תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעה חשובה בנוגע להגרלות
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:18 
לצערנו התברר הבוקר כי מספר אוהדים (חברי עמותה) הצליחו לרכוש כרטיסים מתוך ההקצאה לאוהדי הפועל עוד לפני שנערכה ההגרלה.
אז קודם כל הרכישות תבוטלנה ושמם יוסר מההגרלה הנוכחית. ולגבי ההמשך - בפעם הבאה שניתקל במקרים מסוג זה אותם אוהדים לא יוכלו להשתתף יותר בהגרלות למשחקי החוץ.
במעשים מסוג זה אתם פוגעים בחבריכם ליציע ופוגעים באנשי ההנהלה שצריכים לבזבז זמן מיותר על ההתעסקות בביטולים ובבדיקות בתוך מערכת שאמור להיות בה אמון מסוים.
ההגרלה למשחק תערך בדקות הקרובות והודעות ישלחו לזוכים. תודה

נערך לאחרונה על ידי הפועל תל אביב כדורסל בתאריך 20 דצמבר 2013, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעה חשובה בנוגע להגרלות
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:32 
לא יאמן שאנשים עושים דברים כאלה.

כל הכבוד שעליתם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:32 
אני חושב שהעונש צריך להיות אגרסיבי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:38 
כל הכבוד
ואני חושב שהעונש ראוי ומקווה שבעתיד מקרים כאלו לא ישנו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:43 
בתור אחד שקנה
אף אחד לא הערים על המערכת וניסה לפגוע בקבוצה
אל תתארו אותנו כפושעים
ראיתי שיש אופציה לקנות - קניתי

אני אמור לדעת שזה חלק מההקצאה?

אז תודה לכם
אני אעודד מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:45 
Violet כתב:
אני חושב שהעונש צריך להיות אגרסיבי יותר.

מסכים. היה צריך להעיף אותם מההגרלות להרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:46 
red_o כתב:
בתור אחד שקנה
אל תתארו אותנו כפושעים

אז תודה לכם
אני אעודד מהבית

אתה יכול בבקשה לפרט איפה היתה אופציה לקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 10:53 
רדנקו כתב:
red_o כתב:
בתור אחד שקנה
אל תתארו אותנו כפושעים

אז תודה לכם
אני אעודד מהבית

אתה יכול בבקשה לפרט איפה היתה אופציה לקנות?

באתר של לאן
בחרת ביום של המשחק ושם היה את האירוע של המשחק

אני חושב שזאת חוצפה שבגלל פאדיחה של לאן אני ״נדפק״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:01 
אני לא בקיא בעובדות, אבל לפי גרסתו של red_o, זה לא ממש נשמע לי כאילו מישהו "הערים על המערכת", אלא פשוט מישהו נכנס ללאן, ראה שאפשר לקנות כרטיסים, שמח מאוד וקנה. גם אני הייתי עושה כמוהו, אם הייתי יודע שיש אפשרות כזאת. זה לא נשמע לי ממש פשע מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:12 
אדום תלאביבי כתב:
אני לא בקיא בעובדות, אבל לפי גרסתו של red_o, זה לא ממש נשמע לי כאילו מישהו "הערים על המערכת", אלא פשוט מישהו נכנס ללאן, ראה שאפשר לקנות כרטיסים, שמח מאוד וקנה. גם אני הייתי עושה כמוהו, אם הייתי יודע שיש אפשרות כזאת. זה לא נשמע לי ממש פשע מטורף.

א. רכישת הכרטיסים לא נמצאת באתר לאן באופן גלוי ולא ניתן להיכנס לאתר ולרכוש, צריך להתחכם במיוחד כדי להגיע ללינק.
ב. גם מי שכן הצליח להגיע ללינק רואה שכתוב באדום מודגש על גבי לבן כי הרכישה אפשרית אך ורק למי שזכה בהגרלת הכרטיסים ומי שלא זכה - המועדון רשאי לבטל את רכישתו.
ג. אותם אנשים שרכשו הם גם אנשים שנרשמו להגרלה ולכן ברור מאליו כי הם ידעו שהכרטיסים הם מתוך ההקצאה של ההגרלה.

למרות כל זאת ומתוך חמת הספק הקלושה, הודענו שהענישה על איסור השתתפות בהגרלות מעתה ואילך תתקיים רק מהפעם הבאה וכולנו תקווה שלא נזדקק לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
א. רכישת הכרטיסים לא נמצאת באתר לאן באופן גלוי ולא ניתן להיכנס לאתר ולרכוש, צריך להתחכם במיוחד כדי להגיע ללינק.
ב. גם מי שכן הצליח להגיע ללינק רואה שכתוב באדום מודגש על גבי לבן כי הרכישה אפשרית אך ורק למי שזכה בהגרלת הכרטיסים ומי שלא זכה - המועדון רשאי לבטל את רכישתו.
ג. אותם אנשים שרכשו הם גם אנשים שנרשמו להגרלה ולכן ברור מאליו כי הם ידעו שהכרטיסים הם מתוך ההקצאה של ההגרלה.
לא בטוח שמה שרואים עכשיו זה מה שהם ראו. לאן מסוגלים לדחוף לינק קניה לעוד מקומות, יש להם מערכת "מוזרה" בלשון המעטה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מסכים עם ההתנהגות של האנשים שקנו כל עוד הם ידעו שמתקיימת הגרלה, אבל ההנהלה צריכה לבוא בטענות ללאן ולא לאוהדים.
הכרטיסים לא צריכים להיות מוצעים למכירה באתר אפילו אם רק בדרך הכי עקומה בעולם אפשר להגיע אליהם, זה הכל.
שוב פעם פאדיחה של לאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:29 
אדום שרוף100 כתב:
לא שאני מסכים עם ההתנהגות של האנשים שקנו כל עוד הם ידעו שמתקיימת הגרלה, אבל ההנהלה צריכה לבוא בטענות ללאן ולא לאוהדים.
הכרטיסים לא צריכים להיות מוצעים למכירה באתר אפילו אם רק בדרך הכי עקומה בעולם אפשר להגיע אליהם, זה הכל.
שוב פעם פאדיחה של לאן.

לא הייתה פאדיחה של "לאן" כי המכירה לא מופיעה באתר. הדרך היחידה להגיע ללינק הייתה באמצעות התחכמות (שאותה אנו מעדיפים לא לפרסם כאן).
דווקא מי שעלה על העניין היו אנשי לאן שדאגו לעדכן אותנו ולשאול מה לעשות בנידון. אותם אנשי לאן שעברו שם שם במכירה לחולון ושאלו אותנו על שמות שלא היו תואמים (כמו למשל שאנשים שזכו אבל עשו את הרכישה באמצעות בן משפחה ואנחנו ידענו לאשר ל"לאן").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:35 
אדום שרוף100 כתב:
שוב פעם פאדיחה של לאן.

לא הייתה פאדיחה של "לאן" כי המכירה לא מופיעה באתר. הדרך היחידה להגיע ללינק הייתה באמצעות התחכמות (שאותה אנו מעדיפים לא לפרסם כאן).
דווקא מי שעלה על העניין היו אנשי לאן שדאגו לעדכן אותנו ולשאול מה לעשות בנידון. אותם אנשי לאן שעברו שם שם במכירה לחולון ושאלו אותנו על שמות שלא היו תואמים (כמו למשל שאנשים שזכו אבל עשו את הרכישה באמצעות בן משפחה ואנחנו ידענו לאשר ל"לאן").

הפאדיחה של לאן נטו.
ברגע שהמכירה נמצאת באתר של לאן אין כאן שום התחכמות. זה לא שפרצתי לאתר או הגעתי לשם דרך קריאת הסורס של האתר.
חבל מאוד שאתם מציגים את אותם אוהדים כפרובלמטים ועבריינים במקום לבוא בטענות לאנשים שבאמת אשמים.
מה גם שאני לא חושב שצריך להעניש אותי בהוצאה מההגרלה. מספיק היה לבטל את הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעה חשובה בנוגע להגרלות
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש

אבל המכירה כן מופיעה באתר. נכנסים לדף הראשי, לוחצים על תאריך המשחק (22/12), ומשם מגיעים לעמוד הזה:
תמונה
ומשם אני מניח שהדרך לרכישה היא לא מסובכת. גם בעמודים הבאים, אגב, לא ראיתי איפה רשום מפורשות שהרכישה היא רק לזוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 12:02 
ברור שזאת טעות של לאן.
מה הבעיה להביא קישור לקניית הכרטיס באיימיל לכל אחד מהזוכים בלי שזה יהיה נגיש לכולם.
למה אי אפשר להוסיף שדה בקנייה של סימון וי שאותו בן אדם מאשר שהוא זכה בהגרלה והוא צריך לרשום את מספר המנוי.
100% טעות של לאן,צריך לדעת לקחת אחריות על טעויות שאתם עשיתם או שמי שעבדתם איתו עשה.
*אני לא זכיתי בהגרלה ולא קניתי כרטיס בלאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 12:12 
Gaudi כתב:

אבל המכירה כן מופיעה באתר. נכנסים לדף הראשי, לוחצים על תאריך המשחק (22/12), ומשם מגיעים לעמוד הזה:
תמונה
ומשם אני מניח שהדרך לרכישה היא לא מסובכת. גם בעמודים הבאים, אגב, לא ראיתי איפה רשום מפורשות שהרכישה היא רק לזוכים.

אתה צודק. כשבדקנו את המצאות הלינק בדקנו רק דרך העמוד הראשי באתר ולא דרך האפשרות של כניסה מהלינק של המכירה לכדורגל - בכל אופן המקרים שדיברנו עליהם היו של אנשים שנרשמו להגרלה ועוד לפני שהיא נערכה כבר רכשו את הכרטיסים. ושוב - למעט מקרה של אחד מהם שזכה וזכאותו בוטלה (ואיתו יבוצע ברור נפרד), כל היתר ממילא לא זכו וביטלנו את הרכישות.

בשורה התחתונה אנו מבקשים מאנשים לכבד את ההגרלות ולא לפגוע בחבריכם ליציע. נצא מתוך נקודת הנחה שמדובר בטעות ולא בניסיון לרמות ולהבא גם נדאג שלאן יסגרו את הלינק עם קוד כך שלא יופיע בשום צורה באתר.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
אני אשאל גם פה.
מתי ואיפה הייתה הודעה על הרשמה להגרלה?
המייל האחרון שקיבלתי היה על הרשמה להגרלת כרטיסים לחולון וגם באשכול המשחק כאן לא כתוב כלום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 13:15 
האמת, שעצם הקטע של ההגרלות מעצבן נורא ולא הוגן כלפי אוהדים שהולכים לכל משחק חוץ.
ראיתי ושמעתי על לא מעט אוהדים שהיו מוכנים לקחת על עצמם לבדוק מי המגיעים העיקריים למשחקי חוץ ולתת להם העדפה וזה לא קרה, ואני פשוט לא מבין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 13:20 
אחרי בירורים שעשינו עם כל אותם רוכשים שלא זכו בהגרלה אנחנו רוצים ליישר קו ולהבהיר -
אחד מאותם הרוכשים הודה בפנינו שהוא הצליח "להערים" על המערכת ועל ידי כך שהיה לו את הלינק לזכיה הקודמת (חולון) הוא שינה את מספר האיוונט בתוך הלינק והגיע לאפשרות לרכישת הכרטיס.
כדי שלא להכליל את כולם ולאחר שהבנו שאכן הייתה גישה גם דרך האתר של "לאן" לרכישה, אנחנו לא מאשימים חלילה אף אחד בנסיון לרמות אבל רוצים להבהיר שכאשר מבוצעת הגרלת כרטיסים למשחק, אין אפשרות לרכוש כרטיסים באתר "לאן" למי שלא זכה בהגרלה (ובכל אופן האפשרות הזו תחסם להבא).
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אחרי בירורים שעשינו עם כל אותם רוכשים שלא זכו בהגרלה אנחנו רוצים ליישר קו ולהבהיר -
אחד מאותם הרוכשים הודה בפנינו שהוא הצליח "להערים" על המערכת ועל ידי כך שהיה לו את הלינק לזכיה הקודמת (חולון) הוא שינה את מספר האיוונט בתוך הלינק והגיע לאפשרות לרכישת הכרטיס.
כדי שלא להכליל את כולם ולאחר שהבנו שאכן הייתה גישה גם דרך האתר של "לאן" לרכישה, אנחנו לא מאשימים חלילה אף אחד בנסיון לרמות אבל רוצים להבהיר שכאשר מבוצעת הגרלת כרטיסים למשחק, אין אפשרות לרכוש כרטיסים באתר "לאן" למי שלא זכה בהגרלה (ובכל אופן האפשרות הזו תחסם להבא).
תודה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 16:03 
אדום תלאביבי כתב:

למרות כל זאת ומתוך חמת הספק הקלושה, הודענו שהענישה על איסור השתתפות בהגרלות מעתה ואילך תתקיים רק מהפעם הבאה וכולנו תקווה שלא נזדקק לה.

לא צריך להתחכם, אם צריך להתחכם אז זו גם התחכמות להגיע למכירה לחולון שאליה נכנסתי מלכתחילה. הדף של הפועל הוביל ישר למכירה נגד ב"ש בכדורגל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 17:08 
ItaiH6 כתב:
אני אשאל גם פה.
מתי ואיפה הייתה הודעה על הרשמה להגרלה?
המייל האחרון שקיבלתי היה על הרשמה להגרלת כרטיסים לחולון וגם באשכול המשחק כאן לא כתוב כלום.

לפי מה שאני זוכר הייתה הודעה בדף הפייסבוק ביום רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 19:19 
[ למעט מקרה של אחד מהם שזכה וזכאותו בוטלה (ואיתו יבוצע ברור נפרד), כל היתר ממילא לא זכו וביטלנו את הרכישות.

אז יש עוד הגרלה על הכרטיס? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: