תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול ינואר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:45 
ינואר המתסכל מתקרב אלינו בצעדי ענק וכבר יש ספינים שמפוזרים לכל עבר, בהנחה ולא מקשיבים לספינים ולא נוקטים בגישת אין שקל בגרוש , מה לדעתכם נכון לעשות מקצועית בינואר הקרוב , איזה עמדות צריך לחזק ואילו שחקנים צריך לשחרר ?
בברכת 100% אנטי פאביו

לדעתי צריך לבקש מרכבת ישראל שתפתח תחנה בחודרוב שבה יעלו , מסיקה,רן יצחק,דני עמוס,טועמה,פדידה,הרוש,אנטבי,אבוטבול עבדורחמי ובסיטואציה מסוימת סשה וקולין
שיחזירו את שרם מהשאלה בתור חלוץ שלישי במקום רן יצחק הכושל ושיורידו את גורדנה לספסל ששם יצטרף לספורי ושון מלכה .
במקום כל 10 השחקנים שיביאו שנים שלושה שחקנים ולא יותר , חובה קשר אחורי נאתכו/נוסא סטייל וקשר יצירתי נוסף ליד ורמוט (למרות השיפור המתמשך של זגורי) , אם אפשר אז בלם/מגן רכש נוסף
סה"כ שחקן 1 חוזר מהשאלה ו 2-3 שחקני רכש , לא יותר , לא נצליח לפתור את כל הבעיות שלנו בבת אחת, מה שכן חייבים לשחרר בסיטונאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:53 
יאללה בוא נמשיך במסורת
נזרוק חצי קבוצה נביא חצי קבוצה ואחרי חודשיים נפטר את רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
המצב הנוכחי לדבר על ינואר זה הזוי במקרה הטוב.
לא ברור מה יהיה התקציב לרכש, אם בכלל!
לא ברור מי יעזוב.
לא ברור באיזה מצב/מקום תהיה הפועל בעוד 3-4 שבועות
לא ברור מי יאמן את הפועל
לא ברור מי יהיה הבעלים של הפועל (סביר להניח שרמון אבל בחיים יש גם הפתעות, אולם אני ספקטי)

בקיצור, אם הדברים ימשיכו כמו שהם עכשיו, לא רק שפדידה ומסיקה לא יעזבו בינואר, הם ישדרגו וייכנסו לרוטציה או להרכב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
בינואר מגיע הרוכש,
לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ברשותך סימרוטיץ', זו רשימת המטלות שלי להנהלה:

1. להשאיר את רב"ש בכל מקרה ובכל מצב, גם אם הפועל תסיים את העונה במקום בו היא נמצאת כרגע. אין מאמן טוב יותר בשוק, וכל החלפות המאמנים האלו אף פעם לא מוכיחות את עצמן.
2. לא חושב שזו הבעיה שלנו - אבל מכעיס אותי לראות את ניצן שירזי יוצא כל פעם מחדר ההלבשה עם השחקנים אל הדשא. לא מבין מה הוא עושה שם, לא מבין מה תפקידו, ולא רואה איך הנוכחות שלו תורמת למישהו (וזה עוד במקרה הטוב). אז לדאוג לו לכרטיס לשער 1, לכבד את החוזה שלו עד שיסתיים, אבל להפריד אותו לחלוטין מהמועדון.
3. אם יש דרך להביא חיזוק נקודתי בינואר במחיר נמוך, כמו עמאשה ו/או שחקן זר בהשאלה על חשבון עבדורחימי - לעשות זאת.
4. למצוא רוכש, וכזה שידאג ביום הראשון בתפקידו לחתוך את חבל הטבור שמחבר אל הקבוצה כל דמות ניהולית בעבר או בהווה אל המועדון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:06 
redead כתב:
יאללה בוא נמשיך במסורת
נזרוק חצי קבוצה נביא חצי קבוצה ואחרי חודשיים נפטר את רב"ש

אני לא אמרתי להביא חצי קבוצה , אני אמרתי לשחרר את אלו שגם ככה מלכתחילה לא היו צריכים להגיע (עמוס,יצחק ושות') ואת אלו שכבר מזמן ההיינו צריכים להיפטר מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:08 
מטרת האשכול היא דיון מקצועי (ככל הניתן בכל זאת אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות בפורום) מה צריך לעשות , בדיון הזה השאלות האחרות לא מעניינות
אפשר גם לא להתייחס לשחקן כזה או אחר באופן ספציפי אלא לתפקידים על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:14 
אני אוהב להתעסק בשטויות האלה, אז אם נניח לרגע שאנחנו מועדון עם קצת כסף וקצת שכל:

לשחרר- טועמה, חיימוביץ, סשה, יגאל, מסיקה, יצחק, עבורחימי, הרוש ואולי גם את עמוס.

לחפש קשר אמצע, להביא מגן שאלי זר(ליאור לוי לימין ודגני בלם). בעדיפות עליונה. אם נשאר משהו אז אפשר להביא את עמאשה בחינם או שחקן אגף.

השיטה היא להמר על סגל קצר אבל איכותי. 3 בלמים (דגני קולין איליץ) ו3 מגינים(שמאלי, ליאור לוי, צקול) כשהיתרון הוא שדגני יכול גם וגם וליאור גיבוי לצד השני.
הספסל צריך להיות גורדנה, שי, מלכה וספורי. אם יגיע האקסטרא אז אולי זגורי/עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:15 
נראה לי ש"חודש ינואר" מיצה את עצמו כבר שנה שעברה באפקטיביות שלו

פרופסור רב"ש בנה את הקבוצה הזו במו ידיו, כל עוד הוא לא מוכיח שאפשר לעשות ממה שבנה קבוצת כדורגל נורמאלית, אין שום סיבה לאפשר לו להביא שחקנים נוספים

דרך אגב, קצת מצחיק שאנשים חושבים שיש מי שישלם על כל הנפלים שלנו, כאילו כל הקבוצות מטומטמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לדעת איך הקבוצה תיערך לינואר לפני הדרבי.
זה משחק עם כל כך הרבה משמעות.

ואולי אינשאללה נראה רוכש אמיד ושפוי במהרה בימינו אמן.

היחידים שכבר מעכשיו צריכים ללכת הביתה זה ליובין ותאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:17 
שני תרחישים לינואר: האחד זה שמשחררים את דמארי, במקרה הטוב לחו״ל במחיר בדיחה, מביאים כמה פטקוביצ׳ים וניר נחומים, ובסוף בוכים על זה שבאותו כסף יכולנו להשאיר את דמארי. מקרה שני זה ספינים מבוקר ועד ליל על מכירה של דמארי ושכטר, ובסוף כשלא ימכרו אותם הם למעשה יהיה החיזוק. כאילו שיש סיכוי שאשכרה נחתוך 4 שחקנים בינוניים מינוס ונביא נוסא איגיבור אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
החוזה של דמארי אומר שכרגע אם לוזון רוצה למכור אותו בינואר הוא חייב להביא הצעה של 3 מיליון אירו. הצעה כזו לא תגיע בשום מצב, אבל מכיוון שהפועל לחוצה על הכסף יש מצב שיתפשרו. השאלה על כמה יתפשרו, כי גם הצעה של מיליון אירו אני לא חושב שתגיע כל כך מהר.
לכן, אני לא כלכך בטוח שאכן ימכרו אותו בינואר בסכום שגם ככה יוכלו לקבל עליו בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
העסקה אומרת שאנחנו מתחלקים ברווחים או בהכנסות ממכירת דמארי?
אני זוכר שדובר על הרווחים,משמע הפועל קודם מכסה את המעל 2 מיליון יורו שהיא הוציא על דמארי ב2 וחצי האחרונות ובשאר מתחלקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:43 
עומרי קנדה כתב:
אני זוכר שדובר על הרווחים,משמע הפועל קודם מכסה את המעל 2 מיליון יורו שהיא הוציא על דמארי ב2 וחצי האחרונות ובשאר מתחלקים.

זה לא נכתב בשום מקום, בשום שלב. אלוהים יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול ינואר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עומרי קנדה כתב:

זה לא נכתב בשום מקום, בשום שלב. אלוהים יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

זה לא שטות,זה חשוב אם זה רווח או הכנסה.
אני בטוח שיש כאן אנשים שזוכרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:55 
זה מאוד חשוב. זה הופך את העסקה מהזויה לעסקה טובה.
הצלחת להסיק לעצמך את התשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול ינואר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה מאוד חשוב. זה הופך את העסקה מהזויה לעסקה טובה.
הצלחת להסיק לעצמך את התשובה?

להוציא מעל מיליון וחצי יורו על שחקן ישראלי ועוד להשאיר לקבוצה שקונים ממנה אופציה לרווח נוסף זה מספיק הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: