תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זגורי
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
פיספסתי משהו שקוראים לו פה שרוליק?

שרוליק זה כינוי חיבה לישראל. כמו יצחק ואיציק, יעקב וקובי וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:21 
סימרוטיץ כתב:
Shacham כתב:
לא התלהבתי כשהגיע, מתחיל לאהוב אותו.

גם אני לא , כמו בולדוזר הוא דוחף קדימה משתדל וחושב חיובי
יש לו אופי טוב כזה של מישהו שלא מוותר

עבר בהצלחה את משבר הקליטה בהפועל תל אביב. וזה לא רע למי שהגיע מהפועל רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:22 
Oleg Neduda כתב:
חייב להתאפס ולהפסיק להתנהג כמו ערס בשכונה. זה לא יקדם אותו בחיים ורק יחרב לו את הקריירה. כדורגל תמיד היה לו

אני ממש חולק עלייך, זגורי לוקח ללב. זה מה שאני רוצה משחקני הפועל שייתנו את הלב, עוד ספרינט אחד עוד חטיפת כדור אחת!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:23 
שנה שעברה ראיתי אותו כל שבוע בהפועל ר"ג
יש לו כדורגל
שמחתי שהוא חתם
שחקן מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:24 
Tom Sawyer כתב:
Oleg Neduda כתב:
חייב להתאפס ולהפסיק להתנהג כמו ערס בשכונה. זה לא יקדם אותו בחיים ורק יחרב לו את הקריירה. כדורגל תמיד היה לו

אני ממש חולק עלייך, זגורי לוקח ללב. זה מה שאני רוצה משחקני הפועל שייתנו את הלב, עוד ספרינט אחד עוד חטיפת כדור אחת!!

כמו שיובל כתב, לגיטימי לחשוב כך או כך. אני לא אוהב את ההתעסקות בשופט בכל מהלך שני. חושב שזה רק יכול להזיק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:31 
Oleg Neduda כתב:
Tom Sawyer כתב:
Oleg Neduda כתב:

כמו שיובל כתב, לגיטימי לחשוב כך או כך. אני לא אוהב את ההתעסקות בשופט בכל מהלך שני. חושב שזה רק יכול להזיק לו.

צריך לנתב את זה למקום הנכון, לא שרקו עליך שריקה? פעם הבאה תרוץ מהר יותר שלא יספיקו להפיל אותך. חטפו לך כדור פעם הבאה תחטוף אתה את הכדור.
זגורי השחקן שהכניס קצת נשמה למשחק של הפועל וכולם ראו את זה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:33 
אני ראיתי שחקן בינוני שבהרבה התקפות שם את עצמו לפני אחרים.
נחיה נראה מה יצא ממנו. אני אומר שכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:41 
כל הסיפור שלו עם ייני התחיל מזה שהוא התעצבן שייני המציא שזגורי נתן לו מרפק בגב (ייני התבכיין לקוון) באחת הפעמים שייני הוציא החוצה כדור, ואז זגורי גם ניסה ללכת איתו באחד על אחד פעמיים ובפעמיים האלה ניסה להוציא פאול חזרה. בסוף ייני קיבל את הצהוב שלו על פאול אחר, אז זה בערך עבד. מה גם ששחקן כמו זגורי צריך ללכת כמה שיותר באחד על אחד עם שחקן מוגבל כמו ייני, גם אם הוא יעבור אותו רק ב25% מהמקרים.

לדעתי הוא השחקן הכי טוב שלנו בחודש האחרון. יש לו פס קצר קטלני והוא טכני ויחסית חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
דיי ברור לי שרב"ש לא נותן לו קביעות בהרכב, כי הוא עושה לו סוג של סדנת חינוך.
ברגע שהוא יתבגר, אני בטוח שהוא יהפוך לבאנקר בהרכב שלנו, ונרויח שחקן ליגה מעולה, בלבל מאוד גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
Oleg Neduda כתב:

שיתן את הלב, אבל שיפסיק לעשות את זה כמו ערס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
יאללה יאללה, "סדרת חינוך". אלי גוטמן הצליח לבנות את שכטר כשחקן גם בלי ספסולים, ויש עוד אלף דוגמאות כאלו. להפועל תל אביב בסגל העלוב שהמאמן שלה בנה, אין את הפריווילגיה לא לעלות בהרכב הכי טוב שלה ועם השחקן הכי טוב שלה בחודש האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:06 
ערן כתב:
יאללה יאללה, "סדרת חינוך". אלי גוטמן הצליח לבנות את שכטר כשחקן גם בלי ספסולים, ויש עוד אלף דוגמאות כאלו. להפועל תל אביב בסגל העלוב שהמאמן שלה בנה, אין את הפריווילגיה לא לעלות בהרכב הכי טוב שלה ועם השחקן הכי טוב שלה בחודש האחרון.

מסכים, אני רק לא חושב שזו סדרת חינוך. סתם התחכמות נוספת ומיותרת של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאצלי המצב הפוך מאצל הרוב פה.
שמחתי מאוד כשהוא הגיע, וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאכזב.
א' - ההתנהגות שלו מבישה. הוא יכול להעביר את ערן זהבי וטב"ח שיעור ב-"ילד-חראיות". באמת מגעיל לראות את זה. הצהוב אתמול הגיע לו אחושרמוטה. אם מולנו היה שחקן שהיה נשכב ככה על הדשא ומתפתל כאילו ירו בו היינו מייחלים למותו.
ב' - יש לו איכויות, אבל הוא נורא קטן וחלש ובגלל זה ממש לא קשה לחטוף לו כדור. ייני לא יכל לבקש מישהו פשוט יותר לשמור עליו אתמול. על כל שלושה צעדים של זגורי ייני היה צריך לעשות אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
ו...עדיין כמה שטוב עדיין לא שחקן הרכב.

התחכמויות של רבש,שעולות לנו בנקודות וכאבי לב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:10 
ערן כתב:

מה עלוב בסגל הזה? זה סגל עם חסרונות אבל ממש ממש לא עלוב. למען האמת זה סגל מצויין וטוב יותר משל כל קבוצה בליגה למעט מכבי ת"א ואולי בחלק מהעמדות מכבי חיפה (שגם היא עמוסה בחסרונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

שכטר עבר סדרת חינוך חריפה מאוד מאוד אצל לותר מתיאוס, הוא בא דיי מוכן לאלי גוטמן.
מתי הוא התנהג באגואיסטיות או בטיפשות שהוא הגיע להפועל, שגוטמן היה צריך לנער לו את הילדותיתות ממנו?
זהבי לעומת זאת, עשה אצל גוטמן סדרת חינוך אמיתית, כנ"ל גם לקנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
לותר מתיאוס פיספס בענק את שכטר, וזה עניין ידוע, ככה שהדוגמה הזו ממש לא טובה לטענה שלך.
גוטמן עשה לזהבי סדרת חינוך בדיוק פעם אחת, בדרבי ה-2:2 בעונת 10/11, וזה עלה לנו בכמעט הפסד במשחק.
קנדה זה סיפור מורכב מתחומים אחרים ולכן לא ממש רלוונטי.

עזבו, נו, אתם גולשים. שרן בן שמעון ידאג לחנך את השחקן שלו במהלך כל השבוע כדי שבסופו הוא יעלה בהרכב ויהיה הכי טוב על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לותר מתיאוס פיספס בענק את שכטר, וזה עניין ידוע, ככה שהדוגמה הזו ממש לא טובה לטענה שלך.
גוטמן עשה לזהבי סדרת חינוך בדיוק פעם אחת, בדרבי ה-2:2 בעונת 10/11, וזה עלה לנו בכמעט הפסד במשחק.
קנדה זה סיפור מורכב מתחומים אחרים ולכן לא ממש רלוונטי.

עזבו, נו, אתם גולשים. שרן בן שמעון ידאג לחנך את השחקן שלו במהלך כל השבוע כדי שבסופו הוא יעלה בהרכב ויהיה הכי טוב על המגרש.

זהבי בעונה שקנינו מטביב את כל הכובים של כפר סבא, גם שהוא נתן משחקים טובים, והוא נתן.
הוא ישב גם הרבה על הספסל בגלל שהוא היה אגואיסט, בעונת הדאבל הוא רצה לעזוב את הקבוצה בגלל זה, הדרבי שאתה מדבר עליו זה מקרה חד פעמי שהוא הגזים שהוא כבר היה מחונך.
אגב, בזכות זה שרן בן שמעון חינך את חיימוב, גם יצא מזה שוער מצויין, וגם על הדרך הוא גילה את דני עמוס, אל תזלזל כל כך מהר בדרך שלו, יש לנו את זגורי לפחות לעוד 3 וחצי עונות, אני מעדיף להינות ממנו שלוש עונות שחקן בוגר, מאשר 4 עונות של שחקן שלא מפסיק להתנהג בטיפשות, ואגב גם בעונה הזאת אני לא כל כך סובל ממנו בינתיים. שאני אזכיר לך איך הוא התחיל את העונה זגורי ואיך הוא מתנהג שהוא עכשיו על המגרש? תוצאות הוא מניו משם רן, וזאת עובדה ולא תוכל לקחת לו את זה.
ומה שלותר עשה משכטר, אנחנו קצרנו את הפירות, לפני שלותר בא הוא היה מיני ערס דביל שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת, היום אתה לא יכול לומר את זה עליו. גם לפי דעתי שכטר מאוד מודה ללותר על זה, חוץ משחקן יותר טוב הוא גם בנה לו אישיות יותר בוגרת, ואני מאוד מאמין שהוא איש משפחה למופת כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: