שלום לכולם
אחותי היום צלצלה אלי ושאלה אותי אם נכחתי בבלומפילד אמש, עקב מחלה נשארתי בבית וצפיתי ממסך הטלוויזיה.
שאלתי אותה מדוע והיא סיפרה לי שבעלה (אוהד מכבי) הלך למגרש ולפני המשחק מחוץ לבלומפילד התנפלו עליו שלושה אוהדי הפועל וגנבו לו את הצעיף(צעיף האלופות שלהם מ-2004).
אני מודה בעצמי שזה כיף להתעלל בכל דבר שצבעו צהוב, לירוק, לשרוף או כל דבר שיבזה את הצבע הזה, אבל שזה מגיע למשהו שאתה מכיר טוב זה נהפך ללא נעים בכלל.
שתי נקודות אבקש:
הראשונה היא והיא החשובה שתחשבו על איך שאנו מצטיירים כאוהדים. אם כל הכבוד לביזוי צבע שנוא יש עוד דרכים לעשות את זה מבלי לפגוע באחר שהו יכל להיות עובר אורח, שותף למשרד או בן משפחה (לא עלינו אבל קורה).
לבסוף צריך להסביר (בתור אוהד הפועל)בבושת פנים לאוהדי הפועל אחרים שהם לא "חוליגנים" למה מעשי אלימות כאלה קורים. כאילו מה? הפסדנו ויצאנו גברים שגנבנו צעיף, ירקנו על בחורה שענדה עגילים צהובים או ילד עם חולצה צהובה? אנחנו יוצאים גברים שבכל משחק בניצחון ובהפסד אנחנו לא יוצאים מהמגרש ונשארים למחוא כפיים לשחקנים ולצוות ולהגיד להם תודה. ככה אוהד הפועל צריך להיות וזה קורה וזה מה שמבדיל אותנו משאר הקבוצות ובעיקר מהמחלה(ושכל העולם ישנא אותנו).
הנקודה השנייה- אם אחד הקוראים יודע על המקרה אתמול ובא לו להחזיר את הצעיף ולצאת גבר שיפנה אלי בפרטי.
תודה
לא צריך לצאת מגבולות האנושיות (שאנו כאדומים דוגלים בזה) כדי להיות אוהדי הפועל.