תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:48 
קופיפו כתב:
purvis short כתב:
יופי של משחק. לא מעניין אותי נתניה חזקה או חלשה. כי לנצח במגרש המעפן הזה זה תמיד מאוד קשה.
הפועל שיחקה מעולה, ולשם שינוי הזריקות מבחוץ נכנסו. זה כל ההבדל מהמשחק נגד ירושלים. סוף סוף נכנסו זריקות פנויות מבחוץ.

מקווה שארז סתם לך את הפה לפחות עד המשחק בפחים.

סתם לי? גם כשיהיו לי המחלוקות הגדולות ביותר איתו והביקורת הגדולה ביותר אני אטען שארז מאמן מעולה. אני ראיתי מספיק אימונים של ארז בחיי ואימונים של מאמנים ישראלים אחרים כדי לדעת שהאימונים של ארז הם ברמה הגבוהה ביותר וכנ"ל הבנת הכדורסל שלו.
וגם היום ראו שיש קבוצה אחת שיודעת מה לעשות על המגרש מול קבוצה שניה שרק מאלתרת.
הוויכוח שלי עם הגישה של ארז הוא בנוגע למצבת השחקנים. אני חושב שמה שמונע מארז לעשות את הצעד החשוב קדימה זה להתפשר ולהביא עוד כישרון לקבוצה שלו.
בנוגע להבנת הכדורסל שלו ולהיותו מאמן מצוין - ובכן, מעולם לא חלקתי על זה.
גם בנוגע לגודס כתבתי שבהחלט יש היגיון מקצועי, אבל אני חושב שלא לרצות את גודס זה בסדר. אבל לא להביא מישהו אחר - זו הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
גביזון כתב:
בסוף המשחק דיברו על התמודדות עם אזורית, איפה נתניה שיחקה אזורית?
יופי הפועל :hapoel:

?! רוב המחצית הראשונה נתניה שמרו אזורית.

תראשונה ראיתי התקפה כן התקפה לא.
משמח מאד לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:50 
ברגמפ ברגמפ בוא לפה!!

ישששששששש איזה ניצחוןןןן
אחרי שבוע כל כך כואב וקשה קצת חיוכים

ניצחון שמוקדש לאריק ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:50 
ארדיטי כתב:
בלי להשתפך פה בסופרלטיבים אבל באמת שזה היה משחק יוצא מן הכלל, לנצח בנתניה זה ממש לא עניין של מה בכך אבל מעבר לזה הקבוצה עבדה נכון, לקחה מנתניה את כל מה שהיא רצתה להשיג בצד אחד של המגרש
וביצעה את התרגילים בחוסר אנוכיות בצד השני, כמעט ולא היו התקפות תקועות או זריקות רעות במשחק הזה.

ארז פשוט הביס את בלינקו בקרב על הקווים, אריאלי צובר בטחון וקאונסיל נראה כמו רכז שיודע ליצור לאחרים.

בסופו של דבר מאזן של 4-4 אחרי ה8 משחקים האלה זה סבבה. אם יצליחו לנצח 2 מה3 שנותרו (חולון אשדוד חיפה) אז זה גם יהיה אפילו סיבוב ראשון מאוד מוצלח.

בסופו של דבר בכדורסל צריך לשים את הכדור בסל.
קח את המשחק נגד ירושלים. תראה כמה פעמים מתן, יונתן ואחרים עמדו לבד לבד לבד ולא פגעו. היום הזריקות נכנסו. זה כל ההבדל. אם היית ביום קליעה כזה נגד ירושלים היית מנצח בקלות (ואני שוב חוזר, למרות הניצחון שלה היום, ירושלים כרגע היא קבוצה בינונית שהיה צריךם לנצח אותה בהדר יוסף).
זו הסיבה שאנשים פה רצו את גודס - כי הוא יודע לשים את הזריקות החופשיות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ארדיטי כתב:
בלי להשתפך פה בסופרלטיבים אבל באמת שזה היה משחק יוצא מן הכלל, לנצח בנתניה זה ממש לא עניין של מה בכך אבל מעבר לזה הקבוצה עבדה נכון, לקחה מנתניה את כל מה שהיא רצתה להשיג בצד אחד של המגרש
וביצעה את התרגילים בחוסר אנוכיות בצד השני, כמעט ולא היו התקפות תקועות או זריקות רעות במשחק הזה.

ארז פשוט הביס את בלינקו בקרב על הקווים, אריאלי צובר בטחון וקאונסיל נראה כמו רכז שיודע ליצור לאחרים.

בסופו של דבר מאזן של 4-4 אחרי ה8 משחקים האלה זה סבבה. אם יצליחו לנצח 2 מה3 שנותרו (חולון אשדוד חיפה) אז זה גם יהיה אפילו סיבוב ראשון מאוד מוצלח.

קח את המשחק נגד ירושלים. תראה כמה פעמים מתן, יונתן ואחרים עמדו לבד לבד לבד ולא פגעו. היום הזריקות נכנסו. זה כל ההבדל. אם היית ביום קליעה כזה נגד ירושלים היית מנצח בקלות (ואני שוב חוזר, למרות הניצחון שלה היום, ירושלים כרגע היא קבוצה בינונית שהיה צריךם לנצח אותה בהדר יוסף).

ירושלים ממש אבל ממש לא קבוצה בינונית בליגה הזאת.
המקום שלה כרגע לא משקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:52 
purvis short כתב:
קופיפו כתב:
purvis short כתב:
יופי של משחק. לא מעניין אותי נתניה חזקה או חלשה. כי לנצח במגרש המעפן הזה זה תמיד מאוד קשה.
הפועל שיחקה מעולה, ולשם שינוי הזריקות מבחוץ נכנסו. זה כל ההבדל מהמשחק נגד ירושלים. סוף סוף נכנסו זריקות פנויות מבחוץ.

סתם לי? גם כשיהיו לי המחלוקות הגדולות ביותר איתו והביקורת הגדולה ביותר אני אטען שארז מאמן מעולה. אני ראיתי מספיק אימונים של ארז בחיי ואימונים של מאמנים ישראלים אחרים כדי לדעת שהאימונים של ארז הם ברמה הגבוהה ביותר וכנ"ל הבנת הכדורסל שלו.
הוויכוח שלי עם הגישה של ארז הוא בנוגע למצבת השחקנים. אני חושב שמה שמונע מארז לעשות את הצעד החשוב קדימה זה להתפשר ולהביא עוד כישרון לקבוצה שלו.
גם בנוגע לגודס כתבתי שבהחלט יש היגיון מקצועי, אבל אני חושב שלא לרצות את גודס זה בסדר. אבל לא להביא מישהו אחר - זו הבעיה.

א. אובר כישרון בקבוצה זה לא תמיד דבר בריא.
ב. ארז הוכיח לכולכם שעד שלא מגיע מישהו שבאמת ישדרג את הקבוצה(והוא מאמין שגודס לא) אין סיבה למהר ולהחתים זר במקום קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:53 
purvis short כתב:
ארדיטי כתב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Quiet_Time

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:54 
גביזון כתב:
purvis short כתב:
ארדיטי כתב:

המקום שלה כרגע לא משקף.

ירושלים קבוצה בינונית (כרגע. לא יודע איך תראה בעוד חודש). לא שומרת כמעט בכלל. לא אגרסיבית, זורקת בעיקר מבחוץ, לא מי יודע מה מאומנת. כרגע ירושלים היא קבוצה בינונית שבבית צריך לנצח. וההפסד לה מעצבן כי סביר שבסיבוב הבא היא תהיה הרבה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:55 
purvis short כתב:
גביזון כתב:
purvis short כתב:
ארדיטי כתב:

המקום שלה כרגע לא משקף.

ירושלים קבוצה בינונית (כרגע. לא יודע איך תראה בעוד חודש). לא שומרת כמעט בכלל. לא אגרסיבית, זורקת בעיקר מבחוץ, לא מי יודע מה מאומנת. כרגע ירושלים היא קבוצה בינונית שבבית צריך לנצח. וההפסד לה מעצבן כי סביר שבסיבוב הבא היא תהיה הרבה יותר טובה.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sound_of_Silence

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבוכמן צריך לשקול להדיר רגליו מהכדורסל יותר....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קופיפו כתב:
purvis short כתב:
קופיפו כתב:
purvis short כתב:

א. אובר כישרון בקבוצה זה לא תמיד דבר בריא.
ב. ארז הוכיח לכולכם שעד שלא מגיע מישהו שבאמת ישדרג את הקבוצה(והוא מאמין שגודס לא) אין סיבה למהר ולהחתים זר במקום קאונסיל.

א. אל דאגה, גם אם במקום קאונסיל יהיה לך, אנא עארף, את מייקל אומה מהרצליה לא תהיה במצב של אובר כישרון. :D
ב. לא מסכים. אבל אני כידוע לא קובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:58 
purvis short כתב:
ארדיטי כתב:

זה חלק מההבדל אבל להגיד זה כל ההבדל זה קצת פשטני. קודם כל ירושליים הרבה יותר מוכשרת מאיתנו, דופרי, קיטצ'ן דאנקן הם שלושת השחקנים הכי טובים על המגרש במשחק מולנו. אבל מעבר ליום קליעה טוב (שבזכותו היה 30 הפרש אבל גם ביום קליעה בינוני אתה מנצח פה 15) זה ניטרול מוחלט של כל מה שנתניה רצתה להשיג בהתקפה, זה הנעה נכונה של הכדור נגד האיזורית שיצר לא רק שלשות פנויות שנכנסו אלא גם מצאה המון חורים באזור ההיי פוסט שקרלון ורביב ניצלו ואפילו השיגה כמה סלים קלים בצבע כשהכדור עבר דרך ההייי פוסט הפרוץ של נתניה.

בסופו של דבר שיחקנו עד עכשיו 2 משחקים נגד קבוצות תחתית (ראשון ונתניה) ובשניהם זה היה לא כוחות, אז להגיד שהפועל מועמדת לירידה כמו שטענת בתוקף השבוע זה קצת מנותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 22:59 
נתניה קבוצה ממש חלשה. מה שניצח לנו את המשחק זה שהכנסנו את פרימן לבעיית עברות, מה שגרם להם לאבד את כל תוכנית המשחק הקבועה
שלהם, לנו לשחק עם 4 נמוכים ולהתמודד כמו שצריך עם האזורית הרקה שלהם.

יש לנו קבוצה נחמדה אבל זאת הבעיה שהיא לא יותר מנחמדה וכדי לעשות קפיצת מדרגה אמיתית צריך שחקן אקס פקטור נוסף.
אחרי המשחק של היום אני מתחיל לחשוב שארז מעדיף לחפש גבוה רציני מאשר מחליף לקאונסיל שמתחיל דווקא להכנס לעניינים כרכז מחליף
ב3 משחקים האחרונים (סוף סוף הוא הבין שאין לו קליעה מרחוק ומנצל את הכניסות שלו וראיית המשחק הטובה).
דווקא סנטר אמיתי במקום הרפר או אוואנס יכול להקפיץ אותנו לא פחות מאשר רכז/קלע מחליף לקאונסיל במשחקים מול קבוצות חזקות.

הליגה הזו כל כך מבולגנת ששתי נצחונות מה3 שנותרו עד סוף הסיבוב יכול להקפיץ אותנו למקום רביעי בערך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:01 
תשמע, דעתי על ירושלים (כרגע. הסגל הזה. לדעתי עוד יהיו שם שינויים) שזה סגל מוכשר שלא יכול להגיד למה שירושלים שואפת.
גם היום, נגד מכבי סופר מוחלשת, ירושלים שיחקה רע והייתה צריכה פוקס כדי לנצח. הלפרין וקיטצ'ן שני שחקנים מאוד פאסיביים. בנוסף הלפרין לא שומר. אליהו - לא שומר. דאנקן - לא שומר. משחק ההתקפה של ירושלים מאוד שבלוני.
מצטער, נכון להיום הם לא קבוצה טובה. כישרון? יש. אבל היא קבוצה שבבית היית חייב לנצח. זו דעתי.
אם ירושלים תביא למשל עוד גארד זר, אבל שחקן דומיננטי, יוצר - זה ישדרג אותה. ועדיין, ראית גם היום קבוצה שלא שומרת. שהתרגיל הכי פשוט של מכבי משאיר כל הזמן שחקנים לזריקות פנויות.
גם הפועל, ששיחקה נגד ירושלים רע, הגיעה להמון זריקות פנויות, רק שאצלנו לא היה מי שישים אותן.
אבל להגיד שירושלים היא קבוצה טובה בזכות הסגל שלה? מצטער. יש לה סגל מוכשר וקבוצה בינונית.
שוב - נכון להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:04 
gigs כתב:
נתניה קבוצה ממש חלשה.

לנתניה יש ארבעה ניצחונות. כולל בחוץ על אשדוד וגלבוע. והיא הייתה מרחק שתי החטאות עונשין מניצחון בחולון. והיא ניצחה את רישון איזה 40 הפרש. ובקופסל מאוד מאוד קשה לנצח.
הפועל עשו ניצחון יפה מאוד בלי קשר ליריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:25 
משחק מעולה ושוטף של הפועל. ההבדל בינינו לבינם היה ההבדל בין קבוצה מאומנת לבין אחת שלא.
בלינקו בא בגישה של ״בואו נשמור איזורית ויהיה בסדר״, ואנחנו ענינו ב-7 מ-14 לשלוש (מתן עם 3 מ-5), ותקפנו אותה נכון לשם שינוי. דווקא ברבע הראשון עם לימונד המשחק היה תקוע והרבע נגמר צמוד. ברבע השני קאונסיל נכנס
והיה הגורם העיקרי לבריחה שבעצם גמרה את המשחק. לימונד הרבה יותר טוב ממנו ביצירת נקודות כי קאונסיל
לא כ״כ מאיים על הסל, אבל הראיית משחק שלו הרבה יותר טובה וההפעלה של האחרים היא היתרון שלו, כי הוא רכז טבעי שמחפש קודם את האחרים. 25 דקות, 8 נק, 9 אסיסטים, איבוד אחד, והגנה טובה. (מדד 22, שני רק לבראון).
משחק טוב מאוד שלו, ואני מקווה שהוא מתחיל להתחבר לקבוצה ובכלל.
בראון זה מניה בטוחה, למרות שהוא לא שומר, אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות.
אהבתי את ההחלטה של ארז לשפשף של אריאלי כי עד היום הוא תמיד נזרק למגרש במשחקים צמודים וקפא. היום שיחק והיה בסדר גמור.
חלוקת דקות טובה של ארז, ופתאום זה נראה כאילו יש לנו סגל עמוק. מחצית שנייה הארפר ויונתן עם דקות מועטות,
ו-5 שחקנים בדאבל פיגרס.
שבוע הבא משחק קשה נגד הקבוצה כנראה הכי טובה בארץ היום.

נערך לאחרונה על ידי ranjef בתאריך 02 דצמבר 2013, 23:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
נצחון החוץ הגבוה בהיסטוריה בנתניה במסגרת הליגה. השיא הקודם 106:83 בעונת 87/8.
הידד לבחורים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:33 
ניצחון מאוד חשוב שגם יוריד הרבה לחץ מהקבוצה.
גם היכולת מעודדת, למרות שבאמת שיחקנו מול קבוצה חלשה מאוד (אני חושב שלמרות המאזן הסביר שלהם כרגע הם מועמדים רציניים מאוד לרדת) שבלי פרימן אין להם מה למכור, וגם מול מאמן חלש שויתר על האזורית מהר מדי וקיבל חזק בראש. הם יחליפו אוטוטו את הליצן ההוא דייויס (היום הוכיח לי שבקרב עם קאונסיל הוא כנראה מנצח בתור הזר החלש בליגה) ואולי ישתפרו קצת, אבל הסגל הישראלי שלהם כל כך חלש שזה מעורר רחמים. לפני המשחק לא הבנתי איך בית יוסף רואה שם כל כך מעט דקות, ואחרי המשחק על אחת כמה וכמה.

בראון שחקן מיד ריינג' הכי טוב בליגה, ואם הוא מגדיל את הטווח שלו הוא על סף NBA. אין מה לדבר. אהבתי מאוד את בחירת הזריקות שלו היום, הוא ויתר על הפגזות מיותרות מבחוץ כדי ללכת לטווחים שלו וזה היה תענוג. כשסוף סוף רואים אותו מול אישית מבינים באמת איזה שחקן מדהים זה, מול אזורית גוררים אותו לזרוק מעל 6 שלשות במשחק (זה ממוצע הזריקות שלו מבחוץ אם לא לוקחים בחשבון את המשחק היום ומול מכבי) וזה לא המשחק שלו.

אני שמח בלב שלם שקאונסיל משתפר, מכיוון שגם ככה איבדתי תקווה שהוא יוחלף. פעם עוד היה בי חלק שחשב "רק שעכשיו לא יקחו את הזמן עם ההחלפה שלו" אבל החלק הזה מת מזמן, ברור שהוא לא הולך לשום מקום בכל מקרה. אז אם זה מה שיש לפחות שנפיק ממנו את המקסימום. באמת שהוא נתן היום משחק מצוין, אבל גם במשחק שיא שלו זה ברור שזה שחקן שלא מסוגל לאיים על הסל, ואי אפשר לשחק עם זר כזה ברמה הזאת. הוא קלע סל שדה אחד ולקח 3 זריקות ב-25 דקות, והוא מוותר על כל זריקה מבחוץ גם כשהוא פנוי לגמרי. מצד שני הוא לגמרי שיחק כמו "רכז טהור" (אין יותר טהור מזה) שזה הרי מה שארז כל כך מחפש, אז תפדל מיסטר אדלשטיין תתפנק.

טמיר אריאלי עדיין מת מפחד מהסל (כמו קאונסיל) אבל במקרה שלו זה לא ברור, כי בניגוד לקאונסיל יש לו קליעה. הזוי לראות את שני הגארדים שלך מעבירים מסירות על קשת השלוש, פנויים לגמרי ומוותרים על זריקות פעם אחר פעם (רק בגארבג' הוא עשה טובה וזרק קצת). מול קבוצות סבירות זה לא יעבוד.

אם ננצח את אשדוד ואת חולון עד סוף הסיבוב, אפשר יהיה להוציא משהו מהעונה הזאת. אם לא, נסתפק בהשארות בליגה, ופשוט חבל על שחקנים כמו רביב ובראון שיסתפקו בבינוניות כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:49 
משחק מצוין ונצחון סופר חשוב.
ובכל זאת להאמין שהבעיות שהיו לנו עד היום נעלמו ולא נפגוש אותם שוב בשבוע הבא זה קצת מצחיק
קואנסיל היה היום טוב ועדין מדובר בזר שלא מסוגל לעשות סל וזה לא מספיק טוב.
והקליעות שנכנסו באחוזים טובים היום לא נכנסות לנו בדר כלל.
נקווה שהשבוע ביזיון הזרים יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
שרים supergirl.

אחד המשתמשים פה הגיב שהם שרו את זה בראשון וגם זכור לי שמישהו הגיב מזמן באשכול של השיר בקנסות שהם שרו את זה.
אז למה לשיר גם? חבל,כי זה יכל להיות להיט וגם עלו עליזה פה בפורום הרבה לפני שחיפה שרו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
חיפה שרו את סופרגירל יפה בראשון שעבר נגדנו, אז לקחנו את זה? או שאנחנו שרנו את זה קודם?

חיפה על הזין
הם לא הלחינו את השיר הזה וגם לא חשבו על לקחת את השיר הזה ליציע
מי שעשו את זה הם אוהדי דורטמונד
חבל על הזמן שמבזבזים במי שר ראשון ומי שר שני, הם לא מעניינים, זה שיר טוב והוא ביציע עכשיו וזה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:19 
איפה יש תקציר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
איפה יש תקציר?

"תקציר"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 44&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:49 
alachover כתב:
איפה יש תקציר?

http://streambk.one.co.il/2013_12_HD/36723.mp4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:51 
red_o כתב:
ברגמפ ברגמפ בוא לפה!!

ישששששששש איזה ניצחוןןןן

ניצחון שמוקדש לאריק ...

באתי.

אני מאוד שמח וגם קצת עצוב. עצוב שניצחון על קבוצת פיקציה בלי קהל, עם תקציב כמו שלנו אם לא נמוך מכך, עם מאמן מגמגם חסר מושג, זר יותר גרוע מקאונסיל (מסתבר שיש דבר כזה) וישראלים "בכירים" כמו אלירן גואטה וניר כהן, אמור להפוך לחגיגה כזאת. אני כל הזמן אומר שהתקציב הנמוך שלנו לא אמור להיות תירוץ. אם ארז אדלשטיין כזה גאון כדורסל, אז שיוביל אותנו למקום הראוי להפועל הנוכחית - 5-6. עונה שעברה נתניה הגיעה לשם עם תקציב זעום וסגל קצר. נס ציונה עושה את זה העונה.

כל הכבוד שניצחנו קבוצה שאנחנו אמורים לנצח (נתניה משחקת כדורסל מזעזע, מביך, עלוב, שום סופרלטיב לא יספיק, ועוד הקבוצה הזו עם ארבעה ניצחונות, ככה שכנראה הליגה לא כזו מדהימה כמו שחושבים). אולי עכשיו נחשוב תחרותי ונחליף זר שגם אחרי משחק שיא שלו הוא לא יותר טוב מטמיר אריאלי (סוף סוף קיבל צ'אנס, אני מאמין בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 01:12 
בדקות האחרונות, שעלו הצעירים- לא הצלחנו לייצר אפילו התקפה אחת נורמלית.
האמת שזה היה קצת מבאס.
ברור שהפער ירד, אבל לא לקלוע סל 3 דקות? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 01:38 
bergkamp כתב:
red_o כתב:
ברגמפ ברגמפ בוא לפה!!

ישששששששש איזה ניצחוןןןן

ניצחון שמוקדש לאריק ...

באתי.

אני מאוד שמח וגם קצת עצוב. עצוב שניצחון על קבוצת פיקציה בלי קהל, עם תקציב כמו שלנו אם לא נמוך מכך, עם מאמן מגמגם חסר מושג, זר יותר גרוע מקאונסיל (מסתבר שיש דבר כזה) וישראלים "בכירים" כמו אלירן גואטה וניר כהן, אמור להפוך לחגיגה כזאת. אני כל הזמן אומר שהתקציב הנמוך שלנו לא אמור להיות תירוץ. אם ארז אדלשטיין כזה גאון כדורסל, אז שיוביל אותנו למקום הראוי להפועל הנוכחית - 5-6. עונה שעברה נתניה הגיעה לשם עם תקציב זעום וסגל קצר. נס ציונה עושה את זה העונה.

כל הכבוד שניצחנו קבוצה שאנחנו אמורים לנצח (נתניה משחקת כדורסל מזעזע, מביך, עלוב, שום סופרלטיב לא יספיק, ועוד הקבוצה הזו עם ארבעה ניצחונות, ככה שכנראה הליגה לא כזו מדהימה כמו שחושבים). אולי עכשיו נחשוב תחרותי ונחליף זר שגם אחרי משחק שיא שלו הוא לא יותר טוב מטמיר אריאלי (סוף סוף קיבל צ'אנס, אני מאמין בו).

לנתניה יש תקציב משמעותית נמוך משלנו.
המאזן שלהם מטעה לדעתי, וכתבתי את זה כמה פעמים בתקופה האחרונה (עוד לפני המשחק היום). הם קיבלו את ראשון ואת גליל בעיתוי מושלם (גליל עם שניים וחצי זרים אחרי הפציעה של רובינסון, ראשון בשיא המשבר ועם שלושה זרים) ובכלל היה להם לא מעט מזל. שלושת המשחקים הבאים שלהם מול מגדל, מכבי וחיפה, ואחריהם הם יסתבכו עמוק בתחתית. אחרי זה יש להם משחק עונה מול אשדוד שאם הם מפסידים לדעתי הם ירדו ליגה. השאלה היא מי יהיה המחליף שהם יביאו לדייויס ואם הוא יהיה מספיק טוב כדי לחפות על הסגל הישראל העלוב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 01:58 
צריך לזכור שגם קבוצות עם תקציב נמוך משלנו, לא בהכרח עם תקציב שחקנים נמוך משלנו.
יש לנו הוצאות על המשחק ועל אבטחה - רוב הקבוצות העירוניות לא משלמות על שימוש במגרש, ולא צריכות כמעט אבטחה.
לגבי נס ציונה - לפי הסגל התקציב שלהם לא כל כך נמוך.

צריך לזכור שנתניה שיחקו ביום שישי, וזה תרם רבות לאיך שהם נראו. ברגע שהיה לנו רבע שני מצוין, לא היה להם כוח לחזור. אני לא בטוחה שהם תמיד נראים ככה, אך לא ראיתי משחקים אחרים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 02:06 
ברור שגם תקציב השחקנים שלהם נמוך משלנו. מישהו באמת חושב שרביב, מתן ושולדי עולים כמו אייל שולמן, יהוא אורלנד ואלירן גואטה?
תקציב הזרים שלהם דומה מאוד לשלנו, הישראלים והמאמן לא בכיוון אפילו.

מסכים שהם היו יותר חלשים מהרגיל בין השאר בגלל המשחק ביום שישי, אבל כך או כך הם חלשים וההגרלה מאוד האירה להם פנים. המקום הטבעי שלהם הוא בתחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
ונס ציונה - לפי הסגל שלהם התקציב לא כל כך נמוך? למה, זה מין חוק שרק אדלשטיין מביא מציאות?
האניקט עולה איזה 80 אלף דולר, סימפסון עולה להם 70 אלף דולר, מיטשל וואט שהגיע אחרי עונה בינונית בגליל בטח לא עולה יותר מדי ואני מניח שגם נואלס.
הישראלים שם עולים הרבה הרבה פחות מאשר אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: