תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 19:21 
נראה לי שאתם לא כל כך הוגנים.
אני האחרון שאפשר לחשוד בו באהבת רמון , תאומים ושות', אבל ההימור נכשל בעיקר בגלל התפוקה מאותם שחקנים שעלו הון והביצועים שלהם בינוניים ומטה.
בניגוד אליכם אין לי בעיה שימכרו גם את שלושתם אם זה מה שצריך. בשביל אמצע טבלה אני לא צריך את דמארי שכטר וורמוט.
הכישלון הראשי הוא של השחקנים עצמם ושל הצוות המקצועי, דווקא ההנהלה עשתה את כל מה שרצינו ואפילו את מה שלא חלמנו עליו. מי דחף לעסקות שכטר וורמוט אם לא אנחנו? רן בן שמעון לא מצליח להכניס בקבוצה את הרוח שהייתה בה בעבר, או את הרוח שהייתה בק"ש אז הוא לקח אליפות בהליכה עם שחקנים בשווי פחות משל שלושת המוסקטרים שלנו.

הפתרון הוא רק רוכש אמיד עם כוונות טהורות וחשיבה לטווח ארוך. כולם מבינים את זה.
אני לא בטוח בכלל שקבוצה בגירעונות עתק אבל עם מקום באירופה עדיפה על קבוצה שתסיים באיזון בלי מקום באירופה.
זה מה שאני חושב כרגע אבל אולי יש פרטים בתמונה שאני לא רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אתה חי בסרט, אנחנו היום קבוצת מרכז טבלה, עם גילי, עם שכטר ועם דמארי (מלך השערים של הליגה, כן?).
ברור שהכשלון הוא של השחקנים ושל המאמן. גם איתם יבואו בחשבון. אבל למכור את השחקנים הכי טובים שלך? למיטב ידיעתי טיפול בהקזת דם פס מהעולם לפני 200 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 20:19 
באמת כל הכבוד להם
התחייבו על כסף שאין
העלו לאוהדים את מחירי המנויים
ועכשיו מדברים על למכור שחקנים, כשאשכרה צריך לשים כסף שהתחייבו עליו.

אפשר עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 20:24 
עמי נאווי כתב:
אתה חי בסרט, אנחנו היום קבוצת מרכז טבלה, עם גילי, עם שכטר ועם דמארי (מלך השערים של הליגה, כן?).
ברור שהכשלון הוא של השחקנים ושל המאמן. גם איתם יבואו בחשבון. אבל למכור את השחקנים הכי טובים שלך? למיטב ידיעתי טיפול בהקזת דם פס מהעולם לפני 200 שנה.

הקזת דם באמצעות עלוקות הינו הליך רפואי שעדיין בשימוש גם ברפואה המודרנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
ניכתב כאן שאין הבדל גדול בין מכירתו של דאמרי בינואר או בקייץ , למעט השפעה על תזרים המזומנים של הקבוצה.

לדעתי טעות בסיסית.
מכירה בינואר אומר שהפועל שולטת בתהליך המכירה, ומכירה בקייץ אומרת להבנתי שהלוזונייה שולטת בתהליך המכירה.
ולמה חשוב לשלוט בתהליך המכירה ? כי זה שווה הרבה כסף (גם כשלכאורה הכסף מתחלק בין הלוזוניה והפועל).

הרי אין וודאות שכל העיסקאות נעשות ביושר .
אף אחד לא יודע איזה סכומים משולמים למנהל המו"מ בנוסף ומהצד או על איזה חובות שלו (לפעמים חובות פרטיים) מוחקים.
נידרש רק קצת זיכרון מתהליך העברת אלרואי מקריית שמונה להפועל ומתהליך העיסקה של רכישת דמארי.
למה שבתהליך מכירת דמרי זה יהיה שונה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 15 דצמבר 2013, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:47 
קומוניסים כתב:
אני האחרון שאפשר לחשוד בו באהבת רמון , תאומים ושות', אבל ההימור נכשל בעיקר בגלל התפוקה מאותם שחקנים שעלו הון והביצועים שלהם בינוניים ומטה.
בניגוד אליכם אין לי בעיה שימכרו גם את שלושתם אם זה מה שצריך. בשביל אמצע טבלה אני לא צריך את דמארי שכטר וורמוט.
הכישלון הראשי הוא של השחקנים עצמם ושל הצוות המקצועי, דווקא ההנהלה עשתה את כל מה שרצינו ואפילו את מה שלא חלמנו עליו. מי דחף לעסקות שכטר וורמוט אם לא אנחנו? רן בן שמעון לא מצליח להכניס בקבוצה את הרוח שהייתה בה בעבר, או את הרוח שהייתה בק"ש אז הוא לקח אליפות בהליכה עם שחקנים בשווי פחות משל שלושת המוסקטרים שלנו.

אני לא בטוח בכלל שקבוצה בגירעונות עתק אבל עם מקום באירופה עדיפה על קבוצה שתסיים באיזון בלי מקום באירופה.

אני פשוט לא מצליח להבין למה אנשים רושמים "הימור" ?
איזה הימור יש אם אתה מבטיח את הכסף שלך על ידי מכירת שחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:49 
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:

ההימור הוא ברכישת השחקנים היקרים האלה יחסית לתקציב בהימור שנעלה לאירופה, בוא לא ניתמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:51 
קומוניסים כתב:
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:

ההימור הוא ברכישת השחקנים היקרים האלה יחסית לתקציב בהימור שנעלה לאירופה, בוא לא ניתמם

ומה קורה אם לא עולים ? מוכרים את השחקנים ומחזירים את הכסף
כלומר לא הימור ולא נעליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:53 
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:

נו יפה, בזה בדיוק עוסק האשכול. ראה כמה תגובות קודם לכן. מדברים על "לשרוף את ההנהלה" אם ימכרו שחקנים. על "חזרה לעידן טביב" ושאר ירקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ' צודק. אם בעצם אפשר למכור את השחקנים ולהחזיר את הכסף - אז גם אני מוכן למשכן עכשיו את הבית ולתת מיליון דולר לרכש.
זו ההשקעה הכי משתלמת ביקום - אני הרי לא יכול להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
סליחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 22:10 
קומוניסים כתב:
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:

נו יפה, בזה בדיוק עוסק האשכול. ראה כמה תגובות קודם לכן. מדברים על "לשרוף את ההנהלה" אם ימכרו שחקנים. על "חזרה לעידן טביב" ושאר ירקות.

נו אבל הם עושים בדיוק מה שטביב עשה רק ממניעים אחרים, בסופו של יום במבחן התוצאה אף אחד לא אמר משהו על זה שהם לוקחים הימור ואלו שחקנים על תנאי
אם זה היה קורה בתחילת העונה אני חושב שרבים מאיתנו היו
1.לא נותנים לזה יד
2.מקבלים את זה בהבנה

אבל עכשיו פשוט כופים את זה עלינו והם מבטחים את עצמם עם המכירה הזו כי הכספים האלו יחזרו אליהם , ואנחנו כל מי ששם שקל יותר על המנוי שלו , והעמותה שגייסה כספים , יכולים לשכוח "מההשקעה" שלהם
ואנחנו מלכתחילה לא חשבנו על זה כהשקעה או שנראה אי פעם את כספנו בחזרה אבל מסתבר שהשותפים שלנו כן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
על מה הוויכוח?
אתם אוהדים קבוצת ספורט הישגית שקוראים לה הפועל ת"א.
המשתמש קומוניסים הוא אוהד את האוהדים, את הסמל ואת שירי העידוד. לא מעניין אותו מה קורה על הדשא, ולדעתו עדיף להיות קבוצת אמצע טבלה ולוותר על אירופה.
חוץ מזה שבטיעוניו הוא גם מוכיח שאין לו שום השכלה כלכלית בסיסית, מעבר לעובדה שהוא כותב שהם לקחו "הימור" (מה שהוסבר לו שאינו נכון) הוא גם טוען שלא נורא אם לא נהיה באירופה, כאשר הוא שוכח שאירופה אינה רק מקור כלכלי אלא גם מקור משיכה לשחקנים ישראלים וזרים טובים. אבל הוא? תנו לו מרכז טבלה. תנו לו הפועל סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 09:32 
קומוניסים כתב:

אה, ברור שיש פרטים שאתה לא רואה. כמו הפרט הקטן שגם בעונה הבאה ישחקו פה כדורגל ואולי אפילו בעונה שאחר כך. ויכול להיות שהשנה תהיה קבוצת אמצע טבלה, אבל בעונה הבאה שאולי כן יהיה רוכש (ואפילו אם לא), דמארי, שכטר וורמוט לשיטתך כבר לא יהיו פה.
וכמובן שמכירת חיסול כזו, אם תהיה, היא בדיוק התסריט שהאשימו בו את אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב לא הואשם על מכירת חיסול. אלא על היחס של הכסף של האוהדים של הצ'מפיונס מחאה ובן זונה.
נראה לי. אבל זה בטוח לא אותו דבר. חיים אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 09:48 
האדס כתב:
על מה הוויכוח?
אתם אוהדים קבוצת ספורט הישגית שקוראים לה הפועל ת"א.
המשתמש קומוניסים הוא אוהד את האוהדים, את הסמל ואת שירי העידוד. לא מעניין אותו מה קורה על הדשא, ולדעתו עדיף להיות קבוצת אמצע טבלה ולוותר על אירופה.
חוץ מזה שבטיעוניו הוא גם מוכיח שאין לו שום השכלה כלכלית בסיסית, מעבר לעובדה שהוא כותב שהם לקחו "הימור" (מה שהוסבר לו שאינו נכון) הוא גם טוען שלא נורא אם לא נהיה באירופה, כאשר הוא שוכח שאירופה אינה רק מקור כלכלי אלא גם מקור משיכה לשחקנים ישראלים וזרים טובים. אבל הוא? תנו לו מרכז טבלה. תנו לו הפועל סל.

ההיפך הגמור הוא הנכון. מציע שלא תדבר בשמי.
ברור שאני מעדיף הישגים על פני חוסר הישגים.
ההבדל ביני לבין כמה אחרים פה זה שאני גם מתחשב במצב הקיים ולא חי בללה לנד כאילו יש לנו מקור משאבים שאינו מוגבל. המטרה היא למכור את הקבוצה לבעל הון והשאלה מאיזה מצב עדיף לעשות את זה. ממצב של חובות עתק ומקום לאירופה או (אולי) בלי מקום באירופה אבל עם סיום העונה באיזון.
ואל תגיד לי שלא לקחו פה הימור שנעלה לאירופה וההכנסות יכסו לפחות על חלק מהרכש.
לא נראה לי שאתה פה מאתמול, אתה אמור לזכור שאצלנו וגם בקבוצות אחרות עסקאות קמו ונפלו בגלל חובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
היום, במיוחד אחרי התירוצים החדשים שצמחו הדרבי ("תראו איך שחקנו יפה גם בלי שכטר", "הפסדנו, אין סיכוי לאליפות", וכו'), האשכול הזה קריטי.
UP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אסור אסור אסור לשחרר אף אחד. אסור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:26 
עמי נאווי כתב:
היום, במיוחד אחרי התירוצים החדשים שצמחו הדרבי ("תראו איך שחקנו יפה גם בלי שכטר", "הפסדנו, אין סיכוי לאליפות", וכו'), האשכול הזה קריטי.
UP.

דווקא אחרי הדרבי ברור שזה יהיה פשע לשחרר מישהו. ברור שיש על מה לשחק, כלומר שגם יש מטרות וגם כרגע הקבוצה יכולה להגשים אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
http://debuzzer.sport5.co.il/prossner/archives/5241

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:52 
די כבר זה בלתי נסבל כל זיוני המוח האלו , אין בספינים האלו או בדרבי או בכל דבר אחר שישנה את העובדה שאף אחד לא יסלח להם לרגע על מכירת כוכב אחד בלבד או יותר
מה זה כל החוסר תכלית הזו ?
הנה מתעסקים בזהבי ובפנדל אבל לא במכירה של השחקנים
מתי יגיע מישהו שיטען שזהבי וליאני זה ספין מתואם היטב של תאומים ורמון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 18:03 
עומרי קנדה כתב:
משום מה נראה שהם מרגישים מאוד בנוח לפתוח את הפיות שלהם רק באוזני עיתונאים סוג ז' כמו קופמן,צנציפר ופרימו.
זאת תיהיה פשיטת רגל ספורטיבית ומוסרית אם שכטר או ורמוט ימכרו.
הדבר היחיד שיתקבל על הדעת זה מכירה של דמארי לאירופה בסכום שילך לחיזוק(לא לכיסוי חובות!).
שכל מחזיקי המניות למיניהם ישימו כסף ויכסו את החובות,נמאס לי מהתחושה הזאת שהם איזה חסידי אומות עולם בגלל שהם זרקו לקבוצתם האהודה כמה גרושים. הם נהנים מפרסום,משותפות בחלק מההחלטות ומקירבה לצלחת. מטומטמים הם לא זה בטוח.
אם למישהו מהם נמאס שיפרסם שהחלק שלו בקבוצה למכירה,כרגע נראה שהם מאוד נהנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד אסור למכור ולו אחד מבין השלושה ואם מדברים על גילי או איתי יהיה פה אש!!
מצד שני אם נגיד המצב האמיתי הוא שיהיה סיכוי גבוהה יותר למצוא רוכש כאשר שלושתם (ואני לא מאמין לעצמי) יימכרו....
ז"א החובות (וההוצאות) ירדו ותישאר רק הקומבינה שמממנת את רכישת הגזענים מההר ע"י שאלתיאל + סכום נמוך יותר עבור הערך של הקבוצה, במצב כזה לי אין מושג מה הייתי עושה במקום רמון-תאומים ושות.

כי בכל זאת שלושת החברים גם אם פוגעים וגם אם לאו (ויכאב לי מאד אם הם יימכרו, במיוחד גילי)הם רק חלק מהדבר הזה שנקרא קבוצת כדורגל ואולי מבחינת המספרים זה לא כל כך נראה שהם חלק אלא נראה שהם הרוב....
אף פעם לא ציפיתי מאנשים כמו חג'ג' להניח מזומן לשריפה על השולחן , אם הם נתנו עזרה ואפילו במינוף בעזרת הלוואות גם על זה צריך להודות להם!!!
ההימור של המינוף לא הלך אז כמו בעל עסק אחראי (לעתידו של העסק) צריך לבצע פעולות וכמה שהם כואבות יש להתעלם מרגשות בלב!!!!!!!

כל השיקולים נכונים לו כולנו היינו יודעים את האמת , לו היו מראים לנו את החישובים , לו היו מספרים לנו בצורה מסודרת מה המצב , ופה לדעתי הבעיה העיקרית , אף אחד לא מספר באמת מה קורה

ואם יש אנשים שיודעים את המצב לאשורו הם אלה שצריכים לקבל החלטות ורק הם כי אלו החלטות כלכליות להבדיל מההחלטות של הסופגניה לגבי יכולתו של שי אבוטבול שזו החלטה בתחום הכדורגל (~בערך~)

כתבתי פה כשההוא הלך (וטוב שהלך) שאני מקווה שהנזק לקבוצה יהיה פחות מהנזק שיצא משאול לקבוצת הכדורסל ועדיין אני מתפלל

יאללה הפועל
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
מצד אחד אסור למכור ולו אחד מבין השלושה ואם מדברים על גילי או איתי יהיה פה אש!!
מצד שני אם נגיד המצב האמיתי הוא שיהיה סיכוי גבוהה יותר למצוא רוכש כאשר שלושתם (ואני לא מאמין לעצמי) יימכרו....
ז"א החובות (וההוצאות) ירדו ותישאר רק הקומבינה שמממנת את רכישת הגזענים מההר ע"י שאלתיאל + סכום נמוך יותר עבור הערך של הקבוצה, במצב כזה לי אין מושג מה הייתי עושה במקום רמון-תאומים ושות.

כי בכל זאת שלושת החברים גם אם פוגעים וגם אם לאו (ויכאב לי מאד אם הם יימכרו, במיוחד גילי)הם רק חלק מהדבר הזה שנקרא קבוצת כדורגל ואולי מבחינת המספרים זה לא כל כך נראה שהם חלק אלא נראה שהם הרוב....
אף פעם לא ציפיתי מאנשים כמו חג'ג' להניח מזומן לשריפה על השולחן , אם הם נתנו עזרה ואפילו במינוף בעזרת הלוואות גם על זה צריך להודות להם!!!
ההימור של המינוף לא הלך אז כמו בעל עסק אחראי (לעתידו של העסק) צריך לבצע פעולות וכמה שהם כואבות יש להתעלם מרגשות בלב !!!!!!!

כל השיקולים נכונים לו כולנו היינו יודעים את האמת , לו היו מראים לנו את החישובים , לו היו מספרים לנו בצורה מסודרת מה המצב , ופה לדעתי הבעיה העיקרית , אף אחד לא מספר באמת מה קורה

ואם יש אנשים שיודעים את המצב לאשורו הם אלה שצריכים לקבל החלטות ורק הם כי אלו החלטות כלכליות להבדיל מההחלטות של הסופגניה לגבי יכולתו של שי אבוטבול שזו החלטה בתחום הכדורגל (~בערך~)

כתבתי פה כשההוא הלך (וטוב שהלך) שאני מקווה שהנזק לקבוצה יהיה פחות מהנזק שיצא משאול לקבוצת הכדורסל ועדיין אני מתפלל

יאללה הפועל
:CHE:

כבר אמרו פה בעבר שזה לא הימור, אם אתה יודע שתקבל את הכסף בחזרה אם הדברים לא יצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 03:07 
אולי כבר הסבירו פה בעבר, אבל מה המשמעות המשפטית של ערבות כלכלית בכדורגל?
אני לא מבין איך נכתב פה שחג'ג' יכול למשוך את הערבויות שלו. ההגיון אומר שזה הדבר היחיד שהוא לא יכול לעשות, אחרת כל אחד יכול לתת ערבות ”על הקרח”.
מה שהוא כן יכול לעשות, מכיוון שיש לו שליטה בהנהלת הפועל, דרך רמון, זה
למכור שחקנים. וברור שזה עקום ומקומם, והאשכול חשוב.

אגב, למה אף אחד פה (שמבין עניין) לא עולה לשידור או מתראיין לכלי תקשורת המונים, שתמיד אוהבים לסכסך אז יקבלוהו בשמחה, ואומר את כל מה שנכתב פה באשכול (הפתיח המצויין, החוזה של דמארי)?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
אולי כבר הסבירו פה בעבר, אבל מה המשמעות המשפטית של ערבות כלכלית בכדורגל?
אני לא מבין איך נכתב פה שחג'ג' יכול למשוך את הערבויות שלו. ההגיון אומר שזה הדבר היחיד שהוא לא יכול לעשות, אחרת כל אחד יכול לתת ערבות ”על הקרח”.
מה שהוא כן יכול לעשות, מכיוון שיש לו שליטה בהנהלת הפועל, דרך רמון, זה
למכור שחקנים. וברור שזה עקום ומקומם, והאשכול חשוב.

אגב, למה אף אחד פה (שמבין עניין) לא עולה לשידור או מתראיין לכלי תקשורת המונים, שתמיד אוהבים לסכסך אז יקבלוהו בשמחה, ואומר את כל מה שנכתב פה באשכול (הפתיח המצויין, החוזה של דמארי)?

אני לא בטוח, אבל אני חושב שאת הערבויות הוא יוכל למשוך כשיעזוב, במידה ולא השתמשו בהן.
וזו המטרה שלו כרגע, שלא ישתמשו בערבויות, כדי שבבוא היום הכסף יוכל לחזור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
חרשו על זה מיליון פעם, אבל אני חושב שראוי לפתוח עוד אשכול על כך:
ארור האיש שיחתום על העברתו של מלך שערי הליגה, עומר דמארי, לכל קבוצה שהיא, בארץ או בחו"ל.
ארור האיש שיחתום על העברתו של האיש שבגללו העלו מחירי מנויים, איתי שכטר, לכל קבוצה שהיא, בארץ או בחו"ל.

זה צריך להיות ברור מעל לכל ספק ולא מרומז או מוחבא באיזה אשכול חדשות.
כל הספינים , כל הכותרות וכל המקורבים לא יעזרו לכם לטשטש אמת פשוטה: יצאתם לדרך בתחילת השנה עם הימור עסקי מסויים.
סחבתם איתכם אוהדים ב20% בעלות, הבאתם עוד ועוד משקיעים, העלתם מחירי מנויים. ההימור כשל.
זה קורה בעסקים וזה קורה בכדורגל. חלק מזה, ד"א, באשמתכם.
צריך לשים את זה על השולחן, בגלוי, ובמוצהר: לבוא עכשיו ו"לחתוך את ההפסדים" אומר להשאיר את הקבוצה במצב אנוש (להערכתי ולהערכת אחרים ללא
שכטר ו/או דמארי אין שום סיכוי למקום באירופה בשנה הבאה).

זו פשוט הפקרה של הקבוצה, זו פשיטת רגל מוסרית, ערכית וכנראה גם כלכלית, זה זילזול באוהדים, זה אות קין ענק על הקבוצה הזו ועליכם,
זה גובל בחוסר בתום לב, וזה משהו שלא ישכח לדרעון עולם.
התחייבתם בפני האוהדים, השחקנים, והבקרה התקציבית - הגיע הזמן להראות את הרפיוטיישן שלכם בעסקים ולעמוד במילה שלכם.

בדיוק כמו שאלפי אנשים רצו לקנות מנוי ביום המכירה למרות עונה קשה, ובדיוק מהסיבה שאף אחד לא מבקש את כספו חזרה למרות עונה שכנראה הלכה לפח.

אני לא יודע אם יצאו למאבק בכם כמו שיצאו למאבק בטביב או סגול. מזמן הפסקתי להבין את האינטריגות הפנימיות והקומבינות מבית ברנר.
אבל השמות שלכם יהיו חקוקים ליד השם של חולדאי, אייזנברג ומזרחי כמחרבי הפועל. לא פחות. צריך להבהיר שמדובר באסון קולוסאלי ברמות שרק
המנוולים ברשימה הנ"ל הגיעו אליהן.

עבר חלק כמו סכין בחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
הם לא מוכרים את ורמוט!!!!!11
חיים הציל את הפועל!!!!!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
למה כל הברברת? זה פשוט:
1. הפועל צריכה כסף עכשיו - לא בקיץ.
2. יש בהפועל רק 3 שחקנים שאפשר למכור ולעשות עליהם כסף - דמארי, ורמוט ושכטר.
3. ככל הנראה על שכטר אין קופצים (זולת אולי מכבי ורמון יודע שזה בלתי אפשרי) וגם תדמיתית זה נראה רע שאחרי שהעלו את מחיר המנויים בשביל להביא אותו ואחרי שדיברו על "מימון חיצוני" לשכר המופקע שלו שלא יפגע בתקציב כלל, פתאום ימכרו אותו כדי לכסות חובות.
4. אז הדילמה היא בין גילי ולבין דמארי ואולם בניגוד לגילי על דמארי יש קופצים ובעניין דמארי אפשר למכור לקהל את ה"לוקש" של לוזון והחוזה שלו וכו' ולכן הפור נפל עליו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
הנחת היסוד שלך (כרגיל), שגויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: