תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 14:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 17:58 
עומרי קנדה כתב:
nirog כתב:
NARKOTIKA כתב:
nirog כתב:
ואולי העמותה מציגה כך את הדברים כי יש לה אינטרס ("ממילא אין מו"מ תנו לנו את הנוער")?

העמותה זה אנחנו. אוהדים. כמוך. איזה אינטרס יש לנו חוץ מטובת הפועל?

יתכן ורוכש ירצה בעלות של מאה אחוז ואז העמותה תישאר ריקה מתוכן
יש לעמותה כעת כח שעלול להיעלם אם (או: כש...) יבוא רוכש

האחוזים האלה לא מעניינים אף אחד והאמן לי שכל חבר עמותה היה מוותר עליהם אתמול אם היה מגיע אדם ראוי לרכוש את הקבוצה.
יש לעמותה מספר סעיפים בסיסיים עליהם הרוכש יצטרך להתחייב ולאחר מכן האמן לי שאף אחד לא יפריע לו.

לפי אך שאני רואה את הדברים הבעיה היא לא העמותה.
*הבעיה בעסקנים .
אנשים שמפחדים להפסיד את מקור פרנסתם .
*הבעיה במצב הכלכלי העולמי ,היום אנשים נכנסים להרפתקאות פחות ממה שהיה לפני 5 שנים.
היום יש קבוצות ארופאיות זולות יותר מהפועל.
*אנשים הבינו שקבוצת כדור-כרגל בישראל לא נותנת כוח ,פירסום,נחת רוח,ועוד דברים שהיו אמורים להגיע עם הבעלות.
(עדיף לתת כסף לפולטיקאים ,בתי כנסת, בתי חולים ואוניברסיטאות)
*לאוהדי הפועל ת-א אין מספיק כוח לשנות את הדברים האלו אבל יש דברים שכן אפשר לשנות,זריקת העסקנים אפשרי, החלפת ההנהלה במיקצוענים אפשרי,גיוס כספים (נעשה כבר ואפשר עוד קצת) למען הקבוצה וקבוצות הנוער אפשרי.
העמותה יכולה בקלות לשנות כיוון ולבוא עם תוכוניות מפורטות לאוהדים על הבראת המועדות ואני בטוח שתיהיה תמיכה רחברה ביותר לנושא.
ד"א אני ממש שמחתי לדעת שהעמותה מעסיקה מישהו להבאת הקונה ,זה רק יוכיח שאין בנמצא מישהו כזה ויראה לנו דרך חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 18:20 
רק ביחד-חייבים למצוא רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 18:46 
אלון כתב:

הבנתי את מה שכתבתי למעלה כיוון שכבר כמה חודשים שאני מנסה לעניין קונים (במקסיקו בפרט ובאמריקה הלטינית בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
אלון כתב:

הבנתי את מה שכתבתי למעלה כיוון שכבר כמה חודשים שאני מנסה לעניין קונים (במקסיקו בפרט ובאמריקה הלטינית בכלל)

לא חסר אנשים עם כסף במקסיקו ותוכל להגיד להם שנשמח להם להפיץ את עיסקיהם בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אפילו יש לנו אייזנברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
חג'ג' לא אמר שיש רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 01:33 
רק ביחד כתב:
אלון כתב:

ולמה לדעתך הם לא מתעניינים לרכוש את הקבוצה? וסתם מתוך סקרנות בעבר שיווקת דברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
חג'ג' לא אמר שיש רוכש?

סנטה קלאוס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
חג'ג' לא אמר שיש רוכש?

יהיה.
עוד חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
האם זה יהיה האשכול הכי מתסכל בתולדות הפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
האם זה יהיה האשכול הכי מתסכל בתולדות הפורום?

yes

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא חייב להיות כזה.
הוא יכול להיות אשכול שבו ירד לנו האסימון על מי מנהל היום את הפועל ולאן הוא מדרדר אותה.
רמון רוצה למכור או לא רוצה למכור זה כרגע פחות משנה. העובדה היא שהוא לא מצליח ויכולות להיות לכך 1001 סיבות.
הדרישה שלנו כאוהדים צריכה להיות פשוטה מאוד:
שרמון ידאג עד סוף העונה לסגור את כל החובות והגרעונות שהוא עצמו יצר (שיעשה את זה בעזרת מני ויצמן או חג'ג' או השם יודע מי) ושיעזוב. שיוותר על זכויות הניהול בהתאחדות לטובת מישהו שהעמותה תביא או מישהו חיצוני שיגיע כדי לשים את הערבויות שחיים רמון שם ויהיה המנהל במקומו.
שימכרו את מי שהם רוצים. את דמארי, את שכטר, את גילי. מי שהם רוצים. שימכרו ויעזבו אותנו בשקט. שיקח איתו את לובין ומורדי ואורנשטיין ואסי והבה וגילי שרף והנרי ואת כל שאר אוכלי הנבלות ע"ח האוהדים. כולם.
אנחנו נתחיל בשנה הבאה מאפס אבל נתחיל כמו שצריך.
אם רמון כ"כ אוהב את הפועל כמו שהוא מנסה לצייר אז שישחרר אותה. שיסגור את כל החובות ויעזוב. נראה אם הוא מסוגל לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:43 
רק ביחד כתב:
עומרי קנדה כתב:
nirog כתב:
NARKOTIKA כתב:
nirog כתב:
ואולי העמותה מציגה כך את הדברים כי יש לה אינטרס ("ממילא אין מו"מ תנו לנו את הנוער")?

העמותה זה אנחנו. אוהדים. כמוך. איזה אינטרס יש לנו חוץ מטובת הפועל?

יתכן ורוכש ירצה בעלות של מאה אחוז ואז העמותה תישאר ריקה מתוכן
יש לעמותה כעת כח שעלול להיעלם אם (או: כש...) יבוא רוכש

האחוזים האלה לא מעניינים אף אחד והאמן לי שכל חבר עמותה היה מוותר עליהם אתמול אם היה מגיע אדם ראוי לרכוש את הקבוצה.
יש לעמותה מספר סעיפים בסיסיים עליהם הרוכש יצטרך להתחייב ולאחר מכן האמן לי שאף אחד לא יפריע לו.

לפי אך שאני רואה את הדברים הבעיה היא לא העמותה.
*הבעיה בעסקנים .
אנשים שמפחדים להפסיד את מקור פרנסתם .
*הבעיה במצב הכלכלי העולמי ,היום אנשים נכנסים להרפתקאות פחות ממה שהיה לפני 5 שנים.
היום יש קבוצות ארופאיות זולות יותר מהפועל.
*אנשים הבינו שקבוצת כדור-כרגל בישראל לא נותנת כוח ,פירסום,נחת רוח,ועוד דברים שהיו אמורים להגיע עם הבעלות.

(עדיף לתת כסף לפולטיקאים ,בתי כנסת, בתי חולים ואוניברסיטאות)
*לאוהדי הפועל ת-א אין מספיק כוח לשנות את הדברים האלו אבל יש דברים שכן אפשר לשנות,זריקת העסקנים אפשרי, החלפת ההנהלה במיקצוענים אפשרי,גיוס כספים (נעשה כבר ואפשר עוד קצת) למען הקבוצה וקבוצות הנוער אפשרי.
העמותה יכולה בקלות לשנות כיוון ולבוא עם תוכוניות מפורטות לאוהדים על הבראת המועדות ואני בטוח שתיהיה תמיכה רחברה ביותר לנושא.
ד"א אני ממש שמחתי לדעת שהעמותה מעסיקה מישהו להבאת הקונה ,זה רק יוכיח שאין בנמצא מישהו כזה ויראה לנו דרך חדשה.

בוקר טוב
אני כבר שנה טוען פה שאם כל העסקנים יעופו לכל הרוחות ובמקומם יבואו מקצוענים אז יהיה אפשר להצליח גם אם תקציב של 20 מיליון. כל עוד אחד כמו רמון מנהל את הפועל לא יצמח פה דשא גם עם תקציב של מליארד דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:45 
kobster כתב:
הוא לא חייב להיות כזה.
הוא יכול להיות אשכול שבו ירד לנו האסימון על מי מנהל היום את הפועל ולאן הוא מדרדר אותה.
רמון רוצה למכור או לא רוצה למכור זה כרגע פחות משנה. העובדה היא שהוא לא מצליח ויכולות להיות לכך 1001 סיבות.
הדרישה שלנו כאוהדים צריכה להיות פשוטה מאוד:
שרמון ידאג עד סוף העונה לסגור את כל החובות והגרעונות שהוא עצמו יצר (שיעשה את זה בעזרת מני ויצמן או חג'ג' או השם יודע מי) ושיעזוב. שיוותר על זכויות הניהול בהתאחדות לטובת מישהו שהעמותה תביא או מישהו חיצוני שיגיע כדי לשים את הערבויות שחיים רמון שם ויהיה המנהל במקומו.
שימכרו את מי שהם רוצים. את דמארי, את שכטר, את גילי. מי שהם רוצים. שימכרו ויעזבו אותנו בשקט. שיקח איתו את לובין ומורדי ואורנשטיין ואסי והבה וגילי שרף והנרי ואת כל שאר אוכלי הנבלות ע"ח האוהדים. כולם.
אנחנו נתחיל בשנה הבאה מאפס אבל נתחיל כמו שצריך.
אם רמון כ"כ אוהב את הפועל כמו שהוא מנסה לצייר אז שישחרר אותה. שיסגור את כל החובות ויעזוב. נראה אם הוא מסוגל לעשות את זה.

אבל למה להם לעשות את זה אם הם יכולים למכור את כל מי שציינת ועדיין להישאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק. בגלל זה הם לא יעשו את זה וימשיכו לדרדר את המועדון כשכל פעם הם ישימו פלסטר אחר או מנת חמצן שתעזור להם לעבור את ינואר/הקיץ הבא.
פה אנחנו נכנסים לתמונה ופה מגיע החלק שלנו. כתבתי כבר שהיינו במקום בו הבעלים של המועדון לא יכול/לא רוצה לשים כסף, לא יכול/לא רוצה למצוא בעלים חדש והוא מתכנן למכור שחקנים כדי להעמיד תקציב ורק כדי שהוא ישאר הבעלים.
היינו שם לפני שנה וחצי. מה שנשאר לנו לעשות זה את מה שעשינו אז. רק שעכשיו זה לא יקרה כי אין באמת עם מי לצאת להילחם על החיים של המועדון. אין לך צד של אוהדים והנהלה כי כולם מעורבבים אחד בשני.
הנס מבחינתי יקרה אם האוהדים יפנימו את המצב ויעשו את מה שהם כבר הוכיחו שהם יכולים לעשות. על הנס של מציאת רוכש ויתרתי מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

אם כל העסקנים יעופו לכל הרוחות ובמקומם יבואו מקצוענים אז יהיה אפשר להצליח גם אם תקציב של 20 מיליון. כל עוד אחד כמו רמון מנהל את הפועל לא יצמח פה דשא גם עם תקציב של מליארד דולר.

ואפילו אמרת את זה בעצמך...
אם הם לא יעופו, נצטרך לגרום להם לעוף. הבעיה שלנו היא בניהול ובכל אוכלי הנבלות שחגים מסביב למועדון.
תוציא אותם, תתחיל מאפס ויש לך סיכוי אמיתי להיבנות כמו המועדון שכולנו רוצים לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 16:33 
kobster כתב:
בדיוק. בגלל זה הם לא יעשו את זה וימשיכו לדרדר את המועדון כשכל פעם הם ישימו פלסטר אחר או מנת חמצן שתעזור להם לעבור את ינואר/הקיץ הבא.
פה אנחנו נכנסים לתמונה ופה מגיע החלק שלנו. כתבתי כבר שהיינו במקום בו הבעלים של המועדון לא יכול/לא רוצה לשים כסף, לא יכול/לא רוצה למצוא בעלים חדש והוא מתכנן למכור שחקנים כדי להעמיד תקציב ורק כדי שהוא ישאר הבעלים.
היינו שם לפני שנה וחצי. מה שנשאר לנו לעשות זה את מה שעשינו אז. רק שעכשיו זה לא יקרה כי אין באמת עם מי לצאת להילחם על החיים של המועדון. אין לך צד של אוהדים והנהלה כי כולם מעורבבים אחד בשני.
הנס מבחינתי יקרה אם האוהדים יפנימו את המצב ויעשו את מה שהם כבר הוכיחו שהם יכולים לעשות. על הנס של מציאת רוכש ויתרתי מזמן.

האוהדים יתעוררו אבל לצערי זה לא יהיה עכשיו וגם לא ביום שני בלילה
לדעתי זה יקרה רק בעונה הבאה שכמו שאני צופה כרגע תהיה קשה מאוד
אנשים עדיין לא הפנימו מה זה חיים רמון , אפילו ביחס לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 16:53 
pogi כתב:
kobster כתב:

הבנתי אתה שונא את רמון. אבל, לא סגור לגבי ה"לצערי".
לדוגמא, שרבוב שמו של תת האדם עוכר הפועל בכל רמ"ח אבריו מעורר סימן שאלה ענק וכל תשובה תהיה רעה. גם אם לתת האדם לקח זמן למוסס את ה-50 מליון וקבוצת הדאבל.

לעצם הענין, למרות שהמנוי של קליין מרשים וחג'ג' מרשים למדי, אם רמון לא רוצה למכור אז הוא לא ימכור גם עם קליין. הבוס נותן את הטון. מי שהצליח להוביל אותנו בלי להשקיע פרוטה ועוד מטביב הוא מספיק מניאק כדי לנטרל מכירה למרות מראית עין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 17:55 
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
kobster כתב:

הבנתי אתה שונא את רמון. אבל, לא סגור לגבי ה"לצערי".
לדוגמא, שרבוב שמו של תת האדם עוכר הפועל בכל רמ"ח אבריו מעורר סימן שאלה ענק וכל תשובה תהיה רעה. גם אם לתת האדם לקח זמן למוסס את ה-50 מליון וקבוצת הדאבל.

לעצם הענין, למרות שהמנוי של קליין מרשים וחג'ג' מרשים למדי, אם רמון לא רוצה למכור אז הוא לא ימכור גם עם קליין. הבוס נותן את הטון. מי שהצליח להוביל אותנו בלי להשקיע פרוטה ועוד מטביב הוא מספיק מניאק כדי לנטרל מכירה למרות מראית עין.

לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה, רק אומר שאני ממש לא ״שונא״ את רמון.
רק אומר שכמו כל פוליטיקאי, גם מטרתו של הרמון היא בראש ובראשונה ״לשמור על כסאו״. לצורך העניין, גם לראש ממשלה מצוי המטרה היא לשמור על כיסאו גם במחיר של פגיעה בטובת המדינה, ככה זה עובד בפוליטיקה.
הפעולות שרמון ביצע עד כה מאפיינות מאוד פוליטיקאי מצוי. לזהות גורמי סיכון דוגמת אוהדים בכירים ולרתום אותם בעבור ג׳ובים, למצוא תורמים שיזרימו לו כספים (חג׳ג׳ ויתר הפראיירים) לעטוף את עצמו בעסקנים מהדרגה הראשונה (תאומים, וויצמן) ולפזר הדלפות לתקשורת על ימין ועל שמאל (פעם אין כסף ומוכרים את כל הקבוצה ופעם מביאים את עמאשה ואייגבור כאשר בפועל אף אחד לא יודע מה המצב האמיתי פרט לרמון שמחזיק את הקלפים קרוב אליו). כל אלו הן פעולות פוליטיות טיפוסיות , רמון הביא את העולם הפוליטי להפועל במלואו. הבעיה הופכת חמורה פי כמה כאשר בצד השני של הכביש הביאו את העולם המקצועני, כי אז התוצאות הופכות להיות הרסניות הרבה יותר ולדעתי עוד לא ראינו כלום (בוא נגיד שההשפלות בדרבי הן רק הסימפטום לעומד להגיע).

השורה התחתונה שלי היא שפוליטיקאי ברמה של רמון הוא קטלני הרבה יותר למועדון מאשר סתם ״תת אדם״ כמו שציינת, מהסיבה הפשוטה שתתי אדם אפשר לזהות בקלות, פוליטיקאים לא תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 18:13 
קשה לי מאוד להאמין שמיליארדר ככל שיהיה, ישים בתור התחלה 17 מיליון ש״ח וזה עוד לפני כסף לרכש/צוות מקצועי ראוי.

אפילו לאחד כמו יענקלה או אלונה, סכומים כאלה הם טו מאץ׳ להוציא מהכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

השורה התחתונה שלי היא שפוליטיקאי ברמה של רמון הוא קטלני הרבה יותר למועדון מאשר סתם ״תת אדם״ כמו שציינת, מהסיבה הפשוטה שתתי אדם אפשר לזהות בקלות, פוליטיקאים לא תמיד.

לא כל כך יפה מה שאתה כותב כאן על רמון.
תשאל את ר'אצו כמה הוא עושה בשביל הפועל וכמה הוא מחוייב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
את מי אפשר לתבוע פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 19:03 
אדום אופטימי כתב:
pogi כתב:

לא הבנתי אם זו ציניות או לא, אבל בכל מקרה אני לא כותב כאן דבר על רמון באופן אישי
כותב כאן על המעורבות הפסולה של פוליטקאים בספורט ובקבוצה שלנו בפרט

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 14 דצמבר 2013, 19:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 19:06 
אדום אופטימי כתב:
pogi כתב:

אני לא זוכר שהוא אמר דבר כזה, אבל מזל שיש אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
בקטנה ,
ראצ'ו כתב:
Roman כתב:
מה שאנשים היו צריכים, עוד חוסר ודאות

פספסת את הפואנטה. אנחנו מייצרים את חוסר הוודאות בעצמנו.
הרי מי עומד מאחורי כל עניין דמארי? מי דוחף את זה לעיתונאים? למי יש אינטרס לעסקה פה (רמז: הוא בא מפתח תקווה)?
הפועל התחילה בצורה אדירה את הקיץ הזה, עשתה רכש מדהים שאף אחד לא ציפה לו, הגיעה לתקציב הזוי, וכן - טל בן חיים עזב למכבי.
מתסכל אולי, מבאס, אבל לא סוף העולם. בינתיים הולכים להחתים שחקן במקומו, הולכים להביא עוד זר ובשבוע הבא יש סיכוי גבוה שכשהקבוצה תצא למחנה אימונים זה יהיה עם סגל מלא (או כמעט מלא לחלוטין) משהו שלא קרה בהפועל שנים. אז למה לייצר את הפאניקה ואת התחושות שהכל מתרסק, שהמועדון מתפרק ומתפורר? ממה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 20:10 
מה שציטטת לא קשור למה שכתבת בהודעה שלך, אולי אם תמשיך לחפש ולחפור תמצא משהו, בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 20:15 
אלון כתב:
רק ביחד כתב:
אלון כתב:

ולמה לדעתך הם לא מתעניינים לרכוש את הקבוצה? וסתם מתוך סקרנות בעבר שיווקת דברים?

כתבתי למעלה למה הם לא מעוניינים.
כן שווקתי ומשווק כבר 25 שנה מוצרים מישראל ומסין לאמריקה הלטינית, מכיר דיי הרבה יהודים ולא יהודים שהיו בקלות יכולים לקנות קבוצה בישראל (בקשר יום יומי עם הקהילה היהודית המקסיקנית).
ישראל מפורסמת בקשיים שהעסקנים מייצרים ובכל עסקה העניין הזה עולה ישר.
ועוד משהו אנחנו פשוט "חכמים" מדיי, "משתוקקים" מדיי, "טובים" מדיי לאנשי העסקים בעולם, הם ממש נזהרים מישראלים וזו עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
בא לי לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 22:12 
http://www.one.co.il/Article/226806.html
יש רוכש להפועל: המיליארדר מוטי מקסימוב
בשורה לאוהדי הפועל: לא רק למכבי יש יהודי-קנדי. איש העסקים היהודי-קנדי נפגש הערב עם מושיק תאומים ואמר לו שהוא מוכן לרכוש את הקבוצה באופן מייד ()

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2013, 22:13 
התמונה הפילה לי את כל ההתלהבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: