תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:36 
zink כתב:
רדנקו כתב:
תענוג לראות את רנדל. איזה חלום זה לשחק עם שני שחקנים אינטליגנטים כמו רנדל וסמית יחד. איזה כיףלפרנקו ולאוהדים שלהם.

עדיין לא מובן איך החתמנו שחקן בסדר הגודל של רנדל בכזה זיל הזול.

הגיע אחרי פציעה לא קלה (ובכלל קריירה רצופת פציעות), אחרי שלא שיחק כמעט בכלל באותה עונה, וחתם רק לשלושה חודשים... בוא לא נשכח שהיה פה חתיכת סיכון
זה טבעו של סיכון, הרבה פעמים או שאתה מרוויח בגדול או שאתה נופל בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיפה. יום א 18:45
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:49 
מילפורד כתב:
אני מאוד אוהב את אוונס (לא זכור לי שאי פעם אמרתי על שחקן של הפועל שאני לא אוהב אותו) אבל יש בו שני דברים מעצבנים:
1. החטאות דאנקים , יש לו לפחות אחת כזאת במשחק וזה מרתיח. הבן אדם צריך ללמוד מתי לוותר על הדאנק וללכת על שתיים קלות בליי אפ.
2. ריבואנד.

עם הבעיה הראשונה אפשר להתמודד, בכל זאת האחוזים שלו ל2 בין הטובים בליגה.
לבעיה השנייה צריך למצוא פתרון.

לגבי החטאות הדאנקים ברור שזה מעצבן, אבל אני תמיד מעדיף שחקן שהולך חזק מדי לתוך הטבעת מאשר שחקן שלא הולך לתוך הטבעת (הארפר נניח)... המנטליות הזאת (להשתמש באתלטיות שלו כדי להגיע עד לטבעת ולא להתפשר על לייאפים) היא גם היתרון הכי גדול שלו והסיבה שהוא עם אחוזים כל כך גבוהים, אז אני מוכן לקבל את החטאת הדאנק המעצבנת פה ושם. הבעיה היותר רצינית היא מן הסתם שהוא לא מספיק טוב התקפית לא עם הגב לסל ולא עם הפנים לסל, וזה מה שלארז הכי קשה לחיות איתו אני מניח. באופן כללי אין לנו אף שחקן עם משחק עם הגב לסל, נראה לי שזה משגע את ארז ואוונס כנראה יהיה זה שישלם את המחיר.

בריבאונד אוונס סבבה לגמרי, הוא אולי לא איזה עילוי אבל הוא ריבאונדר טוב. כן יש לו בעיה שהוא לפעמים מסתמך יותר מדי על האתלטיות שלו ולא על תפיסת מיקום ובוקס אאוט, אבל בסה"כ הדקות הרעות שלנו בריבאונד העונה הן בד"כ כשהוא לא על המגרש. גם בהגנה הוא בסה"כ טוב וגם משתפר, יש לו בעיה של פאולים מהירים מדי שחשבתי שהוא קצת התגבר עליה עד אתמול (5 פאולים ב-16 דקות משחק ראבק)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:06 
אלוף אירופה בהחטאת דאנקים עד כה. בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אבל מקום 6 בליגה באחוזים מהשדה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיפה. יום א 18:45
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 19:00 
מילפורד כתב:
אני מאוד אוהב את אוונס (לא זכור לי שאי פעם אמרתי על שחקן של הפועל שאני לא אוהב אותו) אבל יש בו שני דברים מעצבנים:
1. החטאות דאנקים , יש לו לפחות אחת כזאת במשחק וזה מרתיח. הבן אדם צריך ללמוד מתי לוותר על הדאנק וללכת על שתיים קלות בליי אפ.
2. ריבואנד.

על מה אתה מדבר? הוא ריבאונדר מעולה. תסתכל על כמות הריבאונדים שלו ביחד לכמות הדקות שהוא משחק ותבין שאתה טועה. קלי היה לוקח כזו כמות בשלושים וחמש דקות משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
אוונס ללא ספק שחקן מצוין.
לא גדול בכלום, לא מומחה בכלום מעבר לדאנקים, אבל לא עושה מה שהוא לא יודע, והוא מאד חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חיפה. יום א 18:45
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 19:26 
אני מדבר באופן כללי על מצב הריבאונד בקבוצה, נושא שהייתי מצפה מאונס להיות העוגן בקבוצה והוא לא.

כמו שנאמר פה, הוא אולי מצליח לקפוץ קצת יותר גבוה ולהוריד בעצמו כמה ריבאונדים, אבל הוא ממש לא שולט בצבע, אין סגירה, אין בוקס אאוט, גארדים מגיעים מבחוץ ומורידים עלינו ריבאונדים בשפע.
משחק הריבאונד שלנו כקבוצה חלש ביותר וזה מתחיל קודם כל בשחקן בעמדה חמש.
לא אוונס , לא שולדברנד ולא הארפר חזקים בתחום הזה, השניים האחרונים לפחות מסוגלים לזרוק גם מבחוץ... ועל כן אני מייחס את בעיית הריבאונד שלנו לאוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיפה. יום א 18:45
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 20:23 
Fez כתב:
מילפורד כתב:
2. ריבואנד.

לגבי החטאות הדאנקים ברור שזה מעצבן, אבל אני תמיד מעדיף שחקן שהולך חזק מדי לתוך הטבעת מאשר שחקן שלא הולך לתוך הטבעת (הארפר נניח)... המנטליות הזאת (להשתמש באתלטיות שלו כדי להגיע עד לטבעת ולא להתפשר על לייאפים) היא גם היתרון הכי גדול שלו והסיבה שהוא עם אחוזים כל כך גבוהים, אז אני מוכן לקבל את החטאת הדאנק המעצבנת פה ושם. הבעיה היותר רצינית היא מן הסתם שהוא לא מספיק טוב התקפית לא עם הגב לסל ולא עם הפנים לסל, וזה מה שלארז הכי קשה לחיות איתו אני מניח. באופן כללי אין לנו אף שחקן עם משחק עם הגב לסל, נראה לי שזה משגע את ארז ואוונס כנראה יהיה זה שישלם את המחיר.

בריבאונד אוונס סבבה לגמרי, הוא אולי לא איזה עילוי אבל הוא ריבאונדר טוב. כן יש לו בעיה שהוא לפעמים מסתמך יותר מדי על האתלטיות שלו ולא על תפיסת מיקום ובוקס אאוט, אבל בסה"כ הדקות הרעות שלנו בריבאונד העונה הן בד"כ כשהוא לא על המגרש. גם בהגנה הוא בסה"כ טוב וגם משתפר, יש לו בעיה של פאולים מהירים מדי שחשבתי שהוא קצת התגבר עליה עד אתמול (5 פאולים ב-16 דקות משחק ראבק)...

יש לו בעיה שבהגנה הוא עובד כמו יונתן - עם הידיים ולא עם הרגליים למרות שיש לו רגליים מהירות מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 20:45 
גביזון כתב:

נראה לי שנסחפת קצת.
הוא שחקן מוגבל מאוד שלא יודע לעשות סל אם זה לא דאנק או האלי-הופ.
כרגע אין לנו אף שחקן, שהחיים שלו זה בצבע והוא יודע ליצור לעצמו מצב שם ולעשות משם נקודות.
לא הוא,לא יונתן ולא הארפר. וזאת בעיה אולי אפילו גדולה יותר מקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
גביזון כתב:

נראה לי שנסחפת קצת.
הוא שחקן מוגבל מאוד שלא יודע לעשות סל אם זה לא דאנק או האלי-הופ.
כרגע אין לנו אף שחקן, שהחיים שלו זה בצבע והוא יודע ליצור לעצמו מצב שם ולעשות משם נקודות.
לא הוא,לא יונתן ולא הארפר. וזאת בעיה אולי אפילו גדולה יותר מקאונסיל.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 22:51 
קאונסיל בעיה, אבל גארדים יש לנו. גבוה אמיתי - לא.
(כלומר יש גבוהים, אבל הם זורקים שלשות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אוונס הוא גבוה אמיתי וגם הזר השני בטיבו בקבוצה. הוא שומר מצוין וריבאונדר מצוין, כן יש לו בעיה שהוא לא מסוגל בשום צורה לייצר לעצמו נקודות אבל זה ממש לא הבעיה שלנו (אם כבר אז הבעיה שאין לנו רכז טבעי שיודע לייצר נקודות לגבוהים שלנו ובזה ארז צודק). בעיה נוספת היא שאנחנו לא רואים מספיק דקות ממנו, מכל מיני סיבות: בתחילת העונה הוא נקלע כמה פעמים לבעיית עבירות (אגב פז - בניגוד לתחילת העונה, העבירות אתמול לא היו זולות וכל אחת מהן מנעה סל, לצאת ב-5 עבירות נגד ההרכבים של חיפה זה לא מבחן), ארז גם מרשה לעצמו יותר מדי לשחק בלעדיו. אבל החלפה שלו ממש לא תשפר אותנו בחלק ההגנתי, אלא רק בחלק ההתקפי ורק אם יבוא שחקן טוב וזה הימור מאוד מאוד לא נחוץ. גארד זר ישפר אותנו פי עשרה מאשר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:01 
מה שנכון הוא שבאמת יש לנו רק גבוה אחד בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מה שנכון הוא שבאמת יש לנו רק גבוה אחד בקבוצה.

שולדבראנד עם המלחמה וההגנה שהוא נותן (מדהים לראות את השינוי אצלו) גבוה מחליף לגיטימי ואף למעלה מכך. לא כל יום נתקלים מול קבוצת ענקים כמו חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:24 
יובל כתב:
אוונס הוא גבוה אמיתי וגם הזר השני בטיבו בקבוצה. הוא שומר מצוין וריבאונדר מצוין, כן יש לו בעיה שהוא לא מסוגל בשום צורה לייצר לעצמו נקודות אבל זה ממש לא הבעיה שלנו (אם כבר אז הבעיה שאין לנו רכז טבעי שיודע לייצר נקודות לגבוהים שלנו ובזה ארז צודק). בעיה נוספת היא שאנחנו לא רואים מספיק דקות ממנו, מכל מיני סיבות: בתחילת העונה הוא נקלע כמה פעמים לבעיית עבירות (אגב פז - בניגוד לתחילת העונה, העבירות אתמול לא היו זולות וכל אחת מהן מנעה סל, לצאת ב-5 עבירות נגד ההרכבים של חיפה זה לא מבחן), ארז גם מרשה לעצמו יותר מדי לשחק בלעדיו. אבל החלפה שלו ממש לא תשפר אותנו בחלק ההגנתי, אלא רק בחלק ההתקפי ורק אם יבוא שחקן טוב וזה הימור מאוד מאוד לא נחוץ. גארד זר ישפר אותנו פי עשרה מאשר גבוה.

בסופו של דבר זה יותר תלוי מי יבוא מאשר במקום מי הוא יבוא. הרי סימפסון במקום אוונס למשל היה משדרג אותנו הרבה יותר מאשר רכז בינוני במקום קאונסיל (וגם יותר מסטיט במקום קאונסיל). אם היה שחקן מוכח ואדיר שהוא סקורר וריבאונדר ברמה של סימפסון להביא במקום אוונס אז זה היה סבבה בעיני (עם כל האהבה שלי לאוונס). אוונס הוא טוב מאוד למחיר שלו אבל זה ברור שזו התפשרות מסוימת על בינוניות מטעמי תקציב (שוב - אני מגדולי המסנגרים של אוונס מהרגע שהוא הגיע ותמיד אמרתי שהוא אחלה שחקן משלים), תיאורטית אם היה כסף או אפשרות להביא מישהו יותר טוב ממנו שיהיה יותר דומיננטי ועקבי (סימפסון כבר אמרתי...) זה היה מצוין.

כמובן הכל בתיאוריה, סימפסון זה כבר לא יותר מחלום רחוק ואני עדיין לא רואה אף שחקן שבאמת חותם בהפועל מכל הפלפולים פה במשך חודשים. אבל ברמת העיקרון אין לי בעיה שארז ינסה להביא מישהו יותר טוב מאוונס (תחת תנאים מסוימים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

בסופו של דבר זה יותר תלוי מי יבוא מאשר במקום מי הוא יבוא. הרי סימפסון במקום אוונס למשל היה משדרג אותנו הרבה יותר מאשר רכז בינוני במקום קאונסיל (וגם יותר מסטיט במקום קאונסיל). אם היה שחקן מוכח ואדיר שהוא סקורר וריבאונדר ברמה של סימפסון להביא במקום אוונס אז זה היה סבבה בעיני (עם כל האהבה שלי לאוונס). אוונס הוא טוב מאוד למחיר שלו אבל זה ברור שזו התפשרות מסוימת על בינוניות מטעמי תקציב (שוב - אני מגדולי המסנגרים של אוונס מהרגע שהוא הגיע ותמיד אמרתי שהוא אחלה שחקן משלים), תיאורטית אם היה כסף או אפשרות להביא מישהו יותר טוב ממנו שיהיה יותר דומיננטי ועקבי (סימפסון כבר אמרתי...) זה היה מצוין.

כמובן הכל בתיאוריה, סימפסון זה כבר לא יותר מחלום רחוק ואני עדיין לא רואה אף שחקן שבאמת חותם בהפועל מכל הפלפולים פה במשך חודשים. אבל ברמת העיקרון אין לי בעיה שארז ינסה להביא מישהו יותר טוב מאוונס (תחת תנאים מסוימים).

אבל כשאתה מביא מישהו אתה לא יודע כמה טוב הוא יהיה. לעומת זאת אתה יודע מראש שאם אתה מביא רכז אז אתה לא מאבד שום דבר מקאונסיל ולא מסכן כלום, ואם אתה מביא סנטר אז אתה קודם כל מאבד את אוונס (שהוא זר משלים נחמד, לא יותר ולא פחות) ומסכן פה לא מעט.
אני מסכים עם הטענה שסימפסון במקום אוונס היה משדרג אותנו יותר מאשר זר בינוני במקום קאונסיל, פחות עם הטענה שסימפסון במקום אוונס היה משדרג אותנו יותר מאשר סטיט במקום קאונסיל. אבל בכל מקרה מה הסיכוי שתביא שחקן שייתן מדד ממוצע של 28?
מה שאני מנסה להגיד בקיצור זה שאפשר להצליח וליפול עם רכז ועם סנטר בדיוק באותה מידה, וההבדל הוא שרכז לא בא על חשבון כלום וסנטר כן, אז בתוחלת רכז ישדרג אותנו יותר מאשר סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:57 
ברור שאני מסכים איתך כאן, ושבתיאוריה הייתי מביא מחליף לקאונסיל הרבה לפני שהייתי מביא מחליף לאוונס. אבל נניח מתפנה איזה גבוה אדיר שיכול לשדרג את הקבוצה במחיר שאנחנו יכולים לשלם, וגארד אתה לא מוצא בינתיים, אתה לא לוקח את הגבוה? מה שאני אומר זה שיש מצב שהייתי לוקח, ושגם יש מצב שזה ישדרג אותך לא פחות ממחליף בינוני לקאונסיל. בסופו של דבר אנחנו פועלים לפי "כוחות השוק" בשלב הזה ומחפשים כל מיני מציאות. אם במקרה המציאה נופלת לי בעמדת הסנטר אז יש מצב טוב שאני לוקח אותה (אם יש לי כסף וישאר לי מספיק כדי להביא לפחות מחליף סביר לקאונסיל). שוב, הכל לגמרי תיאורטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ברור שאני מסכים איתך כאן, ושבתיאוריה הייתי מביא מחליף לקאונסיל הרבה לפני שהייתי מביא מחליף לאוונס. אבל נניח מתפנה איזה גבוה אדיר שיכול לשדרג את הקבוצה במחיר שאנחנו יכולים לשלם, וגארד אתה לא מוצא בינתיים, אתה לא לוקח את הגבוה? מה שאני אומר זה שיש מצב שהייתי לוקח, ושגם יש מצב שזה ישדרג אותך לא פחות ממחליף בינוני לקאונסיל. בסופו של דבר אנחנו פועלים לפי "כוחות השוק" בשלב הזה ומחפשים כל מיני מציאות. אם במקרה המציאה נופלת לי בעמדת הסנטר אז יש מצב טוב שאני לוקח אותה (אם יש לי כסף וישאר לי מספיק כדי להביא לפחות מחליף סביר לקאונסיל). שוב, הכל לגמרי תיאורטי.

בסדר, מסכים כרגיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: