Tom Sawyer כתב:
בר קולמוסא כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
לכל מתנגדי הפיטורים- תבינו דבר אחד
המאמן הזה איבד שליטה, כמו שזה נראה עכשיו הוא לא יסיים את העונה בהפועל, השאלה רק כמה זמן זה ייקח
העונה ניצחנו רק 5 פעמים, מתוכם פעם אחת גנבנו גול בדקה ה90 ועוד פעם אחת נגד 10 שחקנים של מכבי פ"ת
הקבוצה משחקת בלי שיטה ובלי משמעת ואני לא רואה איך זה משתפר וכשאנחנו רק אחרי סיבוב אחד ומתקרבים בצעדי ענק לפלייאוף התחתון- זה יכול רק להדרדר (ולכל אלה שלא "מודאגים" מקרבות תחתית- תתפלאו כמה מהר אפשר "בטעות" להגיע לשם).
לעניין האלטרנטיבות- מבדיקה זריזה לגבי ה-20 שנה האחרונות אפשר לעשות פילוח של שני סוגי מאמנים: מאמנים צעירים ו"מבטיחים" ומאמנים ותיקים עם קבלות ובעיקר עם ניסיון .
בכל פעם שניסינו להביא איזה עליוי- מסיני ועד לנדאו, מלוזון ועד אבוקסיס ועכשיו את רב"ש זה הסתיים בכישלון מוחלט כאשר ברוב המקרים המאמנים הללו איבדו שליטה והביאו אותנו למאבקי תחתית
לעומת זאת, עם כל המאמנים היותר מנוסים- אלי כהן, קשטן, שום (כשגם כשפוטר זה היה במקום 2) וגוטמן הקבוצה הייתה בצמרת וזה הסתיים לרוב בתארים והצלחות באירופה.
זוהי תמונה ברורה וחדה שחוזרת על עצמה לאורך עשרים השנים האחרונות. אני לא יודע מה הסיבה, אולי הDNA של המועדון הזה מחייב שיהיה לו מאמן יותר מבוגר ומנוסה, אולי זה בגלל שתחת הניהול הכושל צריך שיהיה מבוגר אחראי, אני באמת לא יודע. אבל עם נתונים כל כך ברורים קשה להתווכח, הגיע הזמן לסיים עם ההרפתקאות של הבאת כל מיני "עילויים" שלקחו במקרה אליפות עם קריית שמונה או עשו עונה טובה במכבי פ"ת. אצלנו זה לא הולך.
אני אענה לך בדוגמא אחת.
אלישע לוי - שנה שעברה בסכנת ירידה השנה רץ חזק בצמרת.
הוא נותן דוגמאות על הפועל ספציפית. ולמען האמת די צודק.
גם סופסוף הוא אומר משהו נחמד על גוטמן

גוטמן לפני הפועל רק לקח אליפות 11 שנים קודם, בקבוצה קטנה יחסית.
אני באמת חושב, שלהכניס מישהו אחר למערכת זה לא הגיוני ולא נכון.
כבר נהייתה מסורת לפטר מאמנים בהפועל. הבאתי לכם ראייה מהשנה האחרונה שאלישע לוי לא הצליח לתפקד בבאר שבע והשנה הוא הרים קבוצה יפה מאוד.
הדוגמא שלך לא טובה, כי עד כמה שזה נשמע פתטי, לכל מועדון יש DNA משלו
הפועל ב"ש זו לא הפועל ת"א, הפועל ת"א זו לא מכבי חיפה ומכבי חיפה זו לא בני יהודה
ההיסטוריה מלמדת אותנו
שאנחנו צריכים מאמן עם
ניסיון אני מודה שגם אני רציתי בקיץ את בן שמעון, גם אני התלהבתי בעבר מלוזון ומלנדאו, הייתי בטוח שהם יביאו משהו חדש ורענן יותר
אבל זה פשוט לא עובד.
ברור שמסורת לפטר מאמנים זה דבר גרוע מאוד, אבל המצב היום הוא חמור ויכול להידרדר יותר
אנחנו קבוצה עם שוער בינוני, שני מגנים גרועים, שני בלמים גרועים, שני קשרי אמצע גרועים וחלוץ אחד שעד עכשיו גם הוא די גרוע
כל מה שיש לנו זה קשר וחלוץ די מוכשרים שלרוב גם הם לא מתפקדים. זה חומר שמאפיין קבוצת תחתית לכל דבר. לא ייקח הרבה זמן עד שגם מעט הקבוצות שחילקו לנו נקודות בסיבוב הראשון יבינו את הפלופ ואז נהיה בבעיה רצינית.
לצערי הכיוון הוא לא טוב ואני ממש לא רואה את המאמן מוציא אותנו מהמצב הזה, ככה ש"תיקון המסורת" לא צריך להימצא כרגע בראש סדר העדיפויות.