redrony כתב:
קודם כל, בהמשך למה שכתבתי לפני המשחק בכל הדברים שנכתבו על ספורי וההתלהמות הזו נגדו ונגד המאמן. שקבוצה חוזרת לכדורגל הבסיסי ולשיטה שבה היא אמורה לשחק, זה פחות משנה זגורי/ספורי/גורדנה. כמובן שיש חשיבות לשחקנים, אבל הפועל פעם ראשונה אחרי חודש נראתה כמו קבוצה. החזיקה את הכדור נגד קבוצה שאף קבוצה בארץ לדעתי לא "ניצחה" אותה בהחזקת כדור בשנה וחצי האחרונות ובחצי הראשון גם עשו מצבים.
צריך גם לזכור את שתי הפציעות והחלטה של שופט שהיום הפסיד להפועל את המשחק.
אוגוסטוס, אני חולק עליך לגבי שי. היום בעיניי, לפחות ביחס למה שאני מצפה ממנו, הוא היה מצוין. החזיק את האמצע, הניע את הכדור, כמעט ולא העיף כדורים ארוכים למעלה.
הפועל צריכים לקחת את המשחק הזה, להבין שהוא מתחבר למשחקים ולצורה שבה הפועל שיחקו על למשחק נגד בני יהודה ולהמשיך מכאן.
וכל אלה שמזלזלים בכל שחקן, תבינו, זה כרגע מה שיש. היום ראיתי את ספורי, זגורי, מלכה, ליאור לוי. משחקים חכם, משחקים טוב.
מי שמשחרר את דמארי צריך לשבור לו את היד. גם היה מצוין היום, היכולת שלו לקחת כדור עם הגב לשער ולהסתובב, אין לאף אחד בליגה הזו.
לא שאני חושב שהפועל שיחקו מצוין היום. רחוק מזה. עדיין לא חכמים מספיק בהתקפה, במסירה הלפני האחרונה והאחרונה, עדיין לא לוחצים מספיק את היריב. אבל היום ראיתי קבוצה שלוחצת את מכבי בחלק המגרש שלה , שמניעה כדור נגד לחץ והכי חשוב, מנטלית, אחרי הגול, שציפיתי שהפועל יתפרקו, הם קמו ונלחמו כמו גברים. זה הכיוון.
המסירה האחרונה זה רק בטחון שבא אחרי נצחונות והצלחות.