תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוקאס
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
אחלה. שחקן סבבה שעם גרזיץ בונה קישור טוב שיודע לסגור. לגבי להניע קדימה זה משהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הוא קצת הזכיר את המשחקים הראשונים שלו בהפועל, עם הרבה תנועה לכל מקום וכושר טוב מאוד. הבעיה היא שאין שם יותר מזה, גם לא יהיה. עם גורדנה, במקום גורדנה, ליד גרזיצ'יץ', במקום גרזיצ'יץ', וואטאבר. אוהדים פה, שבטוחים שהם רואים ניצוץ פנימי חבוי שאף אחד אחר לא (כמו החלקיק האלוהי שהמשתמש רומאריו מנסה לשכנע אותנו שקיים בכל יהודי), נופלים בזה בכל פעם. אחר כך לא מבינים איך מאז הולמאי לא הצלחנו להביא רכש זר נורמלי למרכז המגרש (קרבליו, לאקיץ', וולינגטון, אבדג'י, אנסומבו, מנטשאשווילי, רוקי, קוטיניו... יש פה מישהו שחושב שסאשה ייתן להפועל יותר מהם?). תפסיקו לשלם כסף קטן על שחקנים עם רזומה לא קיים מליגות לא רלוונטיות.

אולי אני טועה ומטעה לגבי סאשה
אבל אני מסכים רק עם ערן
הבחור מתאמץ ומשקיע , וגם יודע לעשות הגנה , אבל
הוא לא הולמאי (שלא לדבר על אחד בשם יוסף א.)
וכאשר הוא משחק יחד עם גרזיץ אין מי שיתן כדורים קדימה וגילי או עומר חייבים לבוא אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לוקאס
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:16 
אדום כתב:
ערן כתב:
הוא קצת הזכיר את המשחקים הראשונים שלו בהפועל, עם הרבה תנועה לכל מקום וכושר טוב מאוד. הבעיה היא שאין שם יותר מזה, גם לא יהיה. עם גורדנה, במקום גורדנה, ליד גרזיצ'יץ', במקום גרזיצ'יץ', וואטאבר. אוהדים פה, שבטוחים שהם רואים ניצוץ פנימי חבוי שאף אחד אחר לא (כמו החלקיק האלוהי שהמשתמש רומאריו מנסה לשכנע אותנו שקיים בכל יהודי), נופלים בזה בכל פעם. אחר כך לא מבינים איך מאז הולמאי לא הצלחנו להביא רכש זר נורמלי למרכז המגרש (קרבליו, לאקיץ', וולינגטון, אבדג'י, אנסומבו, מנטשאשווילי, רוקי, קוטיניו... יש פה מישהו שחושב שסאשה ייתן להפועל יותר מהם?). תפסיקו לשלם כסף קטן על שחקנים עם רזומה לא קיים מליגות לא רלוונטיות.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להשוות את לוקאס לשחקנים כמו מנטש ואנסומבו. בעצם ההשוואה כל שאר ההודעה נראית מיותרת.
הוא לא הפריירה שרצינו, זה היה ברור מההתחלה. אבל הוא לגמרי יכול להועיל להפועל כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:51 
מאחר ודי ברור שהוא יישאר עד סוף העונה, הוא גרזיצ'יץ' וגילי חייבים להיות השלישייה הקבועה באמצע, פשוט אין משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
סשה יכול לתרום כמו בדרבי רק במשחקים מול יריבות שמשחקות פתוח ותוקפות את הפועל. כמה כאלה יש בליגה?! 2? 3 קבוצות?
גמרנו סיבוב. שיחקנו נגד כולן. מי תקף את הפועל ושיחק פתוח חוץ ממכבי, בא"ש וחיפה? אף אחת. ונגדן סשה לא עזר למנוע הפסד. לכל השלושה הפסדנו.
נגד הבונקרים של רעננה, עכו וכו' ממילא לא צריך את ה"סגירות" שלו ואת הריצות שלו. צריך לתקוף ולחפש את הפאס החכם שיפתח את ההגנה, ואת זה אין לו כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
הוא בינוני וחלש אבל רץ.
גורדנה בינוני וחלש אבל לא רץ.
שכל אחד יעשה את החושבים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לוקאס
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אה, פתאום ״זה היה ברור מההתחלה״? קיץ שלם ניסו פה בודדים להסביר - מראש ובזמן אמת - שזה לא השחקן שהפועל צריכה, מבחינת רמה ורקורד. לפחות תהיו הוגנים עם עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אה, פתאום ״זה היה ברור מההתחלה״? קיץ שלם ניסו פה בודדים להסביר - מראש ובזמן אמת - שזה לא השחקן שהפועל צריכה, מבחינת רמה ורקורד. לפחות תהיו הוגנים עם עצמכם.

לא הבנתי מה מפריע לך..
כן, זה היה ברור מההתחלה שהוא לא שחקן סופר מוכשר וטכני שיבנה לנו התקפות. אף אחד לא התווכח על זה.
מה שכן אמרו זה ששחקן בתפקיד שלו יכול לתרום גם, ולא צריך לצפות ממנו לדריבלים וכדורי עומק.
אני בספק אם מישהו אחרי שראה את סאשה יותר ממשחק אחד אמר שהוא יכול להיות פריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
ברור, כי את פריירה פגשנו רק אחרי שני משחקים של סאשה, אז אי אפשר היה ממילא לומר את זה עליו אחרי משחק אחד...
ואני חייב לפגוש את כל אלה שאמרו מראש את כל הדברים האלה עליו ("יכול לתרום, לא דריבלים וכדורי עומק") כי יכול להיות שיש פורום סודי פה שלא מופיע לי.
הדעות התחלקו בין בודדים שחשבו שהוא לא ברמה ושומדבר טוב לא ייצא מזה, לבין כל מי שטען שהוא שחקן מצוין ושאנחנו "נהנה ממנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
עצם ההשוואה לגורדנה היא קצת בעייתית כי גורדנה אמור להיות קשר 50/50.
לוקאס עושה עבודה טובה בכל מה שקשור לצד ההגנתי. יש לו כושר מצוין והוא נותן הכל מעצמו.
הבעיה היא שבכל מה שקשור להתקפה יש לו אפס תרומה. הוא לא יודע ולא מסוגל לדחוף את המשחק קדימה כי פשוט אין לו את היכולות הטכניות לזה ואני לא מדבר בכלל על הנטייה המעצבנת שלו לקבל כדור מהבלמים עם הגב למגרש בלי לראות מה קורה מאחוריו דבר שגורם לי להחסיר פעימה. לדעתי עם היכולות ההתקפיות שלו הוא ממש לא יכול לתפקד כ- 50/50
הבעיה שיש לנו איתו זה שאם הוא ובריאן ביחד בהרכב זה תוקע אותנו משמעותית מבחינה התקפית. כי כל ניהול המשחק נופל על גילי לבד, והוא נאלץ לרדת אחורנית למרכז המגרש. במקום לקבל את הכדורים בחלק הקדמי שם הוא הרבה יותר מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן נו בחייך. אני אומר פריירה כשם קוד לקשר התקפי שיוצר מצבים.
ואני חוזר, אין סיבה שלא נהנה מסאשה. אתמול מאוד נהנתי ממנו. אבל זו הנאה מתפקוד שונה ממש שאתה רוצה (בפועל, מזל שיש אותו ולא את פריירה כי אחרת אין לנו מה למכור באמצע כל השנה ולא רק כשגורדנה פצוע).
שאר ההערות הציניות על הפורום הסודי לא יזכו לתגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אי אפשר להשוות את לוקאס לשחקנים כמו מנטש ואנסומבו. בעצם ההשוואה כל שאר ההודעה נראית מיותרת.

למה לא? כל אחד מהם שחקנים שטובים בדברים מאוד מסוימים ולא יודעים לעשות דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:00 
כל כך פרווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:22 
הוא הולך לסיים את העונה עם 0 שערים
ב99 אחוז מהמשחקים שלנו אנחנו צרכים ליזום ולא להגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

למה לא? כל אחד מהם שחקנים שטובים בדברים מאוד מסוימים ולא יודעים לעשות דברים אחרים.

סבבה
אז הוא כמו דמארי. גם דמארי טוב מאוד בגולים ורע מאוד בלסגור אלכסונית.

אבל ברצינות.. לשניים שציינתי אין כדורגל. הוא נגרים נטו. לוקאס מבין את המשחק. הוא אולי לא יעשה מה שחלק מהאנשים פה היו רוצים כי הוא לא יודע, אבל בשביל הדברים האלה יש שחקנים אחרים.
לצורך העניין, כולם וגם אני רוצים פה דמוי-פריירה. אין שום בעיה שישחקו עם בראיין וסאשה מאחור, פריירה מעליהם, וורמוט ושכטר בצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:52 
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

סבבה
אז הוא כמו דמארי. גם דמארי טוב מאוד בגולים ורע מאוד בלסגור אלכסונית.

אבל ברצינות.. לשניים שציינתי אין כדורגל. הוא נגרים נטו. לוקאס מבין את המשחק. הוא אולי לא יעשה מה שחלק מהאנשים פה היו רוצים כי הוא לא יודע, אבל בשביל הדברים האלה יש שחקנים אחרים.
לצורך העניין, כולם וגם אני רוצים פה דמוי-פריירה. אין שום בעיה שישחקו עם בראיין וסאשה מאחור, פריירה מעליהם, וורמוט ושכטר בצדדים.

שחקן צריך לעשות את העבודה שלו. אם אתה חושב שהעבודה של לוקס זה לא לעשות טעויות וב3 משחקים בשנה להיות אפקטיבי (רק כשהפועל מגיעה להתגונן) אז ברור שתהיה מרוצה. ב99 אחוז מהמשחקים השנה הפועל צריכה ליזום, להיות יצירתית ולפרוץ הגנות. בזה לוקס לא נותן כלום. מה ההיגיון להביא שחקן שיהיה משמעותי ב2-3 משחקים בעונה? הרי במשחקים נגד רמת השרון, רעננה (ושאר הקבוצות למעט קבוצה וחצי) זה לא משנה אם תרכיב את סשה או כל שחקן אחר.
לא בשביל זה מביאים שחקן זר, בטח בעמדה כל כך חשובה. כל שחקן טוב במשהו אחד ופחות טוב במשהו אחר, אבל דמארי למשל משמעותי וחשוב כמעט בכל משחק. לוקס ממש לא.
מודה, גם אני לא הייתי מוטרד מההבאה שלו. טעיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
לא, בשביל הדברים האלה אין שחקנים אחרים. התפקיד שלו זה קשר מרכזי ולנהל את המשחק של הקבוצה, להצטרף להתקפה, להוסיף כמה שערים ובישולים במהלך העונה זו בדיוק העבודה שלו. זו הבנה בסיסית של המשחק, אחר כך מתפלאים איך בחצי מהמשחקים אנחנו לא כובשים למרות שיש לנו את דמארי, ורמוט ושכטר בהתקפה. חמשת משחקי הליגה שבהם לא כבשנו הם מתוך התשעה שהוא פתח בהרכב, ממש צירוף מקרים מדהים. אי אפשר לשחק עם שחקן מוגבל כמו סאשה בתור קשר מרכזי, חוץ מאשר משחקים שבהם רוצים לגנוב תיקו כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה צירוף מקרים מדהים בזה שחצי מהמשחקים שסאשה פתח לא כבשנו..
ושוב, מנסים לנכס לסאשה תכונות שאין לו ואז לקטול אותו.

אני אסכם את זה כמו שאני רואה את זה.
אם סאשה הובא על תקן קשר תוקף שיוצר מצבים וכובש, אז רב"ש טעה בגדול.
אני פשוט חושב שזה לא מה שקרה, למרות שאני מקבל את הדעה שזה מה שהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:05 
אדום נחמד כתב:
לא הבנתי מה צירוף מקרים מדהים בזה שחצי מהמשחקים שסאשה פתח לא כבשנו..
ושוב, מנסים לנכס לסאשה תכונות שאין לו ואז לקטול אותו.

אני אסכם את זה כמו שאני רואה את זה.
אם סאשה הובא על תקן קשר תוקף שיוצר מצבים וכובש, אז רב"ש טעה בגדול.
אני פשוט חושב שזה לא מה שקרה, למרות שאני מקבל את הדעה שזה מה שהיינו צריכים.

אז איך שלא יהיה הוא טעה בגדול איתו (הביא שחקן על הפנים כקשר קדמי או הביא שחקן שלא צריך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא הובא כשחקן תוקף שאמור לכבוש ולבשל ולייצר כוח התקפי, זו טעות כי זה לא השחקן.
אם הוא הובא כשחקן שרק אמור לתקל ולעשות הגנה ולמסור, זו טעות כי כבר הביאו את גרזצ'יץ' לפניו.
ככה או ככה זה רכש כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אם הוא הובא כשחקן תוקף שאמור לכבוש ולבשל ולייצר כוח התקפי, זו טעות כי זה לא השחקן.
אם הוא הובא כשחקן שרק אמור לתקל ולעשות הגנה ולמסור, זו טעות כי כבר הביאו את גרזצ'יץ' לפניו.
ככה או ככה זה רכש כישלון.

זה לא רק לעשות הגנה ולמסור, ואני מסכים שאת זה גרזיצ'יץ עושה.

שורה תחתונה, כל הדיבורים על דרך ועל תפקוד וכן הלאה לא רלוונטיים כשהתוצאות לא מגיעות. זה פוגע לי בתזה, אבל אני מבין שזה המצב.
לדעתי התסכול ואכזבה שלכם מלוקאס נובע מהעובדה שהפועל משחקת כדורגל רע, ולא להפך.

אפשר לקחת את מכבי כדוגמא. הם משחקים עם שלישיה באמצע. זהבי שהוא התוקף והמוציא לפועל, ושניים מאחוריו, כל אחד עם המשימות שלו.
השניים שמאחוריו, בין אם זה ראדי ואלברמן או אייבינדר ומיטרוביץ', מנפקים העונה כמות דלה של תרומה סטטיסטית. אבל הם תורמים למשחק של הקבוצה בצורה יוצאת דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:21 
כל הכבוד על הסבלנות, ערן..באמת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
כן, רק בגלל התוצאות המקריות לחלוטין. לא בגלל שאנחנו נראים רע וזה בגללו כי השחקן בתפקיד שלו אמור לגרום לנו להיראות טוב, לא בגלל שהתרומה שלו למשחק ההתקפה היא אפסית, לא בגלל שאנחנו מתקשים לכבוש כשהוא על המגרש, וכל זה כשגם בהגנה הוא לא להיט ועושה יותר מדי עבירות ביחס לחטיפות פשוט כי הוא נמוך וחלש פיזית. שחקן כמו ראדי תורם פי כמה וכמה למשחק של הקבוצה שלו בכל אספקט אפשרי. סאשה פשוט שחקן חלש שלסיטואציות מיוחדות כמו בדרבי מסוגל לתת משחק סביר ולא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:29 
כולם אמרו לפני תחילת העונה שצריך זרתותח לאמצע.
עכשיו תשאלו את עצמכם אם לוקאס או בריאן עונים להגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
כולם אמרו לפני תחילת העונה שצריך זרתותח לאמצע.
עכשיו תשאלו את עצמכם אם לוקאס או בריאן עונים להגדרה.

דווקא הרוב ניסו פה טענו שסאשה שחקן טוב ורכש מצוין (היו פה גם כאלה שיצאו לציד מכשפות נגד מי שחשב אחרת).
חלק עדיין מאמינים לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר אתה כזה פוץ.

יובל כתב:
כן, רק בגלל התוצאות המקריות לחלוטין. לא בגלל שאנחנו נראים רע וזה בגללו כי השחקן בתפקיד שלו אמור לגרום לנו להיראות טוב, לא בגלל שהתרומה שלו למשחק ההתקפה היא אפסית, לא בגלל שאנחנו מתקשים לכבוש כשהוא על המגרש, וכל זה כשגם בהגנה הוא לא להיט ועושה יותר מדי עבירות ביחס לחטיפות פשוט כי הוא נמוך וחלש פיזית. שחקן כמו ראדי תורם פי כמה וכמה למשחק של הקבוצה שלו בכל אספקט אפשרי. סאשה פשוט שחקן חלש שלסיטואציות מיוחדות כמו בדרבי מסוגל לתת משחק סביר ולא יותר מזה.

אין טעם להתווכח באשמת מי אנחנו נראים רע. אבל גם שכטר אמור לגרום לנו להראות טוב. וגם דמארי וורמוט וזגורי ודגני. אי אפשר להפיל הכל על שחקן אחד.
לגבי התרומה להתקפה, כבר הסכמתי שהיא מועטה, מה הטעם לציין את זה שוב..
אנחנו מתקשים לכבוש בלי קשר אליו, והסטטיסטיקה שהבאת קודם היתה מצחיקה.
ובהגנה הוא לא להיט? עבירות מול חטיפות? יש לך נתונים לאמת את זה? לא חוכמה סתם לזרוק לאויר דברים. אתמול הוא עשה מספר חד ספרתי של עבירות לדעתי.

בקיצור, לצערי ולשמחתכם נפרד ממנו בקיץ. מקווה שנביא מישהו שיספק את רצוננו בלי מחלוקות מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:37 
סתם שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח לעקוב אחרי האשכול
אבל כל מה שיובל כתב, אז אני חושב ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:53 
יש לי רק מלים טובות עליו.
מראש (מהוידאו עליו) היה ידוע שאינו כוכב, שאינו 50-50.
אבל, הוא בהחלט שחקן מוכשר, סימפטי ומשקיע. קבוצתי גם במשחקו וגם בישיבה השקטה על ספסל המחליפים.
לא סמל גדול אבל בהחלט סמל מסוים שיזכר לחיוב גם בעוד שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: