תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איפה הכסף? זהו?
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
הלו...... רחמים כשאתם מקפיצים אשכולות

ידידי,
ניתקלתי היום באשכול שפתחת אחרי אחד הדרביים בשנה שעברה.
רציתי להקפיץ אבל אמרתי לעצמי שניתן להתאפק כמה ימים עם הקפצתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
צור,
לכאורה יש הסברים לאן הכסף יצא, והוא יצא בכמויות גדולות מאוד עד שנוצרו חובות שהן סלע המחלוקת בין רמון לטביב.
כמובן שאת סעיף ההוצאות קל לנפח, קל מאוד למשל לקחת חברת קייטרינג שתנפח את החשבון מעבר לסכום המקובל או לשלם לרואה החשבון שלך חצי מיליון שקל על אותה עבודה שבכדורסל הוא לקח מהעמותה בערך אחוז אחד מהסכום הזה.
לצערי לא נכחתי באסיפה שהיתה במאי, אם יש כאן נציגי הועד המנהל שירצו לפרט יותר על דוחות 11/12 הם יותר ממוזמנים.

אופטימי,
אני מסכים עם הכיוונים שלך למעט סעיף 2. בוא נוריד את השטות הזו מהפרק אחת לתמיד, אין שום קשר למוצא של טביב אלא רק לדרך ההתנהלות שלו והחשדות שהתבררו כמוצדקים לגביו. קשה לחשוד בי בתיעוב לתימנים ואני מצאתי את עצמי מדי יום מול הבית שלו תוך שאני משאיר בבית אישה (תימניה) בהריון וילדה קטנה. הייתי חלק קטן מקבוצה מדהימה של אנשים שויתרו על החיים שלהם למשך כמה חודשים כדי להוציא את הקבוצה מהידיים של טביב. חלקם אכן קיבלו תפקידים כאלו ואחרים במועדון אבל הם לא הבעיה. הבעיה היא שלאוהדים יש אחוזי בעלות גדולים במועדון וזה לא סביר שאוהדים יצאו נגד עצמם ואנשי הועד המנהל של העמותה בוודאי שלא יכולים לצאת למחאה מול רמון. תוסיף על זה את מה שרשמת בסעיפים שלוש וארבע ותקבל פלונטר די רציני.
את הדיון על מה צריך לעשות אני מעדיף לרכז באשכול של ערן על הרוכש.
מבחינה כספית לפחות אין כרגע חשד לאי סדרים בהנהלה הנוכחית. להגיד לך שאנחנו יודעים בפירוט מי בדיוק מקבל משכורת מאוכלי הנבלות (אין לי בעיה לקרוא להם ככה) ועל מה ? זה לא, אבל זו ממש לא הבעיה שלנו. הם לא מוציאים משכורות עתק מהמועדון ובכל מקרה ברגע שרמון,לובין,מורדי ושאר החבר'ה לא יהיו פה, גם הם יעזבו יחד איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא התייחסתי למה צריך לעשות. אתה שאלת שאלה למה לא קמה מחאה חדשה וקיבלת תשובה שמתייחסת לשאלתך ורק לשאלתך.
לדעתך אין משקל להיותו של טביב האוטסיידר ולדעתי יש לך משקל רב מאוד.

לדעתי סיבות 3-4 שרשמתי יש להם משקל שיקשו על התארגנות מחאה חדשה ( השאלה שאתה שאלת).
ולא רק "אוכלי הנבלות" שציינת הפכו להיות עובדים במועדון. יש עוד כאלה שבעיקבות המחאה וההנהלה החדשה קיבלו תקידים במועדון בין אם בשכר ובין אם שלא בשכר. אולי הם ראויים למשרה בה הם נושאים אבל יש בכך טעם לפגם בדיוק כמו שיש טעם לפגם בכך שאחד ממנהיגי המחאה הפך למקורב/נציג של אחד מבעלי המניות.

אתה רוצה להיתמקד במה שנוח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין את הצורך שלך להתנגח אישית באנשים אבל מני ויצמן הוא בכלל לא בעל מניות במועדון ולכן מי שמקורב אליו/נציגו בכלל לא האישיו פה, מה גם שאני מאחל לכולנו לעשות את מה שאותו אחד ממנהיגי המחאה עשה גם בכדורגל וגם בכדורסל. אחד האנשים האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות.
אמרתי כבר שאני מסכים איתך על כל הסעיפים מלבד סעיף 2 שהתייחס למוצא של טביב.
ברור לי שככל שיש יותר אוהדים ומקורבים במערכת יהיה יותר קשה להרים מחאה שדומה למה שהיתה עם טביב. הקפצת את האשכול הזה מהנפטלין בשל התנהלות כלכלית וחשד לאי סדרים, לפחות מבחינתי זה לא המקרה כאן.
לא חסר כסף במועדון כי יש אנשים שמוציאים אותו בלי שאף אחד יודע על זה, יכול להיות שיש אנשים שמקבלים משכורת מעבר למה שהם אמורים לקבל אבל זה מסתכם בכמה אלפים בודדים חודשיים, לא מסוג הדברים שמכניסים מועדון לחובות ולגרעונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 23:18 
בשביל לדעת איפה הכסף היה צריך לפתוח את הספרים בעונת הבמבי ובעונה של ליגת האלופות.
את זה לא עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
בשביל לדעת איפה הכסף היה צריך לפתוח את הספרים בעונת הבמבי ובעונה של ליגת האלופות.
את זה לא עשו.

רק בשתי העונות האלה ההכנסות מליגת אירופה ומליגת האלופות צריכות כמדומני להגיע לקרוב למאה מיליון שקל (אני זוכר סכום של 70 מיליון, רק לא זוכר אם זה רק מליגת האלופות, או משתי העונות גם יחד).

קובסטר, מאה מיליון שקל, אפילו שבעים מיליון, זה לא סכום שאתה יכול להעלים ע"י ניפוח חשבונות של קייטרינג.

איפה הכסף הזה? לאן הוא נעלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 01:06 
Frank Serpico כתב:
מהפכה כתב:
את זה לא עשו.

רק בשתי העונות האלה ההכנסות מליגת אירופה ומליגת האלופות צריכות כמדומני להגיע לקרוב למאה מיליון שקל (אני זוכר סכום של 70 מיליון, רק לא זוכר אם זה רק מליגת האלופות, או משתי העונות גם יחד).

קובסטר, מאה מיליון שקל, אפילו שבעים מיליון, זה לא סכום שאתה יכול להעלים ע"י ניפוח חשבונות של קייטרינג.

כי טיפה עוד טיפה עוד טיפה עוד טיפה תהיינה לים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 03:25 
Frank Serpico כתב:
מהפכה כתב:
את זה לא עשו.

איפה הכסף הזה? לאן הוא נעלם?

הלבנת הון בסיוע גורמים מהעולם האפור?
היצור הנאלח הזה צוחק עלינו מכל הכיוונים, הכסף הזה חי וקיים, אצלו או בחשבון אחר כלשהו, בינתיים כל החגיגה שלו עם בית"ר, ועם "כל העליהום עלי הוא בגלל שאני תימני" "הפועל גזענים". תחשבו על זה.
אגב ברגע שאכן ישלמו לו את מה שהוא טוען שמגיע לו, ברוב חוצפתו, והוא בכלל יתנתק מאיתנו לגמרי(גם זה יקח עוד שנתיים לפי הקצב שדברים קורים פה במדינה), אז בכלל לא תהיה לנו שליטה על מה שהוא עושה, ואתם תראו פתאום איזה שחקנים משום מקום מגיעים לבית"ר, אל תהיו מופתעים אם דברים כאלה יקרו, לא כזהה תלוש מהמציאות כמו שזה נראה.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 15 דצמבר 2013, 04:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
הגעתי באיחור של חמישה עמודים ואין לי כח להשלים הכל בשעה הזאת של הלילה, אבל מושיקו הוא המשתמש הכי חשוב בתולדות פורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
פרנק,
טביב התחיל את עונת 11/12 עם 18 מיליון שקל בקופה לפי הבקרה התקציבית. 7 וחצי ירדו במכה אחת על התשלום של דמארי (למרות שלפי ההסכם הוא היה אמור לרדת בחמישה תשלומים), עוד חמש על נוסא, עוד כסף על ההעברה של אדל, פה סוכנים שם סוכנים ונגמר הכסף. בשביל לבדוק איפה הכסף של הצ'מפיונס צריך ללכת עוד אחורה.
שלא יובן אחרת, גם אני חושב שנעלם פה הרבה כסף, וזו חלק מהסיבה שיצאנו למחאה הזו מלכתחילה. לפי הדוחות שהוגשו לבקרה אין כסף כזה שנעלם ולפי הרו"ח החוקר שרמון שכר ישנן חובות לא ברורים שנמצאים בהליך משפטי של רמון מול טביב אבל שום דבר שמצביע על היעלמות של עשרות מיליונים מהקופה.
אגב, אני גם הייתי הולך למוני שיושב בשקט כמו ילד טוב ומברר גם איתו לאיפה נעלם הכסף.
כרגע, אין יותר מדי מה לעשות ובהתחשב במצב הכספי של המועדון, אני די בטוח שאם למישהו במערכת היה חשד מבוסס על גניבה של טביב הוא היה עושה עם זה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אותי אישית יותר מעניין איפה הכסף כיום. זה די מתאים שבמדינת ישראל מה שהלך הלך ואין להשיבו.
אבל מה קורה היום, למה יש ספוקלציות על מי למכור וכמה למכור. למה אנחנו כאוהדים לא יודעים כמה כסף חסר בקופה, כמה חסר כדי לסיים את העונה או את העונה הבאה.

למה גם כשיש עמותה שום דבר לא מפורסם בצורה גלויה וברורה לאוהדים. הרי לא לשם כך אתם שם? להביא את המידע בגובה העיניים אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לבדוק איפה הכסף, כשמוני לא רוצה שיבדקו את טביב כי אז יצטרכו לבדוק גם אותו, וטביב נגד כל בדיקה כי הוא גנב מסריח.
מה שבטוח שכרגע הכסף הוא אצל טב"ח, ורמוט, שכטר, דמארי.
אחרי זה שהם ימכרו יעלה עוד פעם האשכול הזה מסיבה כלשהי, למרות שברור לכולם ששם נמצא הכסף כרגע.
בינתיים משתמשים בהם כספינים לשלוט בדעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אם מישהו חשב שהפועל תמכר כשהכל פתוח וברור ומובן, הוא כנראה חושב שהבעלים הקודם של הפועל ממש טיפש וממש תמים.

והוא לא !!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כל מכירות השחקנים היו שנה שעברה, לא?
תשלום על דגלאס, ערן זהבי, שכטר וגילי זה בערך 20 מליון שקל.
הכנסות מכרטיסים וכל שאר הבררה (ואני מעגל למטה, אחו שרמוטה) זה 20 מליון שקל.

ז"א שהכנסנו 40 מליון שקל,
וסיימנו בהפסד של 24 מליון שקל,
זה אומר שמקופת הפועל תל אביב יצאו שנה שעברה 64 מליון שקל.

על סגל שכלל את אורמוש, שולר ועוד כל מיני בינוניים שלא באמת שילמנו עליהם.
על מה,בקרה יקרה, הפועל תל אביב הוציאה 64 מליון שקל,
או, אם תרצו

איפה הכסף?

לפי החשבון הזה יש צדק בכל החשדות
וזה עוד לפני שפתחו ספרים או נכנס איזה בעל מקצוע להניח את עיניו
והכי מגעיל אותי זה המשך הרמיזה לגבי ה"סיבה" שנזרק השאלתיאל
כי אם מסתכלים על אותו חשבון לעיל זה בדיוק סיבה מספיק טובה להעיף!!!

היו ויהיו עוד מספיק סיבות להעיף את הדבר הזה מהקבוצה הזו ויפה שעה אחת קודם
ותודה לאל שהוא לקח את כל הקשרים שלו בהתאחדות (אלו שמאפשרים לו לדחות משחק כי הקבוצה שלו לא מוכנה ) והלך!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אותי אישית יותר מעניין איפה הכסף כיום. זה די מתאים שבמדינת ישראל מה שהלך הלך ואין להשיבו.
אבל מה קורה היום, למה יש ספוקלציות על מי למכור וכמה למכור. למה אנחנו כאוהדים לא יודעים כמה כסף חסר בקופה, כמה חסר כדי לסיים את העונה או את העונה הבאה.

למה גם כשיש עמותה שום דבר לא מפורסם בצורה גלויה וברורה לאוהדים. הרי לא לשם כך אתם שם? להביא את המידע בגובה העיניים אלינו?

כל מה ששאלת נאמר באסיפת החברים ביום שלישי האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 09:05 
kobster כתב:
Maor7 כתב:

איפה ניתן למצוא את עיקרי הדברים באסיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
kobster כתב:
Maor7 כתב:

איפה ניתן למצוא את עיקרי הדברים באסיפה?

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10165

אני מניח שיפרסמו גם פרוטוקול רשמי בימים הקרובים, היה מישהו (אחד המתמודדים לועד המנהל) שכתב כל מה שנאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 10:08 
kobster כתב:
פרנק,
טביב התחיל את עונת 11/12 עם 18 מיליון שקל בקופה לפי הבקרה התקציבית. 7 וחצי ירדו במכה אחת על התשלום של דמארי (למרות שלפי ההסכם הוא היה אמור לרדת בחמישה תשלומים), עוד חמש על נוסא, עוד כסף על ההעברה של אדל, פה סוכנים שם סוכנים ונגמר הכסף. בשביל לבדוק איפה הכסף של הצ'מפיונס צריך ללכת עוד אחורה.
שלא יובן אחרת, גם אני חושב שנעלם פה הרבה כסף, וזו חלק מהסיבה שיצאנו למחאה הזו מלכתחילה. לפי הדוחות שהוגשו לבקרה אין כסף כזה שנעלם ולפי הרו"ח החוקר שרמון שכר ישנן חובות לא ברורים שנמצאים בהליך משפטי של רמון מול טביב אבל שום דבר שמצביע על היעלמות של עשרות מיליונים מהקופה.
אגב, אני גם הייתי הולך למוני שיושב בשקט כמו ילד טוב ומברר גם איתו לאיפה נעלם הכסף.
כרגע, אין יותר מדי מה לעשות ובהתחשב במצב הכספי של המועדון, אני די בטוח שאם למישהו במערכת היה חשד מבוסס על גניבה של טביב הוא היה עושה עם זה משהו.

בינגו, יותר מדי שקט מסביב למוני לכאורה, מאז ש"יצא" מהקבוצה, למרות שאני בטוח שלפחות חלק מהמקורבים אליו אכן עשו אחלה של עבודה בגרימת אי השקט במערכת (גם אם זה היום בדיעבד מוצדק וגם אם לא), ושלא יובן לא נכון, אני ממש ממש לא בעד אף אחד משני אלה.
זה לא יאמן כמה הכל מלא באנטרסים פה בליגה החובבנית הזאת ואיך אנחנו, אוהדים שאין לנו צד בענייני הפנים האלה אוכלים אותה מכל הכיוונים.
צוחקים עליו בגלל שהוא תימני עאלק, חתיכת נוכל בן נוכל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 10:17 
מושיקו וטביב חזרו הביתה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פרנק,

ברור, מוני יושב בשקט כי זה באופי שלו לא להיות באור הזרקורים ורק מחכה שמישהו יפנה אליו כדי לחשוף את הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
ברור, מוני יושב בשקט כי זה באופי שלו לא להיות באור הזרקורים ורק מחכה שמישהו יפנה אליו כדי לחשוף את הכל

אני חושב שהוא רמז שגם מוני מעורב בענייני החובות, ולא שמוני שומר בבטן סודות על טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
יהלום אדום כתב:

אני חושב שהוא רמז שגם מוני מעורב בענייני החובות, ולא שמוני שומר בבטן סודות על טביב.

אני מבין את הרמיזות של קובסטר, אני חי אותם בכל משחק (:
אני חושב שלמוני יש אינטרס שלא ייחשף שום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פרנק,
שלא יובן אחרת, גם אני חושב שנעלם פה הרבה כסף , וזו חלק מהסיבה שיצאנו למחאה הזו מלכתחילה. לפי הדוחות שהוגשו לבקרה אין כסף כזה שנעלם ולפי הרו"ח החוקר שרמון שכר ישנן חובות לא ברורים שנמצאים בהליך משפטי של רמון מול טביב אבל שום דבר שמצביע על היעלמות של עשרות מיליונים מהקופה.

אני מחפש רק ניגוחים אישיים ואתה נוך צופים. שיהיה.
אתה כותב שאתה חושב שנעלם הרבה כסף, ואפילו מציין שזו אחת הסיבות למחאה. מצד שני אתה כותב שרואה החשבון של רמון בדק את הנושא ולא מצא עיקבות להעלמותו של כסף גדול.
יפה מאוד שאתה מאמין לרואה החשבון של רמון ועוד יותר חבל שבשם "המצב הקשה של המועדון" אתה זונח את הסיבה העיקרית שבגללה יצאת למאבק שאתה כל כך גאה בו ושבעיקבותיו רמון ( על פי רואה החשבון) מכשיר את טביב מבריחה של כסף גדול ואתה עוצם עיניים.
אתה יצאת למאבק בטביב כפי שכתבת בין השאר בגלל החשש שהוא גונב את המועדון והינה לפי דבריך לטענת רמון ואנשיו הוא לא גנב בענק כמו שנטען, אז ישנם שתי אפשרויות האחת שרדפת את טביב בלי בסיס ואז מן הראוי להתנצל או ש ....????

בריאות וכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
תרעננו את זכרוני בבקשה, מי זה רואה החשבון שרמון שכר לצורך העניין?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד למי שהרים את הדיון הזה , באמת :BOW:
לא רק שפקח עיניים (לי),
ולא רק שסיפק מילים לתוכניות הספורט השונות...
אלא כמו שאני רואה את זה , הדיון הזה הביא את מר יח"ץ לשחרר את כל מה שקורה היום בעיתונות (מקסימוב וכאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
להעלים אפשר גם בדרך חוקית וציינתי כבר את חלק מהדרכים שאפשר לעשות את זה. זה הופך את זה לכשר אבל מסריח, וזו חלק מהסיבות שהוא כבר לא פה. וטוב שכך.
לגבי ההערה הראשונה, אשמח אם תרענן את זכרוני מתי תקפתי מי מבאי הפורום והתאמצתי כדי למצוא הודעה לא רלבנטית שלהם מלפני חצי שנה כדי להוכיח טענה חסרת שחר.
צ'וז יור באטלס.
רק בריאות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: