מילפורד כתב:
השאכול הזה הוא בנושא סמארטפונים בלבד או שאפשר לשאול פה גם לגבי smart TV dongles?
השגתי אתמול mini PC for Andriod 4 (או mk802 כפי שגיליתי בחיפושי אינטרנט) , שידרגתי אותו ל Andriod 4.0.4 לא כי רציתי, פשוט כי הוא לא עבד לפני (וכך הוא הגיע לרשותי, חבר אמר שאם אני אגרום לו לעבוד אז הוא שלי).
מבחינת סמראטפונים אני איש של iPhone (חצי מתוך הרגל, חצי כי אני מאמין ש iOS היא מערכת הפעלה יותר רובוסטית ובטלפון שלי אני מעדיף את זה) ועל כן השליטה שלי ב- Android די חלשה.
ניסיתי להתקין אתמול NFL gamepass (שזאת היתה מטרתי העיקרית) וגיליתי שה - google play טוען שהמכשיר שברשותי לא תואם את דרישות האפליקציה.
נסיתי לקרוא האם יש תלונות לגבי המכשיר הזה בתחום, וראיתי טענה שאומרת שהבעיה היא שאין במכשיר הזה GPS, ועל כן בגלל שהאפליקציה לא יכולה להשיג את המיקום שלו המכשיר לא מתאים לאפליקציה.
ראיתי גם טענה שניתן להתקין את ה APK ידנית וזה משהו שאני אנסה לעשות היום, אבל השאלה שלי (אחרי כל הסיפור הזה) היא האם יש דרך לעקוף את המכשול הזה ולגרום למכשיר ל"זייף" את תכונות המיקום שלו?
נ.ב.
אם למישהו יש המלצות לאפליקציות שימושיות על smart tv , אני אשמח לשמוע, כרגע התקנתי dolphin browser ו ES file explorer.
למרות שגרמתי לו לעבוד, החזרתי את ה- mini PC כי הוא לא שווה את הזמן שהשקעתי בלעדכן את התוכנה שלו.
אחרי קצת בירורים ובדיקות החלטתי ללכת על minix neo x7 בתור סטרימר / android TV , הגיע היום וכבר אני מרוצה.
אמנם עולה פי 2 מאוטו מכשיר בהודעתי הקודמת אבל מדובר במוצר רציני עם יכולות, מסוגל לנגן סטרימים של HD ישירות מהרשת לטלויזיה באיכות טובה (לא נראה שנתקע בשלב זה).
מערכת ההפעלה היא 4.2.2 , מעבד ARM cortexA9 מרובע ליבות, בקיצור, ממש mini PC בעלות של מתחת ל800 ש"ח.
למעוניינים:
http://www.ebay.com/itm/300952663505?ss ... 1497.l2649ועכשיו, אני חוזר לשאלה שאיתה סיימתי את את ההודעה המקורית, יש למישהו המלצות לאפלקציות נחמדות להתקין על smart tv?