תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:41 
redrony כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
כל עוד אין לנו בעלים, בסופו של יום כל השחקנים הטובים ילכו למכבי, כולל כאלה עם זיקה למועדון. אתה לא יכול להמשיך לנצח עם כסף שאין לך.

נכון
אבל זה לא שהם מציעים פי 5.
מעדיף למכור לחיפה ולסיים שמיני על למכור למכבי ולסיים שישי.
אם גם ככה אני לא יכול להחזיק אצלי שחקנים טובים, ואני גם ככה לא פקטור, אז בטח שעדיף לא למכבי.

הכדורגל לא נגמר היום ולא נגמר בעונה הזו. השנה לא תהיה פקטור, שנה הבאה אולי כן. אולי עוד חודשיים או שלושה או שמונה יבוא רוכש ואז מה יקרה? ורמוט בחיפה, דמארי בחיפה, שכטר בחיפה. איפה הם לא? במכבי. יופי. אה, הם גם לא בהפועל.

אנחנו לא נהיה פקטור מלמכור את השחקנים הטובים שלנו למכבי או לחיפה. זו בטח לא הדרך. לא מהמכירה של דמארי למכבי אתה תרוץ לאליפות שנה הבאה. אנחנו כן נהיה כשיבוא מישהו עם כסף.

אני גם מעדיף להפסיד לחיפה מאשר למכבי. לא כואב לי להפסיד לחיפה אפילו.
אם המצב הכלכלי מחייב למכור בשביל לשרוד, אז ברור שעדיף לכל מי שהוא לא מכבי או בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:45 
כל עוד אנחנו לא פקטור במירוץ לאליפות אין טעם לשחרר את דמארי למכבי ולא לחיפה בשביל להרוויח עוד 200,000 יורו לצורך העניין.

זה שהפועל היא קבוצה הישגית ששואפת לנצחונות זה יפה. אבל כרגע זה מנותק מהמציאות.
מה שכרגע אנחנו יכולים לעשות זה לנסות למזער את הנזק ואת הסבל שלנו.
אחת הדרכים לעשות את זה היא לא לשחרר שחקנים לקבוצה הכללית.

אז אנחנו קבוצת כדורגל הישגית עם קהל ורוצים להתמודד על האליפות. יופי. מה זה עוזר לנו כרגע? אין לנו איזה משועמם שיבוא לזרוק עלינו 100 מליון נכון לעכשיו כדי לנסות לממש את זה.
הלגיטימציה והחוצפה של ההנהלה זה כבר משהו אחר. אבל עם המדיניות של לא לשחרר למכבי אני מסכים לחלוטין.
יש שאיפות וחזון ויש מצב נתון שלפיו אתה פועל. וכרגע אם המצב הנתון הוא שצריך לשחרר את דמארי, תן אותו לחיפה, גם אם הם יציעו עליו 300,000 יותר. זה כבר לא ישנה מהותית את מצבינו בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:47 
19 כתב:

אנחנו לא נהיה פקטור מלמכור את השחקנים הטובים שלנו למכבי או לחיפה. זו בטח לא הדרך. לא מהמכירה של דמארי למכבי אתה תרוץ לאליפות שנה הבאה. אנחנו כן נהיה כשיבוא מישהו עם כסף.

אני גם מעדיף להפסיד לחיפה מאשר למכבי. לא כואב לי להפסיד לחיפה אפילו.
אם המצב הכלכלי מחייב למכור בשביל לשרוד, אז ברור שעדיף לכל מי שהוא לא מכבי או בית"ר.

לא הבנתי, להפסיד במשחק בודד? האליפויות שהפסדת לחיפה לא כאבו לך? הפסד נגד הפועל רעננה לא כואב לך? לא מבין אותך תאמין לי.
אתה חושב שאם הפועל קבוצת אמצע טבלה באמת מעניין אותי מי לוקח אליפות? בסוף העונה אני אהיה לטובת הקבוצה שנגד מכבי ואחייך אם הם יפסידו. בדיוק כמו בכדורסל. אני רוצה שלמי שמנהל את הפועל לא יהיה נח לשחרר שחקן כמו דמארי לחיפה בדיוק כמו שלא נעים לו לשחרר למכבי. חיפה היא יריבה עתידית פוטנציאלית שלך בדיוק כמו מכבי (וספציפית השנה הרבה יותר במאבק על מקום לאירופה ודמארי יכול להיות בדיוק השחקן שיעשה אצלם את ההבדל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:54 
טכנית לארז כתב:
כל עוד אנחנו לא פקטור במירוץ לאליפות אין טעם לשחרר את דמארי למכבי ולא לחיפה בשביל להרוויח עוד 200,000 יורו לצורך העניין.

זה שהפועל היא קבוצה הישגית ששואפת לנצחונות זה יפה. אבל כרגע זה מנותק מהמציאות.
מה שכרגע אנחנו יכולים לעשות זה לנסות למזער את הנזק ואת הסבל שלנו.
אחת הדרכים לעשות את זה היא לא לשחרר שחקנים לקבוצה הכללית.

אז אנחנו קבוצת כדורגל הישגית עם קהל ורוצים להתמודד על האליפות. יופי. מה זה עוזר לנו כרגע? אין לנו איזה משועמם שיבוא לזרוק עלינו 100 מליון נכון לעכשיו כדי לנסות לממש את זה.
הלגיטימציה והחוצפה של ההנהלה זה כבר משהו אחר. אבל עם המדיניות של לא לשחרר למכבי אני מסכים לחלוטין.
יש שאיפות וחזון ויש מצב נתון שלפיו אתה פועל. וכרגע אם המצב הנתון הוא שצריך לשחרר את דמארי, תן אותו לחיפה, גם אם הם יציעו עליו 300,000 יותר. זה כבר לא ישנה מהותית את מצבינו בליגה הזו.

קודם כל, יפה שאתה מזלזל ב 300 אלף יורו שבקלות יכולים להיות שווים שחקן טוב. ואם זה היה 600 אלף?
לי יש בעיה ששחרור של דמארי עובר בשקט כי זה לחיפה, בדיוק כמו שתהיה לי בעיה שהפועל יכולים להראות קקה ולנצח 5 משחקים מ-12, אבל ברור לי שאם יפסידו את הדרבי הקרוב ואולי יובסו, אז הכל יתפוצץ פה. מנהלים את עצמנו לפי מכבי. זו התנהלות של מועדון קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 00:34 
אני לא מזלזל ב300,000 יורו, רק טוען שהם לא מה שישנה בצורה משמעותית את מצבינו לעונה זו. לא חושב שזה לא נכון.

וזה יפה לזרוק לאוויר את כל ה"הפועל מועדון גדול. הפועל מועדון הישגי שצריך לשאוף לאליפות."
הכל נכון. רק שכרגע יש מצב נתון והוא שיש פה מיליארדר קנדי שבא לזרוק כסף בלי סוף ונכון לעכשיו לנו אין אחד כזה. לאורך זמן (איך שלא תסובב את זה וכמה שלא תגיד שהפועל זה מועדון שצריך לשאוף לאליפות ולהישגיות וכל הדברים האלה), אתה פשוט לא תוכל להתמודד עם זה.

ואם זה המצב הנתון, למה שנעזור להם עוד יותר?
לא מתנהלים לפי מכבי, רק זוכרים שאנחנו שונאים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:00 
redrony כתב:
יש נושא שמטריף אותי וזו התחושה הזו שאסור לשחרר למכבי שחקנים בשום אופן, אבל לחיפה זה בסדר. זה הלך רוח שקיים גם בהנהלה, אבל שמקבל לגיטימציה מהלך הרוח של הקהל.
הבעיה היא קודם כל שחרור שחקנים מהפועל. הפועל לא אמורה לשחרר שחקנים שהיא מעוניינת בהם מבחינה מקצועית. מה לעשות, לפעמים אתה צריך לשחרר שחקן שרוצה להתקדם או שאתה צריך להיפטר מחוזה. אם זה כבר קורה, להפועל אסור לשחרר שחקנים לקבוצות שאמורות להתחרות איתה על תארים וזה לא משנה אם זו חיפה או מכבי.
שחרור של דמארי לחיפה הוא מבחינתי יריקה בפרצוף בדיוק כמו שהוא ישוחרר למכבי והאנשים החביבים בהנהלה מוכרחים להבין את זה. אם כבר מוכרחים לשחרר אותו לקבוצה בארץ, זה צריך להיות לקבוצה שתציע יותר כסף, גם אם זו מכבי. הפועל צריכים לעשות מה שטוב להפועל, לא מה שרע למכבי.
פתאום אני קורה שחיפה רוצים את דמארי, ורמוט. יש גישושים לא רשמיים בין 2 המועדונים. במקום אחר אני קורה שהנהלת הפועל הקדושה "מוכנה" לוותר על כסף בשביל שדמארי יילך לחיפה, רק לא למכבי. וואלה יופי. שיעשו סוויץ' במח. הפועל היא מעל הכל. לא הדרבי, לא אנטבי ולא להרוס למכבי.

כל זה אמור כמובן לגבי שחקנים שהפועל רוצה אותם מבחינה מקצועית. מי שלא, בכיף, שיילך למכבי, לחיפה, ליונייטד. לא זוכר מחאה גדולה שהקפטן שהניף את הגביע ב-99 שיחק עונה אחרי זה במכבי.
אם מהות הקיום שלנו יהיה להרוס למכבי, באמת שאפשר לסגור את הבאסטה.

אתה צודק בשני הדברים שכתבת.
1-כמובן אסור להפועל למכור שחקנים שאחנו רוצים וצריכים לא למכבי ולא לחיפה.
2-אם כבר באמת באמת אין ברירה(לדעתי גם כשאין ברירה לא למכור)אז צריך למכור למי שתתן יותר כסף.אבללל מצטער,לי הרבה הרבה יותר קשה וכואב לראות שחקן שלנו(ביחוד אם הוא גם שחקן האוהב)מצליח במכבי.שלא נדבר כובש בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:05 
אם אומרים לכם שמוכרים את דמארי (לא משנה למי) ומנחיתים פה את פריירה/נוסא + עמאשה, שזה אומר קצת איזון לקבוצה, כמה מכם יסכימו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:08 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
בואו נודה באמת.
אני לא מעורה מאוד במצב הכלכלי של הפועל, אבל אני מניח שאפשר להגיד בוודאות שלקבוצה הכללית בצהוב יש חלק גדול הרי במצב הכלכלי של הפועל כרגע.
למה התאבדנו על ורמוט? למה התאבדנו על שכטר? רק בגלל שרגשית היה לנו קשה מאוד לראות אותם בצהוב.
המעבר של הילד ז אליהם רק הגביר בנו את הצורך של "רק לא למכבי" הזה עם חזרת שכטר מאירופה.

ה"מכשול" האחרון בעניין הזה יהיה אם ביברס (חס וחלילה) יחליט שהוא רוצה לחזור לארץ.
הרי ביננו, נניח שביברס לא היה מצליח בקאזאן ומחליט לחזור לארץ. מה היה קורה? גם עליו היינו מתאבדים, ואו שהוא היה במכבי, או שמצבינו הכלכלי היה גרוע פי כמה עכשיו, "רק שלא יהיה במכבי".

אני אישית יודע שאם גילי ורמוט חס וחלילה היה משחק במכבי זה היה גומר אותי, פי כמה וכמה מהילד ז.

אז כן, רק לא למכבי. חיפה זה בסדר.

וזה שחצי קבוצה שלך תשוחרר לחיפה ישאיר אותך במצב טוב אני מבין. זה בסדר, משחררים לחיפה, העיקר לא למכבי ואנחנו יכולים לפרק את הקבוצה.
אתה מבין ש"ההתאבדויות" גומרות לך את המועדון, נכון? בגלל שכל כך חשוב לך ששחקנים לא יהיו במכבי, אתה מוכן לבצע מהלכים שפוגעים באינטרסים של הפועל.
מזכיר לי את האשכולות "מה טוב לנו" לפני משחקים של חיפה נגד מכבי שהתמודדנו נגד חיפה על האליפות ומכבי הלכו לים במחזור 12

מצטער,אי אפשר בכלל להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
אתם זוכרים שעמאשה לא שיחק שבעה חודשים (וגם לא בחודש הקרוב מה שיהפוך את זה לשמונה) וגם כששיחק בפעם האחרונה היה בחצי מהשיא שלו אחרי כל הפציעות?
הסיבה היחידה שהוא מקושר אלינו זה גחמה של רן בן שמעון וכבר ראינו לאן הגחמות שלו מובילות אותנו.
האיזון היחיד שעמאשה יכול זה לחשבון הבנק של המועדון ולעובדה שיהיה לנו עוד שחקן בינוני ומטה בקבוצה ולא חס וחלילה את אחד החלוץ הכי טוב בליגה.

אני זוכר שגם בקיץ כל מיני יצורי מנג'ר פנזטו על מכירה של דמארי תמורת עמאשה ועוד שאריות של חיפה, מעניין היום איפה היינו בלי השערים של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:15 
redrony כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
כל עוד אין לנו בעלים, בסופו של יום כל השחקנים הטובים ילכו למכבי, כולל כאלה עם זיקה למועדון. אתה לא יכול להמשיך לנצח עם כסף שאין לך.

נכון
אם גם ככה אני לא יכול להחזיק אצלי שחקנים טובים, ואני גם ככה לא פקטור, אז בטח שעדיף לא למכבי.

הכדורגל לא נגמר היום ולא נגמר בעונה הזו. השנה לא תהיה פקטור, שנה הבאה אולי כן. אולי עוד חודשיים או שלושה או שמונה יבוא רוכש ואז מה יקרה? ורמוט בחיפה, דמארי בחיפה, שכטר בחיפה. איפה הם לא? במכבי. יופי. אה, הם גם לא בהפועל.

פה אתה צודק ב100 אחוז.אסור למכור,כי מי יודע,אולי מחר באמת יבוא רוכש.
את הטעות הזאת כבר עשו שנתנו את ידין בחצי חינם לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:20 
יובל כתב:
אתם זוכרים שעמאשה לא שיחק שבעה חודשים (וגם לא בחודש הקרוב מה שיהפוך את זה לשמונה) וגם כששיחק בפעם האחרונה היה בחצי מהשיא שלו אחרי כל הפציעות?
הסיבה היחידה שהוא מקושר אלינו זה גחמה של רן בן שמעון וכבר ראינו לאן הגחמות שלו מובילות אותנו.
האיזון היחיד שעמאשה יכול זה לחשבון הבנק של המועדון ולעובדה שיהיה לנו עוד שחקן בינוני ומטה בקבוצה ולא חס וחלילה את אחד החלוץ הכי טוב בליגה.

אני זוכר שגם בקיץ כל מיני יצורי מנג'ר פנזטו על מכירה של דמארי תמורת עמאשה ועוד שאריות של חיפה, מעניין היום איפה היינו בלי השערים של דמארי.

האיזון הוא יותר בפריירה/נוסא ולא בעמאשה. ברור שמאבדים חלוץ טוב, אבל כל העולם בערך יודע שאין לנו שחקן תותח ליד גרזיצ'יץ' שינהל את המשחק. הפועל משוועת לשחקן כזה. זה אומר שאיתי וזגורי באגפים, גילי מאחורי עמאשה. אני לא מאמין שעמאשה שכח איך מבקיעים שערים.

וכן, זה מצב חרא. אני אישית ממש אוהב את דמארי ויהיה קשה לראות אותו אפילו בירוק, בטח אחרי מה שאמר היום בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:40 
nati כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
שחר כתב:

נכון

פה אתה צודק ב100 אחוז.אסור למכור,כי מי יודע,אולי מחר באמת יבוא רוכש.
את הטעות הזאת כבר עשו שנתנו את ידין בחצי חינם לחיפה.

גם אני מעדיף לא למכור ולהחזיק את החובות ומאמין שאם לא יבוא רוכש אז מישהו ישים כסף זה נשמע קצת כמו 2 ציפורים על העץ
אבל אנשים כבר נרמתו בשביל אלמוג כהן ורמוט ושכטר גם את החובות האלה אני מאמין שבסוף ימצאו דרך לכסות
וחג'ג' אחרי שעפנו מאירופה שחשבו שאנחנו נמכור שחקנים אמר שנביא את עוז ראלי וזר זה אולי לא קרה אבל אף אחד לא נמכר ונקנה ליאור לוי
אני לא רואה את הפועל מתפרקת יש מספיק אנשים שלא יתנו לזה לקרות
אני היתי לוקח את הסיכון הזה כי למכור את דמארי זה די לחסל את העונה כבר בינואר ויש עוד מטרות כמו גביע ואירופה

ועד המוות הפועל יצא לי לחשוב על זה אתמול לשים את שכטר באגף ייצור בעיה כי הוא יצטרך לרוץ אחורה עם המגן שלו ואני לא יודע עד כמה שכטר בנוי לזה
אני היתי רוצה לראות אותו ב442 כחלוץ מדומה שנכנס מהצד וב433 כשחקן כנף בשליישית ההתקפה ב4231 כמו שאתה אומר קשה לי לראות אותו מסתדר
אלא אם כן המגן בצד שלו באמת יידע לחפות עליו בצורה ממש טובה

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 11 דצמבר 2013, 01:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
יובל כתב:

האיזון הוא יותר בפריירה/נוסא ולא בעמאשה. ברור שמאבדים חלוץ טוב, אבל כל העולם בערך יודע שאין לנו שחקן תותח ליד גרזיצ'יץ' שינהל את המשחק. הפועל משוועת לשחקן כזה. זה אומר שאיתי וזגורי באגפים, גילי מאחורי עמאשה. אני לא מאמין שעמאשה שכח איך מבקיעים שערים.

וכן, זה מצב חרא. אני אישית ממש אוהב את דמארי ויהיה קשה לראות אותו אפילו בירוק, בטח אחרי מה שאמר היום בתקשורת.

בשום סרט בעולם, מכירת השחקן הכי טוב שלך לא משפרת אותך. די, הווישפול ת'ינקינג הזה ששחקנים כושלים פתאום יצליחו בהפועל מתנפץ לכולם במציאות אחרי כל חלון העברות ועדיין חלק מתעקשים להאמין שהפעם זה יהיה שונה. עמאשה בסטטוס של שחקן גמור, הסיכוי של שחקן שכבר עבר שתי פציעות, נראה כמו צל של עצמו ואז גם מפסיק לשחק כדורגל שמונה חודשים פתאום יראה איזשהו קשר לענף, הוא קלוש. פריירה שחקן גדול אבל בשום מקום בעולם (אולי במנג'ר) הוא לא יכול לשחק במרכז הקישור ואתה עדיין תיאלץ עם בחור חביב וחסר כל טיפת כישרון כמו סאשה או שחקן כשרוני אבל עצלן כמו גורדנה במרכז הקישור. אה כן, ויש את העניין שפריירה עולה המון כסף והמטרה היחידה במכירה של דמארי היא להכניס כסף למועדון. אני לא מאמין שנוסא יבוא להפועל וגם אם כן זה בהשאלה, ואז מה? בקיץ תמצא את עצמך בלי קשר אבל גם בלי דמארי, ולא רק בלי דמארי אלא הוא גם יהיה באחת היריבות שלנו.

התסריט הכי טוב הוא לנסות להיפטר מכמה שיותר שחקנים כושלים וגמורים שאת רובם בן שמעון הפיל עלינו: עמוס, צ'קול, אנטבי, הרוש, סאשה, מסיקה, טועמה, עבדורחימי, פדידה, יצחק. השאלות, שחרורים, התרת חוזה תמורת פיצוי, מה שרק אפשר. אם מצליחים להיפטר משבעה-שמונה עדיין נשארים עם סגל סביר בגודלו. חוסכים כמה שאפשר, ואם אפשר אז מתמקדים בלהביא שחקן אחד בלבד למרכז המגרש. הבעיה שיש לנו מאמן כל כך גרוע וע"פ הראיון שלו השבוע הוא אפילו לא מבין כמה שטויות הוא עשה ולאיזה בור הוא הכניס אותנו, ואני אישית גם בטח לא סומך עליו שלשם שינוי יביא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:55 
מסכים במצב שלנו כרגע אין טעם להחזיק את כל השחקנים האלה
חוץ מפדידה וסאשה(אם באמת יגיע במקומו קשר אמצע כמו שאתה מתאר) היתי מוותר על כולם
לא יודע אבל כמה כסף באמצ ייצא מזה..
את דני עמוס אפשר למכור אבל נקבל רק 60 אחוז מהמכירה אם אני לא טועה נכון?
מהשאר קשה לי להאמין שנרוויח או נצליח לחסוך ברמה שתספיק להביא זר איכותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 01:56 
יובל כתב:

אני מאוד רוצה שדמארי ישאר, אבל אם אתה רוצה לדבר ת'כלס, אז גם אותי מעניין איפה היינו היום אם בתמורה אליו היינו מקבלים מיליון יורו פלוס סולליך ועמאשה. אם מנצלים נכון את הכסף אתה מביא לפה 2 זרים תותחים ומשפר את כל הקבוצה, וזה שווה הרבה יותר מהגולים של דמארי עד עכשיו.
שחקן טוב הוא כן, אבל ממש לא בסקלה של איכות כמו שהיה לנו מגילי ושכטר בעונת הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 02:03 
הבן אדם אמר היום שהוא לא יעבור למכבי תמורת שום סכום, כשהוא בראש טבלת מלך השערים ובכושר לא רע בכלל. מי אלו עמאשה וסולליך שאפשר להשוות אותם למי שאומר משפט כזה בתקשורת?

עומר דמארי פשוט מלך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 02:22 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

אני מאוד רוצה שדמארי ישאר, אבל אם אתה רוצה לדבר ת'כלס, אז גם אותי מעניין איפה היינו היום אם בתמורה אליו היינו מקבלים מיליון יורו פלוס סולליך ועמאשה. אם מנצלים נכון את הכסף אתה מביא לפה 2 זרים תותחים ומשפר את כל הקבוצה, וזה שווה הרבה יותר מהגולים של דמארי עד עכשיו.
שחקן טוב הוא כן, אבל ממש לא בסקלה של איכות כמו שהיה לנו מגילי ושכטר בעונת הדאבל.

איזה תותחים? בן שמעון מסוגל להביא שחקנים תותחים? היו לו בקיץ שלושה חודשים ותקציב רכש גבוה מאוד והוא בזבז אותו על רכישות הזויות כמו דני עמוס ורן יצחק, אתה מצפה ממנו עכשיו להביא תותחים כשאנחנו בגירעון גדול מאוד? סלליך זה כלום (תראה כמה הוא אפס בבית"ר) ועמאשה זה כלום (שחקן גמור). חיפה לא סתם מנסים להיפטר פעמיים בשנה מכל השחקנים הכושלים האלה.
אם אתה מוכר את דמארי אתה נפגע אנושות בוודאות מוחלטת.

ושוב, אתם מתעלמים מהעובדה שהרציונל היחיד במכירה של דמארי הוא להקטין את הגרעון. אם מוכרים את דמארי זה לא אומר שיש כסף לרכש (מקסימום רכש בכסף קטן סטייל קוסטה ורוצ'לה בינואר הקודם כדי להגיד "הבאנו", ואם בן-שמעון נכשל עם תקציב גדול הוא ייכשל עוד יותר עם תקציב קטן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 02:24 
יובל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יובל כתב:

בשום סרט בעולם, מכירת השחקן הכי טוב שלך לא משפרת אותך. די, הווישפול ת'ינקינג הזה ששחקנים כושלים פתאום יצליחו בהפועל מתנפץ לכולם במציאות אחרי כל חלון העברות ועדיין חלק מתעקשים להאמין שהפעם זה יהיה שונה. עמאשה בסטטוס של שחקן גמור, הסיכוי של שחקן שכבר עבר שתי פציעות, נראה כמו צל של עצמו ואז גם מפסיק לשחק כדורגל שמונה חודשים פתאום יראה איזשהו קשר לענף, הוא קלוש. פריירה שחקן גדול אבל בשום מקום בעולם (אולי במנג'ר) הוא לא יכול לשחק במרכז הקישור ואתה עדיין תיאלץ עם בחור חביב וחסר כל טיפת כישרון כמו סאשה או שחקן כשרוני אבל עצלן כמו גורדנה במרכז הקישור. אה כן, ויש את העניין שפריירה עולה המון כסף והמטרה היחידה במכירה של דמארי היא להכניס כסף למועדון. אני לא מאמין שנוסא יבוא להפועל וגם אם כן זה בהשאלה, ואז מה? בקיץ תמצא את עצמך בלי קשר אבל גם בלי דמארי, ולא רק בלי דמארי אלא הוא גם יהיה באחת היריבות שלנו.

התסריט הכי טוב הוא לנסות להיפטר מכמה שיותר שחקנים כושלים וגמורים שאת רובם בן שמעון הפיל עלינו: עמוס, צ'קול, אנטבי, הרוש, סאשה, מסיקה, טועמה, עבדורחימי, פדידה, יצחק. השאלות, שחרורים, התרת חוזה תמורת פיצוי, מה שרק אפשר. אם מצליחים להיפטר משבעה-שמונה עדיין נשארים עם סגל סביר בגודלו. חוסכים כמה שאפשר, ואם אפשר אז מתמקדים בלהביא שחקן אחד בלבד למרכז המגרש. הבעיה שיש לנו מאמן כל כך גרוע וע"פ הראיון שלו השבוע הוא אפילו לא מבין כמה שטויות הוא עשה ולאיזה בור הוא הכניס אותנו, ואני אישית גם בטח לא סומך עליו שלשם שינוי יביא שחקן טוב.

אתה מצליח לדכא אותי כל פעם מחדש (אני יודע שלא בכוונה).
הלוואי שמישהו שם למעלה יקבל שכל ויבין שיש לנו שחקנים שלא רואים בכלל דשא אבל "שותים" חלק נכבד מתקציב הקבוצה. חייבים למזער נזקים ולהישאר רק עם שחקנים שראויים לקבוצה כמו הפועל, כמו שאמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 07:53 
עומרי קנדה כתב:
JustZiv כתב:
שיכרתו את הידיים לאיש שיוותר על שקל בשביל הפועל רק בשביל לספק טמטום של כמה אוהדים שלא לראות שחקן חוצה את הכביש.

שימות מי שמוכר שחקן מרצון לחלאות האלה.
עדיף להיות עני עם מצפון נקי מאשר עשיר עם מצפון של אלי טביב.

אתה תשלים את ההפרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 08:05 
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

איזה תותחים? בן שמעון מסוגל להביא שחקנים תותחים? היו לו בקיץ שלושה חודשים ותקציב רכש גבוה מאוד והוא בזבז אותו על רכישות הזויות כמו דני עמוס ורן יצחק, אתה מצפה ממנו עכשיו להביא תותחים כשאנחנו בגירעון גדול מאוד? סלליך זה כלום (תראה כמה הוא אפס בבית"ר) ועמאשה זה כלום (שחקן גמור). חיפה לא סתם מנסים להיפטר פעמיים בשנה מכל השחקנים הכושלים האלה.
אם אתה מוכר את דמארי אתה נפגע אנושות בוודאות מוחלטת.

ושוב, אתם מתעלמים מהעובדה שהרציונל היחיד במכירה של דמארי הוא להקטין את הגרעון. אם מוכרים את דמארי זה לא אומר שיש כסף לרכש (מקסימום רכש בכסף קטן סטייל קוסטה ורוצ'לה בינואר הקודם כדי להגיד "הבאנו", ואם בן-שמעון נכשל עם תקציב גדול הוא ייכשל עוד יותר עם תקציב קטן).

סולליך שחקן טוב, גם בבית"ר שלא דומה לכלום הוא היחיד שמייצר משהו מדי פעם.
עמאשה שחקן פחות טוב מדמארי בלי ספק אבל היה נותן את ה10 שערים העונתיים שלו.

חוץ מזה, אתה מדבר בדיעבד, ואנחנו מדברים על מצב נתון בקיץ. אתה לוקח את הסיטואציה שרב"ש טועה בבחירת שחקנים, ואני מדבר תיאורטית מה נכון לקבוצה שבונה את עצמה.
גם היום, אני עומר מאחורי זה שאם העסקה הזו הייתה כוללת 2 שחקנים ממכבי חיפה פלוס מליון יורו שבכסף הזה הייתי מביא מגן שמאלי ואיזה קשר אמצע במשכורת של 350 אלף יורו, זאת הייתה עסקה טובה, עם כל זה שדמארי הוא מהישראלים היחידים ששווים משהו בשוק. היינו קבוצה אחרת לגמרי עם קיצוני אמיתי, קשר ששולט במשחק ליד גרזציץ ו2 מגינים שהם לפחות סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 08:07 
שחר כתב:
אז אתה תחליף את הערבויות שחג'ג הפקיד בבקרה בצ'קים אישיים שלך?

חג׳ג יש לו אחוזים בבעלות המועדון הרקוב הזה , אני לא צריך לכסות לו את החובות , יש להם בעיה שימכרו את הקבוצה ושלא יבלבלו לי את המוח שאין קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
דופקים לנו ספין לפנים, רמון וחבורתו לא רוצים לחזק בינואר אז מספרים שאין להם כסף ומאיימים שישחררו שחקנים
בסוף יספרו לנו שעשו מאמצים להשאיר את כולם והביאו כסף מהתחת.
אם אין להם כסף שימכרו את הצעצוע שלהם וילכו לקיבינימאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 08:31 
את רמון צריך להעיף בבעיטה אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
המצב כרגע של הפועל הרבה יותר גרוע מהמצב שבו הקבוצה הייתה עם טביב.
נכון שאצל טביב היא הייתה משותקת בחלק מהזמן והמצב היה חמור,אבל לפחות היה את מי להאשים,וידעת שאתה עומד מול בן אדם שמה שמעניין אותו זה לעשות כסף,ותו לא.
רמון הגיע על תקן המשיח רק בגלל שטביב הביא את הקבוצה לאן שהביא,אבל עכשיו על תקן המשיח שגם אוהד,הוא פשוט פירק את הקבוצה לגורמים תרתי משמע,חילק אחוזים לכל אחד שיש לו בכיס כמה שקלים פנויים ,והביא את האוהדים למצב שאפילו אם רוצים לחפש את האשם,אתה לא יכול לדעת למי ללכת ואת מי להאשים.
הרי ברור שרמון לא הביא את הכסף מכיסו,וברור שיש מאחוריו מישהו,שזה עוד סימן שאלה,ובינתיים נראה שכל מה שעניין אותו זה להחזיר את הפועל לידיים שלו ושל כל ה"מוישיק תאומים" למיניהם שהתעגעגעו לנתח ממנה,ועכשיו שומרים אותה קרוב לחזה בלי שום רצון למכור אותה.
הרי אפילו אם יירצו למכור את הקבוצה,יש לה כל כך הרבה אוחזים/תורמי כספים/מלווי כספים - שרק המו"מ ייקח איזה עשור.
שלא לדבר על התחייבויות לא הגיוניות וסיכונים חולניים שלקחו על הגב של המועדון הזה,שיכול באמת לרסק אותו עם כל המורשת המפוארת שלו.
אז יימכרו את דמארי לכאן,או את שכטר לשם,למכבי או חיפה - כל זה כל כך לא מעניין,כי המועדון הזה צריך לעבור ארגון טוטאלי מחדש,ולא לשחק כרגע משחקי כבוד עם האפס גב הכלכלי שיש לנו כרגע.
נותר לקוות רק שיגיע אותו משיח שיציל את המועדון.... :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 09:08 
תשמעו, אתם פשוט מעצבנים.
בוכים ומפמפמים פה בלי הפסקה שהם רוצים להחזיק את הקבוצה שיהיה להם צעצוע לא רוצים למכור,בלה בלה וקליק.

אני לא חושב כמוכם. אני באמת לא מאמין שיוצא לו משהו מלהיות בעלים של הפועל ועם כל האנשים שדיברתי שאני סומך עליהם וקצת קרובים, כולם התרשמו שבאמת מחפשים רוכש וראו את זה בשטח.

אז אני לא עיוור, ומספיקות לי כמות התגובות כדי להטיל ספק.
אבל אם הייתי משוכנע בלב שלם שהם מחזיקים בנו סתם כי בא להם, הייתי הולך לשער 2 ולא נותן לו שנייה אחת של שקט.
הייתי פותח 3 אשכלות ביום אם צריך כדי לסחוף מחאה, ומגיע לפגישה של העמותה ועושה בלאגן.

אז או שגם לכם סתם נוח להתלונן ואתם לא באמת יודעים, והתאהבתם ברעיון של לבכות, או שאתם סתם פסיביים והודעה אחת ביום משקיטה לכם את המצפון. עשיתם את שלכם.
נמאס. הבכי הזה למה אין רוכש הוא מביך, בין אם הוא מוצדק ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
תשמעו, אתם פשוט מעצבנים.
בוכים ומפמפמים פה בלי הפסקה שהם רוצים להחזיק את הקבוצה שיהיה להם צעצוע לא רוצים למכור,בלה בלה וקליק.

אני לא חושב כמוכם. אני באמת לא מאמין שיוצא לו משהו מלהיות בעלים של הפועל ועם כל האנשים שדיברתי שאני סומך עליהם וקצת קרובים, כולם התרשמו שבאמת מחפשים רוכש וראו את זה בשטח.

אבל אם הייתי משוכנע בלב שלם שהם מחזיקים בנו סתם כי בא להם, הייתי הולך לשער 2 ולא נותן לו שנייה אחת של שקט.
הייתי פותח 3 אשכלות ביום אם צריך כדי לסחוף מחאה, ומגיע לפגישה של העמותה ועושה בלאגן.

אז או שגם לכם סתם נוח להתלונן ואתם לא באמת יודעים, והתאהבתם ברעיון של לבכות, או שאתם סתם פסיביים והודעה אחת ביום משקיטה לכם את המצפון. עשיתם את שלכם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:01 
NARKOTIKA כתב:
תשמעו, אתם פשוט מעצבנים.

יש מספיק שמועות בשביל שלפחות תתחיל לחשוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:05 
זה לא אתה שהקפצת את האשכול על הרוכש והתלוננת שעבר חודש? אז כנראה שכולנו כבר ביאוש ואין לאף אחד מושג מה באמת קורה או צריך לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:11 
chimpfive כתב:
את רמון צריך להעיף בבעיטה אתמול

זה הדבר היחיד שחשוב ורלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:13 
chimpfive כתב:
זה לא אתה שהקפצת את האשכול על הרוכש והתלוננת שעבר חודש? אז כנראה שכולנו כבר ביאוש ואין לאף אחד מושג מה באמת קורה או צריך לקרות

אני כן. אני עדיין חושב שאנחנו צריכים לדרוש דברים אבל אני במיעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: