NARKOTIKA כתב:
תשמעו, אתם פשוט מעצבנים.
בוכים ומפמפמים פה בלי הפסקה שהם רוצים להחזיק את הקבוצה שיהיה להם צעצוע לא רוצים למכור,בלה בלה וקליק.
אני לא חושב כמוכם. אני באמת לא מאמין שיוצא לו משהו מלהיות בעלים של הפועל ועם כל האנשים שדיברתי שאני סומך עליהם וקצת קרובים, כולם התרשמו שבאמת מחפשים רוכש וראו את זה בשטח.
אז אני לא עיוור, ומספיקות לי כמות התגובות כדי להטיל ספק.
אבל אם הייתי משוכנע בלב שלם שהם מחזיקים בנו סתם כי בא להם, הייתי הולך לשער 2 ולא נותן לו שנייה אחת של שקט.
הייתי פותח 3 אשכלות ביום אם צריך כדי לסחוף מחאה, ומגיע לפגישה של העמותה ועושה בלאגן.
אז או שגם לכם סתם נוח להתלונן ואתם לא באמת יודעים, והתאהבתם ברעיון של לבכות, או שאתם סתם פסיביים והודעה אחת ביום משקיטה לכם את המצפון. עשיתם את שלכם.
נמאס. הבכי הזה למה אין רוכש הוא מביך, בין אם הוא מוצדק ובין אם לא.
1. זה התפקיד של הפורום, הוצאת קיטור ואם המצב ימשך ככה , אני גם מניח שמכאן תתחיל ההתארגנות למחאה

2. חיימקה שלנו קנה את הקבוצה כדי הציל את המועדון מידיו של הנוכל ולא על מנת להרוויח, אם כך, מדוע שלא יודיע בפה מלא שהקבוצה למכירה בק טו בק להסכם הקניה מהנוכל ובנוסף מה הרוכש מתחייב להשקיע בשנים הקרובות ?
3. ולנושא האשכול עצמו, כל עוד אנחנו מוכרים שחקן שהוא לא מספיק טוב להיות בהרכב של הפועל, ממש לא מטריד אותי למי הוא ימכר ואני כמובן אעדיף את זאת שתשלם יותר, אבל ברגע שאנחנו מתכוונים למכור שחקן הרכב חשוב (ובכך למעשה מוותרים על כל שאיפה להשגיות) אז אעדיף לתת אותו לזאת שהכי תפגע בסיכויים של המחלה לזכות