תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:46 
יום שני שעה 20:45, שידור ישיר בספורט 5 לייב.

משחק חשוב מאוד להפועל, וכזה שאנחנו חייבים לנצח. נתניה למרות המאזן המפתיע (4-4) קבוצה חלשה, עם סגל ישראלי של ליגה שניה והתקציב הנמוך בליגה.
הסנטר ראשון פרימן נותן עונה מפלצתית עם כמעט 19 נק' ו-10 ריב' למשחק, וכל הקבוצה בנויה סביבו. זריז מאוד לגודל שלו, אגרסיבי, עם קואורדינציה והתמצאות יוצאת דופן מתחת לסל. סוחט 6 עבירות למשחק, מגיע לקו הכי הרבה בליגה.
מסייעים לו בקו האחורי דוואן רובינסון שהחליף את בוינטון וג'וליאן מילס שחזר פציעה. מילס יותר שחקן משלים כזה שעושה את הדברים הקטנים, רובינסון קצת בלאגניסט אבל סקורר שיכול להתפוצץ עליך (בשני המשחקים האחרונים 19 מול גליל ו-24 מול חיפה). הזר הרביעי הוא בנט דייויס שמתחרה עם קאונסיל על תואר הזר החלש בליגה (קאונסיל מנצח) וקצת יצא מהרוטציה במשחקים האחרונים.
הישראלי הכי טוב שלהם הוא יהוא אורלנד, אחרון הקלעים הטבעיים בארץ (זן נכחד מאז ימי אמיר כץ, דורון שפע וכו'). בלינקו מעלה אותו מהספסל בד"כ אבל הוא הישראלי הכי חשוב בקבוצה. ידית מפחידה משלוש אבל זהו בערך.
בחמישייה בד"כ עולים אייל שולמן ואלירן גואטה/ניר כהן, ליגה שניה כבר אמרנו. את הרוטציה משלים מיודענו יועד בית יוסף.

יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 13:33 
לזלזל בקבוצה עם זרים יותר טובים משלך זה קצת מצחיק... הלוואי עלינו פרימן כזה...
חוץ מזה שמהישראלים שלנו (חוץ מלימונד) במשחק האחרון לא קיבלנו כלום.

משחק לא קל בכלל :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 13:48 
צריך לזכור שהם שיחקו ביום שישי, והם לא רגילים ל-2 משחקים בשבוע. אם נשחק סביר אנחנו אמורים לנצח.
מצד שני, אף אחד לא מבטיח שנשחק סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 14:01 
אני ממש לא מזלזל בהם, זה לא עניין של זלזול. העניין הוא שיש משחקים שאתה חייב לנצח וזה אחד מהם. מי שמזלזל זה המאמן שלך שמוותר על גודס ובאופן כללי משהה את החיזוק 8 מחזורי ליגה לפחות, אז כדאי מאוד שהוא ינצח את נתניה גם במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:25 
משחק שחייבים לקחת אחרת נכנסים לבעיה.
אם לא ניקח את המשחק הזה האשם היחיד זה אדון מאמן שממשיך לראות קלטות במקום לקחת את גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
משחק שחייבים לקחת אחרת נכנסים לבעיה.
אם לא ניקח את המשחק הזה האשם היחיד זה אדון מאמן שממשיך לראות קלטות במקום לקחת את גודס

אתה אופטימי הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:04 
נראה לי הוא אוהב לראות קלטות ובגלל זה לא מחתים שחקן
ככה אשתו לא חופרת לו.
"שקט! אני רואה קלטות!"
או
רמממממי!!!! מה ארז? נגמרו לי הקלטות!!! תביא עוד.

או
פיני, אתה בא לראות קצת קלטות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:19 
טוב, קצת הגזימו פה.
כרגע לימונד הוא הרכז היחיד שלנו וקאונסיל הוא המחליף. כרגע אריאלי לא מהווה פונקציה.
ארז מכיר את בראון ואת גודס והוא כנראה חושב שאף אחד מהם לא יכול לתפקד באופן יעיל כרכז.
גם לימונד הוא לא רכז טיבעי.
יש הגיון בשגעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
היה בו היגיון אם היינו מחזור 1. אנחנו כבר מחזור 8, הליגה מתחילה לברוח.
אם יש שחקן איכותי, בכושר משחק, עם קליעה טובה, מוסר עבודה, שמכיר את הליגה המאמן המועדון והקהל, רוצה לבוא והוא בסכומים שלנו (נניח, אני לא יודע פרטים) - עדיף להביא אותו מאשר להמשיך לחפש את השחקן המושלם שיגיע אחרי שכבר נסתבך סופית בתחתית. גם אם פירושו של דבר שיש לנו תלות מעט מוגזמת בלימונד כרכז.
שנה שעברה היה לנו מזל, פגענו בינגו עם הזרים שהבאנו באמצע הסיבוב השני וברחנו מהתחתית. זה יכול לקרות שוב, אבל זה הימור עם סיכויים רחוקים מודאיים, שעדיף לא להמשיך לקחת אותו. כי בסוף נפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:07 
פגרה שלמה הייתה לארז.יצא מזה קאונסיל.
חודשיים אחרי זה,שמונה סיבובים האיש לא הצליח להחליט על מחליף.
מספיק עם הסיפורים.נגמר הסרט הזה.
המשוגע היחיד פה זה ארז שעוד יוריד אותנו ליגה.
ואני אתקן את הפועל,לא פגענו בינגו שנה שעברה.לפני גודס ורנדל היו פה מור וטילור.
שארז אדלשטיין יניח בצד את שגעון הגדלות שלו ויבין שכדורסל זה לקלוע סל.
מעליב אותי כבעל מנוי הטיעון שגודס לא מספיק טוב אחרי שכמעט סיבוב שלם לא מצא אדון מאמן מישהו שכן מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:28 
rona כתב:
טוב, קצת הגזימו פה.
כרגע לימונד הוא הרכז היחיד שלנו וקאונסיל הוא המחליף. כרגע אריאלי לא מהווה פונקציה.
ארז מכיר את בראון ואת גודס והוא כנראה חושב שאף אחד מהם לא יכול לתפקד באופן יעיל כרכז.
גם לימונד הוא לא רכז טיבעי.
יש הגיון בשגעון

די נו. זה אולי היה נכון לפני חודשיים (ואני בכל מקרה חושב שגארד מוכשר עם קליעה מבחוץ יעזור לנו יותר מ-״רכז טהור הישר מהמקווה״, אבל נניח שהוא חולק עלי). להמשיך להתעקש על זה עכשיו בלי שום יכולת להסתגל למציאות ולנסיבות זה סיפור אחר לגמרי, ואני לא רוצה להגיד איך אני מגדיר את ההתעקשות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
תגיד חופשי.
ארז איבד את זה והגיע הזמן שמישהו יוריד אותו מהעץ לפני שהנזק שהוא גורם יהיה בלתי הפיך.

ולפינת הפרויס היומית:
גם מחר בנתניה הפועל תל אביב תעלה לשחק כשאחד הזרים שלה הוא וינס קאונסיל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:51 
ברור שיש היגיון מקצועי מאחורי הגישה של ארז. אני לא חושב שיש מישהו שסבור שארז לא רוצה את גודס כדי לעשות דווקא. ארז רוצה רכז ואולי הוא גם צודק. אבל לטעמי כשאתם גם לא מביא אף אחד וגם מוותר על שחקן מצוין כמו גודס, אפילו אם הוא לא בדיוק מה שאתה צריך - זה לא מקובל.
אין לי שום בעיה שלא יביא את גודס. אם הוא היה מביא מישהו אחר. אבל גם לא להביא את גודס וגם להתקע שמונה מחזורים עם קאונסיל בעיני זה גרוע מאוד.
ושוב, באותו עניין, אין לי ספק שההנהלה רוצה בהצלחת הקבוצה והיא אוהבת את הקבוצה, ויש בה אנשים נהדרים. אבל לפניהם יש מצב נתון שהם צריכים להתייחס אליו. כרגע מה שנעשה זה שום דבר. הפועל מתדרדרת ושום דבר לא נעשה. וזה מאוד בעייתי בעיני.
ואם חלילה הפועל תרד, וכרגע זה נראה ריאלי, שיחסכו ממני בקיץ את הדיבורים על המצב הקשה, ואין הקצבות,ויש בור.
כי הכתובת על הקיר כבר חודש. ולא נעשה שום דבר בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:54 
ItaiH6 כתב:

ולפינת הפרויס היומית:

:BOW:

ועכשיו ברצינות: ברור לכולם שארז רוצה להחליף את קאונסיל מהיום הראשון, פשוט אין לנו כסף לשחקנים סבירים,
כנראה. בראון זה פוקס של אחד ל-10 אם לא יותר.
הרי בכל מקרה אם (נניח) יובא מחליף מחר, והוא יהיה די גרוע בערך כמו קאונסיל (מה שבסכומים האלה
נראה הגיוני מאוד), יצלבו פה את ארז למוות.
אז אני אומר בוא ניתן לו את הקרדיט, כי הוא יודע מה המצב לא פחות מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:55 
ranjef כתב:
ItaiH6 כתב:

ולפינת הפרויס היומית:

ועכשיו ברצינות: ברור לכולם שארז רוצה להחליף את קאונסיל מהיום הראשון, פשוט אין לנו כסף לשחקנים סבירים,
הרי בכל מקרה אם (נניח) יובא מחליף מחר, והוא יהיה די גרוע בערך כמו קאונסיל (מה שבסכומים האלה

אני אחסוך לפז הודעה. אולי מספיק עם הקשקושים האלה של אין כסף? נציג ההנהלה אמר שיש כסף. יוני ניר שוחרר והתפנה עוד כסף.
מספיק עם השטויות האלה. די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 20:04 
נניח שלארז אין תקציב,מה שכמובן לא נכון.כיצד הוא מוותר על גודס?
וכלכלית הפועל יכולה להביא גודס.בדקתי.
ואחרי הוויתור על גודס ברור שנצלוב את ארז אם יביא שחקן פחות טוב ממנו.
ואני אצלוב אותו בכל יום שלא יהיה פה זר ברמה שלו.
כי ארז הוא אפס.
ואולי ארז פוחד שעם סגל סביר הוא לא יוכל לספר כמה הוא מאמן גדול.
ימי החסד הרבים שאני בכל אופן נתתי לארז נגמרו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 20:29 
ranjef כתב:
ItaiH6 כתב:

ולפינת הפרויס היומית:

איך אתה מצליח ליישב את הסתירות האלה במוח שלך? איך?
אם הפועל לא יכולה כלכלית להביא מישהו יותר טוב מקאונסיל (לפי השטויות שכתבת), אבל מנגד היא מוותרת על גודס, איך אפשר להצדיק את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 20:52 
זה נראה כאילו עדת המאמינים העיוורים לא הבינה שכבר אי אפשר לספר לעצמם את אותם הסיפורים
סיפורי הסבתא המתקרבנים והמתמסכנים ממשיכים חרף המציאות, חרף הצהרות ברורות מאין כמוהן מטעם הקבוצה והמאמן, חרף המצב אצל כל קבוצות הליגה האחרות, חרף הזמן שעובר חולף לו
מה שנקרא, לא ניתן לעובדות להפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ברור שיש היגיון מקצועי מאחורי הגישה של ארז. אני לא חושב שיש מישהו שסבור שארז לא רוצה את גודס כדי לעשות דווקא. ארז רוצה רכז ואולי הוא גם צודק. אבל לטעמי כשאתם גם לא מביא אף אחד וגם מוותר על שחקן מצוין כמו גודס, אפילו אם הוא לא בדיוק מה שאתה צריך - זה לא מקובל.
אין לי שום בעיה שלא יביא את גודס. אם הוא היה מביא מישהו אחר. אבל גם לא להביא את גודס וגם להתקע שמונה מחזורים עם קאונסיל בעיני זה גרוע מאוד.
ושוב, באותו עניין, אין לי ספק שההנהלה רוצה בהצלחת הקבוצה והיא אוהבת את הקבוצה, ויש בה אנשים נהדרים. אבל לפניהם יש מצב נתון שהם צריכים להתייחס אליו. כרגע מה שנעשה זה שום דבר. הפועל מתדרדרת ושום דבר לא נעשה. וזה מאוד בעייתי בעיני.
ואם חלילה הפועל תרד, וכרגע זה נראה ריאלי, שיחסכו ממני בקיץ את הדיבורים על המצב הקשה, ואין הקצבות,ויש בור.
כי הכתובת על הקיר כבר חודש. ולא נעשה שום דבר בנידון.

גם ההיגיון המקצועי הזה, קיים יותר בראש של ארז מאשר במציאות, כי כמו שפז אמר, גארד עם קליעה מבחוץ נחוץ לא פחות מאשר רכז. כמובן שבלי קשר הטיעון הבודד הזה לא יכול לתרץ כלום.

הוויתור על גודס מזכיר לי את הוויתור של קשטן על אריק פריירה לפני שנתיים וחצי, שהיה יכול לבוא בחינם, רק כי "הוא לא קשר שמאלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:24 
פרוויס צודק, האישיו פה זה לא גודס וסתם נתפסתם עליו.
גודס הוא לא דיאמנטידיס ואכן יש סיבות אובייקטיביות מקצועיות לכך שארז לא רוצה את גודס ואני מוכן לקבל את זה.
מה שאני לא מוכן לקבל זה שקאונסיל עדיין פה. אני לא מוכן לקבל שבשמונה מחזורים (ולמעשה עוד מלפני) לא נמצא שחקן אחד מספיק ראוי לקבוצה הזאת.
גודס זה בסך הכל טריגר כי באמת שמדובר באופציה מצוינת לטעמי (גם אם לא אידיאלית בבניית סגל), אבל הבעיה היא הרבה יותר מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
פרוויס צודק, האישיו פה זה לא גודס וסתם נתפסתם עליו.
גודס הוא לא דיאמנטידיס ואכן יש סיבות אובייקטיביות מקצועיות לכך שארז לא רוצה את גודס ואני מוכן לקבל את זה.
מה שאני לא מוכן לקבל זה שקאונסיל עדיין פה. אני לא מוכן לקבל שבשמונה מחזורים (ולמעשה עוד מלפני) לא נמצא שחקן אחד מספיק ראוי לקבוצה הזאת.
גודס זה בסך הכל טריגר כי באמת שמדובר באופציה מצוינת לטעמי (גם אם לא אידיאלית בבניית סגל), אבל הבעיה היא הרבה יותר מכך.

ברור שהוא לא האישיו כי הוא לא שחקן מושלם ויש עוד שחקנים בעולם, אבל הוא מייצג את הבעיה כי הוא שחקן טוב ולא יקר שמוכר על ידי כולם אז במקרה שלו יותר קשה להתחבא ולמכור תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:51 
גודס זה האישיו כי כל מה שקרה לפניו זה כבר היסטוריה. גודס זה כאן ועכשיו. הוא כרגע שחקן חופשי שמת לבוא אליך ואתה יכול לעמוד בדרישות שלו, אתה יכול להחתים אותו כאן ועכשיו, הוא יכל לשחק מחר מול נתניה במקום קאונסיל אם רק היינו אומרים את המילה.
גודס זה האישיו כי בהינתן שלא הצלחת להחתים אף שחקן במשך חודשיים וחצי ושאתה לא מצליח גם כרגע, ובהינתן שהכי טוב שהצלחת להביא במשך חמישה חודשים של חיפושים זה וינסנט קאונסיל, לא להחתים את גודס כרגע זה פשע. ואוזלת יד. וטמטום מאוד גדול, שיכול לעלות לנו ביוקר.

ברור שעצם זה שהגענו למצב שהגענו זה לא תקין בעליל ובעיה בפני עצמה, אבל בהינתן המצב הזה, לא להחתים את גודס (כשאין לך שחקן אחר, טוב יותר, ביד) זה משהו שאני לא יכול להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:57 
אגב לפי לוח השידורים המשחק הוא בספורט 5 פלוס ו-5HD ולא כפי שצויין פה כי המשחק בספורט 5 לייב ,
נשאלת השאלה מה הנכון

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 23:14 
tadmored כתב:
אגב לפי לוח השידורים המשחק הוא בספורט 5 פלוס ו-5HD ולא כפי שצויין פה כי המשחק בספורט 5 לייב ,
נשאלת השאלה מה הנכון

אני התבססתי על האתר של המנהלת:
http://www.basket.co.il/GameDetails.asp?id=7826

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
הספוט הזה הוא של 5 לייב.
אם הם החליטו להעביר לערוץ אחר זכותם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 07:03 
בניגוד למסורת שלי של האופטימיות כלפי קאונסיל נאמר את זה הפוך היום וינס קאונסיל מחרב לנו היום תמשחק, זר גרוע וחוטב עצים (מסיים תמשחק עם 15 נקודות , 7 אסיסטים ו4 חטיפות. )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 10:32 
מה הכתובת של האולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
רחוב שמואל הנציב 34

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 17:32 
שידור באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אגב,איזה משחק חסר לנו?אחרי הערב : האם זו הפועל חולון בבית?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: