ציטוט:
לאוהדי הפועל תל אביב שיגיעו למשחק הבית הקרוב, מול מ.ס. אשדוד, נוספה היום עוד סיבה משמעותית להגיע. הקבוצה, בשיתוף איגוד אמני ישראל (אמ"י) תקיים אירוע פרידה מהאוהד מספר 1 של המועדון, אריק איינשטיין ז"ל, שבו ישירו אמנים שונים, במשך שעה, את שיריו האהובים של הזמר.
האירוע יחל בשעה 18:00 בבלומפילד. על מסכי ענק יוקרנו המילים, ואמני ישראל יופיעו וישירו יחד עם הקהל.
גם במשחק הבית מול אשדוד, שיחל לאחר אירוע ההוקרה, ילבשו האדומים חולצות עם הכיתוב למען איינשטיין. היוזמה הזו היא של אלי קמחי, יו"ר "פוג'יקום", נותנת החסות הרשמית של הפועל תל אביב. לשם כך ויתרה פוג'יקום על מקומה בחזית החולצה. מעבר לשירה בציבור, בה ייטול חלק כל הקהל, יקושט האצטדיון בכרזות ושלטים לכבודו של אריק איינשטיין, שהיה גיבורם ואהובם של אוהדי הקבוצה, שייפרדו מאיינשטיין בתצוגה נדירה ביציעים.
לכבוד האירוע תופק סדרה מוגבלת של החולצות הנושאות את שמו של אריק איינשטיין וסמלי המועדון. החולצות תימכרנה במחיר מיוחד של 50 ₪ בלבד. הנהלת הקבוצה החליטה על מחיר אחיד למופע ולמשחק - 50 ש"ח (למבוגר וילד) לשערים 8,10,11. ו-100 ש"ח לשערים 2,13.
את הערב יפיק נגן הגיטרה וחברו של אריק איינשטיין אבי סינגולדה, בשיתוף הנהלת מועדון הפועל תל אביב.