תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 14:40 
redrony כתב:
הפועל כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
האמת שאני לא הבנתי מה הבעיה בהדלפת פרטים מהאסיפה? זה סוד? העמותה לא ציבורית?

לפחות ממה שקראתי, הדבר היחיד שאולי לא ראוי לפרסום זה השכר של דני קליין ואני לא חושב שזה משהו שצריך למסור לאוהדים, לגבי שאר הדברים נראה שאם צריך להסתיר, כנראה שיש מה להסתיר.

גם על לזה אפשר להתווכח, אבל מילא, זורם. לגבי השאר, הרי אם יש כמה אלפי חברי עמותה, אז בתיאוריה היו יכולים להיות שם כמה אלפים. איך אפשר להסתיר תוכן של אסיפה כזו?
לא אמור להיות פרוטוקול שמפורסם?

לפחות ברמה הרשמית, אסיפות עמותה מיועדות לחברי עמותה בלבד ולעדכון שלהם. זאת הסיבה שרק לחברי עמותה מותר להיות נוכחים בהם.

אוקיי, אז שאני אבין שוב, שאומרים שקיפות, למי מתכוונים? רמון בשקיפות כלפי עצמו, כלפי שאר השותפים, כלפי, העמותה?
העמותה כלפי עצמה?
אני חבר עמותה ולא הייתי באסיפה. ברמה הרשמית כמובן. מותר לי לקבל עדכון?

לאוהד הפועל 40 שנה שלא חבר בעמותה, מותר לדעת מה קורה בקבוצה? למנוי? לאחד שהולך לכל המשחקים?
מי ניכס לעצמו את הפועל שכולנו ישנו?

ולפני שהייתה עמותה ,ידעת מה קורה בהפועל ?
אסיפת עמותה מיועדת לחברי עמותה וכל שנאמר שם מיועד לאוזניהם בלבד,
היה דיון פורה,שאלות נשאלו ,תשובות ניתנו
התרשמתי מאד שהנהלת העמותה עושה הכל כדי לסייע במציאת רוכש ,ואם נדרשים אמצעים לכך אזיי אני מברך על כל תהליך שמבוצע במסגרת התקציב ושמבוקר על ידי וועדת הביקורת.
אני מאוכזב כאוהד שפרטים דלפו ופורסמו כאן בפורום.ידוע לי שבשיחות חולין דברים יעברו וכד' ,אבל הפרסום כאן אינו במקום.

הערה-הכותב הינו אוהד הפועל 40 שנה ,חבר עמותה ומנוי שאין לו קשר ותפקיד בעמותה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
הפועל כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
האמת שאני לא הבנתי מה הבעיה בהדלפת פרטים מהאסיפה? זה סוד? העמותה לא ציבורית?

לפחות ממה שקראתי, הדבר היחיד שאולי לא ראוי לפרסום זה השכר של דני קליין ואני לא חושב שזה משהו שצריך למסור לאוהדים, לגבי שאר הדברים נראה שאם צריך להסתיר, כנראה שיש מה להסתיר.

גם על לזה אפשר להתווכח, אבל מילא, זורם. לגבי השאר, הרי אם יש כמה אלפי חברי עמותה, אז בתיאוריה היו יכולים להיות שם כמה אלפים. איך אפשר להסתיר תוכן של אסיפה כזו?
לא אמור להיות פרוטוקול שמפורסם?

לפחות ברמה הרשמית, אסיפות עמותה מיועדות לחברי עמותה בלבד ולעדכון שלהם. זאת הסיבה שרק לחברי עמותה מותר להיות נוכחים בהם.

אוקיי, אז שאני אבין שוב, שאומרים שקיפות, למי מתכוונים? רמון בשקיפות כלפי עצמו, כלפי שאר השותפים, כלפי, העמותה?
העמותה כלפי עצמה?
אני חבר עמותה ולא הייתי באסיפה. ברמה הרשמית כמובן. מותר לי לקבל עדכון?

לאוהד הפועל 40 שנה שלא חבר בעמותה, מותר לדעת מה קורה בקבוצה? למנוי? לאחד שהולך לכל המשחקים?
מי ניכס לעצמו את הפועל שכולנו ישנו?

היה אפשר (וכמובן גם חובה) להסתפק במידע שנאמר שם שכן רלוונטי לכלל האוהדים כמו איפה עומד עניין מכירת המועדון. לקחת פרטים רגישים שגם באסיפה מאוד נזהרו מלהגיד ובחלק מהמקרים גם ביקשו לא להוציא, ולרוץ עם זה מיד לתקשורת ולמקומות שמשם זה יוצא מהר מאוד, זה גועל נפש. למה צריך לפרסם מידע רכלני ומגעיל כמו כמה מרוויח דני קליין? זה גם מראה מה סדר העדיפויות של המדליפים והמפרסמים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 14:53 
יובל כתב:

היה אפשר (וכמובן גם חובה) להסתפק במידע שנאמר שם שכן רלוונטי לכלל האוהדים כמו איפה עומד עניין מכירת המועדון. לקחת פרטים רגישים שגם באסיפה מאוד נזהרו מלהגיד ובחלק מהמקרים גם ביקשו לא להוציא, ולרוץ עם זה מיד לתקשורת ולמקומות שמשם זה יוצא מהר מאוד, זה גועל נפש. למה צריך לפרסם מידע רכלני ומגעיל כמו כמה מרוויח דני קליין? זה גם מראה מה סדר העדיפויות של המדליפים והמפרסמים למיניהם.

לא מעניין אותי כמה דני קליין מרוויח. אבל איזה מידע רגיש אמור להיאמר שם שלא יכול לצאת לתקשורת? זו עמותה ציבורית שחברים למעלה מ-2000 איש. מישהו באמת מצפה ש-2000 איש לא יגידו מילה לאף אחד. אם יש דברים שלהגיד אותם פוגע בקבוצה, הם לא צריכים להיאמר בפורום כזה מלכתלחילה. אם התפתח שם דיון אודות המצב של הקבוצה, מה יש להסתיר בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 14:56 
tadmored כתב:

ולפני שהייתה עמותה ,ידעת מה קורה בהפועל ?
אסיפת עמותה מיועדת לחברי עמותה וכל שנאמר שם מיועד לאוזניהם בלבד,
היה דיון פורה,שאלות נשאלו ,תשובות ניתנו
התרשמתי מאד שהנהלת העמותה עושה הכל כדי לסייע במציאת רוכש ,ואם נדרשים אמצעים לכך אזיי אני מברך על כל תהליך שמבוצע במסגרת התקציב ושמבוקר על ידי וועדת הביקורת.
אני מאוכזב כאוהד שפרטים דלפו ופורסמו כאן בפורום.ידוע לי שבשיחות חולין דברים יעברו וכד' ,אבל הפרסום כאן אינו במקום.

הערה-הכותב הינו אוהד הפועל 40 שנה ,חבר עמותה ומנוי שאין לו קשר ותפקיד בעמותה

ולפני שהיה אינטרנט ידעת מי יפתח בהרכב? מה הקשר מה היה לפני? הרי בשביל זה עשו עמותה, לא? או שאתה בעצם אומר לי שהעמותה היא עוד איזה אקסטנשיין של יודעי דבר שמנהלים מוצר כלשהו שיש לעוד עשרות אלפים עניין בו והם בחרו לא להיות חברי עמותה.
הנהלת העמותה זה דבר אחד, והנהלת הקבוצה זו גורם נוסף גם אם הוא משלב בתוכו חברי עמותה. זה שהעמותה עושה הכל בשביל למצוא רוכש זה אחלה, אבל זה לא עסק שלה למכור, מה לעשות. ואם יש מישהו בהנהלה שלא רוצה למכור, לעמותה אין מה לעשות חוץ מאשר לדווח על זה קבל עם ועולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
כמה בדיוק דני קליין מקבל או לא מקבל זה לא האישיו (למרות שאני יכול להבין את הצורך להימנע ממספרים מדויקים), עצם זה שהעמותה נעזרת בו וממקדת את רוב הפעילות והמשאבים האפשריים לכיוון הזה, זה מה שחשוב.
זה רק מראה שגם הם מבינים מה סדר העדיפות הנכון ובמה צריך להתמקד, כי הם הסיכוי הטוב ביותר שלנו למצוא אחד שישים כסף.

לגבי הרצון של הצד השני במשוואה (רמון ושות') למכור, מי שהקשיב היטב למה שנאמר ולמי שאמר את הדברים היה יכול להבין את התמונה האמיתית.
אם נוח לכולם להמשיך ולהאמין שרמון באמת מנסה למכור, תפאדלו. אין לי בעיה עם זה.
אם הועד המנהל בוחר להמשיך ולנסות להשפיע מבפנים ולחכות עד שיגיע מישהו, מקובל.

אני רק רוצה להזכיר דבר אחד קטן - המחאה נגד טביב צברה תאוצה כשההנהלה התפטרה. מאז עלינו על מסלול שהיה ברור לכולם איך הוא יגמר (בעלים חדשים), והוא אכן נגמר כך. גוף אחד וגדול של אוהדים מול בעלים שלא רוצה/לא יכול/לא מצליח למכור את הקבוצה.
יכול להיות שמתישהו זה יהיה הצעד שגם הועד המנהל יצטרך לעשות כדי להגיע לבעלים חדשים.
לדעתי, זה רק יחזק את העמותה ויחזיר אותה למטרות לשמה היא הוקמה - לדאוג למועדון הפועל תל אביב ולאוהדים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 15:41 
kobster כתב:
כמה בדיוק דני קליין מקבל או לא מקבל זה לא האישיו (למרות שאני יכול להבין את הצורך להימנע ממספרים מדויקים), עצם זה שהעמותה נעזרת בו וממקדת את רוב הפעילות והמשאבים האפשריים לכיוון הזה, זה מה שחשוב.
זה רק מראה שגם הם מבינים מה סדר העדיפות הנכון ובמה צריך להתמקד, כי הם הסיכוי הטוב ביותר שלנו למצוא אחד שישים כסף.

לגבי הרצון של הצד השני במשוואה (רמון ושות') למכור, מי שהקשיב היטב למה שנאמר ולמי שאמר את הדברים היה יכול להבין את התמונה האמיתית.

אני רק רוצה להזכיר דבר אחד קטן - המחאה נגד טביב צברה תאוצה כשההנהלה התפטרה. מאז עלינו על מסלול שהיה ברור לכולם איך הוא יגמר (בעלים חדשים), והוא אכן נגמר כך. גוף אחד וגדול של אוהדים מול בעלים שלא רוצה/לא יכול/לא מצליח למכור את הקבוצה.
יכול להיות שמתישהו זה יהיה הצעד שגם הועד המנהל יצטרך לעשות כדי להגיע לבעלים חדשים.
לדעתי, זה רק יחזק את העמותה ויחזיר אותה למטרות לשמה היא הוקמה - לדאוג למועדון הפועל תל אביב ולאוהדים שלו.

אם העמותה חושבת שרמון לא רוצה למכור אז-
א. הכסף לקליין הוא בזבוז מוחלט. מה יעזור למצוא קונה אם אין מוכר?
ב. היא צריכה לפרסם ולצעוק את זה לכל הקהל.
ג. היא הייתה צריכה להתחיל מחאה כבר אתמול

כל דבר אחר זה - היא שותפה לפשע.
ואני כתבתי כבר שהרושם שנותנים לדעתי הוא שכן יש כוונה למכור.

לא מבין את משחקי הרמזים האלה. למה חלק מבינים ככה וחלק אחרת?
מה הבעיה לדבר תכלס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 15:54 
חוץ מא' אתה צודק לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

מה הבעיה לדבר תכלס?

אני חושב שאם רמון לא באמת רוצה למכור, הדרך היחידה להוכיח את זה קבל עם ועולם, תהיה אם אדם רציני שיביע עניין יצא ויאמר "רציתי לרכוש, אבל הציבו לי תנאים בלתי אפשריים וכו' "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אבל רמון רוצה למכור. בטח לפחות לפי דעתה של הנהלת העמותה. אתמול זה נאמר שחור על גבי לבן ואם יש מישהו שרוצה להתעלם מכך ולהמשיך בשלו - שיבושים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:28 
סומך כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

מה הבעיה לדבר תכלס?

אני חושב שאם רמון לא באמת רוצה למכור, הדרך היחידה להוכיח את זה קבל עם ועולם, תהיה אם אדם רציני שיביע עניין יצא ויאמר "רציתי לרכוש, אבל הציבו לי תנאים בלתי אפשריים וכו' "

אתה מבין שבשביל דבר כזה לא צריך לחפש רוכש, נכון?

וה שיובל אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:28 
אני לא באמת מבין מאיפה החלטתם שרמון לא רוצה למכור.
17 מיליון זה המחיר שבו קנה רמון את הפועל להזכירכם, אז אני לא רואה בעיה במחיר (אני גם בטוח שאם יבואו ויציעו לו 16 מיליון שום דבר לא יקרה).
העמותה אמרה בעצמה (לפי יובל, אני לא יודע) שהם קיבלו את הרושם שרמון רוצה למכור.
איכשהו ביססתם תיאוריה שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לזה, שאני עד עכשיו לא מבין מה בכלל האינטרס של רמון להמשיך ולהחזיק בשליטה בהפועל.
הרי במצב הנוכחי זה כאב ראש לא קטן.
מילא אם הקבוצה הייתה מלאה בכסף, ואז הייתי יכול להבין שהוא נהנה מהמעמד של בעלים של קבוצה ללא הדאגות הנלוות, אבל זה לא המצב.

במקרה של טביב ומוני, האינטרס היה ברור, הקבוצה הייתה משאבת כסף וקומבינות עבורם. אני לא חושב שזה כך במקרה של חיים רמון, אז למה לו להמשיך ולהתבוסס בבוץ הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
17 מיליון זה המחיר שבו קנה רמון את הפועל להזכירכם, אז אני לא רואה בעיה במחיר (אני גם בטוח שאם יבואו ויציעו לו 16 מיליון שום דבר לא יקרה).

אני בטוח שהוא מעוניין למכור, והסיבות לחוסר ההצלחה בנושא הזה, כפי שפורטו באסיפה, נראות די סבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:34 
ויש לכם עוד הוכחה,

נניח שרמון לא רוצה למכור. אנחנו כן רוצים, נכון?
אנחנו (העמותה) מוצאים רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

בנוגע למחיר לתנאי המכירה, נאמר ואף הודגש פעם ופעמיים לאחר מכן שגם הם לא מהווים בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אבל רמון רוצה למכור. בטח לפחות לפי דעתה של הנהלת העמותה. אתמול זה נאמר שחור על גבי לבן ואם יש מישהו שרוצה להתעלם מכך ולהמשיך בשלו - שיבושים לו.

טיפ קטן - כשאתה מקשיב לקבוצה של אנשים, תשים לב לא רק למה שנאמר אלא למי אומר מה, איך הוא אומר ולמה הוא אומר את זה.
אתה חושב שלכולם בועד המנהל יש את אותה דעה ? אתה חושב שאם אנשים מסוימים בועד המנהל חושבים שרמון לא באמת רוצה למכור הם היו אומרים את זה לפני כולם בריש גלי ?
תשחזר את השיחה אתמול ותבין לבד למה אני מתכוון. או שפעם הבאה תשב לידי מקדימה ואני אכוון אותך תוך כדי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:54 
kobster כתב:
יובל כתב:

אתה חושב שלכולם בועד המנהל יש את אותה דעה ? אתה חושב שאם אנשים מסוימים בועד המנהל חושבים שרמון לא באמת רוצה למכור הם היו אומרים את זה לפני כולם בריש גלי ?

אתב כאילו
מבין כמה אבסורד המשפט הזה שכתבת?
אולי אפילו קצת מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:54 
kobster כתב:
יובל כתב:

טיפ קטן - כשאתה מקשיב לקבוצה של אנשים, תשים לב לא רק למה שנאמר אלא למי אומר מה, איך הוא אומר ולמה הוא אומר את זה.
תשחזר את השיחה אתמול ותבין לבד למה אני מתכוון. או שפעם הבאה תשב לידי מקדימה ואני אכוון אותך תוך כדי ;)

אין שום בעיה שתחשוב ככה. יש בעיה שאתה בנית תיאוריה שלמה שמתעלמת מעוד עובדות אחרות על בסיס כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 16:57 
אם יש אנשים בעמותה שתומכים בגרסא שלך
אבל מאשרים קיום של פגישה בה המסר שמועבר לקהל הוא בדיוק ההפך- זה קודם כל אמור להרתיח אותך מעצבים.

איך אחרי זה אתה מצפה לשכנע אנשים?
אם הייתי בדעה שלך, לא הייתי נותן לו לסיים 2 משפטים וצועק שהוא שקרן.

ואם יש חברי ועד מנהל שחושבים ככה (לפי הטענה שלך)
אבל לא מוציאים את זה החוצה
ומעדיפים פוליטיקה על הפועל

אז צריך לבעוט אותם החוצה. והם פושעים בדיוק כמו רמון.
אתם מגוחכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
שלא תבינו לא נכון, אני ללא ספק חושב שרוכש צריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו.
עם זאת, קצת אבסורדי בעיניי שהעמותה, שמטרתה הייתה ליצור מעורבות עם הקהל, שקיפות והידברות (אה כן, ולהעיף את טביב כמובן) פתאום חורטת על דגלה את הצורך ברוכש, שאם אכן יימצא (במהרה בימינו), כנראה יביא לסגירת העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

אתב כאילו
מבין כמה אבסורד המשפט הזה שכתבת?
אולי אפילו קצת מבין?

מבין מאוד לצערי.
רוצה דוגמא ? לך למכתב שהועד המנהל שלח לרמון ולראיון ב 103 שהגיע בעקבות המכתב הזה בו נטען ע"י אחד מחברי הועד המנהל שהכל בסדר ואין בעיה עם רמון. אז אם נשלח מכתב (שהובהר שנשלח על דעת רוב חברי הועד) יש בעיה או אין בעיה ?

הגלמוד מלוד כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

אין שום בעיה שתחשוב ככה. יש בעיה שאתה בנית תיאוריה שלמה שמתעלמת מעוד עובדות אחרות על בסיס כלום.

אני מציג את הדעה שלי, זו נראית לי המשמעות של דיון, לא ?
אפשר להסכים או לא להסכים. כרגע העובדה היחידה שאין רוכש ואין מו"מ, עובדה שעומדת בניגוד גמור לכותרת האשכול הנוכחי ועומדת בניגוד להצהרות שיצאו עד כה מההנהלה. רשמתי כבר שאין לי בעיה עם מי שבוחר להאמין שרמון באמת רוצה ומנסה למכור את הקבוצה, יכול להיות שהוא צודק והלוואי שזה נכון ושבאמת ימצאו מישהו מחר. אני אפתח בכיף אשכול עמוס בלבבות ופרחים כמיטב המסורת.
לא נצטרך להמתין הרבה בשביל לראות מי צדק ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
רוב הסיכויים שאתה תגיד שזה מה שאמרת לאורך כל הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 20:14 
אין רוכש מסתמן באופק
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10165

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

הבעיה עם מה שאתה אומר זה שכל חברי הועד המנהל שדיברו שם, בין אם הם תמכו בשליחת המכתב או התנגדו לה(וברור שזה כולל את שני הצדדים עפ"י הסטטיסטיקה שמתנגד אחד בודאות היה אחד מהם, רוב הועד המנהל תמך בשליחת המכתב, ורוב הועד המנהל היה שם), סתרו בצורה חד משמעית לחלוטין את הטענה שלך.

יובל כתב:
אלון כתב:
הפועל זה לא מוכר כי זה לא ביתר או מכבי?
מצטער קשה לי להאמין לזה יכול להיות שזה מוכר פחות
אבל יש מספיק סיבות למה הפועל יכולה להיות קבוצה אטרקטיבית
יכול להיות שהאנשים הלא נכונים מנסים למכור או שלא משווקים את הפועל כמו שצריך
זה נשמע לי הזוי מדי שאין אף אחד שמעוניין

זו אחת הסיבות שננקבה אתמול על ידי אנשים שאני מאמין להם.
מאוד יכול להיות שגם זה שאין לנו איזה אביב בושינסקי פועלת לרעתנו , ושחיים רמון מוצלח בניסיונות המכירה של המועדון כמו שהוא מוצלח בניהולו.

השורה התחתונה היא שיש רצון למצוא רוכש וכרגע אין כזה על הפרק.

ובדיוק בגלל זה הביאו את דני קליין(בשביל למצוא רוכש ובשביל שלירון האדום יתלונן שהעמותה שהוא לא חבר בה משלמת לו משכורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 21:24 
החתול בגלל שאני לא חבר בעמותה אז אסור לי לבקר אותה?
לי זה נראה ביזבוז לשלם לו משכורת חודשית+אחוזים מעסקה עתידית.
בדר״כ מתווכים עובדים על פי אחוזים ללא משכורת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
מי שהדליף פרטים רגישים מהאסיפה אמש צריך להתבייש פעמיים (גם על האי דיוקים בהדלפה). אפשר לשכוח משקיפות בתקופה הקרובה

לכאורה לי אתה לא חייב שוב דין וחשבון על מה שנעשה בעמותה. בוודאי לא שקיפות.
אני מניח שאתה מעוניין שבשנה הבאה יהיו יותר חברי עמותה מאשר השנה. הנחה פרועה.
השקיפות אי אחד מאמצעי השיווק ההכרחיים.
מקובל לצערי לחשוב שהשקיפות נועדה (סוג של פרס) כדי לתת דין וחשבון למי שהחליט לשלם כמה שקלים בשנה כדמי חבר. לדעתי חשיבה מקובעת מפייניקית שתקטין את הסיכוי שבכלל העמותה תישרוד כעמותה עצמאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 04:32 
אדום אופטימי כתב:
פישונט כתב:
מי שהדליף פרטים רגישים מהאסיפה אמש צריך להתבייש פעמיים (גם על האי דיוקים בהדלפה). אפשר לשכוח משקיפות בתקופה הקרובה

לכאורה לי אתה לא חייב שוב דין וחשבון על מה שנעשה בעמותה. בוודאי לא שקיפות.
אני מניח שאתה מעוניין שבשנה הבאה יהיו יותר חברי עמותה מאשר השנה. הנחה פרועה.
השקיפות אי אחד מאמצעי השיווק ההכרחיים.
מקובל לצערי לחשוב שהשקיפות נועדה (סוג של פרס) כדי לתת דין וחשבון למי שהחליט לשלם כמה שקלים בשנה כדמי חבר. לדעתי חשיבה מקובעת מפייניקית שתקטין את הסיכוי שבכלל העמותה תישרוד כעמותה עצמאית.

הייתי שם פה חמישה ורדים.
well said.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 10:05 
חשיפת משכורת זה לא ממש שקיפות
גם לשקיפות יש גבול
שקיפות לא אמורה לבוא על חשבון התנהלות של העסק וחתירה שלו להשגת המטרות
אני חושב שנציגי העמותה מסרו מידע שלא היו צרכים למסור {השכר של דני קלין}
מצד שני באותו יום שמעתי ברדיו את ארי שמאי פותח אצל אופירע ומספר לעולם כולו מידע שמסר לו יו"ר וועדת הביקורת
אם דברים יוצאים מהעמותה החוצה אז אני מניח שיהיה קשה לעבוד איתם ולשתף אותם
וחוץ מזה מדליף הוא מדליף הוא מדליף. לא משנה אם זה שחקן עסקן או יו"ר וועדת ביקורת
גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
קובי , במקום הקנוניה הקונספירטיבית שאתה וגביזון הקמתם , תנסה לרגע לחשוב ולהסתכל .

הפועל תל אביב היא מוצר פגום ודפוק לכל רוכש . גם בשביל הפרוטות שרמון מבקש (כלום במונחים של אנשים עשירים )
.

תמה עונת הדודים העשירים ומי שלא התארגן על עצמו עד היום הוא בבעיה .
אף בן אדם לא ירצה להכנס לקבוצה מלאת חובות , סטיגמות גרועות ,
אשר מדרישה סכומים עצומים של כסף עבור תכלס אפס תמורה מול קהל חם ורותח בכל מקרה.

אין מה לעשות . לפעמים אתה למעלה ולפעמים אתה למטה . גם שנים רבות .

מחכים למשיח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
בארצות הברית של אמריקה יש טונות של מיליונרים משועממים והזויים. לא כולם יהודים בעלי פוטנציאל אינטרס ציוני שמופנה בדרך כלל למועדונים ציונים כמו ביטר ומקקי למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: