תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
חרשו על זה מיליון פעם, אבל אני חושב שראוי לפתוח עוד אשכול על כך:
ארור האיש שיחתום על העברתו של מלך שערי הליגה, עומר דמארי, לכל קבוצה שהיא, בארץ או בחו"ל.
ארור האיש שיחתום על העברתו של האיש שבגללו העלו מחירי מנויים, איתי שכטר, לכל קבוצה שהיא, בארץ או בחו"ל.

זה צריך להיות ברור מעל לכל ספק ולא מרומז או מוחבא באיזה אשכול חדשות.
כל הספינים, כל הכותרות וכל המקורבים לא יעזרו לכם לטשטש אמת פשוטה: יצאתם לדרך בתחילת השנה עם הימור עסקי מסויים.
סחבתם איתכם אוהדים ב20% בעלות, הבאתם עוד ועוד משקיעים, העלתם מחירי מנויים. ההימור כשל.
זה קורה בעסקים וזה קורה בכדורגל. חלק מזה, ד"א, באשמתכם.
צריך לשים את זה על השולחן, בגלוי, ובמוצהר: לבוא עכשיו ו"לחתוך את ההפסדים" אומר להשאיר את הקבוצה במצב אנוש (להערכתי ולהערכת אחרים ללא
שכטר ו/או דמארי אין שום סיכוי למקום באירופה בשנה הבאה).

זו פשוט הפקרה של הקבוצה, זו פשיטת רגל מוסרית, ערכית וכנראה גם כלכלית, זה זילזול באוהדים, זה אות קין ענק על הקבוצה הזו ועליכם,
זה גובל בחוסר בתום לב, וזה משהו שלא ישכח לדרעון עולם.
התחייבתם בפני האוהדים, השחקנים, והבקרה התקציבית - הגיע הזמן להראות את הרפיוטיישן שלכם בעסקים ולעמוד במילה שלכם.

בדיוק כמו שאלפי אנשים רצו לקנות מנוי ביום המכירה למרות עונה קשה, ובדיוק מהסיבה שאף אחד לא מבקש את כספו חזרה למרות עונה שכנראה הלכה לפח.

אני לא יודע אם יצאו למאבק בכם כמו שיצאו למאבק בטביב או סגול. מזמן הפסקתי להבין את האינטריגות הפנימיות והקומבינות מבית ברנר.
אבל השמות שלכם יהיו חקוקים ליד השם של חולדאי, אייזנברג ומזרחי כמחרבי הפועל. לא פחות. צריך להבהיר שמדובר באסון קולוסאלי ברמות שרק
המנוולים ברשימה הנ"ל הגיעו אליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
משום מה נראה שהם מרגישים מאוד בנוח לפתוח את הפיות שלהם רק באוזני עיתונאים סוג ז' כמו קופמן,צנציפר ופרימו.
זאת תיהיה פשיטת רגל ספורטיבית ומוסרית אם שכטר או ורמוט ימכרו.
הדבר היחיד שיתקבל על הדעת זה מכירה של דמארי לאירופה בסכום שילך לחיזוק(לא לכיסוי חובות!).
שכל מחזיקי המניות למיניהם ישימו כסף ויכסו את החובות,נמאס לי מהתחושה הזאת שהם איזה חסידי אומות עולם בגלל שהם זרקו לקבוצתם האהודה כמה גרושים. הם נהנים מפרסום,משותפות בחלק מההחלטות ומקירבה לצלחת. מטומטמים הם לא זה בטוח.
אם למישהו מהם נמאס שיפרסם שהחלק שלו בקבוצה למכירה,כרגע נראה שהם מאוד נהנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:03 
גם המכירה של דמארי לא תתקבל על הדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:

רמון לא אשם שטביב סגר עסקה מסריחה עם לוזון.
הוא יודע שהוא בחיים לא יצליח לקנות את הכרטיס של עומר בקיץ וזאת ההזדמנות האחרונה שלו להרוויח סכום יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
נאווי :ROSE:

וזה עולה לי בבריאות לתת לו פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:18 
אוי ואבוי אם מישהו יימכר!!! ושלא יספרו לנו סיפורים!!! יש גירעון? אל תתפזרו שנה הבאה עם הכספים וכסו אותו לאט לאט.

לא מדובר רק על דמארי, שכטר, או ורמוט (למרות שדמארי קצת בעייתי עם החוזה שעשו לו, אבל לפחות לא בארץ ולא באמצע עונה), מדובר על כל ההרכב הראשון וחלק מהשני, יש שחקנים שלא משחקים בכלל ולא נותנים להם הזדמנות אז שאותם ישחררו או ימכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הבטחות, התחיבויות, ומוסר בסיסי בעסקים
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:19 
עומרי קנדה כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

רמון לא אשם שטביב סגר עסקה מסריחה עם לוזון.
הוא יודע שהוא בחיים לא יצליח לקנות את הכרטיס של עומר בקיץ וזאת ההזדמנות האחרונה שלו להרוויח סכום יפה.

וזה מעניין לי את קצה הזין
מצידי שילך לשדוד
הוא מוכר את דמארי מבחינתי זה שווה ערך לשכטר ורמוט
הרי השמות של שכטר וורמוט עלו בשביל להכשיר מכירה של דמארי. את הבולשיט הזה שימכור לאוהדי האולטראס שהוא קנה בשקל וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:22 
מזכיר לכולם שהאוהדים שלנו או הנציגים בהנהלה לפחות היו הגורם הכי דומיננטי בהתאבדות\הימור על איתי שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:26 
איתי שכטר זה השקעה בטון. אין לי גרם חרטה שהוא הגיע
אם היתה הנהלה נורמלית שנותנת שקט ולא כל שני וחמישי עושה ספינים על הגב שלו התוצאות גם היו מגיעות
אני לא מקנא בו לרגע במה שהוא עובר תחת חלאות האדם האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:28 
מתנקש על פיגום כתב:
אם היתה הנהלה נורמלית שנותנת שקט ולא כל שני וחמישי עושה ספינים על הגב שלו התוצאות גם היו מגיעות

זו השקעה בטון בתנאי שיש לך אפשרות פיננסית לתחזק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:31 
אם אין לך אז אל תקנה מראש. קנית ועוד לקחת כסף מהכיס של 8000 איש תתחזק אכושרמוטה תתחזק
זה שהוא בנה על רווח דמיוני זה לא בעיה שלי. לא הציגו לי את הפנטזיה הזאת ששלחו לי יד לכיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:

שכאר עצמו לא אשם ביכולת האישית הלא משכנעת שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:33 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
את מי תשים לדאון עולם?
אנחנו חלק מהבעלות, תרצה או לא תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:37 
r200 כתב:
נאווי :ROSE:

וזה עולה לי בבריאות לתת לו פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:43 
איפה העמותה בכל הסיפור? למה קולה לא נשמע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:45 
אוגוסטוס היל כתב:
איפה העמותה בכל הסיפור? למה קולה לא נשמע?

שתיקה פירושה תמיכה ברמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:47 
עומרי קנדה כתב:
משום מה נראה שהם מרגישים מאוד בנוח לפתוח את הפיות שלהם רק באוזני עיתונאים סוג ז' כמו קופמן,צנציפר ופרימו.
זאת תיהיה פשיטת רגל ספורטיבית ומוסרית אם שכטר או ורמוט ימכרו.
הדבר היחיד שיתקבל על הדעת זה מכירה של דמארי לאירופה בסכום שילך לחיזוק(לא לכיסוי חובות!).
שכל מחזיקי המניות למיניהם ישימו כסף ויכסו את החובות,נמאס לי מהתחושה הזאת שהם איזה חסידי אומות עולם בגלל שהם זרקו לקבוצתם האהודה כמה גרושים. הם נהנים מפרסום,משותפות בחלק מההחלטות ומקירבה לצלחת. מטומטמים הם לא זה בטוח.
אם למישהו מהם נמאס שיפרסם שהחלק שלו בקבוצה למכירה,כרגע נראה שהם מאוד נהנים.

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
נאווי סיכם בצורה מעולה את כל מה שאנחנו טוחנים במוח פה ובפלטפורמות אחרות כבר שלושה חודשים.
כל הספינים והשטויות לא הולכים לשנות את הכוונה למכור את דמארי בינואר הקרוב ולכל מי שאמר "רק לא גילי או שכטר" - זה בדיוק מה שהם רוצים שתחשבו. שאפשר למכור את דמארי כי החוזה שלו מסתיים (בולשיט) ונאלצים למכור אותו בגלל הלוזונים (בולשיט) והחוזה שלנו מולם לגביו.
ברגע שלא מכרו את שכטר היה ברור שזה מה הולך לקרות. שהם יחכו להזדמנות הקרובה כדי לכסות על הגרעון העצום שקיים וכדי שיוכלו לעמוד בהתחייבויות שהם לקחו על עצמם.
את הזעקה הזו היה צריך להשמיע מזמן, את הכוונה הזו היה צריך להרוג מוקדם. אנחנו אולי יכולים לקרוא את הכוונות מאחורי הקלעים אבל הקהל הרחב אדיש או לא באמת אכפת לו כל עוד תהיה קבוצה שהוא יוכל לבוא ולראות מדי מחזור.

לגבי הועד המנהל של העמותה, הוא לא נקי אבל הוא לא אשם. אני הצעתי להם להתפטר במידה וישחררו את אחד השחקנים הבכירים שלנו כי היה ברור שהזעם יצא קודם כל אליהם. הם בוחרים להישאר במערכת כדי להמשיך ולנסות להביא רוכש או משקיע שיזרים כסף למועדון. לגיטימי, אני רק מקווה בשבילם שהם ידעו להתמודד עם מה שיגיע לפתחם במידה ודמארי אכן יימכר לחיפה. הלוואי והם יתפטרו ונוכל לצאת למאבק כמו נגד טביב. גם היום, כמו אז, ישנו בעלים שפוגע בקבוצה ללא רצון או יכולת להוציא כסף מהכיס כדי להימנע ממכירת שחקנים. נראה מה הקהל יעשה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון הציל את הפועל.
טהטהטהטהטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שלא דורש את כספו חזרה במקרה של מכירה של איתי שכטר הוא סמרטוט לא פחות ממנהיגי העמותה שחיימק'ה מחרבן עליהם כבר שנה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של עמי נאווי.

רק משהו טכני לגבי דמארי, כי אחר כך אנשים טיפשים כמו המשתמש עומרי קנדה מפיצים שטויות וזה נכנס בטעות לראש של אנשים.
הפועל תקבל 50% מההצעה הכי גבוהה שהפועל ומכבי פ"ת ישיגו ממכירה של דמארי בינואר.
הפועל תקבל 50% מההצעה הכי גבוהה שהפועל ומכבי פ"ת ישיגו ממכירה של דמארי גם בקיץ.
החוזה של דמארי לא גורם לשום צורך למכור את דמארי בינואר, רק הרצון של הפועל לקבל כסף.
ההבדלים היחידים הם שעד הקיץ יש לנו חצי שנה למצוא רוכש שיוכל לקנות את החצי של פ"ת ולהשאיר את דמארי, ואם לא אז הרווחנו עוד חצי עונה של החלוץ הכי טוב בליגה, וכמובן אפשרות יותר טובה להתכונן ולמצוא לו מחליף.

שוב, הסיבה היחידה שדמארי יימכר זה אם הפועל רוצה כסף עכשיו, שלא יעבדו עליכם שהחוזה שלו מחייב אותנו למכור אותו עכשיו כדי לא להפסיד משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:18 
ההנהלה הייתה חייבת להבין שהעלת מחירי המנויים זה כמו חרב פיפיות , אם הם רוצים לתמחר מנוי לפי סגל השחקנים אין בעיה, גם הקהל יכול לתמחר חזרה
אני מתמחר את דמארי ב 10% את שכטר ב 10% ואת גילי ב 20% קדימה בוא נראה אותם מחזירים מליונים חזרה לאוהדים.
אפרופו רכישת שכטר אם העלו את המנויים ב 8% ובוא נאמר שמחיר מנוי ממוצע הוא 700 ש"ח כלומר החזר של 56 שקלים כפול 8000 מנוים בערך 450000 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
כל מילה של עמי נאווי.

רק משהו טכני לגבי דמארי, כי אחר כך אנשים טיפשים כמו המשתמש עומרי קנדה מפיצים שטויות וזה נכנס בטעות לראש של אנשים.
הפועל תקבל 50% מההצעה הכי גבוהה שהפועל ומכבי פ"ת ישיגו ממכירה של דמארי בינואר.
הפועל תקבל 50% מההצעה הכי גבוהה שהפועל ומכבי פ"ת ישיגו ממכירה של דמארי גם בקיץ.
החוזה של דמארי לא גורם לשום צורך למכור את דמארי בינואר, רק הרצון של הפועל לקבל כסף.
ההבדלים היחידים הם שעד הקיץ יש לנו חצי שנה למצוא רוכש שיוכל לקנות את החצי של פ"ת ולהשאיר את דמארי, ואם לא אז הרווחנו עוד חצי עונה של החלוץ הכי טוב בליגה, וכמובן אפשרות יותר טובה להתכונן ולמצוא לו מחליף.

שוב, הסיבה היחידה שדמארי יימכר זה אם הפועל רוצה כסף עכשיו, שלא יעבדו עליכם שהחוזה שלו מחייב אותנו למכור אותו עכשיו כדי לא להפסיד משהו.

מיליון סימני קריאה
שלא יבלבלו לכם את המוח עם שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:22 
אבל עכשיו יש לו את תג המחיר הלא ריאלי כביכול שאפשר להתפשר עליו, בקיץ, אפשר יהיה למכור אותו גם במאה אלף דולר אם להפועל לא יהיה כסף.

ולא שאני לא מסכים עם רוח הדברים הכללית שהם מוכרים אותו עכשיו כי הם צריכים כסף, לדעתי זה לא יספיק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:24 
סימרוטיץ כתב:
ההנהלה הייתה חייבת להבין שהעלת מחירי המנויים זה כמו חרב פיפיות , אם הם רוצים לתמחר מנוי לפי סגל השחקנים אין בעיה, גם הקהל יכול לתמחר חזרה
אני מתמחר את דמארי ב 10% את שכטר ב 10% ואת גילי ב 20% קדימה בוא נראה אותם מחזירים מליונים חזרה לאוהדים.
אפרופו רכישת שכטר אם העלו את המנויים ב 8% ובוא נאמר שמחיר מנוי ממוצע הוא 700 ש"ח כלומר החזר של 56 שקלים כפול 8000 מנוים בערך 450000 ש"ח

רשום בגב המנוי שההנהלה צריכה לפצות את האוהדים במקרה של מכירת שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:27 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:

רשום בגב המנוי שההנהלה צריכה לפצות את האוהדים במקרה של מכירת שחקנים?

לא , אבל יש גבול בהתעמרות בחסרי ישע, הם לא חייבים כלום אלא אם מישהו ידאג לחייב אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:30 
התעמרות בחסרי ישע? לא נסחפת בכלל. כולה מוכרים שחקן כדורגל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:35 
אני לא עו"ד ואולי אני טועה, אבל אני חושב שזו הפרה של חוזה בע"פ שיש דרכים פשוטות להוכיח את קיומו. אפילו פה בפורום.
מחירי המנויים הועלו כדי להביא את שכטר מבלי למכור מישהו אחר כדי לממן את העסקה.
מכירה של דמארי כמוה כהפרת חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 13:35 
שחר כתב:
התעמרות בחסרי ישע? לא נסחפת בכלל. כולה מוכרים שחקן כדורגל..

אין לי בעיה עם מכירה של שחקן , יש לי בעיה שמוכרים שחקנים אחרי שביקשו מאיתנו תוספת תשלום עבורם
יש לי בעיה עם זה שכולם מכסים את התחת שלהם (רמון,חג'ג',צאבן,כץ וכו') עם מכירת שחקנים אבל רק האוהדים שקנו מנוי בתוספת 8% והעמותה שהביאה סכום לא מבוטל לקבוצה (שוב האוהדים) הם היחידים שמשלמים את המחיר פעמים , פעם אחת בזה שמפחיתים את שווי הנכס שלהם ופעם שניה שהכסף שהם השקיעו הולך לאיבוד וסגירת החובות של יתר הבעלים

דומה המצב לכך ששותפים ירצו עכשיו למכור את העסק שלהם ורק אחד מהם מקבל את כספו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: