תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קאונסיל
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
לצערנו זה מה שארז מחפש לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 14:35 
עוד לא עבר חצי יום מתצוגת התכלית המרשימה בדרבי, וכבר חזרנו לדרישות של "מה חייבים לעשות, אחרת ואחרת ואחרת". עכשיו האיום הקיומי זו מגדל. מדוע אין סיכוי שמה שהספיק מול מכבי יספיק גם נגד קבוצות אחרות? ומדוע היחס המזלזל בתרומה של קאונסיל אמש? נכון, יש לו חסרונות רציניים בקליעה, וייתכן מאד שזה יוביל להחלפתו, אבל מסתבר שגם ממנו ניתן לקבל תפוקה אם עובדים על זה מספיק. אפשר בהחלט להתאזר בסבלנות, גם בגיזרה שלו (או כנראה המחליף שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 14:51 
פנאטי בלב כתב:
עוד לא עבר חצי יום מתצוגת התכלית המרשימה בדרבי, וכבר חזרנו לדרישות של "מה חייבים לעשות, אחרת ואחרת ואחרת". עכשיו האיום הקיומי זו מגדל. מדוע אין סיכוי שמה שהספיק מול מכבי יספיק גם נגד קבוצות אחרות? ומדוע היחס המזלזל בתרומה של קאונסיל אמש? נכון, יש לו חסרונות רציניים בקליעה, וייתכן מאד שזה יוביל להחלפתו, אבל מסתבר שגם ממנו ניתן לקבל תפוקה אם עובדים על זה מספיק. אפשר בהחלט להתאזר בסבלנות, גם בגיזרה שלו (או כנראה המחליף שלו).

אין פה "דרישות", יש פה דעות. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם זה, אתה במקום הלא נכון.
להגיד שאפשר "להתאזר בסבלנות" זה אנדרסטייטמנט הייתי אומר... כבר חודשיים וחצי "מתאזרים בסבלנות" עם הבחור. עם כל הסימפטיה הוא לא שחקן כדורסל, ואם למה שהוא נותן אתה קורא "תפוקה" אז או שהציפיות שלך בקרשים או שאתה צריך משקפיים. דעתי היא שהפועל לא יכולה להרשות לעצמה לשחק עם זר כל כך חלש תקופה כל כך ארוכה, ולפחות לפי הדיווחים נראה שזו גם הדעה של הצוות המקצועי וההנהלה (זה שלא הצלחנו עדיין להחתים שחקן במקומו זה סיפור אחר, אבל ברור שמחפשים). הרי ברור שהוא לא כאן "כי נותנים לו צ'אנס", כבר חודשיים מחפשים לו מחליף.

וחוץ מזה, על מה אתה מדבר? בהחלט מה שהספיק מול מכבי לא הספיק מול קבוצות אחרות, זו הרי עובדה. בלי קליעה מבחוץ אתה לא מצליח להתמודד מול שום אזורית שמאמנים אחרים משחקים עליך 40 דקות, ובאופן כללי החולשה של קאונסיל (והתלות המוגזמת בבראון ולימונד) זועקת בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 15:23 
קאונסיל אחלה שחקן... אתמול הוא ירק דם על המגרש וזה בשבילי המון.

אני מאמין שבעתיד הוא יהיה שחקן גדול,גם קשה לשחק כשיש לך משקולות על הרגלים שיש חרושת שמועות שהוא הכי חלש ומועמד להחלפה.

אני פשוט אוהב אותו :HEART2:

וברגר היה קר... גם אתה כותב בעיתונים מסויימים ולדעתי אין לך קשר לענף-אבל באותה נשימה אני יכול לומר לך שאני קורא ואוהב את מה שאתה כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
דווקא אתמול הוא היה טוב בכל מה שקשור להנעת כדור
מאוד מהיר וטכני, אבל בזריקות לשלוש הוא היה על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:11 
אני קורא פה את התגובות ואני רוצה להתייחס במיוחד לתגובות של el dudernio ושל דני גולפיטק, לדעתי פשרני מדי להשאיר אותו וזו תהיה טעות גדולה.
גם אני בעד סבלנות ולא להחליף זרים כל כך מהר אבל יש ויש, קאונסיל מחליש אותנו משמעותית הסגל שלנו גם ככה קצר והתרומה שלו לקבוצה די מכרעת
אפשר וצריך להביא זר הרבה יותר טוב ממנו שישדרג מאוד את הקבוצה ואני מקווה שזה מה שיקרה, התגובה של ראצ'ו מעודדת.
ואני מסכים לגמרי עם כל מילה שנועם שחם אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:12 
Fez כתב:
פנאטי בלב כתב:

להגיד שאפשר "להתאזר בסבלנות" זה אנדרסטייטמנט הייתי אומר... כבר חודשיים וחצי "מתאזרים בסבלנות" עם הבחור. עם כל הסימפטיה הוא לא שחקן כדורסל, ואם למה שהוא נותן אתה קורא "תפוקה" אז או שהציפיות שלך בקרשים או שאתה צריך משקפיים. דעתי היא שהפועל לא יכולה להרשות לעצמה לשחק עם זר כל כך חלש תקופה כל כך ארוכה, ולפחות לפי הדיווחים נראה שזו גם הדעה של הצוות המקצועי וההנהלה (זה שלא הצלחנו עדיין להחתים שחקן במקומו זה סיפור אחר, אבל ברור שמחפשים). הרי ברור שהוא לא כאן "כי נותנים לו צ'אנס", כבר חודשיים מחפשים לו מחליף.

וחוץ מזה, על מה אתה מדבר? בהחלט מה שהספיק מול מכבי לא הספיק מול קבוצות אחרות, זו הרי עובדה. בלי קליעה מבחוץ אתה לא מצליח להתמודד מול שום אזורית שמאמנים אחרים משחקים עליך 40 דקות, ובאופן כללי החולשה של קאונסיל (והתלות המוגזמת בבראון ולימונד) זועקת בכל משחק.

הבנתי, מה שראינו אמש היה בחזקת ליקוי-מאורות, וניצחנו את מכבי רק משום שהם התעקשו לשמור אישית. מה לעשות ואני ראיתי, בעזרת המשקפיים, דברים קצת אחרים. ראיתי ספסל שנותן תרומה משמעותית, לוקסוס שלא ממש היה קיים במשחקים קודמים. ראיתי תרגילי התקפה מסודרים. ראיתי שאוואנס מסוגל לתרום, והרבה, גם מחוץ לתחום הפיק-אנד-רול. וראיתי, מה לעשות, שיפור במשחק של קאונסיל, שבין היתר איפשר ללימונד לנוח (לא שזה אומר שלא צריכים להחליף אותו, אם וכאשר). מבחינתי היה כאן מיצוי של פוטנציאל שקיים בסגל הזה, שלקח זמן עד שבא לידי ביטוי, ואפשר לצפות שיבוא לידי ביטוי גם בעתיד, עם קאונסיל או בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:17 
פנאטי בלב כתב:
Fez כתב:
פנאטי בלב כתב:

הבנתי, מה שראינו אמש היה בחזקת ליקוי-מאורות, וניצחנו את מכבי רק משום שהם התעקשו לשמור אישית. מה לעשות ואני ראיתי, בעזרת המשקפיים, דברים קצת אחרים. ראיתי ספסל שנותן תרומה משמעותית, לוקסוס שלא ממש היה קיים במשחקים קודמים. ראיתי תרגילי התקפה מסודרים. ראיתי שאוואנס מסוגל לתרום, והרבה, גם מחוץ לתחום הפיק-אנד-רול. וראיתי, מה לעשות, שיפור במשחק של קאונסיל, שבין היתר איפשר ללימונד לנוח (לא שזה אומר שלא צריכים להחליף אותו, אם וכאשר). מבחינתי היה כאן מיצוי של פוטנציאל שקיים בסגל הזה, שלקח זמן עד שבא לידי ביטוי, ואפשר לצפות שיבוא לידי ביטוי גם בעתיד, עם קאונסיל או בלעדיו.

שמע, אתה דמגוג ודי יצור שכרגיל מעוות ומשתמש בציניות חסרת תוכן כדי לחפות על זה שאתה כנראה לא מסוגל לענות לעניין (מעניין איפה כתבתי שמה שראינו היה "ליקוי מאורות", דוקא כתבתי שזה הניצחון הכי מרשים ודומיננטי שלנו שאני ראיתי בדרבי, גם שאר הדברים לא באמת קשורים לתגובה שלי)
אז נראה לי שפה הדיון איתך מגיע לקיצו

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 נובמבר 2013, 22:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:18 
אני דווקא בוחר לקחת את הדברים החיוביים שלו מאתמול.
ראשית, יחס איבודים אסיסטים חיובי, 3-1.
להבדיל ממשחקים קודמים הוא לא היה נראה אבוד. כאילו דווקא בגלל שזה מכבי הוא עלה בידיעה שאין לו מה להפסיד ועשה את העבודה שלו.
לחץ לא רע את אוחיון ונעימי.
גם שלשה נוראית שהוא החטיא ברבע השלישי הוא הצליח להציל עם tip alive.
אין ספק שאנחנו חייבים רכז טוב ודומיננטי יותר ממנו אבל לפחות לכבוד והערכה הוא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 21:44 
Fez כתב:
פנאטי בלב כתב:
שמע, אתה דמגוג ודי יצור שכרגיל מעוות ומשתמש בציניות חסרת תוכן כדי לכפות על זה שאתה כנראה לא מסוגל לענות לעניין (מעניין איפה כתבתי שמה שראינו היה "ליקוי מאורות", דוקא כתבתי שזה הניצחון הכי מרשים ודומיננטי שלנו שאני ראיתי בדרבי, גם שאר הדברים לא באמת קשורים לתגובה שלי) אז נראה לי שפה הדיון איתך מגיע לקיצו

מסיים בשמחה את ה"דיון", בעיקר כדי לחסוך מהפורום הנכבד עוד השתלחויות דוחות מצידך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 22:26 
הסיבה היחידה שמדובר ב-״דיון״ במרכאות (כפי שהיטבת לבטא) היא שלדבר איתך זה לדבר לקיר (או קיר ציני לצורך העניין). אתה מעולם לא ענית לעניין על שום הודעה מנומקת שכתבתי לך, תמיד עיוותים ועקיצות ציניות ללא תוכן אמיתי שקשור למה שכתבתי, אתה לא מסוגל לענות על טיעונים בצורה עניינית ולכן ברור שזה בזבוז זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:45 
מוכנים?
8 נק, 9 אס',4 ריב', איבוד בודד ב24 דק', מדד של 21(שני לבראון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:50 
צריך לתת לו עוד זמן.יש לי הרגשה ולא רק בגלל המשחק הזה שהוא יהיה אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:51 
נהנתי ממנו היום עשה לחץ מטורף על הגארד שלהם רובינסון ובזכותו גם פרימן יצא ב5 עבירות, הוא מהיר מאוד ויש לו גם אחלה ראיית משחק.. שישפר קליעה באימונים וקיבלנו אחלה רכז..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:03 
יכול להיות שהג'ינג'י מבין כדורסל יותר ממני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:05 
וינס :HEART2:
אולי כדאי שאנשים יפסיקו לרצות שנחקה את ההתנהלות המבריקה כל כך של קבוצות כמו אשדוד וגלבוע, שנראות כמו רכבת של זרים, ויהיו קצת יותר סבלניים.
אמרתי גם לפני הדרבי, אני מאוד אתאכזב מההנהלה אם יהיו שינויים בסגל בזמן הקרוב. להשאיר את כולם, נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:09 
אם אתה תתאכזב זה יהיה מצוין, כי ההבנה שלך בכדורסל לא משהו לדבר עליו.

יאללה להחליף ורצוי כבר מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:09 
אה - ומזל שוינס לא מבין עברית ולא עירני לאיך שמדברים עליו, כי זה היה הורג לו את הביטחון.
נבואה מגשימה מציאות - מה כל כך דחוף לכם להרוג שחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:11 
רדנקו כתב:
אם אתה תתאכזב זה יהיה מצוין, כי ההבנה שלך בכדורסל לא משהו לדבר עליו.

יאללה להחליף ורצוי כבר מחר.

וואו, הכנסת לי
תגיד, אתה גם מאלה שרצו להחליף את אוונס אחרי משחק רע באשקלון?
או שאלה שקטלו את סטיט ואמרו שהוא יחריב לנו את העליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:19 
tadmored כתב:
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:24 
רציתי להחליף עשרות שחקנים במשך השנים.

זה לא ישנה את העובדה שקאונסיל הוא שחקן ברמה של ישראלי בינוני בליגה השניה.

הוא נלחם, הוא מוסר לא רע, אבל זה הכל.

בשביל זה לא מביאים שחקן זר. את זה גם אריאלי יכול לעשות.

וכמו שאמרתי - ההבנה שלך בכדורסל לא משהו וכנראה בגלל זה אתה מתעקש על זה שעוד יתברר שהוא שחקן.

יכול להיות שהוא אפילו יתן מתישהו במהלך העונה משחק של 15 נקודות. זה לא יהפוך אותו לשחקן.

נסיונות עושים בפגרה. לא במהלך הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:38 
אריאלי לא יכול לתת את ההגנה שהוא נתן בדרבי בחיים
מר כדורסל שכמוך, אפשר להביא שחקן יותר טוב ממנו, אני משוכנע בזה,
אבל אני אומר דבר אחר - תפסיקו עם ההיסטריה, תפסיקו לחתוך שחקנים אחרי אימון ורבע, תפסיקו לנסות להתנהל כמו גלבוע והרצליה. תנשמו עמוק ותנו קצת, קצת קצת, זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:40 
רדנקו כתב:
רציתי להחליף עשרות שחקנים במשך השנים.

זה לא ישנה את העובדה שקאונסיל הוא שחקן ברמה של ישראלי בינוני בליגה השניה.

הוא נלחם, הוא מוסר לא רע, אבל זה הכל.

בשביל זה לא מביאים שחקן זר. את זה גם אריאלי יכול לעשות.

וכמו שאמרתי - ההבנה שלך בכדורסל לא משהו וכנראה בגלל זה אתה מתעקש על זה שעוד יתברר שהוא שחקן.

יכול להיות שהוא אפילו יתן מתישהו במהלך העונה משחק של 15 נקודות. זה לא יהפוך אותו לשחקן.

נסיונות עושים בפגרה. לא במהלך הליגה.

תרשה לי רגע לזלזל בהבנה שלך בכדורסל לצורך העניין.
להנחית כאן עכשיו רכז זר חדש זה לא "ניסיונות"?
קאונסיל לא מדהים בלשון המעטה אבל להגיד שהוא ברמה של ישראלי ביינוני בליגה לאומית? רום גפן הוא יותר מישראלי בינוני בליגה לאומית.
כנראה שזה מה שאנחנו צריכים, מישהו שילחם, ישמור טוב וימסור אסיסטים. משחק שני רצוף טוב שלו(גם בדרבי הוא היה לא רע בכלל).
לקאונסיל כבר יש יתרון על כל זר אחר שינחת כאן. הוא מכיר, הוא מתחיל להתחבר, מתחיל לדעתי להבין מה הציפיות ממנו, מה מותר לו ומה אסור לו מבחינה התקפית.
שוב, אני לא אומר שאנחנו צריכים לסיים איתו את העונה, לפחות לא בסיטואציה שאנחנו כל כך חסרי נשק התקפי מבחוץ ואם יוצע שחקן שיהיה מספיק מרשים על הנייר בשביל לסכן את פרק הזמן שיקח לו להתאקלם אני אשמח שיגיע ובטוח שגם ארז.
בנתיים זה מה יש ועם זה צריך לנצח, לארז מגיע שאפו שמצליח להוציא מקאונסיל את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:53 
עצם הדיון הזה מצחיק... ברור שאי אפשר לשחק עם גארד זר שלא מהווה שום איום על הסל
רדנקו אולי מגזים אבל הוא צודק בבסיס, קאונסיל לכל היותר יכל להיות רכז מחליף אם היתה לו אזרחות ישראלית

גארד זר בלי קליעה מינימלית ובלי יכולת אתלטית זה לא רציני, אין דבר כזה

ברור לי שקאונסיל בכל מקרה לא הולך לשום מקום אז אני באמת בעדו בלב שלם, אני גם לגמרי מפרגן לו על המלחמה והמאמץ, אבל מי שחושב שהוא ראוי להיות זר בהפועל תל אביב פשוט עושה מעצמו צחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:57 
Fez כתב:
רדנקו אולי מגזים אבל הוא צודק בבסיס, קאונסיל לכל היותר יכל להיות רכז מחליף אם היתה לו אזרחות ישראלית

ברור לי שקאונסיל בכל מקרה לא הולך לשום מקום אז אני באמת בעדו בלב שלם, אני גם לגמרי מפרגן לו על המלחמה והמאמץ, אבל מי שחושב שהוא ראוי להיות זר בהפועל תל אביב פשוט עושה מעצמו צחוק

אני אומר שהוא פה, אז בואו לא נהרוג אותו וניתן לו צ׳אנס ואת הכלים להצליח
חלאס עם ההיסטריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:58 
Fez כתב:

אף אחד לא חושב שהוא ראוי להיות זר בהפועל תל אביב אבל אני באמת באמת שמח שארז לא ממהר לעשות פה לונה פארק של זרים.
הלוואי שיבוא מישהו שיהיה קשה לסרב לו, סטייל רנדל שנה שעברה ויהיה שווה לסכן לא מעט בשביל להכניס אותו לעניינים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:59 
מה שבטוח, אין ספק שהפועל תל אביב הפכה לקבוצה עם השאיפות והציפיות הכי נמוכות בליגה
פורום שבערך חצי מהאוהדים בו חושבים שוינסנט קאונסיל זה זר סביר להפועל והחצי השני חושב שאי אפשר להביא מישהו יותר טוב (לא יודע מה יותר גרוע)
איזה קבוצה קטנה נהיינו, זה מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:49 
קופיפו כתב:
Fez כתב:

אף אחד לא חושב שהוא ראוי להיות זר בהפועל תל אביב אבל אני באמת באמת שמח שארז לא ממהר לעשות פה לונה פארק של זרים.
הלוואי שיבוא מישהו שיהיה קשה לסרב לו, סטייל רנדל שנה שעברה ויהיה שווה לסכן לא מעט בשביל להכניס אותו לעניינים...

באמת סיכון אדיר, מה כבר הסיכוי למצוא שחקן יותר טוב מקאונסיל??
זה סיפור של אחד למיליון, תאמין לי

ולסכן את הקבוצה שרצה כל כך מדהים ונראית כל כך טוב, עם מאזן 4-4? איך מסכנים דבר כזה?
סכנה אדירה לחשוב בכלל לחזק את הקבוצה, שחס וחלילה לא נתברג בחלק העליון של הטבלה
באמת מחשבה מסוכנת

מאוד מאוד מסוכן להביא חיזוק לקבוצה ולכוון גבוה
עדיף לא להסתכן

אגב, "מישהו שקשה לסרב לו", ושיהיה אפשר "להכניס לעניינים" בלי סכנה? למיטב ידיעתי יש אחד כזה שמתחנן להגיע אליך
אבל אני בטוח שגם זה מסוכן

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 03 דצמבר 2013, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:51 
בגדול אני מסכים עם הרעיון הכללי של Fez
קאונסיל עושה התקדמות אבל הוא באמת מספיק לכם? הוא שווה מקום של זר?
אפשר להביא מישהו הרבה יותר טוב שגם יחזק את הקבוצה יותר ממה שהיא עכשיו
אני לא רואה למה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 01:03 
Fez כתב:
קופיפו כתב:
Fez כתב:

באמת סיכון אדיר, מה כבר הסיכוי למצוא שחקן יותר טוב מקאונסיל??
זה סיפור של אחד למיליון, תאמין לי

ולסכן את הקבוצה שרצה כל כך מדהים ונראית כל כך טוב, עם מאזן 4-4? איך מסכנים דבר כזה?
סכנה אדירה לחשוב בכלל לחזק את הקבוצה, שחס וחלילה לא נתברג בחלק העליון של הטבלה
באמת מחשבה מסוכנת

מאוד מאוד מסוכן להביא חיזוק לקבוצה ולכוון גבוה
עדיף לא להסתכן

אגב, "מישהו שקשה לסרב לו", ושיהיה אפשר "להכניס לעניינים" בלי סכנה? למיטב ידיעתי יש אחד כזה שמתחנן להגיע אליך
אבל אני בטוח שגם זה מסוכן

זו כבר החלטה של ארז. אני מסכים איתך בגדול שלא יהיה קשה למצוא מחליף טוב מקאונסיל אבל לא על הסיכון הזה דיברתי אלא על סיכון של משחק אחד עם אריאלי מחליף יחיד בעמדות הגארד ועוד 2-3 משחקים עד שהכוכב האלמוני שלך (שב60 אלף דולר לעונה ללא קבוצה בתחילת דצמבר) יבין מה ארז בכלל רוצה ממנו.

אגב, רוצה להתערב שהמחליף של קאונסיל אם וכאשר לא יעשה בארבעת המשחקים הראשונים שלו את מה שקאונסיל עשה ב2 המשחקים האחרונים מבחינה סטטיסטית?

נערך לאחרונה על ידי קופיפו בתאריך 03 דצמבר 2013, 01:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: