תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אומוניה
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:51 
רוצים את רב"ש, הפועל רוצים 400K יורו, צריך להתפשר על פחות ולחסוך את הכסף מהמשכורת היקרה שלו ולהעיף אותו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אומוניה
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:54 
שיקחו אותו בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:57 
Adom Bdam כתב:
רוצים את רב"ש, הפועל רוצים 400K יורו, צריך להתפשר על פחות ולחסוך את הכסף מהמשכורת היקרה שלו ולהעיף אותו כבר.

מהיכן המידע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:01 
שחר כתב:
Adom Bdam כתב:

מהיכן המידע?

פסקה קטנה מהאתר של אופירע
http://one.co.il/Article/227055.html
מאיזה אתר זה הגיע בקפריסין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:04 
Adom Bdam כתב:
שחר כתב:
Adom Bdam כתב:

מהיכן המידע?

פסקה קטנה מהאתר של אופירע
http://one.co.il/Article/227055.html
מאיזה אתר זה הגיע בקפריסין?

זה תרגום די עילג של אתר עילג אחר מקפריסין.
לא הייתי בונה על זה יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אם אומוניה לוקחים את רן בן שמעון, ועוד משלמים לנו בשביל זה, אז הם אחושרמוטה האחים מקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:29 
אם זה פיסקה קטנה זה אומר שאפילו אופירע לא מאמינה לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:37 
Πάρ 'το. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, σας αξίζει ένα λεωφορείο, όπως αυτό

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 00:29 
שיקחו אותו ויחזירו את שירזי ואבוקסיס בתור עוזר שלו..... גם ככה הם מקבלים משכורת עדיין ואין בשוק מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
לשדך אותו לאומוניה ולהביא את גוטמן במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות הם בכלל פנו לגוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:50 
אחד האדומים כתב:

לקנות מהם את גוטמן ב-400 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

לפי ישראל היום של הבוקר הם פנו לשניהם. גוטמן נוטה לסרב ואילו רן ייקבל החלטה כנראה לעזוב לשם ביומיים הקרובים ונאמר אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:59 
Charlie כתב:
אחד האדומים כתב:

לפי ישראל היום של הבוקר הם פנו לשניהם. גוטמן נוטה לסרב ואילו רן ייקבל החלטה כנראה לעזוב לשם ביומיים הקרובים ונאמר אמן.

צ'ארלי, קשטן פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
בשמחה הייתי מחזיר את דרור אבל אני יודע שזה כבר לא יקרה יותר. הדביל שמיהר לפטר אותו הכניס אותנו לסחרור כזה בעמדת המאמן באופן שבו בתוך שנה וחצי שלאחר פיטוריו אימנו בהפועל לא פחות מ-5(!!!) מאמנים שונים שעלו ויעלו להפועל יותר מכל השכר של קשטן ואיש מהם לא היה בהכרח טוב ממנו והביא תוצאות ואחוזי הצלחה טובים משלו.

כמובן שבאופציות האפשריות הקיימות היום הייתי רוצה לראות את השריף על הקוים, אבל גם פה אני סקפטי. צריך שהמצב יהיה ממש חרא כדי שהרב"ש יעזוב או יועזב ולדעתי מה שאיפיין את הסביב ה-1(כלומר, 2-3 משחקים רעים, ואז 2 נצחונות מול נמושות הליגה ושוב "משברון" וחוזר חלילה) ילווה אותנו גם בהמשך ויתן בכל פעם לרן מעט אוויר עד להתרסקות הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:01 
עם דרור נראינו נהדר, כדורגל מדהים וחוטבא, איזה כיף זיכרון קצר אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
קשטן בחירה מצויינת של התאומימים.
הוא יחטוף את כל האש וכל הרעל מהיציעים, והם ימשיכו לשבת בשקט ולחייך בשער 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אתה זוכר משחקים מסויימים ואני כנראה מתרפק על אחרים. אני נהנה לשחזר את הדרבי ההוא, עם הגול של שי בדקה ה-90, הדרבי האחרון שניצחנו באמת, לא ההוא שגנבנו 1-0 מפנדל אחרי שעטר החמיץ פנדל שלו. אני נהנה לשחזר את אלרואי נגד חיפה. איך רמסנו את הפתח תקוואיות ואת ראשון. איך ניצחנו את בית'ר, כן את בית'ר, אותה אחת שלא ניצחנו אגב מאז. כולל העונה.
אתה צודק, היו גם משחקים לא טובים והיה גם חוטבא. אז עכשיו יש צ'קול ועכשיו יש גם משחקים לא טובים. בעצם, בעיקר יש משחקים לא טובים.
אולי אני לא זוכר את 2011, אבל אתה כנראה לא זוכר 144 שעות אחורה, אפילו לא 24 שעות לפני.

אנטיגונה כתב:

ואצל רן זה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 22:40 
עם קשטן (וגם עם שירזי) נראנו רע ואפילו רע מאוד אבל היינו קבוצה יציבה. קבוצה יציבה שנראת רע ובמרחק ענק מק"ש אבל לא כזאת שמתפרקת וחוטפת שלישיות ורביעיות כל כמה מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 22:41 
אגב אני לא חושב שכדאי להחזיר את קשטן, במצבו הנוכחי אחרי מה שקרה בבני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4468455,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 02:36 
אם המועמדים הם שייע,לנדאו,סיני,שירזי וקשטן עדיף להישאר עם בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 06:49 
Yalla Hapoel כתב:

ואם אלי כהן ?
למרות העונה בבני יהודה לא הייתי שולל על הסף את קשטן עד לסיום העונה,אלא שהחוזה של רב"ש כבד. יתכן שהוא נירדם בבני יהודה, והסגל הטוב שלנו (אגב, כולל איליץ') צריך בעיקר ראש חדש וסמכותי. יש גם מצב שיביאו אותו מעל לרב"ש גם לסמכותיות מול הותיקים ולזעזוע וגם במסגרת מו"מ עם רב"ש על החוזה שלו.

הבעיה אינה היכולת נטו של רב"ש אלא באנרגיות של הקבוצה - גם המומנטום וגם הקשר עם השחקנים (מה קרה ? אבוטבול וטועמה הרעילו את האוירה ?).
בכל מקרה, אם גוטמן חותם באומוניה, לא צריך להיחפז אם כי צריך לשקול ברצינות. אלי כהן לא יברח. חוץ מזה, הוא אינו פיתרון קסמים ויתכן מאוד שיסכים לבוא רק מול חוזה של עונה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 07:46 
הקהל רצה להעיף את קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
הקהל רצה להעיף את קשטן.

הוא גם רצה את זה ב-2004, צעק "גילי לנדאו" למרות שדרור הוציא מים מהסלע באותה עונה פיננסית. פשוט הקהל המפונק, שהתרגל למאבקי אליפות ואופ"א לא השכיל להפנים את המהפך הכלכלי בקבוצה. אז העיפו את דרור והביאו את גילי. וגילי הביא זרים "וואו". ואז גם הוא נזרק רק כדי להביא את הקומיקאי שייע שגם לא עזר (ובאמצע היה חנין) ואז הביאו במבצע עוצר נשימה את 2 הליצנים ברפסודה, צירפו את שלום ונשארנו בקושי ליגה. אחרי זה החזירו מהר את קשטן (והקהל משום מה לא עמד על רגליו האחוריות....) שהצליח לקחת קבוצה שכמעט ירדה ליגה ובתוך חצי קיץ (התחלנו הכי מאוחר באותה פגרה בגלל העברת הזכויות מ"כתר" למוני) קשטן הפך את הקבוצה והשיג את המקסימום האפשרי באותה עונה - מקום שני לפני בית'ר של גאידמק/פררנדז/לרואה וגביע על הראש של ניצן/בטורינה/אניימה (בני יהודה סיימה רביעית באותה עונה).

הקהל - כבודו במקומו מונח. אני הרי חלק ממנו. אבל אבוי לנו אם ניתן לו לנהל את המועדון.

Yalla Hapoel כתב:

אתה מכניס את קשטן לאותה רשימה עם "המצליחנים" האחרים? עם סיני? שכחת את שביט, פרדי וחנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אגב אני לא חושב שכדאי להחזיר את קשטן, במצבו הנוכחי אחרי מה שקרה בבני יהודה

קודם השאלה אם הוא בכלל רוצה לחזור לאמן ועוד בעונה הזו. אם כן, ייתכן והוא דווקא יגיע יותר רעב ופחות יהיר אחרי הבומבה שקיבל בשכונה.

Adom Bdam כתב:
עם קשטן (וגם עם שירזי) נראנו רע ואפילו רע מאוד אבל היינו קבוצה יציבה. קבוצה יציבה שנראת רע ובמרחק ענק מק"ש אבל לא כזאת שמתפרקת וחוטפת שלישיות ורביעיות כל כמה מחזורים.

רע אנחנו נראים היום. רע מאד נראינו עונה שעברה. אני דווקא זוכר כמה וכמה הצגות בתקופה של דרור, לא הכל שחור. והאמת? גם אצל ניצן פה ושם אבל אני לא מאשים אותו - קודם כל הוא מאמן פחות טוב מדרור ושנית הוא נאלץ להתמודד עם תקופה של הפגנות נגד הבעלים וכו'. לא פשוט.

אבל האלטרנטיבה היא לאו דווקא או רן או דרור. כמו שכתבתי וכתבו כאן אחרים - יש את השריף, לא פחות ראוי מקשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אם לא גוטמן, אז רק רבש, אולי אלי כהן אם נצליח להפרד מהחוזה של רבש.
מצידי שיתנו לו גם לפתוח את העונה הבאה, אני בעד שמאמן יתחבר לקבוצה גם אם זה ייקח עונה שלמה
לא צריך לפטר מאמן בכל פעם שנכנסים למשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 23:09 
Charlie כתב:
GATE7 כתב:
הקהל רצה להעיף את קשטן.

הוא גם רצה את זה ב-2004, צעק "גילי לנדאו" למרות שדרור הוציא מים מהסלע באותה עונה פיננסית. פשוט הקהל המפונק, שהתרגל למאבקי אליפות ואופ"א לא השכיל להפנים את המהפך הכלכלי בקבוצה. אז העיפו את דרור והביאו את גילי. וגילי הביא זרים "וואו". ואז גם הוא נזרק רק כדי להביא את הקומיקאי שייע שגם לא עזר (ובאמצע היה חנין) ואז הביאו במבצע עוצר נשימה את 2 הליצנים ברפסודה, צירפו את שלום ונשארנו בקושי ליגה. אחרי זה החזירו מהר את קשטן (והקהל משום מה לא עמד על רגליו האחוריות....) שהצליח לקחת קבוצה שכמעט ירדה ליגה ובתוך חצי קיץ (התחלנו הכי מאוחר באותה פגרה בגלל העברת הזכויות מ"כתר" למוני) קשטן הפך את הקבוצה והשיג את המקסימום האפשרי באותה עונה - מקום שני לפני בית'ר של גאידמק/פררנדז/לרואה וגביע על הראש של ניצן/בטורינה/אניימה (בני יהודה סיימה רביעית באותה עונה).

הקהל - כבודו במקומו מונח. אני הרי חלק ממנו. אבל אבוי לנו אם ניתן לו לנהל את המועדון.

Yalla Hapoel כתב:

אתה מכניס את קשטן לאותה רשימה עם "המצליחנים" האחרים? עם סיני? שכחת את שביט, פרדי וחנין.

קשטן מאמן ענק ואין וויכוח,אבל הוא נכשל בענק עם בני יהודה,ראינו מה הוא הוציא מהסגל של הפועל ב11/12 ומה ניצן הוציא.
לא שאני משווה,אבל אסור לקשטן לאמן אותנו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קשטן מאמן ענק ואין וויכוח

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 07:45 
Charlie כתב:
chimpfive כתב:

אתה זוכר משחקים מסויימים ואני כנראה מתרפק על אחרים. אני נהנה לשחזר את הדרבי ההוא, עם הגול של שי בדקה ה-90, הדרבי האחרון שניצחנו באמת, לא ההוא שגנבנו 1-0 מפנדל אחרי שעטר החמיץ פנדל שלו. אני נהנה לשחזר את אלרואי נגד חיפה. איך רמסנו את הפתח תקוואיות ואת ראשון. איך ניצחנו את בית'ר, כן את בית'ר, אותה אחת שלא ניצחנו אגב מאז. כולל העונה.
אתה צודק, היו גם משחקים לא טובים והיה גם חוטבא. אז עכשיו יש צ'קול ועכשיו יש גם משחקים לא טובים. בעצם, בעיקר יש משחקים לא טובים.
אולי אני לא זוכר את 2011, אבל אתה כנראה לא זוכר 144 שעות אחורה, אפילו לא 24 שעות לפני.

אנטיגונה כתב:

ואצל רן זה אחרת?

אתה גם כנראה בוחר שלא לזכור את מכבי המפדחת של אז ולמי הפסדנו אליפות בגלל אותו דרור. הכדורגל של קשטן היה זוועה ומיושן, לא ברור למה אתה כל כך מתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: