצליח" למנוע את הכניסה שלהם לאולם בבת ים (שלא ברור בכלל איך האוהדים ידעו שיש שם אימון מלכתחילה) ותקפו את המאמן והשחקנים. חלילה מלתקוף בכלל את ההנהלה והשכונה שהיא גורמת בקבוצה. בהנהלה הכל טיפ טופ.

אני מבסוט בשבילך שאתה בן זונה עם פה גדול ומניח שזה תרגום חופשי לביג אס מאדרפאקר או משהו בסגנון. קח את הגישה הנפלאה הזו ותוציא אותה על מי שאתה חושב שהוא הבעיה במועדון. אם זה רב"ש אז תלך לאימון כמו ביג אס מאדרפאקר ותבהיר לו שהוא צריך לעוף מהפועל. אני חושב שהבעיה היא למעלה מרב"ש (מבלי להוריד בקצת מהכישלון המקצועי שלו עד כה), בבן אדם שהביא את המערכת למצב בו היא משותקת לחלוטין עם אפס אופציות לבצע שינוי חוץ מלתלות תקוות ששחר יואיל בטובו לשלם לנו מיליון יורו על חצי דמארי כדי שנוכל לשלם משכורות לשחקנים. על רכש או שינוי מקצועי אין בכלל על מה לדבר.
אז מי יותר אשם ? המאמן שנכשל מקצועית או הבעלים שההתנהלות הנפלאה שלו שיתקה את כל המועדון ?
לך יש את הדעה שלך ובתור ביג אס מאדרפאקר אני בטוח שלא תחשוש להשמיע אותה ברבים, לי יש את הדעה שלי ותראה איזה קטע - בלי להיות ביג אס מאדרפקר כמוך הלכתי והשמעתי אותה למי שצריך בכל פלטפורמה אפשרית. כמה זה יעזור ? נחיה ונראה.

בינתיים הייתי עובד במקומך על תרבות הדיון שלי. לא כל מי שלא שותף לדעה שלך הוא סמרטוט או מקורב או מה שלא יהיה, וזה בעיקר יותר אומר עליך מאשר עלי. תחשוב על זה.

סיפורים מעניינים, עכשיו תסביר לי באיזה מהדוגמאות האלה האוהדים היו "כלבי שמירה של ההנהלה"? מי ניסה לעשות מה ומי עצר את מי מלעשות מה?
עזוב, אתה באמת איש הזוי. מגיע מאמן שרצית, מקבל תקציב כמו שרצית, נכשל ואתה כותב שטויות באשכול עליו על "כלבי השמירה של ההנהלה". טוב שלא האשמת את הועדים הגדולים.
אה, ומורדי, כמובן. גם מורדי אשם. תן לי להבין את איך זה עובד- מורדי שהוא כלב של ההנהלה אמר לאוהדים לבוא לעשות בלאגן באימון בבת ים כי הוא שכיר של ההנהלה ועובד עבורה אז הוא עושה דברה ועושה בלאגן. תהיה בריא.

אתה מקורב (וסמרטוט) שמשחק אותה לא מקורב לא כי אתה לא מסכים איתי, יש כאן פורום שלם שלא מסכים אחד עם השני - אתה כל היום עסוק בערבוביות וקונספירציות בשקל עשרים שבנית מסאונד בייטס שהצלחת לגרד מכל חלקיק כתבה שהתאים לאג'נדה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:30 
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:

זו גם לא הבעיה היחידה. רמון יצר מערכת בה האוהדים עאלק שותפים ולכן לא יכולים באמת לצאת נגדו, שם אוהדים בתפקידי מפתח כדי שישמשו ככלבי השמירה שלו והוא מסודר.
מישהו שמע משהו מרמון במשבר הנוכחי ? לא. כי הוא עסוק בבלאגן עם טביב וכי הוא יודע שמהאוהדים לא יקרה לו כלום אז הוא לא מתעסק עם ניהול הקבוצה ומשאיר זאת בידי אנשים לא מתאימים בעליל.

בניגוד להמצאות האחרות שהיו לך פה במהלך השנים, ההמצאה הזו באמת פוגעת באנשים שעובדים עבור המועדון ואוהדים את הקבוצה.
מי נמצא בתפקיד מפתח ומשמש לרמון ככלב שמירה, ואיך הצלחת לדחוף את זה לאשכול על רן בן שמעון? חתיכת סמרטוט

עוד אחד שיודע? בואו ספרו לכולם מה אתם כל כך יודעים. המקורבים שאינם מקורבים, הקובעים עובדות שכשמתגלות כקשקוש מאשימים את כל העולם ובעצם מספרים כמה הם צדקו.
למה קובסטר לא עונה, מי משמש למי ככלב שמירה? קובסטר ניסה להגיד או לעשות משהו ומישהו עצר אותו? אתה ניסית?
אני בתחילת העונה שעברה פתחתי ג'ורה על כל העמותה וכל העומדים בראש בזמנו על ביקורת שהיתה לי, אבל שלא כמוכם הלכתי ואמרתי להם את זה בפרצוף ואף אחד לא התקרב בכלל ללאיים עלי, אפילו שדיברתי כמו בן זונה עם פה גדול, וזה בלי חהיות חבר של אף אחד

יש אנשים כמו אסי והבה לדוגמא שמקבלים שכר מהמועדון ואין להם תפקיד מוגדר בו מלבד להיות גובה החובות של מני ויצמן מהעמותה. זה אפילו לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה כמה פעמים.
יש את המנהלים הדגולים של חנות המוצרים של המועדון שעד שלא הסבו את תשומת ליבם לשטויות שכתובות באתר החנות הם לא טרחו לשנות את זה. 2 עובדים בשכר שרמת התפוקה שלהם שואפת לאפס. גם זה לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה.
יש את מנהל הקבוצה מר מורדי דדון היקר שלא הצליח למנוע כניסת אוהדים לחדרי ההלבשה בתקופת אבוקסיס ולא "הצליח" למנוע את הכניסה שלהם לאולם בבת ים (שלא ברור בכלל איך האוהדים ידעו שיש שם אימון מלכתחילה) ותקפו את המאמן והשחקנים. חלילה מלתקוף בכלל את ההנהלה והשכונה שהיא גורמת בקבוצה. בהנהלה הכל טיפ טופ.

מה בין זה לבין אוהדים מקורבים שלא מוחים נגד ההנהלה רק כי הם מועסקים?
אלו היו מנהיגי המחאה מול טביב? הם הרימו הפגנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:39 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
[quote="kobster"]

יש אנשים כמו אסי והבה לדוגמא שמקבלים שכר מהמועדון ואין להם תפקיד מוגדר בו מלבד להיות גובה החובות של מני ויצמן מהעמותה. זה אפילו לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה כמה פעמים.

מה בין זה לבין אוהדים מקורבים שלא מוחים נגד ההנהלה רק כי הם מועסקים?
אלו היו מנהיגי המחאה מול טביב? הם הרימו הפגנות?[/quote]

אני מזכיר שזה אשכול על המאמן. מה הקשר לחנות המוצרים? כשנוח להסיט את הדיון, אז זה מה שעושים.

לנושא האשכול, קיבל כל מה שרצה, כסף, שחקנים, צוות מקצועי כולל בנוער, סגל מלא למחנה האימון, וככה זה נראה.
בתחילת העונה סיפרו כמה הכל מקצועני, ועם קצת מזל נרוץ עם מכבי, אחר כך אמרו שהמטרה היא מקום 3 אבל יש דרך ובקרוב נשחק מצויין, ועכשיו התרסקנו וזה הכל בגלל מורדי.

מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:40 
אם אני מבין נכון, נדמה לי שזהקצת יותר פשוט. אני לא יודע מה היו הכוונות ומה היה הרעיון סביב הקמת העמותה, אבל אני מבין את הטענה שכרגע השותפות של אוהדים בניהול המועדון "מחשקת" אותם במובן מסויים ויוצרת לכל הפחותצ מראית עין של קואופטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 22:48 
העמותה זה חלק מההנהלה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 00:36 
אותי לא מעניין מי שומר על מי ואם העמותה בסדר או לא אלה דבר אחד מעניין , הקבוצה מתפרקת לנו מתחת לאף וכרגע אין מי שינהל מאבק לשיפור, כיוון שכולנו מחולקים לאלפי שברים וכל אחד מושך לצד שלו.
וכן הכל שייך לפוסט הזה כיוון שאם היתה הנהלה טובה המאמן הזה כבר לא היה במערכת.
ד"א כשהעמותה שלחה את המכתב המפורסם לרמון חשבתי שהדברים מתחילים להסתדר ,ניראה לי שטעיתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

לא, העמותה זה חלק מהבעלים.
ההנהלה זה רמון לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:47 
רק ביחד כתב:
אותי לא מעניין מי שומר על מי ואם העמותה בסדר או לא אלה דבר אחד מעניין , הקבוצה מתפרקת לנו מתחת לאף וכרגע אין מי שינהל מאבק לשיפור, כיוון שכולנו מחולקים לאלפי שברים וכל אחד מושך לצד שלו.
ד"א כשהעמותה שלחה את המכתב המפורסם לרמון חשבתי שהדברים מתחילים להסתדר ,ניראה לי שטעיתי .

אה, עכשיו עם הנהלה טובה הוא לא היה במערכת
כשלפני חודשיים וחצי כולם התמוגגו מהמקצוענות, מזה שיש מאמן כבר במאי, שנותנים לו את כל התנאים, שהסגל סגור לפני מחנה האימון, שיש לנו "אוטוריטה" שאפילו ממנה אנשים משלה גם בנוער, שאף אחד לא קובע לו כלום והוא מחליט הכל, כי הוא "איש המקצוע שלנו, היחיד שמבין ואסור להתערב לו", עכשיו, סיבוב אחד בליגה והבעייה היא שבגלל ההנהלה אי אפשר לפטר אותו. וזה שהוא בהפועל זו סיבה לנגח את ההנהלה, לא זה שהוא חלילה נכשל בכל מה שהוא נגע בו, אחרי שחודשים קשקשתם לנו כאן כמה חייבים להביא אותו. זה מה שנקרא לתת לרחוב לנהל את הקבוצה. תמשיכו לקשקש על מקצוענות. אם אתם הייתם מקבלים את מה שאתם רוצים, אז הבעלים של פאלרמו היה פה.

כמו המדען שרוצה להוכיח שפרעוש בלי רגליים יכול לקפוץ בכל זאת
אזהוא לוקח פרעוש ואומר לו לקפוץ, אז הוא קופץ. והוא כותב במחברת שפרעוש עם 6 רגליים קופץ
ואז הוא מוריד לו רגל, ואומר לו לו לקפוץ, והוא קופץ. אז הוא כותב שפרעוש עם 5 רגליים קופץ.
ואז עוד אחת, והוא קופץ. פרעוש עם 4 רגליים קופץ.
וכן הלאה וכן הלאה, עד שהוא מוריד לו את הרגל האחרונה ואומר לו לקפוץ, והפרעוש לא זז. אז הוא כותב במחברת "פרעוש בלי רגליים, חירש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:09 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:20 
הוא בהחלט נכשל עד עכשיו. אין ספק. אבל עכשיו לקבוע מסקנות חותכות זה טעות.
הרי אם היינו נותנים משחק טוב מול סכנין ומנצחים, היו פה זמירות הפוכות וגם זה קשקוש.
אני חושב שיש שמאמן צריך זמן. הרבה זמן. צריך לקרות משהו מאוד קיצוני כדי לפטר מאמן אחרי כמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
הזמן הוא לא פרמטר לכלום, כיוון שלאורך חצי שנה - חצי שנה! - בן שמעון ממשיך לעשות את אותן טעויות ולא נראה כאילו הוא קרוב לתקן אותן. איפה שהוא טעה באוגוסט, הוא טעה גם בדצמבר. למה שנניח שהזמן יפעל כמטה קסם ופתאום בינואר או בפברואר נראה משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:27 
אוגוסטוס היל כתב:
הרי אם היינו נותנים משחק טוב מול סכנין ומנצחים, היו פה זמירות הפוכות וגם זה קשקוש.
אני חושב שיש שמאמן צריך זמן. הרבה זמן. צריך לקרות משהו מאוד קיצוני כדי לפטר מאמן אחרי כמה חודשים.

אולי
אני חושב שעם מה שהוא הביא, הרבה יותר טוב לא יהיה. אבל זו לא הנקודה.
להגיד לפני חודשיים שהכל אש בגזרתו, החתמנו את הכי טוב והכי מקצוען, והיום להגיד שבגלל ההנהלה אנחנו תקועים איתו, זה תרגיל של פוליטיקאים שמריחים דעת קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:30 
אוגוסטוס היל כתב:

אתה באמת מחשיב את זה כטענה למשהו?

חצי שנה זה מספיק זמן להסיק דברים. בספטמבר בטח אמרת "חכו עם הביקורת, בינואר נדע לאן הקבוצה הולכת"
זהו. אנחנו יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
GATE7 כתב:

לא, העמותה זה חלק מהבעלים.
ההנהלה זה רמון לבד.

הנה חלק מהשיחות שניהלה העמותה עם חיים רמון במשך 2 העונות האחרונות, לא נגענו.

תחילת עונה 2012/2013
העמותה: "היי חיים, הבאנו את הכסף. אפשר להתחיל לעבוד?"
חיים: "איפה? איפה הכסף?"
העמותה: "הנה, פה במזדווה יש שני מיליון שקל"
חיים: "אמרנו 4."
העמותה: "בחיאת חיים, אנחנו מתארגנים על זה."
חיים: "טוב, אז אני אקח את ה-2, בנתיים אתם תארגנו הסעות לאוהדים ותנפחו בלונים בוולפסון"
העמותה: "ואם נשיג עוד 2 בשנה הבאה? תתן לנו לעבוד איתך?"
חיים: "כן כן, אל תדאגו."

תחילת עונה 2013/2014
העמותה: "אהלן חיים, יאללה הנה עוד 2, אפשר להתחיל לעבוד?"
חיים: "איפה, איפה הכסף?"
העמותה: "הנה, פה במזוודה יש עוד שני מיליון שקל!"
חיים: "סבבה. מה עם הכסף למחלקת נוער?"
העמותה: "לא דיברנו על נוער, רק על שיפוץ של המקלחות"
חיים: "לא לא חמוד, אתם תממנו את הנוער ותטפלו בכל מה שקשור לקהל."
העמותה: "אוקיי, אפשר להגיד משהו על הרכש?"
חיים: "אני תמיד מוכן לשמוע, מה דעתכם?"
העמותה: "אנחנו רוצים את איתי שכטר. אנחנו מתעקשים על זה הפעם."
חיים: "שכטר? אז תביאו לי עוד כסף"
העמותה: "אין לנו יותר כסף חיים."
חיים: "אני אעלה מחירי מנויים ואז יהיה כסף, מה אתם אומרים?"
העמותה: "דיי חיים, אנחנו לא יכולים לבקש עוד כסף"
חיים: "טוב. אז אין שכטר"
העמותה: "טוב, תעלה. בסדר."

ערב הדרבי
העמותה: "חיים, משהו לא עובד"
חיים: "מה לא עובד? יש רוכש"
העמותה: "לא חיים, בנינו משהו לא עובד."
חיים: "תפתחי, תפתחי את המגירה"
העמותה: "דיי, חיים. אני לא מאמינה. 1000 כרטיסים לדרבי? רק לנו?"
חיים: "אמרתי לך שאני דואג להכל?"
העמותה: "אין, אין עליך."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:48 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי
אני חושב שעם מה שהוא הביא, הרבה יותר טוב לא יהיה. אבל זו לא הנקודה.
להגיד לפני חודשיים שהכל אש בגזרתו, החתמנו את הכי טוב והכי מקצוען, והיום להגיד שבגלל ההנהלה אנחנו תקועים איתו, זה תרגיל של פוליטיקאים שמריחים דעת קהל.

עם זה אני מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 13:17 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה באמת מחשיב את זה כטענה למשהו?

חצי שנה זה מספיק זמן להסיק דברים. בספטמבר בטח אמרת "חכו עם הביקורת, בינואר נדע לאן הקבוצה הולכת"
זהו. אנחנו יודעים.

אני בהחלט האמנתי שבדצמבר-ינואר נראה טוב ואני מאוכזב. אין מה לדבר.
אני גם מסכים שרב"ש עשה המון טעויות, וטעויות לא פשוטות. אני ,אגב, לא זוכר מישהו שהתנגד להבאת רב"ש. אולי בודדים.
ההתחשבנות של מי צדק או לא היא מיותרת.
ועם כל זה, עם כל הטעויות והבעיות שיש לו, אני חושב שבבסיס הבן אדם מבין כדורגל,יודע לאמן ויודע להוביל קבוצה.
זמן זה פרמטר מאוד משמעותי בעיני. חצי שנה זה לא הרבה זמן. נתתי בכוונה דוגמא דמגוגית, כי ככה זה עובד.
אני בהחלט מכבד את מי שאמר בחודשיים האחרונים שרב"ש צריך ללכת למרות שאני לא מסכים איתו. אני לא ממש מכבד את מי שאומר את זה אחרי משחק כזה.
אני לא רוצה להכנס שוב לווכוחים עם ההערות הציניות, אבל אני רואה שלבן אדם יש דרך מסויימת שהוא מצליח להטמיע אותה בצורה מאוד מאוד חלקית ולא עקבית. אני עדיין מצליח לראות את זה ומאמין בזה.
אני גם מאמין שכמועדון הקפריזות האלה של לפטר ולזרוק - זה התנהלות רעה שפשוט לא עובדת בד"כ לטווח הטיפה יותר ארוך.

מעבר לכך - גם אני (כמו אחרים כאן) חשבתי מהתחלה (וגם כתבתי את זה כאן) שלתת לרב"ש את הסמכות הבלעדית לעשות פחות או יותר מה שהוא רוצה, זה מחדל ניהולי.
מישהו פה עשה ממנו חצי אלוהים (והוא קנה את זה ואולי עדיין קונה את זה). "הגיבור", "המושיע שבא להציל את המולדת" ושאר קשקושים.
זו אגדה שאין מאחוריה כולם ושום דבר והגישה הזאת כלפי מנהלים מוכשרים שמגיעים ארגונים עם הבטחה מוגזמת היא סכנה לכל מערכת. זה כמעט אף פעם לא עובד.
זו, אגב, מלכודת כל כך קלאסית שהיה אסור לו להכנס אליה ומאכזב מאוד שהוא לא זה שלקח שלוה צעדים אחורה.
אני חושב שרב"ש הוא בן אדם שצריך מישהו שינהל אותו וזה לא איזה ניסיון להוריד ממנו אחריות. אין לו את היכולת לסחוב מערכת לבד (ולדעתי גם לא צריכה להיות לו)
אם ההנהלה תצליח להחזיר אותו לגודל הטבעי שלו- אני חושב שיש סיכוי שנראה ימים טובים. אחרת זה ימשיך להיות בעייתי מאוד.
הוא מאמן טוב, אפילו טוב מאוד. וזהו.
לא מנהל מקצועי, לא סקאוט ולא קואצ'ר בשקל וחצי.
בעיני זה היעד של ההנהלה כרגע - להחזיר אותו למקום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
רק ביחד כתב:

אה, עכשיו עם הנהלה טובה הוא לא היה במערכת
כשלפני חודשיים וחצי כולם התמוגגו מהמקצוענות, מזה שיש מאמן כבר במאי, שנותנים לו את כל התנאים, שהסגל סגור לפני מחנה האימון, שיש לנו "אוטוריטה" שאפילו ממנה אנשים משלה גם בנוער, שאף אחד לא קובע לו כלום והוא מחליט הכל, כי הוא "איש המקצוע שלנו, היחיד שמבין ואסור להתערב לו", עכשיו, סיבוב אחד בליגה והבעייה היא שבגלל ההנהלה אי אפשר לפטר אותו. וזה שהוא בהפועל זו סיבה לנגח את ההנהלה, לא זה שהוא חלילה נכשל בכל מה שהוא נגע בו, אחרי שחודשים קשקשתם לנו כאן כמה חייבים להביא אותו. זה מה שנקרא לתת לרחוב לנהל את הקבוצה. תמשיכו לקשקש על מקצוענות. אם אתם הייתם מקבלים את מה שאתם רוצים, אז הבעלים של פאלרמו היה פה.

כמו המדען שרוצה להוכיח שפרעוש בלי רגליים יכול לקפוץ בכל זאת
אזהוא לוקח פרעוש ואומר לו לקפוץ, אז הוא קופץ. והוא כותב במחברת שפרעוש עם 6 רגליים קופץ
ואז הוא מוריד לו רגל, ואומר לו לו לקפוץ, והוא קופץ. אז הוא כותב שפרעוש עם 5 רגליים קופץ.
ואז עוד אחת, והוא קופץ. פרעוש עם 4 רגליים קופץ.
וכן הלאה וכן הלאה, עד שהוא מוריד לו את הרגל האחרונה ואומר לו לקפוץ, והפרעוש לא זז. אז הוא כותב במחברת "פרעוש בלי רגליים, חירש".

כתבתי כבר אז שלא יכול להיות שמביאים מאמן לשנה וחצי ואין אף סמכות מקצועית שמבקרת את ההחלטות שלו. לא הסכימו איתי אז, אני עצוב שצדקתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
התפקיד שלנו כאוהדים זה להתעצבן אחרי הפסדים ולדרוש את הראש של המאמן.
התפקיד של ההנהלה זה לשמור על ניהול שפוי (לא לשלם משכורות ל-3 מאמנים במקביל, לא להיכנס לחובות... כל מה שקורה עכשיו בקיצור).

אני עדיין מאמין שמאמן שלקח אליפות רק לפני שנתיים לא שכח טקטיקה וכדורגל.
יש לו בעיות בקבוצות גדולות (משתמש בתקציבים גדולים לא נכון, לא עומד בלחצים), והוא כנראה צריך להתגלח על קבוצה כלשהי כדי להיכנס לעניינים.

אם הוא יצליח לחבר כמה נצחונות, הכל ישכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
האדס, אני כבר מזמן הבנתי שיותר חשובה לך רעת העמותה מטובת הפועל ושאין מה להקשיב לך בדברים הללו, אז אל תנסה אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:07 
מעניין מה היו התגובות בפורום של האדס וקובסטר אם לא היינו מביאים את שכטר כי אין כסף והיינו עכשיו מקום 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שזו הייתה טעות להביא את איתי שכטר להפועל.
אני שמחתי שהוא בא, הייתי בעד שהוא יבוא.
מפריע לי שעמותה שמתיימרת להיות מייצגת האוהדים, או לפחות מייצגת חבריה בחרה שאנחנו נצטרך לפתוח את הכיס ולא דרשה את זה מהבעלים, אלו שהיא המליכה על חשבון אדם שלא רצה להשקיע כסף בהפועל.

בין היתר, לעגתי בדברי לאיך חיים רמון עושה מהאנשים האלו צחוק כבר במשך שנתיים.
בנושא הזה אני חייב להודות שמעבר לזה שכואב לי שמרמים את חברים שלי ליציע, כואב לי הרבה יותר שזה פוגע בעקיפין בקבוצה שלי על הדשא. רמון קנה את השקט שלו ב-0 שקל, ועל הדרך קיבל קרוב ל-4 מיליון שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:37 
הוא לא קיבל שקל, המועדון קיבל, ורמון הוא בן אדם בלי כסף, אז אולי הנייר מקבל את מה שאתה כותב,.אבל בפועל מה שאתה מציע במציאות אומר שכטר במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס, אתה טועה וזה בדיוק מה שאומרת ההודעה שהם הוציאו היום לתקשורת, תפתח כל אתר ותראה בעצמך. העמותה הבהירה שהיא לא מוכנה לשחרור שחקנים וכמו שהיא התחייבה להביא כסף עבור שכטר ועמדה בהתחייבות הזו, כך היא דורשת להתנהגות דומה של מי שהבטיח להעמיד את התקציב או את הערבויות המתאימות.
מה יקרה אם רמון יחליט בכל זאת למכור את דמארי כדי לכסות על הגירעון זה כבר השלב הבא ואני מאמין שיש להם מספיק דרכי פעולה. נכון לנקודת הזמן הנוכחית, המהלך האחרון הוא מהלך נכון מאוד שראוי לקבל את הגב מהאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
Ipi Tombi

במרחק חצי שעה מכאן שוכן לו אי חצוי,
בצפונו חמאם תורכי ובדרומו סירטאקי;
שם מאמן ישראלי תמיד יהיה רצוי,
ואוזו יש ופטה יש ובטח גם סובלאקי.

אפשר לטוס לשם עכשיו, או לעלות על יאכטה,
אולי לשוט כמה שעות בים כחול מושלם;
ובנמל של לימסול אפשר לקחת שאכטה,
ואז אפילו קולין ייראה כמו בלם.

ובאצטדיון בניקוסיה, בין מטעים של זית
"זה נראה כמו בלומפילד!" כה תאמר ותתפעל;
מרחוק אתון נוערת וממעל עיט,
ורק החלפת אות אחת, עכשיו זה אפואל.

שנה קצת אווירה חבר ופרוט על הבוזוקי,
שכח ממושיק וחיימון וגברת אסייג;
ומאיתנו תקבל גם יופי של חיבוקי
לו רק תיקח איתך לאי את קולין הדייג.

https://www.facebook.com/ipi.tombi.3/po ... 0999133617

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: