תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשדוד. יום א 15.12 19:40
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:30 
ארז מאמן מעולה. והוא ממש לא מנהל משחק גרוע. וכמו שכתב פה פז לא מעט - יש פה הגזמה היסטרית בנוגע ל"למה הוא לא לקח פסק זמן".
כמו כל מאמן - יש לו יתרונות וחסרונות. על החסרונות שלו אני כותב פה - וזה בדיוק העניין עם קאונסיל.
אבל ארז הוא מאמן מאוד יסודי. האימונים שלו ברמה מאוד גבוהה. אני מזמין אותך לראות אימונים שלו לעומת אימונים של מאמנים אחרים, שאנשים פה כל כך מחזיקים מהם, ואתה תראה הבדל עצום.
וקח לדוגמא את לימונד - אני מהמר שעם מאמן אחר העונה בהפועל לימונד לא היה נותן את היכולת הזו.
עכשיו תיקח את היתרונות והחסרונות ותחליט אם זה מתאים לך. אבל להגיד שארז לא מאמן טוב? מצטער. הוא מאמן מצוין. אני ביקרתי אותו בחריפות. ואני עדיין מבקר אותו על סוגיית קאונסיל. אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:34 
Fez כתב:
19, ניתן לך דוגמה - לא להחליף את קאונסיל זה בערך כמו לעלות עם ספורי בדרבי היום (רק לאורך 10 משחקים...)
תנצח? לאף אחד לא יהיה אכפת עם מי עלית. תפסיד אחרי גול מאיבוד של ספורי? האחריות כולה שלך. אם אתה עושה לקבוצה שלך handicap בצורה כל כך ברורה לכל אדם עם זוג עיניים (חוץ ממך), אתה לוקח על עצמך וואחד אחריות.

אז כן - אם ארז היה מפסיד במשחקים שהוא היה צריך לנצח הוא היה מקבל חזק מאוד על הראש. ככה זה במקרים האלה. אבל כל עוד הוא מנצח? תפדל. מבחן התוצאה מעל הכל (כאילו, אחרי הדרבי).

זו חוכמה קטנה מאד לעמוד ולחכות בפינה להפסדים בשביל להעביר ביקורת, ולשתוק כשמנצחים (כשמתנהגים באותה צורה שעליה מעבירים את הביקורת, לא שהקבוצה מתנהגת אחרת ומתיישרת עם הציפיות, ואז הגיוני שלא תהיה ביקורת).
ההתנהלות נשארת אותו דבר, רוצה לתת בראש על ההתנהלות? תן גם כשמנצחים, אל תחכה בפינה להפסד. או שגם תגיד כל הכבוד כשמנצחים (אבל אמיתי, לא מהסוג של "למרות שהמאמן הוא מטומטם, כל הכבוד לו שיש לו מזל").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 17:00 
yair כתב:
בשביל 19 אני כותב את זה במיוחד אחרי רצף הנצחונות על קבוצות מצ'וקמקות/פצועות,

ארז הוא מנהל משחק גרוע (היחידים שגרועים ממנו בליגה הם דרוקר ומתן חרוש). הוא גם מאמן שלא מסוגל לקבל החלטות ובגלל זה אנחנו נתקעים עם הזרים (לא קשור לכסף ב2004 לקח לו יותר מחודשיים למצוא מחליף לגייטוןו וזה כשיש את הארנק של גוסינסקי ורני כהנא יושב לו על הראש, ובמגדל בכלל היו לו סיפורים עם זה).

בלי קשר מדובר בבן אדם בעל אישיות לא נעימה שמבחינתי היה צריך להעיף אותו על הראיון לישראל היום בפגרה. ואני מקווה מאוד שלא יאריכו לו את החוזה בקיץ.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 16 דצמבר 2013, 17:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 17:01 
19 כתב:
Fez כתב:
19, ניתן לך דוגמה - לא להחליף את קאונסיל זה בערך כמו לעלות עם ספורי בדרבי היום (רק לאורך 10 משחקים...)
תנצח? לאף אחד לא יהיה אכפת עם מי עלית. תפסיד אחרי גול מאיבוד של ספורי? האחריות כולה שלך. אם אתה עושה לקבוצה שלך handicap בצורה כל כך ברורה לכל אדם עם זוג עיניים (חוץ ממך), אתה לוקח על עצמך וואחד אחריות.

אז כן - אם ארז היה מפסיד במשחקים שהוא היה צריך לנצח הוא היה מקבל חזק מאוד על הראש. ככה זה במקרים האלה. אבל כל עוד הוא מנצח? תפדל. מבחן התוצאה מעל הכל (כאילו, אחרי הדרבי).

זו חוכמה קטנה מאד לעמוד ולחכות בפינה להפסדים בשביל להעביר ביקורת, ולשתוק כשמנצחים (כשמתנהגים באותה צורה שעליה מעבירים את הביקורת, לא שהקבוצה מתנהגת אחרת ומתיישרת עם הציפיות, ואז הגיוני שלא תהיה ביקורת).
ההתנהלות נשארת אותו דבר, רוצה לתת בראש על ההתנהלות? תן גם כשמנצחים, אל תחכה בפינה להפסד. או שגם תגיד כל הכבוד כשמנצחים (אבל אמיתי, לא מהסוג של "למרות שהמאמן הוא מטומטם, כל הכבוד לו שיש לו מזל").

"לחכות פינה" זה אף פעם לא טוב, ובטח שיש מקום לפרגן אחרי המשחקים האחרונים. אני לא מתייחס לרמיזות למשתמשים מסוימים ( :SMOKE: ) אלא נקודתית לנושא הביקורת לארז.
הפואנטה שלי היא שארז לוקח על עצמו אחריות מסוימת כשהוא עושה handicap ברור לקבוצה שלו כבר במשך 10 משחקים (אוטוטו 11), ובאופן טבעי הוא מעמיד את עצמו חשוף מאוד לביקורת במקרה של הפסד. שוב, כמו עם רב"ש וספורי היום. אם הוא ינצח הכל סבבה, אבל הם הוא יפסיד ואפשר יהיה לקשר את זה באופן מאוד ברור וישיר להחלטה הזויה וזועקת אז הוא יקבל וואחד ביקורת, והדברים לא תמיד יהיו פרופורציונליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 17:20 
,כמובן שאחרי אפסד אכתוב שוב על קאונסיל וארז.
כי הפועל לא מעמידה את הסגל הטוב ביותר שהיא יכולה במסגרת המגבלות שלה וזה מאכזב ומעצבן.
טבעי שמנצחים פחות עוסקים בזה.
זה עוד אחד מהדברים הטובים שיש בכדורסל ואין בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשדוד. יום א 15.12 19:40
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 18:41 
יש לינק לצפייה ישירה או שצריך להוריד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:01 
אחרי שהיה לי קצת זמן לקרוא בעיון את התגובות פה, פרוויס, מעניין אותי להבין מה בדיוק אתה רוצה שיקרה?
בוא נגיד שאתה רץ ונבחר לועד המנהל עכשיו, מה אתה עושה עכשיו? מנחית פה שחקן שהמאמן לא רוצה ואומר לו שיסתדר עם זה? מפטר את המאמן?
אתה אומר שאני מדבר בסיסמאות, אז בוא תדבר אתה דוגרי ותגיד מה נראה לך שצריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 06:28 
מה שאני מציע זה להביא זר במקום קאונסיל. זהו.
אתה באמת חושב שאין ברירה אלא להמשיך לשחק עם קאונסיל? אתה באמת חושב שארז לא היה מעדיף מישהו יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אתה באמת חושב שאין ברירה אלא להמשיך לשחק עם קאונסיל? אתה באמת חושב שארז לא היה מעדיף מישהו יותר טוב?

ארז לא טיפש, מבין כדורסל על זה אין ויכוח (אני מניח), אתה טוען שארז כן רוצה מחליף (לפי המשפט האחרון שלך). אני שואל ברצינות, איזו סיבה יש שלא תתבצע החלפה של קאונסיל אם זה המצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:14 
יהלום אדום כתב:
purvis short כתב:

ארז לא טיפש, מבין כדורסל על זה אין ויכוח (אני מניח), אתה טוען שארז כן רוצה מחליף (לפי המשפט האחרון שלך). אני שואל ברצינות, איזו סיבה יש שלא תתבצע החלפה של קאונסיל אם זה המצב?

?
תתבצע, אבל מתי ? עבר כבר סבוב שלם ו"רכז המושלם" עוד לא נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:21 
purvis short כתב:

לפי מה שאתה כותב, ארז העביר רשימה של שחקנים שהוא מעוניין בהם ועומדים בתקציב ונענה בשלילה?
להבנתי זה לא המצב.

כמו שאני רואה את זה, ארז לא מוצא כרגע את המחליף שהוא רוצה לקאונסיל ומעדיף בינתיים להישאר עם הסגל הזה עד שימצא משהו שהוא מאמין בו.

במצב הזה יש שלוש אפשרויות:
1. לפטר המאמן ולהביא מישהו שיביא שחקן חדש
2. להנחית שחקן שהמאמן לא ביקש על הראש שלו
3. להמשיך עם המאמן, השיטה שלו ועם קאונסיל בסגל עד שימצא מישהו יותר טוב

מאחר ובשורה התחתונה, מצבנו לא עגום כמו שכמה אנשים פה מנסים לצייר, הקבוצה נראית בסדר גמור, מגמת השיפור משנה לשנה נמשכת ואין כאן קטסטרופה שדורשת זעזוע אני לא חושב שאחת משתי האופציות הראשונות שכתבתי רלוונטית רק כדי כביכול לשדרג במעט את הקבוצה.

עכשיו צא מהסיסמא של ״להחליף את קאונסיל וזהו״ ותגיד מה אתה חושב שצריך לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
purvis short כתב:

כי ארז מכוון גבוה מדי.
מספיק לראות שמנסים להביא שחקן כמו סטיט, שמן הסתם יעלה הרבה כסף והוא גם משחק בקבוצת יורוקאפ (וגם מצליח שם מאוד), כדי להבין שהבעיה היא לא כספית, אלא הצבת מטרות לא ריאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:29 
מה צריך לעשות?
אם ארז לא מוצא שחקן במשך סיבוב שלם צריך "להתפשר" ולהביא את גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:36 
מהפכה כתב:
מה צריך לעשות?
אם ארז לא מוצא שחקן במשך סיבוב שלם צריך "להתפשר" ולהביא את גודס

גם אם ארז לא רוצה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:42 
זאת בדיוק הבעיה.
ארז רוצה כנראה רק מה שאיי אפשר
להפועל יש תקציב נתון להחלפה של קאונסיל
בתקציב הזה צריך להביא שחקן שישפר את הקבוצה
השאלה היא אם נכון לחפש ולחפש ולחפש או שמגיע רגע שבו אומרים שמתפשרים
וגודס לדעתי זאת אחלה פשרה.
לאור המצב הטוב שלנו בליגה לא חושב שנכון לפתוח עכשיו חזית עם ארז
מצד שני בסוף העונה נגמר לארז החוזה. וההתנהלות שלו בבחירת זרים צריכה להיות על השולחן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:45 
נגדיר זאת כך: אני בהחלט מאמין. בעצם, אפילו משוכנע, שאפשר להביא שחקן טוב יותר מקאונסיל שארז ירצה.
אני די משוכנע שארז היה שמח אם היה לו מהספסל שחקן הרבה יותר טוב מקאונסיל.
ואגב, אני לא בטוח שסטיט הוא פתרון טוב. כלומר, מקצועית הוא בהחלט פתרון טוב, השאלה איך הוא יקבל את זה שוא יעלה מהספסל כשיש לפניו שני גארדים דומיננטים. במובן הזה גודס עדיף, למרות שבתפקיד הוא בעמדה שהפועל פחות צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:00 
מה שאתה בעצם אומר (וסליחה שאני צריך לתרגם את זה כי אחרי שהאשמתה אותי בדיבור בסיסמאות אתה רק מפציץ פה סיסמא אחרי סיסמא) זה שההנהלה של הפועל צריכה למצוא זר ולשכנע את הצוות המקצועי שזה מה שהם רוצים?
לדעתי זה אמור לעבוד הפוך, שהצוות המקצועי יגיד להנהלה מי הזרים שהוא רוצה.

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 17 דצמבר 2013, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:04 
זה לא מה שאני אומר.
מה שאני אומר זה שאפשר להביא זר שארז ירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:04 
ואני אחדד: כן, זה דורש גם התפשרות מצד ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
קאונסיל אגב מדד -1, אבל +- של 14, הכי גבוה בקבוצה :SMOKE:

זאת גדולה של רכז, לעשות את השחקנים האחרים סביבו יותר טובים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Fez כתב:

לא זכור לי שכל אלה שרצו למחות נגד ההתנהלות של טביב עשו את זה לפני רצף הפסדים.
גם מי שיש לו ביקורת מאוד חריפה לא רוצה לצאת תמהוני כשהוא מפגין נגד התנהלות של קבוצה שמנצחת את מכבי ומכבי חיפה ומחברת רצף נצחונות. הוא גם יעדיף לשמור על שקט בשביל לא לפגוע בריצה של הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
בלי שום קשר להחליף את קאונסיל זה עדיין חובה וזה עדיין דבר שצריך לעשות בדחיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:52 
מילפורד כתב:
purvis short כתב:

לפי מה שאתה כותב, ארז העביר רשימה של שחקנים שהוא מעוניין בהם ועומדים בתקציב ונענה בשלילה?
להבנתי זה לא המצב.

כמו שאני רואה את זה, ארז לא מוצא כרגע את המחליף שהוא רוצה לקאונסיל ומעדיף בינתיים להישאר עם הסגל הזה עד שימצא משהו שהוא מאמין בו.

מאחר ובשורה התחתונה, מצבנו לא עגום כמו שכמה אנשים פה מנסים לצייר, הקבוצה נראית בסדר גמור, מגמת השיפור משנה לשנה נמשכת ואין כאן קטסטרופה שדורשת זעזוע אני לא חושב שאחת משתי האופציות הראשונות שכתבתי רלוונטית רק כדי כביכול לשדרג במעט את הקבוצה.

מענין אותי לדעת על איזה שיפור משנה לשנה את מדבר.

על השיפור במצב הכספי של הקבוצה? או אולי על השיפור ברמה המקצועית שאתה רואה משום מה?

או אולי יש משהו אחר שיש בו שיפור משנה לשנה ואני לא מודע לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הפועל כתב:
קאונסיל אגב מדד -1, אבל +- של 14, הכי גבוה בקבוצה :SMOKE:

זאת גדולה של רכז, לעשות את השחקנים האחרים סביבו יותר טובים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:06 
רדנקו כתב:
מילפורד כתב:
purvis short כתב:

להבנתי זה לא המצב.

מענין אותי לדעת על איזה שיפור משנה לשנה את מדבר.

על השיפור במצב הכספי של הקבוצה? או אולי על השיפור ברמה המקצועית שאתה רואה משום מה?

או אולי יש משהו אחר שיש בו שיפור משנה לשנה ואני לא מודע לו?

רדנקו ברמת התוצאות יש שיפור. הטבלה לא משקרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:31 
ברמת הסגל יש שיפור משמעותי, לימונד זה חתיכת שידרוג.
ברמת הזרים, אם תשווה את כל רביעיית הזרים (כולל קאונסיל) לעומת מה שהיה לנו בשנה שעברה בשלב זה אז יש שיפור.
מבחינת בניית המועדון, יש המון דברים שזזים ומתקדמים כמו אקדמיה ואולם שיהיה בקרוב.

סה״כ אני רואה תהליך בנייה של מועדון שמתקדם משנה לשנה, אין פה קסמים ופלאים, אני לא מאמין שעוד גארד או פחות קאונסיל זה מה שיבנה אותנו בראיה לטווח רחוק.

כמו שנאמר פה מקודם (פרוויס אמר את זה?) ההחתמה של לימונד לטווח ארוך היא התקדמות משמעותית, רק צריך באותה נשימה לזכור שההחתמה של לימונד היא חלק מאותה המדיניות שהביאה לנו את קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:40 
ההחלטה (המעולה) להביא את לימונד לא הביאה את קאונסיל. שגיאה מקצועית הביאה את קאונסיל. טעויות כאלה מתרחשות בהרבה קבוצות. השאלה מה אתה עושה עם זה. לא להחליף את קאונסיל במשך סיבוב שלם - זה לא סביר בעיני. אני משוכנע במאה אחוז שכל קבוצה אחרת הייתה מחליפה אותו. הוא גם לא שחקן שאתה אומר לעצמך "נו, יש פה כישרון, אולי הוא עוד יפרוץ", למשל כמו הארפר, שעד עכשיו לדעתי ממש לא מרשים.
הוויכוח בינינו הוא פשוט: מה שאתה טוען זה שבכל העולם כולו אין גארד זר שארז ירצה אותו ושניתן להביא אותו.
אני מאמין שבעולם כולו תמצא לפחות שחקן אחד שארז ירצה ושאפשר להביא אותו.
זה הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
ההרגשה שלי היא של תחושת פספוס אדירה כי נפלה לידנו הזדמנות שככל הנראה לא תחזור בשנים הקרובות.
העונה האליפות פשוט מונחת על הרצפה. ודווקא העונה הצלחנו לשים את היד על שני הגארדים הכי טובים בליגה. בעונה הבאה אחד מהם לא יהיה פה (נשאר רק לקוות שלא יהיה בארץ בכלל), וגם השני, לא בטוח ואפילו לא סביר שהוא יצליח לשחזר את הדברים המדהימים שהוא עושה עד עכשיו.
אם היינו מצליחים לשים את היד על זר ואולי אפילו שניים ברמה גבוהה (ועדיין אפשר לעשות את זה), אנחנו יכולים להיות מועמדים לאליפות לא פחות מכל קבוצה אחרת. הבעיה שהזמן הולך ואוזל, גם כי ככל ששחקן מגיע יותר מוקדם הוא יוכל להתחבר יותר, וגם כי המיקום בסוף העונה הסדירה קריטי. אני מקווה שלא נפספס את הגביע בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 18:20 
פרוויס, אני עדיין לא מבין מה אתה מציע אופרטיבית, להגיד שצריך להחליף את קאונסיל זה קל, גם להגיד שארז רוצה להחליף אותו, אני מאמין בזה. אבל כדי שזה יקרה בפועל צריך שארז יגיד מי השחקן שהוא רוצה במקום, כרגע זה לא ממש קורה, ואנחנו חוזרים לאותן שלוש אפשרויות שציינתי מקודם.
אני מאמין שכל הזמן נבדקות אופציות אבל בהינתן הצוות/סגל הנוכחי כרגע עוד לא נמצא השחקן.
מה שאני לא שותף לו זה ההכרח הזה להחליף שחקן ועכשיו, אני לא קונה את זה ששחקן לפה או לשם משנים באמת את הסיכוי שלנו לנצח סידרה בפלייאוף נגד ירושלים או מכבי, וגם אם כן, אז הוא יוכל להגיע גם עוד חודשיים ועדיין להיות רלוונטי. עם כל המצב הפתוח של הליגה כרגע, עדיין הסיכוי שלנו לקחת גביע או אליפות יסתכם בהתעלות או נפילה ברגעים הקריטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
פרוויס, אני עדיין לא מבין מה אתה מציע אופרטיבית, להגיד שצריך להחליף את קאונסיל זה קל, גם להגיד שארז רוצה להחליף אותו, אני מאמין בזה. אבל כדי שזה יקרה בפועל צריך שארז יגיד מי השחקן שהוא רוצה במקום, כרגע זה לא ממש קורה, ואנחנו חוזרים לאותן שלוש אפשרויות שציינתי מקודם.
אני מאמין שכל הזמן נבדקות אופציות אבל בהינתן הצוות/סגל הנוכחי כרגע עוד לא נמצא השחקן.
מה שאני לא שותף לו זה ההכרח הזה להחליף שחקן ועכשיו, אני לא קונה את זה ששחקן לפה או לשם משנים באמת את הסיכוי שלנו לנצח סידרה בפלייאוף נגד ירושלים או מכבי, וגם אם כן, אז הוא יוכל להגיע גם עוד חודשיים ועדיין להיות רלוונטי. עם כל המצב הפתוח של הליגה כרגע, עדיין הסיכוי שלנו לקחת גביע או אליפות יסתכם בהתעלות או נפילה ברגעים הקריטיים.

זו העבודה שלו ועל זה הוא מקבל כסף.
ההנהלה בחרה את ארז כדי שייצר פתרונות.אם היינו יודעים מה הפתרון לא היינו צריכים את ארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: