תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יורגן פאקינג קולין
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 03:51 
ג'ופ כתב:
הכנה גנרלית מצויינת.
יום שני, מספר 7, דקה 3 . תודה.

דקה 3 זה יכול להיות מאוחר מדי על סמך 2 המשחקים האחרונים שלהם.
רצוי בדקה הראשונה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
לא תודה.

להישאר משחק שלם עם שחקן פחות?
עבירה בלי כדור שלא באמת גורמת נזק?

דקה 90, קפיצה עם שתי הסוליות על השוק. או זה או כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 04:03 
עדיף שחקן פחות והם בלי הכלב מאשר 11 על 11 איתו.
בונקר מפואר + מתפרצות.

לאן הגענו אלוהים ישמור :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:15 
חוסר האחריות שלו ושל איליץ' בלתי נסבל. את שניהם הייתי מעמיד לועדת משמעת וקונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:29 
יובל כתב:
לא תודה.

להישאר משחק שלם עם שחקן פחות?
עבירה בלי כדור שלא באמת גורמת נזק?

דקה 90, קפיצה עם שתי הסוליות על השוק. או זה או כלום.

זה לא קשור למשחק בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:39 
הוא בלם טוב שאיבד לגמרי את הראש בחודש האחרון. כמו גם איליץ' (שאין ויכוח שהוא בלם מצויין).
כשהם ממושמעים ולא מתפזרים הם צמד בלמים מצויין. הבעיה שהם איבדו משמעת טקטית לגמרי ומשחקים בחוסר אחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:42 
Oleg Neduda כתב:
הוא בלם טוב שאיבד לגמרי את הראש בחודש האחרון. כמו גם איליץ' (שאין ויכוח שהוא בלם מצויין).
כשהם ממושמעים ולא מתפזרים הם צמד בלמים מצויין. הבעיה שהם איבדו משמעת טקטית לגמרי ומשחקים בחוסר אחריות

סתם ככה אתה יכול להסביר לי לפי מה קבעת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
איליץ נתן משחק טוב דווקא, אבל הפנדל המטומטם מאפס את זה.
לפחות החזיר בשער. אבל הם חייבים לשמור על ריכוז, אני לא מצליח להבין מה גרם לו לתפוס ככה את השחקן של אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יורגן פאקינג קולין
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:26 
כן ועדת משמעת ועבודות שרות לאיליץ׳...אתמול היה על תקן קשר, עושה עבודה של שלושה שחקנים, כן גרם לפנדל, עם קבוצה של נגרים רוב הסיכויים שהוא יעשה גם טעויות, הזר הכי טוב שלנו מאז איגאבור.
אם כבר ועדת חקירה על קולין, ההוא שראית ממנו ניצוצות של בלם על.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 10 דצמבר 2013, 11:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:26 
kruvi1 כתב:
לפחות החזיר בשער. אבל הם חייבים לשמור על ריכוז, אני לא מצליח להבין מה גרם לו לתפוס ככה את השחקן של אשדוד.

מה ז"א ככה?בכל משחק בכל מקום וליגות בעולם שחקני הגנה תופסים ככה את שחקני היריבה בכדורים חופשיים.
פעם ב100 משחקים איזה שופט מחליט לשרוק על עבירה כזאת לפנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:30 
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:

לפי מה נראה לך? אינטואיציה? תחושה פנימית חזקה? מנג'ר?
מן הסתם על סמך רוב המשחקים העונה ובעיקר עד המשחק מול בני יהודה. אתה רוצה שגם אראה לך אשכולות מאותה תקופה שאנשים פה השוו את איליץ' לדגלס והיו מבסוטים מקולין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kruvi1 כתב:

מה ז"א ככה?בכל משחק בכל מקום וליגות בעולם שחקני הגנה תופסים ככה את שחקני היריבה בכדורים חופשיים.

לא ככה.
זה לא היה מאבק לגיטימי על מיקום
זה היה נראה מכור. בלי קשר לכדור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יורגן פאקינג קולין
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:34 
nati כתב:
kruvi1 כתב:

לא, הוא החזיק ומשך אותו איזה 5 שניות רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kruvi1 כתב:

הוא הוריד אותו לריצפה בלי קשר למהלך בכלל. השחקן הזה אפילו לא היה בטווח של הכדור. פנדל לא מחוייב המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לקבל את הסירבול, את האיטיות וחוסר הטכניקה.
אבל הבלם הזה לוקה בהבנה משחק ההגנה ברמה הכי בסיסית.
הוא רץ עם בלו לשטחים של 40 מטר מהאזור שהוא אמור להיות ממוקם בו ועשה אינסוף חורים. זה פשוט בלתי מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:07 
Oleg Neduda כתב:
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:

מן הסתם על סמך רוב המשחקים העונה ובעיקר עד המשחק מול בני יהודה. אתה רוצה שגם אראה לך אשכולות מאותה תקופה שאנשים פה השוו את איליץ' לדגלס והיו מבסוטים מקולין?

התקופה הזאת שאתה מדבר עליה הייתה אחרי משחקים כמו רעננה ועכו שבקושי העזו לתקוף ואנשים פה הכריזו ש"ההגנה התייצבה"
נגד קבוצות עם טיפה עמוד שדרה קיבלנו לפחות גול אחד במשחק, מהמשחק הראשון באירופה ועד היום.
הם מסורבלים,חסרי אחריות, איטיים ולוקים בטכניקה
איליץ הוא אמנם הפחות גרוע ואולי יש לו מקום בסגל של קבוצות תחתית פה, קולין לא קשור לענף
בכל מקרה הם בהחלט לא "צמד בלמים מצויין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:32 
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:

התקופה הזאת שאתה מדבר עליה הייתה אחרי משחקים כמו רעננה ועכו שבקושי העזו לתקוף ואנשים פה הכריזו ש"ההגנה התייצבה"
נגד קבוצות עם טיפה עמוד שדרה קיבלנו לפחות גול אחד במשחק, מהמשחק הראשון באירופה ועד היום.
הם מסורבלים,חסרי אחריות, איטיים ולוקים בטכניקה
איליץ הוא אמנם הפחות גרוע ואולי יש לו מקום בסגל של קבוצות תחתית פה, קולין לא קשור לענף
בכל מקרה הם בהחלט לא "צמד בלמים מצויין"

לאיליץ יש מקום בכל קבוצה בליגה הזאת אולי למעט מכבי. בטח לא רק בקבוצת תחתית.
גם קולין בלם בסדר גמור. לא יציב אבל סהכ לא בלם רע. זאת דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:55 
איליץ' בלם טוב, קולין בלם פח. מי שלא רואה את זה מתחילת העונה, לא מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
הרבה התקפי לב עושה קולין
ואומנם הבעיטה בבלו הייתה מלוכלכת וטיפשית, אבל גם בלו שחקן מלוכלך וכנראה שקולין החזיר לו על משהו לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:23 
קולין פשוט שחקן טיפש. אם היה בלם בינוני ליד איליץ׳ זה היה חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:25 
אפשר כבר סופית להגדיר את מי שאומר על בלם נבחרת סלובניה שהוא מתאים לקבוצת תחתית כחסר הבנה בסיסית בכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:30 
תניחו לאיליץ' שגם אחרי סדרת השגיאות הו אאחת מהתקוות הבודדות שלנו להיות קבוצת צמרת חזקה שעם תקציב נורמלי (*) כפי שכתבתי, איני קונה את ה-50 מליון כפשוטו. נראה יותר כתרגילי חשבונאות ובכל מקרה מושפע מהצורך להחלפה יקרה של כמעט כל הקבוצה) יכולה להיאבק על האליפות. שחקן רציני וגבר רציני שאולי מושפע ממה שקורה בכלל בקבוצה.

קולין היה ידוע מראש כבינוני. למה נרכש ? אולי בגל התיאום התיאורטי עם איליץ'. אבל, בפועל כנראה בגלל אילוצי תקציב. כמו סאשה.

(*) כפי שכתבתי, איני קונה את ה-50 מליון כפשוטו. נראה יותר כתרגילי חשבונאות ובכל מקרה מושפע מהצורך להחלפה יקרה של כמעט כל הקבוצה. ומובן שיש לשכר של שי וטועמה גם חלק מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:36 
קולין לפי מה שזכור לי מרוויח כ-170-180 אלף יורו. איליץ' מעל 200. אני כ"כ מקווה שלא החתימו את קולין לשנתיים כי להיות תקוע עם חוזה כזה ושחקן כזה לעוד עונה זה מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 15:28 
הפורום החליט אחרי פאנדורי שקולין גרוע בגלל השער השני שספגנו
מאז בשמונת המשחקים הראשונים בליגה קיבלנו ארבעה שערים וגם הוא וגם איליץ' היו מצוינים. קבוצות לא הגיעו למצבים מולנו. בחמשת המשחקים האחרונים ספגנו תשעה שערים(בזה שספגנו ארבעה קולין בכלל לא שיחק).
אולי יש קשר לזה שליד גרזיציץ' משחק רועי גורדנה? אולי יש הבדל עצום בין הלחץ שהיינו מפעילים על הכדור בתחילת העונה לבין איך שאנחנו נראים מאז בני יהודה? אולי יש קשר לזה שאדון גורדנה משחק ולוקאס סאשה על הספסל?
קולין היה טוב מאוד בתחילת העונה, לא עשה דריבלים כמו איליץ אז כנראה שפחות חשוב לדבר על זה, אבל הייתי מאוד שקט איתו. אתמול זה היה נורא התקפה אחרי התקפה, ולא האמנתי שזה אותו שחקן.
בכל זאת, עד אתמול סמכתי עליו לחלוטין ולמרות שאין ספק שמלחיץ לראות כזו הופעה מביכה לפני הדרבי אני מקווה שזו מעידה חד פעמית.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:10 
bergkamp כתב:
קולין לפי מה שזכור לי מרוויח כ-170-180 אלף יורו. איליץ' מעל 200. אני כ"כ מקווה שלא החתימו את קולין לשנתיים כי להיות תקוע עם חוזה כזה ושחקן כזה לעוד עונה זה מוות.

קולין 160, איליץ 220.
שניהם לשנתיים. אולי שמרנו לעצמנו אופציית יציאה. זה לא פורסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:17 
אני פחות מוטד מהירידה ביכולת מאשר מהשטויות המשמעתיות. פנדלים מיותרים בעליל ואפס שיקול דעת. כרטיסים מיותרים ועבירות גסות. זה הרבה יותר מטריד מאשר כל בעיה בסגירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:20 
אגב בכדור עונשין האחרון בזמן פציעות הייתה תפיסת חולצה שבקלות יכלה להפוך לפנדל, נדמה לי של קולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:33 
השמוקים האלו כל הזמן תופסים שחקנים ברחבה. לא רק במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 17:12 
Red or Dead כתב:
הפורום החליט אחרי פאנדורי שקולין גרוע בגלל השער השני שספגנו
מאז בשמונת המשחקים הראשונים בליגה קיבלנו ארבעה שערים וגם הוא וגם איליץ' היו מצוינים. קבוצות לא הגיעו למצבים מולנו. בחמשת המשחקים האחרונים ספגנו תשעה שערים(בזה שספגנו ארבעה קולין בכלל לא שיחק).
אולי יש קשר לזה שליד גרזיציץ' משחק רועי גורדנה? אולי יש הבדל עצום בין הלחץ שהיינו מפעילים על הכדור בתחילת העונה לבין איך שאנחנו נראים מאז בני יהודה? אולי יש קשר לזה שאדון גורדנה משחק ולוקאס סאשה על הספסל?
קולין היה טוב מאוד בתחילת העונה, לא עשה דריבלים כמו איליץ אז כנראה שפחות חשוב לדבר על זה, אבל הייתי מאוד שקט איתו. אתמול זה היה נורא התקפה אחרי התקפה, ולא האמנתי שזה אותו שחקן.
בכל זאת, עד אתמול סמכתי עליו לחלוטין ולמרות שאין ספק שמלחיץ לראות כזו הופעה מביכה לפני הדרבי אני מקווה שזו מעידה חד פעמית.

המעהר ל-4-4-2 הגביר את הלחץ על ההגנה והפכנו מ"הגנה חזקה" ל"הגנה חדירה". לוקאס על הספסל כמעט תמיד לפי המערך. ב- 4-4-2 הוא לא בהרכב.
נגד מכבי נשחק 4-3-3. לפחות, פחות חדירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
אני כמעט בטוח שלפחות חלק מהטעויות של איליץ' זה תסכול שהוא צריך לשחק עם כזאת חבורת אפסים, אז הוא מתחיל לדחוף את המשחק קדימה ופעמים לאבד אותו(למרות שבעיקרון הוא עושה את זה יותר טוב מכל הבלמים שלנו) ומשחק עצבני.

אולי באמת הכי פחות גרוע יהיה לשחק 3-5-2 עם איליץ' כבלם עם חופש התקפי(קייליני\בונוצ'י ביובה, דה רוסי באיטליה). ככה גם לדגני יהיה יותר חופש בהתקפה והאין הגנה של גורדנה פחות תורגש. הבעיה שצריך בשביל זה כושר מטורף של הווינגרים ולא נראה לי שאף שחקן שלנו מסוגל לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: