תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 13:19 
כל ה"שחקני בית" הזה זה כזה בולשיט. מי שנמצא בקבוצה מגיל 8 זה מי שבפוקס נולד קרוב למתחם אימונים, כל שאר שחקני הבית זה כאלה שמאמני ילדים ונוער גונבים אחד לשני על ימין ועל שמאל מקבוצה לקבוצה. ככה העסק הזה עובד.

אני אוהב שחקנים בלי קשר לאיפה הם שיחקו בגיל 11, אהבתי מאד את דגלאס ואני אוהב מאד את גילי למרות שהם לא שיחקו רגע בילדים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי בן זונה !!!
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
האם השקפת העולם של האנשים שמרכיבים אותה שמביאה לתוצאות בשטח לא מלווה בהכרח בחריגות בוטות ממה שאני מאמין בו, ולטעמי גם ממה שהרבה אוהדי הפועל אחרים מאמינים בו.
בוא לא נתווכח על העקרונות - שם אין סיכוי שנסכים אף פעם - ונתעסק בפרקטיקה. והמציאות היא, מצטער לבשר לך, שאתה חי בסרט. בעידן הרשתות החברתיות, בלוגים ולייקים, כולם מקיפים אותך במראות שבהן אתה יכול להשתקף ולהשתכפל, אולי יכולה להיווצר אצלך האילוזיה שלדעות האזוטריות שלך שותפים המונים. צא מזה. אתה חלק מקבוצה של בקושי 50 איש מתוך קהל משוער של כ-20 אלף אוהדי הפועל. אתם הערת שוליים אידיאולוגית, ותו לא. אפשר לדבר על החשיבות שבקולות שונים, ואין ספק של"קבוצה" שלך יש יכולת להיות קולניים במידה שישימו אליכם לב - כאמור, בלוגים, פייסבוק וכו' - אבל אין לזה אחיזה בשטח. אני גם מבין את הצורך להתכנס עמוק בתוך הבועה ולא להתעורר, כי יציאה ממנה באמת יכולה לערער את מה שאתה חושב על הפועל ועל אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס, השאלה היא מה הן המטרות של המערכת. האם השקפת העולם של האנשים שמרכיבים אותה שמביאה לתוצאות בשטח לא מלווה בהכרח בחריגות בוטות ממה שאני מאמין בו, ולטעמי גם ממה שהרבה אוהדי הפועל אחרים מאמינים בו. על זה הרי כל הויכוח עם יובל - ערן זהבי או שי אבוטבול (אם מפשיטים ומשטיחים את הדיון). לי ולו יש שתי תשובות שונות לאותה שאלה. לא, לא כי אני לא רוצה שהפועל תנצח (מעבר לזה שכששי בכושר טוב הוא שחקן נהדר ;) ), אלא כי יש משמעות בשבילי להזדהות עם שחקנים, ליכולת שלי לראות בשחקנים את עצמי. לא משנה כמה גולים זהבי יבקיע אם יעבור להפועל, אני כבר לא אוכל להזדהות איתו. ברור שזה לא שחור ולבן, אבל אני כן מזהה בשנים האחרונות הבדלים בולטים בגישה של אוהדי הפועל ומכבי לאהדת ספורט ולמה שעומד מאחוריה, בעיקר מאז טביב.

אם יש שחקן שאני מעדיף לראות את שי אבוטבול לפניו בהפועל, זה ערן זהבי.
אבל יפה שאתה ממציא לעצמך ויכוח. גם ככה הקשר שלך עם המציאות היה שנוי במחלוקת מאז ומתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כמה מטומטם יכול להיות אוהד הפועל אחרי מה שעברנו עם גרשון, אניימה ועכשיו עם השטן "לראות בשחקנים עם עצמו" ולהזדהות עם השחקנים.
הרי אם מכבי עכשיו מביאה לשי צ'ק שמן הוא מוכן להיות אצלם שוער.

פאתט.

לא שאני לא בז לכל הקשקושים מלאי הפאתוס בסגנון "לראות בשחקנים את עצמי", אבל ורמוט ושכטר ויתרו על המון כסף בשביל לשחק בהפועל ואני ממש לא מרגיש מטומטם לאהוב שחקנים בהפועל כמוהם וכמו דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שחר כתב:
כמה מטומטם יכול להיות אוהד הפועל אחרי מה שעברנו עם גרשון, אניימה ועכשיו עם השטן "לראות בשחקנים עם עצמו" ולהזדהות עם השחקנים.

פאתט.

לא שאני לא בז לכל הקשקושים מלאי הפאתוס בסגנון "לראות בשחקנים את עצמי", אבל ורמוט ושכטר ויתרו על המון כסף בשביל לשחק בהפועל ואני ממש לא מרגיש מטומטם לאהוב שחקנים בהפועל כמוהם וכמו דמארי.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:33 
שבתאי יחבס כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:

פאתט.

:HEART2:

גם אני אוהב אותם, אבל אני בטח לא "רואה בהם את עצמי" וכל הבולשיט הזה. אם מכבי היו מציעים לורמוט ושכטר סכומים הרבה יותר גבוהים משל הפועל הם היו באים לשם על ארבע. לא מבין למה אתם משלים את עצמכם. בדיוק כמו עם זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:54 
יובל כתב:
שחר כתב:

פאתט.

ורמוט אמר בעצמו שההפרש ממכבי לא היה המון כסף ושאם זה כן היה המון כסף הוא היה חותם במכבי (או ליתר דיוק המשפחה היתה מכריחה אותו לחתום במכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:58 
מזכיר לי את דיוני ה"אם אתה צמחוני למה אתה לא מגדל 34 חתולים מהרחוב ומציל אותם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
נו בסדר, גם אם זה היה שקל יותר זה ראוי להערכה, ומעניק לו אצלי עוד נק' זכות.
למרות שהצלחתם נמדדת לפי גובה המשכורת, יש גם שחקנים שמביאים בחשבון שיקולים נוספים. ורמוט ושכטר הם הוכחה לזה. לא משנה כמה תנסו להמעיט בערך של זה.
ברור שאם ההצעה הייתה פי כפולה או משלושת אז הם היו בוחרים אחרת, כי זה העולם שאנחנו חיים בו. אבל למה להתעסק ב"אם" כאשר מה שקרה בפועל מוכיח שהיו להם שיקולים נוספים שהם מעבר לכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שאני יודע ושמעתי, ורמוט ויתר על הרבה כסף ושכטר ויתר על הרבה הרבה מאוד כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:18 
לא שאני לא אוהב ומעריך אותם על זה, ובכלל, אבל בניהול הקריירה יש עוד שיקולים. ללכת למכבי עם הסגל שלהם זה סיכון. אולי שכטר בנה על עונה גדולה שהוא ייתן פה שתתן לו מקפצה חזרה לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:32 
יובל כתב:
עד כמה שאני יודע ושמעתי, ורמוט ויתר על הרבה כסף ושכטר ויתר על הרבה הרבה מאוד כסף.

מאוד אוהב אותם, אבל במשפט "יש דברים מעבר לכסף" מסתתר גם "אצל מכבי לא הייתי מקבל סעיף יציאה לאירופה כזה מצחיק"
"אצל מכבי לא הייתי יכול לתת חודשיים תוצרת של אפס ועדיין לקבל תמיכה"
ו - "בסוף ה5 שנים חוזה אני יכול לקבל תפקיד מקצועי מבלי שהוכחתי את עצמי בכלל"

ורמוט במכבי זה חוזה של 100 אלף דולר יותר, ושכטר נגיד 100 אלף יורו.
יש פער, אבל הם קיבלו אצלנו חתיכת חוזה, והרוויחו לא מעט שקט.

לדעתי שכטר יצא "מניאק" עם ההתעקשות הזאת על סעיף יציאה נמוך.
אם תהיה טוב, אתה יודע שלא חסרות קבוצות שישימו עליך גם מעל מיליון יורו. למה להתעקש לעזוב אותנו באותו מחיר שהשקענו בך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:35 
כל אחד נהיה ממוחה לניתוח מחשבות של אנשים
שורה תחתונה חתמו בהפועל בפחות כסף ממה שהוצע להם במכבי
שכטר,גילי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

מאוד אוהב אותם, אבל במשפט "יש דברים מעבר לכסף" מסתתר גם "אצל מכבי לא הייתי מקבל סעיף יציאה לאירופה כזה מצחיק"
"אצל מכבי לא הייתי יכול לתת חודשיים תוצרת של אפס ועדיין לקבל תמיכה"
ו - "בסוף ה5 שנים חוזה אני יכול לקבל תפקיד מקצועי מבלי שהוכחתי את עצמי בכלל"

ורמוט במכבי זה חוזה של 100 אלף דולר יותר, ושכטר נגיד 100 אלף יורו.
יש פער, אבל הם קיבלו אצלנו חתיכת חוזה, והרוויחו לא מעט שקט.

לדעתי שכטר יצא "מניאק" עם ההתעקשות הזאת על סעיף יציאה נמוך.
אם תהיה טוב, אתה יודע שלא חסרות קבוצות שישימו עליך גם מעל מיליון יורו. למה להתעקש לעזוב אותנו באותו מחיר שהשקענו בך?

אין לי שום בעיה עם העובדה שזה שאצלנו הם יקבלו שקט היא יתרון לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:05 
הבעיה עם זהבי זה לא רק החתימה במכבי, אלא ההזדהות המוחלטת שלו עם מכבי מהרגע שנחתם שם.

זהבי לא חתם בהפועל כי כנראה לא הייתה שום הצעה רצינית, ולכן זה לגיטימי מצידו.

מה שלא לגיטימי מצידו, זה לשים איקס על האוהדים של המועדון, וזו הביקורת העיקרית שלי כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא שאני לא אוהב ומעריך אותם על זה, ובכלל, אבל בניהול הקריירה יש עוד שיקולים. ללכת למכבי עם הסגל שלהם זה סיכון. אולי שכטר בנה על עונה גדולה שהוא ייתן פה שתתן לו מקפצה חזרה לאירופה

איזה שטויות, להיכנס למערכת בריאה כמו מכבי זה הרבה פחות סיכון מלהיכנס לקבוצה עם ניהול שכונה שלא מתפקדת כבר מעל שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הבעיה עם זהבי זה לא רק החתימה במכבי, אלא ההזדהות המוחלטת שלו עם מכבי מהרגע שנחתם שם.

מה שלא לגיטימי מצידו, זה לשים איקס על האוהדים של המועדון, וזו הביקורת העיקרית שלי כלפיו.

בגדול, עם כמה שזה מרתיח ומעצבן,
ברגע שהוא חתם במכבי הוא הפך להיות שנוא הקהל האדום, ולא משנה מה הסיבה לחתימה שלו שם.
מאותו רגע התחיל הכדור שלג שבו אוהדי מכבי אוהבים אותו יותר כי הם יודעים שזה מטריף אותנו, משם הוא הבין שאין לו ברירה אלא להחזיר להם אהבה כדי להצליח והדרך הטובה ביותר זה נגדנו.
היחידים שאשמים בהתנהגות של זהבי, בחרא שאנחנו אוכלים ממנו בדרבים ובאיך שנראת הקבוצה זה חיים רמון והשותפים הלוזרים שלו שלא שמו את הכסף על זהבי כשהיה צריך.
עכשיו נשאר רק לקלל ולהתעצבן. אין משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:12 
ההתנהגות של זהבי מולנו היא חריג יחיד ומיוחד בין כל מי שאני זוכר שמשחק נגד הקבוצה ממנה בה. ובודאי אם קבוצה זו לקחה אותו מגיל רק, נתנה לו בית חם וגידלה אותו לשחקן ברמה גבוהה.
כאשר נודע לנו שהוא עובר למכבי לא היתה מהומה גדולה. אבל התנהגותו ובצירוף הצטיינותו ...
השאלה היא עד כמה כועסים עליו בגלל התנהגותו ועד כמה בגלל הצטיינותו. אבל בטוח שאם היה מתנהג אחרת, היחס היה שונה.

בחיים אגרסיביות יתר עובדת מצוין רק לזמן קצוב. וזה סופי. בצורה זו או אחרת זהבי יקבל סטירה או סנוקרת מהחיים. עדיף שבשדה הכדורגל ומולנו, אבל בטוח שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:22 
Shacham כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

איזה שטויות, להיכנס למערכת בריאה כמו מכבי זה הרבה פחות סיכון מלהיכנס לקבוצה עם ניהול שכונה שלא מתפקדת כבר מעל שנתיים.

והוציאה שחקנים לאירופה גם בשנתיים האלה. סיכון לספסל במכבי או להיות כוכב בקבוצה שנבנית עם מאמן מבטיח ותחושה של תקווה.
אני בכלל לא אומר מה נכון לעשות, בניגוד אליך אין לי ניסיון בניהול קריירות של שחקני כדורגל, אני רק אומר שזה שיקול נוסף ולא מן הנמנע שקצב אמר לו שעדיף בפועל בהתחשב בנסיבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שדווקא האופי של ורמוט, שלא היה מסוגל להתמודד עם שנאה תהומית כמו שזהבי מתמודד, שגרם לו לחתום בהפועל תמורת ההצעה המתאימה.
לגבי שכטר, אין לי מושג. אני במקומו כנראה הייתי חותם במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:33 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:

ברגע שהוא חתם במכבי הוא הפך להיות שנוא הקהל האדום, ולא משנה מה הסיבה לחתימה שלו שם.
מאותו רגע התחיל הכדור שלג שבו אוהדי מכבי אוהבים אותו יותר כי הם יודעים שזה מטריף אותנו, משם הוא הבין שאין לו ברירה אלא להחזיר להם אהבה כדי להצליח והדרך הטובה ביותר זה נגדנו.
היחידים שאשמים בהתנהגות של זהבי, בחרא שאנחנו אוכלים ממנו בדרבים ובאיך שנראת הקבוצה זה חיים רמון והשותפים הלוזרים שלו שלא שמו את הכסף על זהבי כשהיה צריך.

לא מדוייק. הוא מהרגע הראשון שחתם שם כבר דאג לחדד את ההזדהות המוחלטת שלו איתם כולל לא מעט התחנפויות לקהל הצהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
נועם שחם כתב:

לא מדוייק. הוא מהרגע הראשון שחתם שם כבר דאג לחדד את ההזדהות המוחלטת שלו איתם כולל לא מעט התחנפויות לקהל הצהוב.

אשמח לדעת על מה אתה מבסס את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:05 
במידה מסוימת אני מסכים עם האדס.
אם כולנו היינו רציונליים לגמרי, כאלו שמקבלים החלטות בלי לערב רגש, היינו צריכים לארגן מפגן אהבה לזהבי ולהתייחס אליו כאל "הבן האובד" - מה שאולי היה מונע ממנו להגיע למעמד שהוא הגיע אליו במכבי כי היה מקטין את ההזדהות שלו עם מכבי.
מצד שני זה תסריט כמעט בלתי אפשרי - כדורגל זה משחק של אמוציות ואי אפשר שלא להתעצבן על שחקן ששיחק עבורך והזדהית איתו ואז עבר ליריבה העירונית ולא ספר אותך ממטר מהיום שחתם. אין דרך לבטא את העצבים שלך חוץ מקללות וקשקושים כאלה.

אגב, במצב שהפועל יצרה עכשיו הדיבור עבר ל"איך זהבי יחגוג בהפגנתיות את הגול הבא" שזה באמת הדבר הכי גרוע שיכול לקרות. אנחנו מאדירים במו ידינו שחקנים של היריבה העירונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
יש המון סיבות שערן זהבי לא הגיע להפועל.
לדעתי, הקטנה שבינהם זה כסף.
פתחתי נושא בסוף העונה שעברה שהציג נתונים כלכליים ברורים שהראו שיכולנו לעמוד בחוזה של זהבי לפחות לשתי עונות, אם לא ליותר.
מישהו לא רצה אותו בהפועל, מישהו זלזל ביכולת שלו לעשות את מה שהוא עושה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:15 
גם אם זה נכון, ואני לא משוכנע, לא חושב שמישהו פעל (או לא פעל) כי רצה ברעת הפועל. במצב המוזר שהפועל היתה בו בעונה שעברה טבעי שיעשו טעויות ובגלל המצב השביר הגיוני שחלק מהטעויות יהיו מהסוג המהדהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:17 
ולזה תוסיף התנהלות של שוק הכרמל של ההנהלה וחלק מהאוהדים ה"בכירים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
גם אם זה נכון, ואני לא משוכנע, לא חושב שמישהו פעל (או לא פעל) כי רצה ברעת הפועל. במצב המוזר שהפועל היתה בו בעונה שעברה טבעי שיעשו טעויות ובגלל המצב השביר הגיוני שחלק מהטעויות יהיו מהסוג המהדהד.

יש טעויות של לקנות מגן שמאלי חלש מבני סכנין,
יש טעויות של לקנות מגן ימני פורטוגלי ששיחק בממוצע 10 משחקים ב-10 עונות,
יש טעויות של לקנות בלם ששחקני הפועל עשו ממנו צחוק,
יש טעויות של להשאיל בלם ספרדי גרוע ברגע האחרון,
יש טעויות של להביא שחקן שקוראים לו ניר נחום.

ויש להפסיד את ערן זהבי ל-5 שנים.

נמאס לי מזה שאנחנו קהל מלטף ומבין.
חיים רמון ושות' לא רק שעושים מאיתנו צחוק כבר שנתיים, הם גם מנהלים גרועים שמחרבים את הפועל מקצועית.
ו"אנחנו" מעבירים להם כבר במשך שנתיים מיליונים של שקלים דרך העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:29 
אוגוסטוס, אני לוקח את כל השמועות והספקולציות בערבון מוגבל מאוד. שוק הכרמל שמה-שוק הכרמל, המשכורות נכנסות בזמן, מתחם האימונים במצב סביר, קבוצות הנוער והילדים משתקמות והשחקנים לא עולים בגלילות על ההסעה, והכי חשוב - הפועל ת"א היא כיום האופציה מס' 2 של כל שחקן בליגה. יותר מזה לא תגיע גם אם ינהל אותך ביל גייטס עד שלא יהיה לך מישהו שישים כסף.

ואם כבר גלשנו עד לכאן, וגם ככה בעמוד 12 אף אחד לא באמת קורא את האשכול, אם האוהדים יפנימו ויבינו שעד שלא יגיע הרוכש הזה לא נוכל להיות הקבוצה מס' 1 בארץ, המטרות ישתנו בהתאם ואולי יהיה יותר קל לעמוד בהן, וההנהלה לא תכנס לסחרורים ומוות בכל פגרה.
בנסיבות הקיימות ובעולם מושלם - הפועל צריכה כרגע להיות קבוצה שמתנהלת בלי חובות שאין מי שמוכן לשלם (כדי להפסיק עם העברות האין-ברירה האלה שמרגיזות את כולם כולל השחקנים), לשחק כדורגל התקפי, לשלוח כמה שיותר שחקנים לנבחרות ולמכור שחקן-שניים בשנה לאירופה בתנאי שהשלימו לפחות עונה וחצי בהפועל, ובכך לבסס את מעמדה כמקפצה הטובה ביותר לאירופה כפי שהיא היתה בעשור האחרון ובכך לבסס יתרון משמעותי מול מכבי חיפה ולהיות סוג של אלטרנטיבה לשחקנים צעירים שיש להם הצעה ממכבי אבל לא בטוחים שישתלבו שם. בפעם הקודמת שהתנהלת ככה הבאת את באדיר, ברדה וורמוט ושמת את היסודות לקבוצה הטובה ביותר שהיתה בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי בן זונה !!!
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:33 
לא תתפוס אותי כתב:

ממה ששמעתי (מבן אדם שקרוב מאוד לערן אישית), זה היה מעבר לכך. יש גורמים שלא רצו אותו, וכל התנהלות מולו היתה באמת מבישה. ברמות של ליגה ג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 18:37 
האדס, אז מה אתה רוצה, שיבנו מכונת זמן? שיגישו התנצלות בשלושה העתקים? מה כרגע היה עושה אותך מרוצה, שכולם יתפגרו והדוד העשיר שלהם יקנה את הפועל?
אתה באמת לא רואה שהמעבר היותר מידי מהיר בין "חיים הציל את הפועל" ל"חיים מחריב את הפועל", תוך העלאת כל (!) דרישה אפשרית כאילו היא הדבר החשוב ביותר שאי פעם קרה, והצורך של ההנהלה ליצור את האשליה שאנחנו באמת יכולים לתת פייט למכבי בתקציבים האלו, רק גורמת לעוד טעויות כאלו?

צריך להחליט על סדר עדיפויות. לנסות לטפל בהכל כל הזמן רק גורר אותנו עמוק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: