תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 07:50 
אשכרה הפסיד לכל קבוצה שיותר טובה מהפועל (אפילו בקצת)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 08:09 
אדום כתב:

ובכל זאת, צריך לתת לו זמן וגיבוי. גם פרגסון לא היה טוב בתחילת הזמן שלו ביונייטד.
להחתים את רב”ש לחמש שנים.
עם הזמן הוא ישתפר והקבוצה תשתפר.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 08:10 
RedFox כתב:
סמרטוט בן שמעון קיבל היום את הדבר הכי טוב שהוא יכל לקבל.
הפסד מינימלי בחסות השופט. אבל הפועל לא היו גדולים היום זה מכבי שהיו קטנים.
שלא יעבדו עליכם, הפועל שיחקה בדיוק אבל בדיוק כמו שהיא משחקת כל העונה, מחזיקה יותר בכדור, מגיעה למעט מצבים מהתקפות לא מתוכננות.
פשוט כלום ושום דבר, הטקטיקה שלו לא תביא אותנו לשום מקום, 0 התקדמות. פותח עם ילד בן 18 שלא עשה פעולה חיובית כל המשחק כאילו הוא פרדי דוד.

שאפו לשחקנים שנתנו היום מלחמה, אין פה שום קשר למאמן.
האימון המסכם לפני הדרבי היה מהמביכים שיצא לי לראות.
אבל בסדר, גונב הדעות גנב היום את הדעות על המגרש, שישלח זר פרחים למכבי הם קיבלו ניצחון ומילאו אוויר בבלון הנפוח של אדון בן שמעון.

יאללה יאללה, האג׳נדה שלך מריחה מקילומטר. עוד טרמפיסט על עגלת רן בן שמעון. אני לא מרוצה ממנו (אף אחד לא), אבל חוץ מלרשום ״אני שונא את רן בן שמעון ולא מעניין אותי מה היה אתמול״ לא חידשת.
ומספיק עם השימוש בצמד המילים ״גונב דעת״. מחוץ לפורום אף אחד לא משתמש בזה, רק פה זה משולב פעמיים במשפט. איזה מטבע לשון מאוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 08:10 
מי שמסוגל להגיד בכנות שההפסד אתמול הוא בגלל רן בן שמעון שיקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 08:11 
כפיר אדום כתב:
אדום כתב:

ובכל זאת, צריך לתת לו זמן וגיבוי. גם פרגסון לא היה טוב בתחילת הזמן שלו ביונייטד.

בשביל לדבר על החתמה ארוכת טווח הוא צריך להראות משהו יותר נורמלי מהקבוצה הזו לאורך זמן.
בנתיים זה הולך לכיוון ה״נפרד כידידים״ בקיץ, בטח אם לא נגיע לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
RedFox כתב:
סמרטוט בן שמעון קיבל היום את הדבר הכי טוב שהוא יכל לקבל.
הפסד מינימלי בחסות השופט. אבל הפועל לא היו גדולים היום זה מכבי שהיו קטנים.
שלא יעבדו עליכם, הפועל שיחקה בדיוק אבל בדיוק כמו שהיא משחקת כל העונה, מחזיקה יותר בכדור, מגיעה למעט מצבים מהתקפות לא מתוכננות.
פשוט כלום ושום דבר, הטקטיקה שלו לא תביא אותנו לשום מקום, 0 התקדמות. פותח עם ילד בן 18 שלא עשה פעולה חיובית כל המשחק כאילו הוא פרדי דוד.

שאפו לשחקנים שנתנו היום מלחמה, אין פה שום קשר למאמן.
האימון המסכם לפני הדרבי היה מהמביכים שיצא לי לראות.
אבל בסדר, גונב הדעות גנב היום את הדעות על המגרש, שישלח זר פרחים למכבי הם קיבלו ניצחון ומילאו אוויר בבלון הנפוח של אדון בן שמעון.

יאללה יאללה, האג׳נדה שלך מריחה מקילומטר. עוד טרמפיסט על עגלת רן בן שמעון. אני לא מרוצה ממנו (אף אחד לא), אבל חוץ מלרשום ״אני שונא את רן בן שמעון ולא מעניין אותי מה היה אתמול״ לא חידשת.
ומספיק עם השימוש בצמד המילים ״גונב דעת״. מחוץ לפורום אף אחד לא משתמש בזה, רק פה זה משולב פעמיים במשפט. איזה מטבע לשון מאוסה.

אין לי שום אג׳נדה נגד רן בן שמעון, אתה מוזמן לבדוק את היסטוריית ההודעות שלי ולהווכח בזה בעצמך.
אם לא חדשתי לך כלום אז איך זה שאכלת את הבלוף שכל השאר פה אכלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
אדום כתב:

בוא נחתים לעשר, למה לא? הוא הרי יצליח לגנוב איזו אליפות בעשר שנים.
אל תבלבלו ת'שכל, רב"ש צריך להגיד תודה כל בוקר על זה שיש לו את הקהל הכי סבלני ותומך בעולם (!!!)
אז זה יפה, ואני בכלל לא נגד. להיפך, מצידי יש לו עד סוף העונה בשביל לראות בהפועל דרך ושיטת משחק. שיתקן טיפה רכש בינואר, שיריץ הרכב קבוע פחות או יותר ושילמד את השחקנים תנועה בלי כדור, משחק אגפים ועוד.
המטרה היא מקום באירופה. הצלחת - תמשיך עוד עונה. נכשלת - לך הביתה. בלי קשר למחליפים שיש או אין בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:28 
שחצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
מי שמסוגל להגיד בכנות שההפסד אתמול הוא בגלל רן בן שמעון שיקום.

קמתי. ולא רק ההפסד אתמול.
ובכל זאת אין מה לפטר אותו ולהכניס אותו לרשימה של מאמנים שמקבלים שכר מהפועל מבלי להעביר אימון בוולפסון.
לתת לו לגמור את העונה ולחשוב על אופציה אחרת לעונה הבאה, בכפוף לתקציב שיהיה.
הרעיון שזרק פה מישהו, להחתים אותו ל-5 שנים, גורם לי לצמרמורת ובחילה. הספיק לנו סיני אחד. הספיק למכבי גרנט בין 1997-2000. ודי להביא את פרגי כדוגמא, הוא אחד ויחיד בדורו, היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:38 
מאמן טוב עם בעיות שהוא צריך לפתור. שחצן לא שחצן על הזין שלי.
אני מבין שזה דעת מיעוט בפורום, אבל אני ממשיך לחשוב שהוא עושה עבודה טובה, אני רואה קבוצה שמשחקת כדורגל, שבונה את עצמה ואם נהייה אמיתיים הניקוד שלנו הוא במידה רבה על התחת של כמה שחקנים שלא פגעו מול השער ולא בגלל משחק כל כך גרוע.
זה לא שאנחנו קבוצה טובה, אבל אנחנו בדרך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:47 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מבין שזה דעת מיעוט בפורום, אבל אני ממשיך לחשוב שהוא עושה עבודה טובה, אני רואה קבוצה שמשחקת כדורגל, שבונה את עצמה ואם נהייה אמיתיים הניקוד שלנו הוא במידה רבה על התחת של כמה שחקנים שלא פגעו מול השער ולא בגלל משחק כל כך גרוע.

מסכים עם הכל חוץ מהשחצנות שזה על הזין. זה ממש לא על הזין.
בגלל השחצנות הוא העלה את רמזי בשיא הטמטום במקום זגורי (עזוב את זה שזגורי נכנס מוקדם בטעות)
מאמן נורמלי היה מעלה את זגורי אחרי סדרת משחקים טובים ולא עושה מהפך בקו כי זה דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:49 
כן, צודק. התכוונתי לשחצנות בדיבור לתקשורת וכאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:42 
אוגוסטוס היל כתב:

מסכים. אתה לא לבד בדעת מיעוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:27 
מספיק. כולם יודעים את האמת - מאמן טוב והכי טוב שרלבנטי אלינו שטרם צבר מומנטום.

גם לגוטמן לקח זמן לצבור מומנטום. בהתחלה לקח לנו מספר משחקים להבקיע שער. ואחר כך, למרות טלקיסקי, טופוזאקוב וקנדה בקושי שרדנו בליגה.
מבחינתי, שיחזירו את טוטו או שיביאו 9 אחר ויורידו את ורמוט להיות הפליימייקר ואנחנו מסודרים אחרי הזמן שנידרש מטוטו לחזור לכושר כשחזר מבית"ר. וגם בלם שני / שלישי לאיליץ'.
שניהם מאמנים רצינים, וחסרי קריזמה שמגבשים מנהיגות עם הזמן. ומה גם שרן הגיע עם פחות ותק והישגים.

לאבוקסיס יש קריזמה. הלוואי שהיה אפשר לצרפו כעוזר אמיתי. זה היה יכול לקדם את הקבוצה כשם שעזר לגוטמן. וגם למקצע את המגע הבא שלנו עם הקרסול של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
כל מאמן אחר כבר מזמן היה קורס עם ההנהלה הזאת,ראו ערך על החאפרים משנה שעברה.
מאמן עם ביצים,מאמן עם שיטה ודרך.
הלוואי שיהיה פה כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:45 
עומרי קנדה כתב:

אין ביצים (אפילו בדיוק להיפך) ודרך זו המצאה.
השאלה היא האם אנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל ועדיין במרבית המשחקים אנחנו נראים יותר כמו קבוצה מאשר נראנו במשך שתי העונות שעברו, כולל תחת קשטן.
אני נותן לו קרדיט שזה בזכותו, ועדיין מקווה שהוא יכול להפוך את ההבלחות הרגעיות למשהו יותר קבוע.
אבל כאמור בנתיים זה רחוק מאד מלהספיק. אחרי סיבוב כבר אפשר להרכיז על תחילת הקדנציה שלו ככישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 02:43 
בר קולמוסא כתב:
עומרי קנדה כתב:

אין ביצים (אפילו בדיוק להיפך) ודרך זו המצאה.
השאלה היא האם אנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל ועדיין במרבית המשחקים אנחנו נראים יותר כמו קבוצה מאשר נראנו במשך שתי העונות שעברו, כולל תחת קשטן.
אני נותן לו קרדיט שזה בזכותו, ועדיין מקווה שהוא יכול להפוך את ההבלחות הרגעיות למשהו יותר קבוע.
אבל כאמור בנתיים זה רחוק מאד מלהספיק. אחרי סיבוב כבר אפשר להרכיז על תחילת הקדנציה שלו ככישלון.

די נו, ישר כישלון. המאמן הכי טוב שהיה אצלנו מאז גוטמן (פרט לקשטן שלא ממש נתנו לו זמן להטמיע כלום בפעם האחרונה)
היחיד שאפשר להרגיש שהוא ממש מאמן, לטוב ולרע. בעיקר לטוב.
תזכר מה הוא עשה מגורדנה, שעד השנה היה חושך והשנה יש ניצוצות (עוד לא מספיק טוב, אבל היו לו משחקים טובים)
רן הוא לא תלית שכולה תכלת ומודה בעצמו שעשה טעויות, אבל תזכר שבכל תקופת ה”קח אותי רבש” אמרנו שצריך לתת לו זמן, לפחות 2-3 עונות.
בסוף הוחתם ל-2 עונות. תנו לו לעבוד בלי לצעוק גוואלד כל יומיים.

אגב, אפשר להגיד שעכשיו זה תקופת ”קח אותי רוכש”, אבל כאן, להבדיל, לכולם די ברור שזה ספין כדי למכור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 03:04 
עם כל האהבה לגוטמן היה לו את הסגל הכי נוצץ ב10 השנים האחרונות והוא לא לקח איתו אליפות.
לא רואה כאלו הבדלים עצומים בין רבש לגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 03:10 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב, הוא זה עם התוצאות הכי גרועות מכל חמשת המאמנים מאז גוטמן (ועם כדורגל משעמם וגרוע), למרות שקיבל תנאים שכל האחרים לא חלמו עליהם. מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
עם כל האהבה לגוטמן היה לו את הסגל הכי נוצץ ב10 השנים האחרונות והוא לא לקח איתו אליפות.

הסגל של גוטמן בעונת הדאבל היה פחות טוב ונבנה בתקציב יותר נמוך.
בל נשכח שמהארן לאלא וערן זהבי זה שחקנים שהוא בנה,זהבי בינואר כבר היה בדרך להיות מושאל לק"ש כי אפילו מרעי עקף אותו ברוטציה של החלוצים.
זה נכון שזה שלא לקחנו אליפות נוספת זה פספוס אבל אל תשכח מה היה בקבוצה אחרי ההדחה מליגת האלופות(וגם בזמן ההשתפות),אז התחיל הליך הבמבי המייגע.
רן יכול להיות דומה לאלי גוטמן אבל בחיים לא יהיה אלי גוטמן מכל הבחינות(דגש על יחסי אנוש וחיבור למועדון ולקהל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן? יחסי אנוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
גוטמן? יחסי אנוש?

בדיוק!
אם כבר גם מדברים בין רן לאלי על יחסי אנוש, רן עושה ביחסי אנוש בית ספר ליחסי אנוש לרוב המאמנים בארץ.
ותקראו לרן שחצן כמה שאתם רוצים, להאמין בדרך שלך ולהתמיד בה כי אתה מאמין למרות שעכשיו לא הולך כי אתה יודע שעם הזמן זה ישתפר, זה ממש לא להיות שחצן.
זה להיות חדור מטרה, ובאמת אי אפשר לזרוק לפח דרך שבנית עליה בצלמה את הקבוצה אחרי כולה 3 חודשים, שגם בהם היו הרבה משחקים טובים עם המון ביש מזל, שהביש מזל הזה זה המקלות הכי גדולים והכי פוגעים שעומדים לנו בדרך בשביל שהדרך הזאת תרוץ חלק וטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

בחיאת ראבק...
להתייחס רק לתוצאה הסופית זה דמגוגיה בגרוש.
בתקופת גוטמן הפועל שיחקה את הכדורגל הכי טוב בתולדות המועדון, הפסידה אולי דרבי אחד, וניצחה את חיפה בחוץ בתקופה שזאת הייתה משימה בלתי אפשרית (לא כמו מה שהולך שם בשנים האחרונות).

עם כל הכבוד לרב"ש, לא רק שהוא לא שם, הוא רחוק שנות אור מהיכולת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 21:17 
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

בחיאת ראבק...
בתקופת גוטמן הפועל שיחקה את הכדורגל הכי טוב בתולדות המועדון, הפסידה אולי דרבי אחד, וניצחה את חיפה בחוץ בתקופה שזאת הייתה משימה בלתי אפשרית (לא כמו מה שהולך שם בשנים האחרונות).

גם לגוטמן לקח זמן. עם זאת, גם אני מאוכזב מהתוצאות של רב"ש. מצד שני אם שכטר היה באמצע הכושר בין הנוכחי ובין זה שבדאבל היינו לפחות במקום השלישי. גוטמן נהנה מטופו וטלקיסקי וקנדה בכושר מעולה.

מה שמענין אותי הוא איך פעם אחרי פעם שוכחים שהסגל של גוטמן היה מבריק כי הוא הפך את השחקנים לכאלה. לא היה כמעט שחקן אחד שלא עלה מדרגה אצלו. כל כך קשה להבין ? סגל נוצץ כי הוא הפך אותו לכזה.
דוגמאות: על שכטר אותו הפך לשחקן הטוב בארץ היו ויכוח האם להעדיף אותו או את אבידור, גילי דשדש יחסית, מי בכלל התיחס לדה סילבה לפני שהגיע אלינו ? וכך אפשר לעבור כמעט שחקן, שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 02:24 
גבעתיים כתב:
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

בחיאת ראבק...

מה שמענין אותי הוא איך פעם אחרי פעם שוכחים שהסגל של גוטמן היה מבריק כי הוא הפך את השחקנים לכאלה. לא היה כמעט שחקן אחד שלא עלה מדרגה אצלו. כל כך קשה להבין ? סגל נוצץ כי הוא הפך אותו לכזה.
דוגמאות: על שכטר אותו הפך לשחקן הטוב בארץ היו ויכוח האם להעדיף אותו או את אבידור, גילי דשדש יחסית, מי בכלל התיחס לדה סילבה לפני שהגיע אלינו ? וכך אפשר לעבור כמעט שחקן, שחקן.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: