Red or Dead כתב:
כאילו שלא נכשלו פה מאמנים זרים. ארדילס עם תקציב עתק בבית"ר פוטר אחרי חמישה מחזורים בגלל המנטליות הישראלית שלו? איזה תירוץ יש ללואיס פרננדס שהשיג אחוז הצלחה פחות טוב מגיא עזורי וטון קאנן באותה קבוצה וכמובן נכשל גם בנבחרת?
ברור שההתנהלות של מכבי היא הכי נכונה בליגה(אל תשכח שכשקרויף נחת פה לא חשבו שהוא יעבור את החגים) אבל זה הרבה יותר קל עם תקציב כזה גם להעמיד צוות מקצועי רחב וגם להנחית את השחקנים הישראלים הטובים ביותר וליפול פחות בזרים. אם הפועל הייתה מעמידה צוות אימון רחב כמו שם כל הפורום היה גועש שמשקיעים במאמנים במקום בשחקנים.
בסך הכל בזרים רב"ש הביא שלושה זרים שהוא הכיר ואחד שהגיע למבחנים. אין ספק שנעשו טעויות בבניית הסגל אבל צריך לזכור שעם שני משחקים בשבוע כמו שקיווינו להיות הרוטציה היתה רחבה יותר.
לגבי אימונים, אני מסכים שזה נראה חובבני אבל כמובן שאתה מפריז(ימי חופש על ימין ועל שמאל), ולא אני ולא אתה מומחי ספורט שמבינים כמה אימונים צריכה לערוך קבוצה וכמה עומס צריך להיות על שחקנים(מה שכן בוודאי שהייתי שמח שבלי קשר לאימונים השחקנים היו נמצאים יותר זמן בחודורוב לצורך תדרוכים, וידאו וכד', למרות שאני לא באמת יודע אם זה לא כבר קורה כרגע)
בנוגע למשמעת ומאמנים, זו בכלל שטות גמורה ופעם ראשונה שאני שומע אותה בקשר לרב"ש. לא זכור לי שהמשמעת של קשטן עזרה לנו להצליח ולא שהקרבה של גוטמן לשחקנים מנעה מאיתנו לקחת דאבל. כמובן שיש מקרים הפוכים אבל לא עלית פה על איזה משהו, מאמנים נכשלו והצליחו בשתי הגישות.
כל מאמן שהיה וכל מאמן שיהיה יקבל ממך בראש בלי שום קשר למה שיעשה ואיך שהקבוצה תראה. מבחינתך לפטר עכשיו את רב"ש ועוד שלושה משחקים תצעק לפטר את המאמן הבא, ואחרי שהוא יילך תצעק לפטר את המחליף שלו וכך הלאה. בדיוק כמו שעשית עם גוטמן ואני מניח(כי אני לא זוכר) גם עם קשטן, שירזי, אבוקסיס ופרדי דוד.
הלוואי שהיה לי כוח לענות לך על הכל אבל זה מיותר
אם יש לך דרך לעשות זאת, דבר עם אדם שעובד במערך המקצועי של מכבי ואדם שעובד בהפועל, תמצא את ההבדלים ורשום אותם פה בפורום
אני יכול לומר לך שאני עשיתי את זה, התוצאות מלחיצות ויותר מכל מלמדות בצורה חד משמעית על ההבדלים בין אנשי מקצוע מחו"ל לליצנים שיש פה בארץ