גמד לשעבר כתב:
אלון כתב:
גמד לשעבר כתב:
אלון כתב:
בתחילת העונה השאיפה שלי היתה שהקבוצה תישאר בליגה עד שיסיימו את העולם לעונה הבאה
ואז בתקווה שיבוא משקיע נוכל לדבר על מטרות יותר גדולות
אבל עם בראון מתן שולדבראנד ורביב אפשר להגיע רחוק ועם קצת מזל אולי גם רחוק מאוד
מקווה שהפועל יעשו החתמה של שחקן סטייל רנדל שנה שעברה במקום קאונסיל ואולי גם במקום אוונס
כי אני חושב שאנחנו צריכים סנטר ואני לא רואה את הארפר משוחרר
יש לנו אחלה הזמדנות אומנם בלתי צפויה אבל שווה לנצל אותה
ממש לא מסכים איתך , בליגה עם כ"כ מעט סנטרים זה לא בדיוק הדבר שאתה צריך - אוונס די מספק את הסחורה בצד הזה ויש לו גם אחלה סקור .
הדבר הכי בהול לעשות זה להחליף את קאונסיל שהוא שחקן פשוט מחפיר .
ברגע שיש לך מוליך כדור קלאסי שמפנה את רביב וקרלון לתנועה אתה יכול לכוון ל 1-4 בשקט .
ג'וש אוונס

שמע אני אוהב את אוונס ומחזיק ממנו שלא תטעה אבל אני גם שומע שארז לא מחזיק ממנו במיוחד
וגם הוא לא כוכב ברמה של בראון שאתה לא יכול להביא מישהו יותר טוב
וחסר לי בהגנה לפעמים את השחקן שיוכל לחסום ושיהיה קשה לקלוע מולו סל או את השחקן שיתנו לו כדור בצבע וילך עם הכח שלו
בסך הכל ההגנה מסתדרת טוב ויכול להיות באמת שאפשר לוותר על זה גם ההתקפה די עושה את העבודה
על זה שלהחליף את קאונסיל זה הדבר הכי דחוף אין שום ויכוח אני רק מקווה שזה יקרה ושזה יספיק
זה שארז לא מחזיק ממנו זה בעיקר שמועות חסרות תוכן . הקטע פה הוא שזאת ליגה ש-5 אמיתי יכול לפעמים יותר להזיק מלהועיל .
הקצב פה הוא לא רע והגארדים פה נמוכים וזריזים . אם הארפר ישפר את ההגנה שלו וסוף סוף ינצל את הנתונים שלו אתה בין קבוצות ההגנה הטובות בליגה אם לא ה-קבוצה .
אני דווקא מצפה לשת"פ באיזור הצבע של הארפר ואוונס - בהגנה ובהתקפה .
איזה שמועות? הוא אומר את זה בשיחות לאוהדים, אנשי תקשורת שמדברים איתו אומרים את זה, אפילו הוא בעצמו רמז את זה בחמישיות.
הקטע הזה שסנטרים אמיתיים לא מתאימים פה הוא נכון חלקית. הרי אדם כמו פראחובסקי ויינסי גייטס של אילת (שאולי הוא סתם שחקן גרוע) באמת פחות מתאימים. אבל אלה שכן מצליחים פה הם חיות צבע חזקות ומסיביות שעדיין יש להם זריזות, טכניקה וקצת קליעה, כמו דיימון סימפסון, ריק ג'קסון, פרנק האסל, שון ג'יימס, פחות פורוורדים קופצניים כמו אוונס.
לא שכל זה רלוונטי יותר מדי, כי אוונס עושה עבודה טובה וזה כשהוא הזר הכי זול בליגה, אולי יחד עם קאונסיל. הוא גם מתחיל להראות בשני המשחקים האחרונים קצת משחק פוסט וטיפה זריקות פחות טריוויאליות ממה שהוא זרק עד עכשיו.