chimpfive כתב:
בסופו של דבר נראה לי שאנחנו די מסכימים, רק שאני טוען שהפועל ת"א במתכונתה הנוכחית היא קבוצה במשבר כלכלי קשה, ואמירות כמו "יש המון כסף" הן אמירות לא רציניות, אם הנקודת התיחסות שלך היא מכבי פ"ת, בני יהודה, אז כן אנחנו קבוצה עשירה, אני מתייחס לקבוצות צמרת שלא תלויות בהימור על אירופה. ביחס אליהם אנחנו עניים, בטח ובטח אחרי שעפנו מאירופה, ולצערי נחווה את זה בינואר עם כל הספינים שירוצו.
אתה מחזיק בדמארי בגלל קומבינות שאיבת כספים של טביב ועמוס לוזון. מאז שרמון נכנס לקבוצה, אני לא זוכר רכש נוצץ חוץ מכמובן שכטר וגילי ורמוט שגם בא בהעברה חופשית.
בקשר לתקציב החיצוני ביקשת הסבר, אני אנסה להסביר, שכטר הובא עלי ידי חג'ג' שבשבילו ורק בשבילו הוא הסכים להלוואת בעלים בסך 5 מיליון ש"ח, החמישה מיליון האלה לא היו יוצאים על אף רכש, וגם יש את העמותה שהתגייסה לסיפור עם המחירים על המנויים שלנו.
אתה חוזר ומתלונן שאת החמישה מיליון האלה היינו יכולים להשקיע במקומות אחרים, אומרים לך שלא כך, החמישה מיליון האלו נשפכו [b] רק על שכטר, לא על שחקן זר תותח, לא על זהבי, רק שכטר. לכן זה נקרא "תקציב חיצוני" [/b]
אגב לגבי תקציב 40 - 50 מיליון ש"ח בעונות קודמות, הבאנו אותם בעיקר בזכות ההכנסות מאירופה, וטביב כבר דאג לשאוב את מה שנאר מהצ'מפיונס. אז השנה בניגוד לשנים עברו לא העפלנו לשלב הבתים.
ובטח שאתה לא מתעסק ב"קנה, הושאל הוחתם" זה כל הבעיה שלי עם הטענות שלך.
אני אתייחס ברשותך רק לתקציב החיצוני
אם אני אזרום רגע אם הדברים שלך, אז אני אצפה שלא חשוב איך, כמה ולמה שכטר לא ייספר בתקציב שלנו וכשאומרים שאנחנו בגירעון זה בניכוי כל המליונים שנשפכים על שכטר. זה בעיני "תקציב חיצוני".
בהמשך לזה אני גם מצפה לשלא ראות כל שבוע הודעות שמוכרים את שכטר, הרי הוא הגיע מ"תקציב חיצוני" ולא משפיע על המצב הכלכלי של הקבוצה.
האם זאת הכוונה שלך? כי לדעתי זה ממש לא ככה
לפי איך שאני רואה את זה , חג'ג' שהוא מבעלי המועדון, החליט החלטה די סטנדרטית לבעלים של קבוצה, שהוא משקיע את הסכומים האלה בהבאת שכטר.
אני באמת לא רואה במה זה שונה מכל בעל קבוצה אחר שמחליט להביא שחקן מסוים לקבוצה שלו. זה כמו שטביב ישקיע עכשיו 300 מליון דולר בהבאת מסי, זה ייקרא תקציב חיצוני?
בסופו של דבר לדעתי היו יכולים לעשות עם הכסף הזה, תקציב חיצוני, פנימי או איך שלא תיקרא לזה, דברים יותר טובים. אם חג'ג' כן רצה או לא רצה זה לא משנה. כמו שאומרים "בעל המאה הוא בעל הדעה" אבל מבחינת תוצאות בפועל אני לא רואה שזה כל כך מצליח עד עכשיו.