alachover כתב:
redrony כתב:
אני אחדש לך משהו, אין להפועל ויין רוני. גם לא זגורי. שוב, יכול להיות שאפשר להתווכח אם הוא צריך לפתוח איתו או לא במשחק כזה או אחר, אבל להפיל את הכל על ההחלטה הזו זה סתם.
כל ההתלהמות הזו של "נזק מהלך" לא לוקחת בחשבון מה להפועל יש כרגע ביד, מה האלטרנטביות ואיך נכון לבנות את המועדון הזה קדימה בטח בהתאם למצב הכלכלי.
יובל יכול להגיד עד מחר ששמו 45 מיליון שקל לא בשביל לבנות וכל הסיסמאות והבבל"ת הזה, אבל המציאות היא שונה. מכבי שיתפו במשך שנתיים "רמזי ספוריים" והיום יש להם עוד 4-5 שחקני הרכב לגיטימיים. לא כולם זה ורמוט וזהבי ואם לספורי יש פוטנציאל להיות מתי שהוא שחקן לגיטימי, הוא צריך לשחק גם אם כרגע הוא עוד לא ממצה את הפוטנציאל הזה.
אין פה שום קשר לבנייה קדימה, אם הוא מחליט שהוא רוצה לשתף כמה שיותר את ראמזי אז שיהיה עקבי. הוא מתנהל כאילו הוא מחכה לנס, והנס הזה לא יגיע. שום דרך ושום נעליים. חוץ מזה, השיתוף של ראמזי בדרבי מכל המשחקים רק יפגע בו ולא יועיל לו. הרי כולם יודעים מה יהיה החילוף במחצית, בדיוק כמו שבוע שעבר בגזרת צ'קול-דגני.
אני רק מחכה לכובע שהוא יאכיל אותי, לצערי אני לא רואה את זה קורה.
עם סאפורי היה בלאגן ומהשנייה שהוא נגמר הוא משחק יותר. גם בתחילת העונה הוא שיחק מה שאומר שבן שמעון כן מאמין בו וכן עקבי לגביו.
אני חושב שהפועל במצב לא טוב, הכדורגל שלגעתי היה טוב עד לפני חודש נעלם לגמרי לטובת איזו קבוצה שרצה על המגרש ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה בדיוק כמו בעונה הקודמת וזו הבעיה העיקרית שלי כרגע. רב"ש הוא כמובן האחראי הראשי, אבל יש פה עוד גורמים.
לא שיתוף של ספורי היום הוא הבעיה. אם הפועל היתה קבוצה שרצה טוב ומשחקת כדורל שיטתי ונכון, לספורי היה הרבה יותר קל להשתלב. אין שום הרכב שרב"ש יציב היום שיביא נצחון או תוצאה טובה. הדרך היחידה היא לחזור לשחק כדורגל מסודר, בלי קיצורי דרך ולהתקדם לאט-לאט כמו שהיה עד לפני חודש. ואז ספורי, זגורי, זה פחות משנה.