שלום,
כאחד שגולש כאן שנים, ומכיר את רוב משתמשי הפורום, יכול להעיד שיש כאן אנשים שעברו המון בחיים, שיודעים המון בחיים, אנשים מבוגרים כבר עם ילדים ועבודות מכובדות, אנשים שגרים בחו''ל, בעלי תארים, ובקיצור מכל הסוגים.
אני לא סתם מרגיש בנוח להתייעץ כאן כי אני יודע שאני מקבל תשובות יעילות מאוד, ואגב בכל תחום כמעט, זה אחד הדברים הטובים שיש כאן, שזה כמו משפחה.
אז ככה אני לוחם מהמרכז שמשתחרר בעוד כ-3 חודשים, מפחד מאוד מהשחרור, לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני לא בנאדם שיש לו עכשיו מוטיבציה, חשק, ובכלל עכשיו ללמוד לפסיכומטרי, זה ברור שעבודה קשה רק תניב תוצאות, אבל בינתיים אני לא רוצה להתחיל בזה.
אני רוצה לשמוע המלצות, ממכם, תחשבו שאתם במצב שלי, בני 21 וחצי, משתחררים, כל החיים לפניכם, מה הדבר הטוב ביותר לעשות, ברור שיש עדיפות לכמה שיותר כסף, ומן הסתם עבודה שאפשר גם להנות בה.
אני ארשום כמה דברים ששמעתי, כדי גם לייעל את האשכול -
*הבנתי שהאנשים במגדלי פיקוח בשדות התעופה למיניהם מרוויחים המון כסף והם רק עוברים סוג של קורס, פירוט?
* כנ''ל מה שכתבתי למעלה עם מנופאים בנמלים, עם נהגי רכבת, וכו'.
*מה לגבי משרדי ממשלה שונים, אפשר המלצות איפה אפשר לעבוד ישר אחרי צבא ולהרוויח טוב?
* תארים שיכולים להיות מעניינים, שיהיה כיף לקום לעבודה, ושלא יהיו מעיקים יותר מידי? אפילו כאלה שלומדים במכללות ודברים כאלה בלי יותר מידי כאבי ראש?
*מה לגבי עבודות שיש מוטיבציה כמה שיותר למכור בשביל דיווידנטים, כמו למשל סוכני מכירות בסוכניות יוקרה כמו BMW וכאלה? מה צריך ללמוד? יש בזה כסף?
ואם אפשר כל הצעה, כל דבר, כל מה שעולה לכם לראש, תודה.