Roman כתב:
רדרוני, מה שאתה כותב פה זה על גבול הגניבת דעת,
הפועל של שלושת השחקים נראית הגנתית משמעותית פחות טוב משל תחילת העונה אבל אל תבלבל את העובדות. הפועל עדיין שולטת ברוב המשחקים לחלוטין בכל פרמרט וגם מגיע להזדמנויות שלה (בניגוד לכמה משחקים ראשונים שגם זה לא היה), המשחק אתמול הוא דוגמא לאיך אוהדים יכולים לעוות משחק עד לרמת השקר הגס. הדבר הכי קשה שעשה קליימן אתמול זה להסתובב להוציא שני כדורים מהרשת, אחת מבעיטה חופשית מ30 מטר, השני מפנדל שלדעתי לא היה (לא ניכנס על זה לויכוח). אתמול הפועל מעבר לגולים הגיעו ל3 מצבים ודאים של שער שכטר 2, זגורי 1 וגורדנה שאם הבעיטה מ10 מטר שלו בסוף הולכת לכל מקום שלא הגוף של השוער, אתה מסיים עם ניצחון גדול במגרש קשה. הפועל אתמול שיחקה כדורגל התקפי וטוב והגיע למספיק מצבים כדי להביס ולא עשתה זאת אך ורק מחוסר מזל משווע, שאתה משחק התקפי כמו אתמול אז הגיוני שהקבוצה היריבה תסכן גם את השער שלך אבל בפועל אני לא יכול להגיד על אף החמצה של קריית שמונה (אולי מלבד המצב שבו תמיר כחלון לא השתלט על הכדור). נגד מכבי חיפה זה משחק שצריך למחוק אבל אם אתה רוצה לנתח אותו באמת, במחצית הראשונה הגעת ל3 מצבים של גול מעולים (דמארי פעמיים שאחד מהם נכנס ושכטר באחד על אחד) וייתכן שחלק מהמצבים כבר שחכתי, חיפה לא שיחקו כדורגל נגדך, אפילו לא ניסו לנצח אותך ונתנו 3 גולים מכלום ואז הפועל דיי התפרקה בחיפוש השערים (אתה יודע מה, מקבל את זה). המשחק הכי גרוע היה ללא ספק נגד בני יהודה ופה אני מסכים שההגנה הייתה עלובה מאוד אבל גם שם היית יותר טוב וכמעט ניצחת אותם גם עם 10 שחקנים.
להגיד שהפועל לא דומה לכלום זה בלוף של בן אדם שמקשיב יותר מדי למאיר איינשטיין וחבריו ליציע.
הפועל יכולה וצריכה להשתפר ובמיוחד להתחיל לנצח את המצבים שמגיע אליה אבל הפועל גם ממקום 5-6-7 כרגע היא הקבוצה השניה בליגה אחרי מכבי (גם מבאר שבע אתה יותר טוב).
תפסיקו להיות חמומי מוח קלים על ההדק ותפסיקו לזיין את המוח אם טענות כדורגל של פרשן ישראלי ממוצע, אם כבר מעבירים ביקורת אז תן לה עומק כלשהו ואל תישמע כמו ג'ימי טורק
"גניבת דעת", "שקר גס", "לזיין את המח". וואלה לא הלכת רחוק בכלל. אז לפני שאתה מזיין את המח תלך ותבדוק מה אני כתבתי פה במשך שלושה חודשים ותנסה להבין מה האינטרס שלי לגנוב דעת.
הפועל של שלושת המשחקים האחרונים לא שולטת במה שקורה במגרש. זה לא אומר שהיא פחות טובה מהקבוצה השנייה, זה אומר שאין את הסדר ולחץ על היריב שמונע את היכולת שלו להגיע לרחבה שלך בצורה קלה יחסית. אני לא מדבר על הקבוצה היריבה ועל הרמה שלה, זה לא מעניין אותי. לק"ש היה את המצב שאתה ציינת אתמול, עוד מצב בחצי השני שבעטו מ-11 מטר מעל השער וחוץ מזה, היה משחק במיוחד בסוף שהכדור עבר מרחבה לרחבה, בדיוק כמו שהיה נגד בני יהודה. נגד חיפה הפועל לא היו במשחק בכלל מהשנייה שהם חטפו את השוויון למעט 5 דקות בחצי השני שניסו קצת ללחוץ.
אני יכול לתת לך עומק מכאן ועד להודעה חדשה תאמין לי. נראה לי שכבר נמאס לאנשים לקרוא מה שאני כותב. אני אקצר ואגיד לך שעד למשחק נגד בני יהודה אני פה נלחמתי וירקתי דם בשביל להסביר לאנשים שמה שהם רואים זה הרבה יותר טוב ממה שהם ראו בעונה הקודמת, כי עד למשחק הזה, כל מה שכתבת (על הפועל, על הקבוצה השנייה, לא מעניין) היה נכון. בשלושה משחקים האחרונים זה רע מכל הכיוונים. כל הכח שהיה במשחק המסודר, השליטה האבסולוטית באמצע נעלם והתחלנו לקבל כדורגל על הבאב-אללה. מה שתופס תופס. מצבים הם לא בהכרח תוצר של כדורגל נכון והפועל עכשיו משחקים כדורגל לא נכון.
אני לא נגד המאמן פה ואני עדיין מאמין בו, אבל מה לעשות, אני כותב מה שאני רואה. וכמו שהגנתי עליו אחרי ה 0:0 נגד רעננה וההפסד בטדי כי ראיתי מגמה טובה, עכשיו אני רואה מגמה הפוכה והייתי כותב בדיוק אותו דבר גם אם היו מנצחים אתמול.