תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:56 
כל מילה של רוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אין לך מה להזמין אותי, אני זוכר תאמין לי וכמו שאמרתי, עד בני יהודה אני מסכים איתך. מאז, אין שום שיטה וסדר במשחק של הפועל. גם בשנה שעברה היינו מבקיעים פה ושם ובשנה שעברה לא היה ורמוט שמוסיף המון.
ואני מצטער, האמצע רך מאוד. מגיעים נגדך להמון מצבים ושני גולים במשחק לא מספיקים לך. שים לב לכמה מצבים מגיעים נגדך במשחקים האחרונים

רוני, ק"ש הגיעו לאולי מצב אחד בתחילת המשחק שהיה חלק ממהלך כדורגל (לפי התקציר, כי אני הצטרפתי לשידור רק בפנדל, אבל הבנתי שלא היה מעבר לזה כלום).
שני הגולים שלהם לא קשורים למשחק ההגנה שלנו בואפן ישיר.
לגבי חיפה, כמה מצבים אתה זוכר עד שנכנס השלישי?
כמה איבודי כדור היו לנו בחצי של חיפה?

תבדיל בין שליטה במשחק, וניצול השליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:12 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אין לך מה להזמין אותי, אני זוכר תאמין לי וכמו שאמרתי, עד בני יהודה אני מסכים איתך. מאז, אין שום שיטה וסדר במשחק של הפועל. גם בשנה שעברה היינו מבקיעים פה ושם ובשנה שעברה לא היה ורמוט שמוסיף המון.
ואני מצטער, האמצע רך מאוד. מגיעים נגדך להמון מצבים ושני גולים במשחק לא מספיקים לך. שים לב לכמה מצבים מגיעים נגדך במשחקים האחרונים

רוני, ק"ש הגיעו לאולי מצב אחד בתחילת המשחק שהיה חלק ממהלך כדורגל (לפי התקציר, כי אני הצטרפתי לשידור רק בפנדל, אבל הבנתי שלא היה מעבר לזה כלום).
שני הגולים שלהם לא קשורים למשחק ההגנה שלנו בואפן ישיר.
לגבי חיפה, כמה מצבים אתה זוכר עד שנכנס השלישי?
כמה איבודי כדור היו לנו בחצי של חיפה?

תבדיל בין שליטה במשחק, וניצול השליטה.

לא, תבדיל אתה בין הגעה למצבים ממשחק ספורדי וניצול העובדה שהיריבה רב הזמן לא מקשה עליך, לבין שליטה אמיתית באמצע תוך כדי לחץ על היריב. מה שעשית בחצי הראשון בטדי, בחצי שעה הראשונה בב"ש, בכל משחקי הבית למעט חיפה ואתמול ב-10 דקות האחרונות של החצי הראשון. זה הכדורגל של בן שמעון, זו המגמה החיובית והנכונה שאני ראיתי בהפועל מתחילת העונה.
אני אגיד לך יותר מזה, חיפה הבקיעו 4 גולים מרבע מצב (רק הגול הראשון באמת היה מצב של כדורגל עם כניסה ל-16), אבל הם היו באיזור של הרחבה שלך יותר מדי. אתה, במשחק בית, לא הצלחת ליצור למעט 5 דקות בחצי השני ואולי עוד כמה דקות אחרי הגול, מומנטום של לחץ על יריב חלש כמו מכבי חיפה. משחק מפוזר, המון איבודים, לא אגרסיבים באמצע.
אז יכול להיות שאולי למצבים של 100% לא מגיעים נגדך, אבל הפועל נותנים מעבר קל באמצע. תשווה בין החצי הראשון לשני בטדי, זה בעיניי ההבדל בין הפועל של 8 המחזורים הראשונים לזו של השלושה האחרונים.
ולהבדיל מרומן חסר הכבוד ודרך ארץ, אתה קורא אותי מתחילת השנה ויודע בדיוק מה כתבתי פה לגבי הפועל הפועל ורב"ש. לא התהפכתי, תאמין לי. אני פשוט רואה רגרסיה. זה לא בהכרח קשור רק אליו, לשחקנים יש פה הרבה אחריות, אבל גם הוא לא חף מטעויות, גם בניהול המשחק וגם בשליטה שלו על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:22 
קרית שמונה בלי החלוץ הכי טוב שלה, ועדיין היא הגיעה להמון מצבים נגדינו, רוני צודק וטועה.
שליטה במשחק זה משהו שאתה עושה בלי שהיריב מסכן אותך יותר מדי, ראה ערך מכבי העונה, נכון יש לנו החזקת כדור ואתמול בניגוד למשחקים המזעזעים, לא התמסרנו אחורנית, הלכנו קדימה ויצרנו כמה מצבים מצוינים. לצערי עד שארבעה שחקנים לא יכנסו לכושר ויתנו גם משחק הגנה ולחץ - גורדנה, שכטר, ורמוט, אפילו דמארי, אין לנו מה לחשוב בכלל על משחק הגנה ולחץ.
אגב שכטר בתקופה של גוטמן היה חייב לעשות הגנה, והוא עשה את זה המון, ברגע שהוא הפסיק הוא מצא את עצמו על הספסל. היום הוא על תקן כוכב, והוא מסתפק בהליכה קלה ברחבה של ה16 של היריב, בפעם היחידה שהוא עשה טובה וירד למטה הוא עשה פאול מטומטם שהוביל לשער. את ורמוט אני יכול להבין כי הוא לוקח את כל המשחק עליו. זגורי נתן יופי של עבודה גם בהגנה.
אתה רואה פעם אחרי פעם את המגנים שלנו מתמודדים לבד מול שני שחקנים כי החברים שלהם בקישור מפקירים אותם.
על גורדנה אין מה להוסיף באספקט הזה. לכן אנחנו נמשיך לראות קבוצות כמו רעננה מסכנים את השער שלנו כמעט כל התקפה.
החוכמה כאן זה לצאת עם שיטה שתמקסם את הרביעיה ההתקפית שלנו וששכטר יתחיל לתת שערים.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 01 דצמבר 2013, 17:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:28 
אני מסכים בגדול אבל זה עדיין בתוך תהליך. הרבה פעמים יש רגרסיה בתהליך התפתחות ואני לגמרי מאמין שהכיוון הוא נכון, אם כי רבש עושה טעויות לא מתאימות.
החל מהזיגזוגים בהרכב, דרך חילופים לא טובים.
גם משחק הלחץ פחות טוב, וזה דבר שצריך לשפר.
אה, ולהביא קשר אמצע זרתותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:39 
chimpfive כתב:
קרית שמונה בלי החלוץ הכי טוב שלה, ועדיין היא הגיעה להמון מצבים נגדינו, רוני צודק וטועה.
שליטה במשחק זה משהו שאתה עושה בלי שהיריב מסכן אותך יותר מדי, ראה ערך מכבי העונה, נכון יש לנו החזקת כדור ואתמול בניגוד למשחקים המזעזעים, לא התמסרנו אחורנית, הלכנו קדימה ויצרנו כמה מצבים מצוינים. לצערי עד שארבעה שחקנים לא יכנסו לכושר ויתנו גם משחק הגנה ולחץ - גורדנה, שכטר, ורמוט, אפילו דמארי, אין לנו מה לחשוב בכלל על משחק הגנה ולחץ.
אגב שכטר בתקופה של גוטמן היה חייב לעשות הגנה, והוא עשה את זה המון, ברגע שהוא הפסיק הוא מצא את עצמו על הספסל. היום הוא על תקן כוכב, והוא מסתפק בהליכה קלה ברחבה של ה16 של היריב, בפעם היחידה שהוא עשה טובה וירד למטה הוא עשה פאול מטומטם שהוביל לשער. את ורמוט אני יכול להבין כי הוא לוקח את כל המשחק עליו. זגורי נתן יופי של עבודה גם בהגנה.
אתה רואה פעם אחרי פעם את המגנים שלנו מתמודדים לבד מול שני שחקנים כי החברים שלהם בקישור מפקירים אותם.
על גורדנה אין מה להוסיף באספקט הזה. לכן אנחנו נמשיך לראות קבוצות כמו רעננה מסכנים את השער שלנו כמעט כל התקפה.
החוכמה כאן זה לצאת עם שיטה שתמקסם את הרביעיה ההתקפית שלנו וששכטר יתחיל לתת שערים.

לא כל כך הבנתי איפה אני טועה :)
רעננה סיכנו אותנו בכל התקפה? פעם אחת בדקה ה-85 וגם זה בגלל שהפועל הלכו קדימה בכל מחיר. דווקא במשחקים האחרונים הפועל מבקיעים ראשונים והלחץ הזה לפחות אמור לא להיות קיים, אבל במשחקים האלה, הפועל פשוט לא לחצו באמצע.

לגבי מכבי, בדיוק אותו דבר מה שקורה עם הפועל (עם הבדלים כמובן).
בשלושת המשחקים האחרונים שלהם הם נותנים לקבוצות להגיע אליהם ל-16 הרבה יותר ובכל המשחקים האלה הם היו טובים יותר מהיריבות והחזיקו לפחות 60% (נגד פ"ת זה מן הסתם היה יותר) . גם נגד ב"ש ששם זו היתה הפעם הראשונה העונה שראיתי שמכבי נותנת לקבוצה את הכדור בכזו קלות. נגד פ"ת, אמנם רק ברבע שעה האחרונה, אבל פתאום ראית קבוצה שקצת מנסה ללחוץ את מכבי והפלא ופלא, מגיעה למצבים נגדם, מחזיקה את הכדור ואפילו הפועל חיפה, הבאמת חלשים, הגיעו נגדם ל3-4 מצבים וגם לחצו אותם פה ושם. כמובן שמכבי, בתחילת העונה, היו קבוצה הרבה יוצר מחוברת מהפועל מבחינה התקפית וידעו לתרגם את השליטה שלהם לגולים. זה קשור גם לאיכות שחקנים, גם לזמן שהקבוצה הזו משחקת יחד.

תסתכל על ה-10 דקות האחרונות של החצי הראשון אתמול. אלה היו הדקות שהפועל שיחקו כמו שצריך. ק"ש לא עברו את החצי והפועל עשו 2-3 מצבים של 100%. אבל זה נגמר בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:42 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מסכים בגדול אבל זה עדיין בתוך תהליך. הרבה פעמים יש רגרסיה בתהליך התפתחות ואני לגמרי מאמין שהכיוון הוא נכון, אם כי רבש עושה טעויות לא מתאימות.
החל מהזיגזוגים בהרכב, דרך חילופים לא טובים.
גם משחק הלחץ פחות טוב, וזה דבר שצריך לשפר.
אה, ולהביא קשר אמצע זרתותח

הכל נכון, כל עוד הקבוצה מאמינה בהתהליך. אני מקבל הרגשה שהלחץ מתחיל לשחק תפקיד גם אצל השחקנים וגם אצל המאמן והשמירה על העקרונות של התהליך הזה מתחילים להתרופף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:53 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

לא כל כך הבנתי איפה אני טועה :)
רעננה סיכנו אותנו בכל התקפה? פעם אחת בדקה ה-85 וגם זה בגלל שהפועל הלכו קדימה בכל מחיר. דווקא במשחקים האחרונים הפועל מבקיעים ראשונים והלחץ הזה לפחות אמור לא להיות קיים, אבל במשחקים האלה, הפועל פשוט לא לחצו באמצע.

לגבי מכבי, בדיוק אותו דבר מה שקורה עם הפועל (עם הבדלים כמובן).
בשלושת המשחקים האחרונים שלהם הם נותנים לקבוצות להגיע אליהם ל-16 הרבה יותר ובכל המשחקים האלה הם היו טובים יותר מהיריבות והחזיקו לפחות 60% (נגד פ"ת זה מן הסתם היה יותר) . גם נגד ב"ש ששם זו היתה הפעם הראשונה העונה שראיתי שמכבי נותנת לקבוצה את הכדור בכזו קלות. נגד פ"ת, אמנם רק ברבע שעה האחרונה, אבל פתאום ראית קבוצה שקצת מנסה ללחוץ את מכבי והפלא ופלא, מגיעה למצבים נגדם, מחזיקה את הכדור ואפילו הפועל חיפה, הבאמת חלשים, הגיעו נגדם ל3-4 מצבים וגם לחצו אותם פה ושם. כמובן שמכבי, בתחילת העונה, היו קבוצה הרבה יוצר מחוברת מהפועל מבחינה התקפית וידעו לתרגם את השליטה שלהם לגולים. זה קשור גם לאיכות שחקנים, גם לזמן שהקבוצה הזו משחקת יחד.

תסתכל על ה-10 דקות האחרונות של החצי הראשון אתמול. אלה היו הדקות שהפועל שיחקו כמו שצריך. ק"ש לא עברו את החצי והפועל עשו 2-3 מצבים של 100%. אבל זה נגמר בזה.

צודק כמעט בהכל, טועה רק לגבי המשחק האחרון שלדעתי היה שיפור מוחלט לעומת המשחקים האחרונים, נתתי את הדוגמה של המשחק אחורה של הבלמים שלא היה קיים במשחק נגד קרית שמונה.
נכון עזוב את רעננה, יותר בני יהודה. נכון 2 - מעיזים טיפה יותר נגד מכבי ובאופן טבעי מגיעים ל16 שלהם, עדיין לא בכמויות שמגיעים נגדינו, למרות שלא עשיתי מחקר בנושא. זה הכל בהרגשה, גם הפאולים המטומטמים שלנו על הרחבה וכמויות הקרנות זה משהו שאני לא חושב שאתה רואה בקבוצה שמשחקת לחץ ובכושר משחק (שוב מכבי) זה משהו שמעיד על התשה של החלק האחורי שלנו בגלל שהחלק הקדמי בכלל לא מחויב למשחק הלחץ, זה והאיטיות של שחקנים כמו בריאן, קולין, דגני, גורדנה ואיליץ'. לוי הוא השחקן הגנה היחיד שנותן עבודה מצוינת, אתמול הוא הציל לנו גול במתפרצת.
מה שהביא לקרית שמונה זה מחויבות של כל הקבוצה במשחק הלחץ, אתה היית רואה את אבוחצרה משחק אחורה, אתה לא תראה את זה בהפועל, כי אנחנו עדיין בקונספציה מוטעית של קבוצת צמרת שמשחקת התקפית, לא יודע על מה רן בן שמעון נמצא שהוא מדבר על העדפה של משחק התקפי, לא ראיתי את זה כשהוא אימן את קרית שמונה. הלוואי והוא יתחיל להכניס 50 אחוז מהקבוצה למחויבות של משחק לחץ, אין לי מושג איך הוא יכול לעשות את זה עם כוכבים ובלי ציוד ומאמני כושר ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:55 
כן. אתמול היה שיפור ביחס לחיפה ובני יהודה אבל זה לא מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:24 
אני חושב שהכי חשוב כרגע זה להוריד מהלחץ.

שיטה ודרך אני חושב שכולם די מסכימים שיש.
זה שאין תוצאות כרגע, בעיני, זה פחות קריטי.
הרי אליפות אינה מטרה מוצהרת השנה וכמו שנאמר - המטרה היא העונה הבאה.

על הבסיס שיש עכשיו צריך לבנות קבוצה שתהיה אמורה להגיע לשיא בעונה הבאה.
דווקא עושה רושם שמתחילים לתפוס את זה, וזה טוב לדעתי.
הכי חשוב לתת לרב"ש שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
תצחקו אם אתם רוצים, אני מאמין בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

מה זה טועה בגדול? מחצית ראשונה נגד חיפה היה משחק בשליטה מלאה של הפועל, ואם שכטר שם את ה 2:0 הוא גם נגמר במחצית הראשונה.
המשחק אתמול, ק"ש הבקיעו 2 שערים מכלום, ככאשר לפחות פ3 פעמים הפועל מחטיא מ 5 מ' והכדורים איכשהו פוגעים הגוף של חיימוב.
נכון הפועל יכולה וצריכה להיראות הרבה יותר טוב, ואת השליטה שלה במגרש להפוך להרבה יותר מרשימה מבחינה סטסטית אבל זה לא קשור למציאות
שבה להפועל כל משחק הייתה עליונות על הקבוצה היריבה כמעט בכל פרמטר של המשחק.

טועה בגדול זה שהבעיה של הפועל במשחקים האחרונים היא לא הבקעת שערים כמו שהיה בחלק הראשון של העונה ומוכח לך שבוע אחרי שבוע שקל להבקיע נגדך וגם אם שכטר היה מבקיע בחצי הראשון, סיכוי טוב שהיית חוטף בחזרה כי הפועל הפסיקה לעשות לחץ על היריב.
העשר דקות האחרונות של החצי הראשון אתמול היו היחידות שהפועל שיחקו בהן טוב בשלושת המשחקים האחרונים. נגד חיפה לא היה משחק בשום שליטה מלאה של הפועל בשום מצב. היתה עוד החמצה של שכטר ב 0:1, נכון. אז מה?
כאותו דבר נגד בני יהודה ובטח אתמול שהפועל פתחו קטסטרופה, שמו גול והמשיכו קטסטרופה. חצי שני, רע מאוד, עם זה היה עוד מצב של שכטר ורבע מצב של גורדנה.
הפועל הפסיקו לשחק את הכדורגל המסודר של הנעת הכדור ולחץ באמצע. יכול להיות שזה בגלל שבשלושת המשחקים האחרונים קבוצות קצת לוחצות אותם. זה נראה בדיוק כמו החצי השני נגד בית"ר. קצת לוחצים אותך, אתה מאבד כיוון וזה מדאיג מאוד.
אני לא מת על סטטיסטיקות אבל עם מספר של 8 שערי חובה ב-3 משחקים מול 4 שערים ב-8, קשה להתווכח ואם תלך לכמות המצבים שעשו נגדך, תראה גם שם אינפלציה. הפועל בשלושת המשחקים האחרונים ברגרסיה לכיוון העונה הקודמת. אולי הם נראים קצת יותר טוב מבחינה התקפית אבל זו באמת חוכמה קטנה.

מישהו אמר שהבעיה של הפועל זה הבקעת שערים? מתחילת העונה אני אומר שהבעיה של הפועל היא גורדנה (ושגם סאשה לא מספיק טוב).
כל זה לא משנה את העובדה שעם שכטר טיפה יותר מפוקס אתה מנצח אתמול, מנצח את חיפה מנצח את בית"ר.
8 נקודות שמביאות אותך לפחות למקום השני אם לא מעל זה.

דר"א רוני,
הפועל התחילה לשחק טוב יותר כאשר ורמוט חזר לשחק במחזור הרביעי, והעורף שלה נהיה דליל יותר כאשר התחילה לשלוח את גורדנה לצד / לשחק עם 2 מאחורה,
ולא עם שלישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:58 
יש לנו בעיה קשה בכושר של הקבוצה ובירידה חזרה.
ק"ש אתמול עשו כמה מתפרצות שבמזל זה לא נגמר בעוד 2 שערים לפחות.
כושר פשוט אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 23:58 
צ'ימפ, לחץ הוא מגמה התקפית. בק"שׁ זה היה טיפה אחרת כי הלחץ היה יותר באמצע, פחות בחלק במגרש של היריב ובהפועל זה צריך להיות הכיוון, לחץ בחלק המגרש של היריב שמצטרפת להחזקת כדור בשביל לייצר קבוצה שגם אם פה ושם יש לה בעיות פרסונליות, תחפה על זה דרך שיטת המשחק.
זו גם הסיבה שאני חולק עליך שהמשחק נגד ק"ש היה טוב יותר. יכול להיות שפה ושם כן, היו דקות טובות יותר, אולי באמת ביחס למשחקים נגד בני יהודה וחיפה, אבל בגדול זה היה ההמשך הישיר של שני המשחקים האלה לעומת משחקים שהיו לפני זה שבהם לא הגיעו בכלל לשליש המגרש שלנו.

אל דוד, נגד רעננה ובני סכנין זו היתה לגמרי הבעיה. אי היכולת לפרוץ את המערכים בצורה חכמה, לתת גול שיפתח את המשחק ולגמור את שני המשחקים האלה ברביעיות. כנ"ל נגד מכבי פ"ת עד שנכנס הגול. נגד בית"ר הפועל עשו את המצבים שלהם, הגול לא נכנס ובחצי השני כבר היה איבוד עשתונות מוחלט של כולם.

אתה לא יכול להגיד שעם שכטר מפוקס יותר היית מנצח אתמול, כי בכל זאת הבקעת שני שערים. אף אחד לא מבטיח לך שאם שכטר נותן את הגול ישר אחרי ה 2:2 היית מנצח, כי אתה רואה שהפועל במשחקים האחרונים מקבלים גולים בקלות. בשלושה משחקים הובלת 0:1 ולא ניצחת בגלל העובדה הזו. נהיית פתאום רך באמצע.

ודרך אגב גורדנה. זה שחקן שיש לי הרבה ביקורת עליו, אבל היא קשורה לדבר אחד, לחשיבה שלו. הוא שחקן שאם יפקס את עצמו ואם יהיה לו מאמן שיידע לתפוס אותו באוזן ולהסביר לו את כל השגיאות שלו בקבלת החלטות, הוא יהיה שחקן נהדר. יש לו את הדריבל, את הפס, כח, אפילו בעיטה לשער. הוא פשוט מקבל המון החלטות לא נכונות ברמת שחרור הכדור בהנעה פשוטה. אין הרבה שחקני אמצע, בטח לא ישראלים עם היכולות שלו. מה שעושים לו אצלנו זה בעיניי מקביל למה שעשו לכפיר אודי. לוקחים שחקן והופכים לשעיר לעזאזל כי אין לו כושר, והוא קצת עארס.

אם אני מסתכל קדימה, ורואה קבוצה שנבנית על הבסיס של קליימן, ליאור לוי, איליץ', גרזיציץ', גורדנה, זגורי, ורמוט, שכטר, דמארי זה בסיס שאפשר ללכת איתו כמה שנים קדימה בהנחה שורמוט ושכטר נשארים ואתה גם איכשהו מצליח להשאיר את דמארי.
פה ספורי כזה, כמה פגיעות בזרים (לא שזה טריוויאולי) ויש קבוצה ל-5 שנים קדימה (בהנחה שיש רוכש אם יכולות סבירות, לא גולדהאר בהכרח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 00:28 
אדום נחמד כתב:
להגיד שאנחנו נראים כמו כלום, זו מחמאה עצומה ליוסי ופרדי וניצן.
קצת פרופורציות אנשים.

אתמןל לא הפסקתי למלמל שחזרנו עונה אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 00:57 
כמה פעמים הקבוצה הזו הובילה העונה, ולא הצליחה לנצח? זו קבוצה מאוד שבירה מנטלית, ומי שאשם במצבה המנטלי של הקבוצה זה המאמן.
וכל זה לפני שדיברנו על משחק אגפים שאינו קיים, ספסל שאינו תורם, והשורה התחתונה של אחוזי הצלחה. גם אם הקבוצה הייתה משחקת את הכדורגל הכי מחורבן בהיסטוריה, עדיין, כשמובילים, צריך לדעת לשמור על זה. ומי שנכשל בקטע הזה הוא לא שכטר ולא בוריס ולא עמוס ולא איליץ'. המאמן שעסוק בלדבר שטויות, לא עושה שום דבר כדי לרפא את החולי הזה (בהנחה שלהתפרץ על שחקנים ואז להתנצל זה לא ניסיון בטיפול בהלם).
מאכזב, איך שלא תסתכלו על זה. אם כל שבוע מובילים ולא מנצחים, אז השיפור ברמת המשחק שאתם טוענים שאתם רואים לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
תצחקו אם אתם רוצים, אני מאמין בקבוצה הזאת.

אתה לא היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4460135,00.html

ממליץ מאוד לקרוא זה מסכם בדיוק את הבעיות המקצועיות שלנו עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 07:04 
רן הוא מאמן מעולה עם מומנטום בינוני. נכון שיש לו חלק במומנטום, אבל עדין יש תקווה שעוד העונה ישתפר.

לפעמים העליה במדרגה להפועל קשה למאמן. גיא לוזון אינו כל כך גרוע כמו שהיה אצלנו. אבל, העליה במדרגה להפועל + פוקוס באירופה הכניסו אותו למומנטום שלילי. מונטום, שאגב, עבר איתו למכבי פתח תקווה באותה העונה.

בקיצור, אנחנו צריך לעודד את רן לעבור את התקופה, כמו שמעודדים שחקן שעובר תקופה קשה. אלא שלמען האמת לא ברור מה יקרה. מה שברור הוא שרב"ש הוא האפשרות המועדפת אצלנו כרגע. מאמן רציני ביסודו, עם רקורד מעולה בק"ש ורקוקרד טוב בקפריסין, הזקוק לזמן לצבור ביטחון בגבהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 21:49 
שוב החלטות טיפשיות,ושוב בזבוז של חילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:05 
אני מאוד מהתומכים שלו וקיוויתי שלא נפסיד בעיקר בשביל שלא יתרחש תסריט של הפסד היום והפסד בדרבי ואז פיטורים
אבל הוא עושה שטויות.. ומעצבן אותי כמה שהוא אטום ועקשן לגבי השיטת משחק..
אושינאווה סוחב רגל 10 דקות וגם אז הוא לא מצרף שחקן שיעזור לדגני בצד ימין התפלאתי גם איך אף אחד לא אמר לו משהו
זגורי כל הזמן מחליף מקום במקום לשחק באגף
החילוף של שי הוכיח את עצמו הפעם הוא עשה סדר במשחק ודי הוביל לגול הזה
היחיד שיודע להרים בקבוצה הזו.. מקווה שזה לא יעלה לנו בלראות אותו בהרכב
החצי שעה מהספסל היום זה בדיוק הייעוד שצריך להיות להיות לו בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:16 
כן בוא תעלה עוד פעם עם צ׳קול גאון הדור, ואיפה האלה עם ה״רואים שיש לקבוצה הזאת כדורגל״ הפועל קבוצה בזיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
כמו ש-19 אמר, הוא ממש לא הבעיה. גם לא מרבית השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:23 
אלון כתב:
אני מאוד מהתומכים שלו וקיוויתי שלא נפסיד בעיקר בשביל שלא יתרחש תסריט של הפסד היום והפסד בדרבי ואז פיטורים
אבל הוא עושה שטויות.. ומעצבן אותי כמה שהוא אטום ועקשן לגבי השיטת משחק..
אושינאווה סוחב רגל 10 דקות וגם אז הוא לא מצרף שחקן שיעזור לדגני בצד ימין התפלאתי גם איך אף אחד לא אמר לו משהו
זגורי כל הזמן מחליף מקום במקום לשחק באגף
החילוף של שי הוכיח את עצמו הפעם הוא עשה סדר במשחק ודי הוביל לגול הזה
היחיד שיודע להרים בקבוצה הזו.. מקווה שזה לא יעלה לנו בלראות אותו בהרכב
החצי שעה מהספסל היום זה בדיוק הייעוד שצריך להיות להיות לו בהפועל

לצערי הרב, לא רואים שום שיטת משחק בהפועל. הם זנחו אותה לגמרי. נגד רעננה ובית"ר היו תוצאות לא טובות, אבל ראו קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. מבני יהודה הקבוצה הזו נראית, ואני חוזר על זה, כמו כלום. יבואו ויתווכחו איתי ששנה שעברה היא נראתה גרוע יותר? נכון. אבל הפועל שאני האמנתי שהולכת לתהליך מסוים, או שהשחקנים לא מסוגלים לבצע מה שהמאמן אומר, או שאין בטחון ואמונה בשיטה שלו, לא יודע, אבל מה שרואים על המגרש בחודש האחרון לא קשור לענף.
זה כמובן לא אומר שהמאמן צריך ללכת. אם זה יקרה זו יגמור את הקבוצה לגמרי, אבל זה כן אומר שכרגע למאמן אין כמעט השפעה על מה שקורה לו בקבוצה. וזה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:25 
ירדן כתב:

רגע רגע..אם המאמן לא הבעיה וגם לא השחקנים מה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:26 
אני דווקא אמרתי שהשחקנים הם הבעייה, ויש לו אחריות עליהם כמי שבחר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:27 
שחר כתב:
ירדן כתב:

תמונה
שילוב של השלושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ירדן כתב:

מרבית *. כל המבסיס זה הבעיה. אני באמת חושב ששהרגשה שאין רוח גבית של ההנהלה, מבחינת כסף,
משפיע מאוד על יכולת הקבוצה. כתוצאה מכך גם לדעתי האימונים ברמה נמוכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:31 
אני לרוב מסנגר על רן
היום הפועל שיחקו משחק ממש עלוב
בכל זאת וללא קשר לתוצאה בדרבי, מבחינתי אני נותן לו מנדט לעונה הזאת עד הסוף וגם לעונה הבאה, מספיק, כל פעם אנחנו מנסים לזעזע הכל ולחשוב שזה אולי יתקן משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:31 
התקציב שלו השני בגודלו בליגה ויש לו צוות אימון רחב יותר מזה שהיה בהפועל בשנים האחרונות ולא שמעתי ממנו מתלונן על כלום.
לא הבנתי מה ניסית להגיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: