האדס כתב:
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
למה שישתוק?
אוהדים סמרטוטים שמשדרים להנהלה ולכל העולם שאנחנו מובסים.
אוהדים שגאים בהפסד בדרבי גם יקבלו מחר את המכירה של דמארי, כי להם איכפת רק מהלחימה.
אני לא מוריד מהלחימה של השחקנים היום על הדשא, אבל כבר אחרי 10 דק' ראו שהשד לא כזה מפחיד, הם עלו בשביל לא להפסיד 4, ועל זה אני לא יכול להיות גאה. מצטער.
חתיכת מיקרוב, הפסד ???? זה רק תוצאה (שגם לא היתה מוצדקת) אותי מעניין שהקבוצה נתנה את כל מה שהיא יכולה ואני בטוח שאם היא תתן כל משחק את מה שהיא נתנה היום אתה ושכמותך תעלמו לנו מהמסך עם הזן המכביסטי המזורגג שהבאתם לפה .
קבוצה יכולה להפסיד במשחק ספציפי אפילו אם זה דרבי , אני יודע להעריך משחק טוב (מי דיבר על לחימה ?) כי אני משחקים כאלו נותנים תקווה לעתיד
אוי ואבוי עם כל התרבות המכביסטית הזו שמסתכלת אך ורק על תוצאה תחלחל גם אלינו , כי מה יהיה ההבדל ביננו לבינם ?
בקיצור גאה במשחק של הקבוצה היום וגם אתה ודומייך לא תוכלו לקחת את זה ממני
כן, אני המיקרוב פה. לא אוהדים כמוך שמנסים להפוך את הפועל תל אביב כדורגל להפועל כדורסל.
פוחדים מתחרות, פוחדים לנסות, פוחדים לתקוף. רק רוצים ללטף אחד את השני ולהגיד "העיקר שניסינו" זו היא גישה של תבוסתנים, לא של הפועל תל אביב.
אני לא מכביסט, אבל אני גם לא אוהד הפועל עכו. וגם אתה לא, אז תתעורר כבר.
אתה מגוחך, פוחדים מתחרות ? מה הקשר, אתמול עלתה הקבוצה שלי למשחק שאף אחד לא האמין בה וללא שיפוט הזוי היתה גם משיגה יותר מול הקבוצה הטובה בארץ בפער עצום, עם כל התקציב הענק שלה הדוד מיץ וסגל ענק ופשוט לא ספרה אותה, בחלקים גדולים מהמשחק אפילו עשו להם ביה"ס כמו שאומרים בשכונה.
אם לא שמת לב , במכבי לא רגילים שקבוצה באה אליהם הביתה והם אלו שצריכים להתגונן, סוזה אחרי הפנדל כבר חשב כמה הם יתנו לנו והוציא מגן, אבל לא הרפתה ועוד רגע השיגה שוויון
מול מי בדיוק ראית אותם מכניסים שחקן הגנה ומתחילים להילחץ אחורה ?
אפילו הקהל הסמרטוט שלהם שכבר חודש מדבר על כמה הם יתנו לנו היה בהלם מהמתרחש
אז כן על זה אני גאה , על זה שהתוצאה איננה משקפת את מה שהיה על המגרש ועם קצת הסתדרות נכונה של הדברים, בפעם הבאה גם ליאני לא יעוזר להם.
אם הפועל תציג יכולת כזו לאורך זמן גם התוצאות יהיו בהתאם
בניגוד לסמרטוטי מכבי ששמחו מתיקו שבו לא עברו את החצי והעבירו חצי שלם בהעברת זמן, אני שמח על כך שהקבוצה שלי לא ספרה אותם בבית שלהם מול הקהל שלהם ועם השופט שלהם