תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:48 
ערן כתב:
לא מסוגל לשמוע יותר על "החזקת כדור". הנה מה שאני חושב על זה (נכתב באשכול חדשות יום ג', רגע לפני שאריק נפטר ולכן לא התקדם לאנשהו)
ציטוט:
ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?

זה כבר ממש מתקרב לגניבת דעת הסיפור הזה, מנופפים בו כאילו יש סיבה להיות מרוצים. פאקינג דצמבר, הקבוצה לא יציבה, אבל מחזיקה כדור. יאיי.

בדיוק, מה זה מחזיקה כדור? מחזיקה כדור איפה שהיריב רוצה שהיא תחזיק בכדור.
ברגע שמתקרבים לאיזורים שהיריב כן מתנגד, אז אנחנו כבר לא כל כך מחזיקים בכדור, או שחוזרים אחורה לאיפה שיותר נוח.

אפשר לחשוב שקבוצות פה לוחצות 60 מטר מהשער ואנחנו מצליחים בזכות איזו יכולת מופלאה להשאיר את הכדור אצלנו עם הנעת כדור חכמה בנגיעה או כדור ארוך טוב, שגם משאירים את היריב שיצא ללחוץ חשוף מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:49 
זה שכרגע החזקת הכדור של הפועל לא מביאה תוצאות - זו עובדה.
זה עדיין לא סותר את זה שיש בסיס טוב לעבוד עליו. אם נדע עם הזמן לנצל את העובדה שאנחנו מחזיקים יותר בכדור - גם התוצאות יבואו מן הסתם.
אני מעדיף להיות במצב שבו אנחנו נמצאים כרגע כשלפחות אני יודע שיש "שיטה" ו"דרך" מאשר להיות במצב הזה בלי כלום.

בעונה שעברה, בסוף הסיבוב הראשון (נדמה לי שזה היה אפילו אחרי הניצחון 1-0 בק"ש משער של טוטו) נכתב פה שהפועל משחק חרא, למרות התוצאות הטובות. כולם הסכימו.

ההחזקת כדור זה לא גניבת דעת, זה פשוט משהו שאפשר להתקדם איתו הלאה ולהפוך באמצעותו להיות קבוצה הרבה יותר טובה עם הזמן. רק שצריך לתת לרב"ש שקט בשביל זה.
היו קיבלנו שני גולים משני פאולים דבילים, למשל. לא משנה כמה נחזיק בכדור, אלה דברים שיכולים לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:49 
אדום נחמד כתב:
ערן, החזקת כדור היא לא המטרה
אבל היא חושילינג אמצעי.
אין ספק שאנחנו לא מנצלים אותה כמו שצריך, אבל בטח שיש שיפור מתחילת השנה בכל הנוגע לניצול הזה.

ועם עוד שחקן יצירתי, זה רק יהייה בולט יותר.
כל אלה דברים שבלי החזקת כדור לא היה על מה לבנות.

ולגבי גוטמן, גם איתו החזקנו בכדור באחוזים גדולים מהמשחק
פשוט מהר מאוד ניצלנו את זה, אז זה לא היה אישיו.

מסכים
איתך ועם טכנית לארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:56 
ברקוביץ' :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 00:01 
יש סיכוי כזה שאוהדי הפורום יורידו קצת מהלחץ שלהם? גם אותי זה מאוד מרגיז איך שהקבוצה לא מנצחת ולא דורסת ולא מדלגת אל מכבי ולפחות מאיימת עליה. אבל אין מה לעשות.
אלה הולכות להיות שנים קשות שדברים לא יבואו בקלות והגיע הזמן לקבל את זה בהבנה מלאה, ולא לשכוח את זה אחרי 2 ניצחונות רצופים ולחשוב ששוב עונת הדאבל מגיעה.
אי אפשר וגם לא צריך לפטר את רן בן שמעון, נפלנו בהגנה, נכון זה באשמתו אבל זה קורה ואי אפשר לשנות את זה עכשיו. אין לנו מליארדר וזה לא הוגן כבר לדרוש את זה מההנהלה שבקושי מצליחה לכסות חובות של עצמה.
חצי מהיכולת הרעה מגיעה מלחץ ומציפיות מיותרים (החצי השני זה קולין ובראיין) ברור שהפורום לא משפיע על יכולת הקבוצה אבל זה לא רק הפורום כל הקהל, התקשורת וגם השחקנים וההנהלה מצפים מהפועל ליותר ממה שהיא. לפי דעתי התקווה למירוץ לאליפות הייתה בגדר בונוס וזה לא קרה. כולנו מאוכזבים אבל לזרוק שחקנים ומאמנים ולקלל, לשרוק בוז ולשבור את הכלים באמת לא הולך לעזור לאף אחד.

מותו המצער של אריק זכרונו לברכה היה צריך להזכיר לכולנו שלהיות אוהד הפועל זה לא דבר קל. אבל יותר מההפסדים, החוסר הצלחה ובמקביל ההצלחה של השנואים עלינו מפריע לי החוסר שקט של הקהל שלנו. וכשאני נכנס לפה זה מכה בי כמו סטירה.
אני לא יודע באמת מה לעשות בקשר לזה אבל זה כבר נהיה פה ממש היסטרי והייתי צריך להגיד את זה, אני מאמין שיש כאן עוד אנשים שמרגישים כמוני.

בסך הכל עשינו תיקו במשחק קשה.
בהצלחה במשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 00:01 
החזקת כדור stand alone היא לא מדד לכלום כי זה מדד כללי מדי.
אם היו בודקים מדדים כמו -% החזקת כדור בחצי המגרש של היריב ביחס להחזקת כדור כללית או ביחס להחזקת הכדור של היריב בשטח שלנו, למשל, אולי זה היה אומר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 01:02 
Noam כתב:

ברקוביץ' עאלק... לא מספיק רשם 2 מכביסטים גדולים, בנוסף גם את היצור הזה...
ההזוי הזה עוד יכול מחר אצל אופירה לבלבל תמוח שהוא שמע שאוהדי הפועל מחפשים למנות אותו..

לגבי רב"ש- דווקא בתקופה כזאת, צריך לתת לו את הכי הרבה שקט.
לא בונים אימפריה ביומיים, גם במכבי, כמו שכבר הבנתם, יודעים ומבינים מה טוב לנו יפה מאוד.
הוא ימשיך גם ימשיך על אפכם וחמתכם, מכביסטים מסריחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 01:44 
Redfan כתב:
Noam כתב:

ההזוי הזה עוד יכול מחר אצל אופירה לבלבל תמוח שהוא שמע שאוהדי הפועל מחפשים למנות אותו..

לא בונים אימפריה ביומיים, גם במכבי, כמו שכבר הבנתם, יודעים ומבינים מה טוב לנו יפה מאוד.

הוא ימשיך על אפנו וחמתנו, הוא מאמן טוב עם שיטה ודרך אך משהו שם מרגיש לא נכון.
הכושר הירוד והעובדה שכולם צעקו להחליף את צ'קול עשרים דקות לפני הפנדל, וההצבה המוזרה של שכטר מעלים הרבה סימני שאלה.

כרגע ברור לי שזה המצב ואין מה לעשות כרגע חוץ מלקוות לימים טובים יותר או שאשכול הרוכש שחג'ג' מצא יימחק ובמקומו ימצא רוכש אמיתי.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 02:13 
Tom Sawyer כתב:
Redfan כתב:
Noam כתב:

הוא ימשיך על אפנו וחמתנו, הוא מאמן טוב עם שיטה ודרך אך משהו שם מרגיש לא נכון.
הכושר הירוד והעובדה שכולם צעקו להחליף את צ'קול עשרים דקות לפני הפנדל, וההצבה המוזרה של שכטר מעלים הרבה סימני שאלה.

כרגע ברור לי שזה המצב ואין מה לעשות כרגע חוץ מלקוות לימים טובים יותר או שאשכול הרוכש שחג'ג' מצא יימחק ובמקומו ימצא רוכש אמיתי.

הכושר הירוד, זאת תופעה שנמצאת בכדורגל הישראלי מאז שהוא קיים.
כמה זמן רן בן שמעון מאמן את הפועל ת"א?
אני מזכיר לכם, אלה עם הזיכרון הקצר שכנראה עוד לא השלימו באמת שגוטמן כבר לא מאמן אותנו יותר, שגם בתקופתו, הנצחונות הראשונים לפחות, הגיעו ע"י בעיקר עקיצות ופוקסים, כן, כל מיני פוקסים למיניהם, כדורגל גדול זה ממש לא היה.. התקפות מתפרצות שחלק גדול מהן הצליחו גם עם הרבה הרבה מזל, לא ישר הגיע ה"כושר" הגדול שכולכם מתגעגעים פה אליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 02:16 
סימרוטיץ כתב:
בחייאת אדמין יש כמה אשכולות שצריך להדביק כי הם יופיעו כל העונה וזה לא משנה כמה נתעצבן ונתאכזב פשוט אשכולות פריקת תסכולים אבל תכלס כולם מבינים שאין יותר מידי מה לעשות
המלצתי:
להדביק את אשכולות רב"ש, גורדנה ובוריס

זהו שיש מה לא לעשות
לא לעשות שטויות שרק יחמירו את המצב כמו הבאת רכש קלוקל בינואר כמו ה"כישרונות" שהגיעו עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
יוסי אבוקסיס - 49 אחוזי הצלחה מ-19 משחקים
פרדי דוד - 54 אחוזי הצלחה מ-13 משחקים
רן בן שמעון - 48 אחוזי הצלחה מ-11 משחקים

שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 08:33 
הוא מאמן שלנו כי אין אופציות אחרות וכי הוא עולה הרבה כסף, אז זה מה יש. אבל הוא אכזבה גדולה, ובלבולי המוח על הבניה והזמן שלוקח לקבוצה להתגבש עברו את רף הפתאטיות, זו קבוצת כדורגל ולא בניין מגורים. היהירות, בניית וניהול הסגל, ניהול המשחק, ההתנהלות התקשורתית. הוא כושל בהכל. ההחלטה שלו אתמול לעלות עם צ'קול כאילו דגני היה הבעיה המרכזית שלנו נגד חיפה מספרת את כל הסיפור. אני כבר לא סומך עליו, והוא יצטרף לעבוד קשה להחזיר את האמון בו. שיוריד את האף המתנשא שלו, שיפסיק להאשים את כל העולם, יתחיל לראות מה שכולם רואים ובפגרה יוציא מהקבוצה טת כל השחקנים שהוא הביא ולא משחקים, יחד עם שחקנים לא נחוצים כמו גורדנה, סאשה, שי וטועמה. אם בניה אז בניה. מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
מתי יש פגרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 10:03 
אדום נחמד כתב:
מתי יש פגרה?

נדמה לי שהוא מדבר על ינואר,לא על פגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 10:25 
כן, בלבול קל במונחים. יום ראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 11:44 
האין ספסל זה משהו מדהים
אף חילוף העונה לא גרם לשינוי בצורת משחק או שינה משהו על הדשא
כלום

שלא לדבר על זה שכל פעם הוא מכניס את שון לצד ימין למרות שזה לא תורם לכלום ועדיף שהוא ישחק בשמאל

מרתיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
במקרה של הפועל החזקת הכדור באה לידי ביטוי גם עם איומים שלער.
אתמול הפועל החזיקה 60 אחוז מהזמן, ובעטה 15 פעם.
ק"ש החזיקה 40 אחוז מהזמן ובעטה 10 פעם.
לא צריך להיות גאון גדול וסטסטיקאי מדופלם בשביל לראות את ההקבלה המטורפת בין ההחזקה בכדור לבין האיומים לשער.
הבעיה של הפועל לכן היא לא בזה ולנסות להגיד שזה נתון ריק מתוכן הוא מגוחך, הבעיה של הפועל היא שורמוט הוא השחקן
שבעט הכי הרבה פעמים מחוץ לרחבה, אז נכון שהיו בעיטות יחסית חזקות אבל אם יש משהו שורמוט חלש בו זה זה.
מי שאמור לקחת את הבעיטות זה גורדנה / סאשה או יותר נכון השחקן שיחליף אותם בהרכב, כי הם לא מספיק טובים.

ועוד משהו שכתבתי אתמול, חיפה / אתמול / בית"ר ובטוח שיש עוד משחקים, שפיץ הנעל של שכטר וזה נגמר עם 3 נק',
אז אפשר להגיד שצריך להוריד אותו ועוד מאה ואחד אלף דברים, אבל כל אחד כאן בתחילת העונה היה חותם על זה ששכטר יגיע
פעמים + למשחק לאחד על אחד מול שוער, לצערנו שכטר של השנה מחטיא את זה, זה ההבדל בין מקום 7 עם 16 נק' למקום
שני עם 24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:06 
אם הוא רוצה להציל משהו מהעונה הזאת,
הוא חייב בינואר מגן שמאלי(עם רגל שמאל),שחקן למרכז מגרש במקום כל הבינוניים שם ועוד בלם לרוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:18 
נגמר הנוער כתב:
אם הוא רוצה להציל משהו מהעונה הזאת,
הוא חייב בינואר מגן שמאלי(עם רגל שמאל),שחקן למרכז מגרש במקום כל הבינוניים שם ועוד בלם לרוטציה.

הבעיה שאין לו עם מה להביא את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:21 
el dudernio כתב:
לא צריך להיות גאון גדול וסטסטיקאי מדופלם בשביל לראות את ההקבלה המטורפת בין ההחזקה בכדור לבין האיומים לשער.
הבעיה של הפועל לכן היא לא בזה ולנסות להגיד שזה נתון ריק מתוכן הוא מגוחך, הבעיה של הפועל היא שורמוט הוא השחקן
שבעט הכי הרבה פעמים מחוץ לרחבה, אז נכון שהיו בעיטות יחסית חזקות אבל אם יש משהו שורמוט חלש בו זה זה.
מי שאמור לקחת את הבעיטות זה גורדנה / סאשה או יותר נכון השחקן שיחליף אותם בהרכב, כי הם לא מספיק טובים.

ועוד משהו שכתבתי אתמול, חיפה / אתמול / בית"ר ובטוח שיש עוד משחקים, שפיץ הנעל של שכטר וזה נגמר עם 3 נק',
אז אפשר להגיד שצריך להוריד אותו ועוד מאה ואחד אלף דברים, אבל כל אחד כאן בתחילת העונה היה חותם על זה ששכטר יגיע
פעמים + למשחק לאחד על אחד מול שוער, לצערנו שכטר של השנה מחטיא את זה, זה ההבדל בין מקום 7 עם 16 נק' למקום
שני עם 24.

אתה טועה בגדול, השפיץ של הנעל של שכטר היה רלוונטי שלא הבקעת. אני חסיד גדול של השיטה והדרך, אבל בשלושת המשחקים האחרונים אין שיטה ואין דרך, הפועל לא נראים כמו כלום. החזקת כדור זה חשוב בתנאי שזה בא עם לחץ באמצע, והנעת כדור אפקטיבית. אתמול מתוך 90 דקות הפועל שיחקו טוב ב-10 בסוף החצי הראשון. זה הכל. נגד חיפה ובני יהודה גם את זה לא היה. יש פה רגרסיה גדולה מאוד שאני מוכן לקבל אותה, אבל צריכים להבין את זה ולא להתלות בהחטאות של שכטר. 2 גולים במשחק לקבוצה שמחזיקה 60% בכדור זה אמור להספיק.
אם הפועל היו משחקים בצורה ששיחקו עד בני יהודה והתוצאות היו רעות, מילא. אבל הם לא. הם לא נראים כמו כלום עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שאנחנו נראים כמו כלום, זו מחמאה עצומה ליוסי ופרדי וניצן.
קצת פרופורציות אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:53 
redrony כתב:
el dudernio כתב:

שני עם 24.

אתה טועה בגדול, השפיץ של הנעל של שכטר היה רלוונטי שלא הבקעת. אני חסיד גדול של השיטה והדרך, אבל בשלושת המשחקים האחרונים אין שיטה ואין דרך, הפועל לא נראים כמו כלום. החזקת כדור זה חשוב בתנאי שזה בא עם לחץ באמצע, והנעת כדור אפקטיבית. אתמול מתוך 90 דקות הפועל שיחקו טוב ב-10 בסוף החצי הראשון. זה הכל. נגד חיפה ובני יהודה גם את זה לא היה. יש פה רגרסיה גדולה מאוד שאני מוכן לקבל אותה, אבל צריכים להבין את זה ולא להתלות בהחטאות של שכטר. 2 גולים במשחק לקבוצה שמחזיקה 60% בכדור זה אמור להספיק.
אם הפועל היו משחקים בצורה ששיחקו עד בני יהודה והתוצאות היו רעות, מילא. אבל הם לא. הם לא נראים כמו כלום עכשיו

מסכים לחלוטין.
עד בני יהודה נראינו כמו קבוצה ששולטת לחלוטין במשחק ובגלל כל מיני בעיות (בעיקר בנייה לקויה והתעקשות לשחק דרך המרכז) משיגה תוצאות בינוניות.
בשלושת המשחקים האחרונים אנחנו לא טובים מהיריבות, אנחנו לא שולטים בכדור, אנחנו לא לוחצים והאמצע שלנו פרוץ לחלוטין.
כשזה המצב לא רק שאנחנו לא טובים מהיריבות שלנו לצמרת, גם כל הבעיות שלנו בסגל פתאום בולטות וזועקות לשמיים.
מעבר להחלטות הגרועות בבניית הסגל, העמדת הרכבים לא טובים וניהול משחק גרוע, כרגע אני הכי מאוכזב מכך שרב"ש איבד את האחיזה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 13:05 
אדום נחמד כתב:
קצת פרופורציות אנשים.

אני מצטער להגיד את זה, ואני מאוד מחזיק מבן שמעון עדיין, אבל בשלושה משחקים האחרונים, הפועל נראים רע. "כמו כלום" זו סמנטיקה ואני מוכן שתבחר אתה את הביטוי. זה פחות או יותר כמו עונה קודמת פלוס ורמוט שיכול להיות שאם היה משחק בעונה הקודמת, אולי היו עוד כמה נקודות.
האמצע שוב רך, קצת לוחצים את הפועל וכולם מאבדים את הצפון, אין סדר במשחק. עד בני יהודה הייתי הראשון להגן על הדרך והשיטה כי ראיתי כאלה, למרות תוצאות לא טובות. עכשיו זה לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:

שני עם 24.

מסכים לחלוטין.
עד בני יהודה נראינו כמו קבוצה ששולטת לחלוטין במשחק ובגלל כל מיני בעיות (בעיקר בנייה לקויה והתעקשות לשחק דרך המרכז) משיגה תוצאות בינוניות.
בשלושת המשחקים האחרונים אנחנו לא טובים מהיריבות, אנחנו לא שולטים בכדור, אנחנו לא לוחצים והאמצע שלנו פרוץ לחלוטין.
כשזה המצב לא רק שאנחנו לא טובים מהיריבות שלנו לצמרת, גם כל הבעיות שלנו בסגל פתאום בולטות וזועקות לשמיים.
מעבר להחלטות הגרועות בבניית הסגל, העמדת הרכבים לא טובים וניהול משחק גרוע, כרגע אני הכי מאוכזב מכך שרב"ש איבד את האחיזה בקבוצה.

מה זה טועה בגדול? מחצית ראשונה נגד חיפה היה משחק בשליטה מלאה של הפועל, ואם שכטר שם את ה 2:0 הוא גם נגמר במחצית הראשונה.
המשחק אתמול, ק"ש הבקיעו 2 שערים מכלום, ככאשר לפחות פ3 פעמים הפועל מחטיא מ 5 מ' והכדורים איכשהו פוגעים הגוף של חיימוב.
נכון הפועל יכולה וצריכה להיראות הרבה יותר טוב, ואת השליטה שלה במגרש להפוך להרבה יותר מרשימה מבחינה סטסטית אבל זה לא קשור למציאות
שבה להפועל כל משחק הייתה עליונות על הקבוצה היריבה כמעט בכל פרמטר של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
קצת פרופורציות אנשים.

אני מצטער להגיד את זה, ואני מאוד מחזיק מבן שמעון עדיין, אבל בשלושה משחקים האחרונים, הפועל נראים רע. "כמו כלום" זו סמנטיקה ואני מוכן שתבחר אתה את הביטוי. זה פחות או יותר כמו עונה קודמת פלוס ורמוט שיכול להיות שאם היה משחק בעונה הקודמת, אולי היו עוד כמה נקודות.
האמצע שוב רך, קצת לוחצים את הפועל וכולם מאבדים את הצפון, אין סדר במשחק. עד בני יהודה הייתי הראשון להגן על הדרך והשיטה כי ראיתי כאלה, למרות תוצאות לא טובות. עכשיו זה לא קיים.

אני בהחלט מזמין אותך לראות את רצף המשחקים המהיב שנה שעברה, שבהם לא הצלחנו לבעוט לשער משהו כמו 5 משחקים (ואני לא מדבר על חמשת ההפסדים עד הדרבי האומלל).
האמצע ממש לא רך. הוא לא יצירתי ודוחף, אבל הוא לא רך. המשחק מסודר. אמנם שבלוני וצפוי, אבל מסודר.
והכי חשוב, מגיעים למצבים. לא כמו שהיינו רוצים, אבל הרבה יותר מבתחילת השנה, ובטח משנה שעברה.

כמו שאמרתי. פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:07 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
קצת פרופורציות אנשים.

אני בהחלט מזמין אותך לראות את רצף המשחקים המהיב שנה שעברה, שבהם לא הצלחנו לבעוט לשער משהו כמו 5 משחקים (ואני לא מדבר על חמשת ההפסדים עד הדרבי האומלל).
האמצע ממש לא רך. הוא לא יצירתי ודוחף, אבל הוא לא רך. המשחק מסודר. אמנם שבלוני וצפוי, אבל מסודר.
והכי חשוב, מגיעים למצבים. לא כמו שהיינו רוצים, אבל הרבה יותר מבתחילת השנה, ובטח משנה שעברה.

כמו שאמרתי. פרופורציות.

אין לך מה להזמין אותי, אני זוכר תאמין לי וכמו שאמרתי, עד בני יהודה אני מסכים איתך. מאז, אין שום שיטה וסדר במשחק של הפועל. גם בשנה שעברה היינו מבקיעים פה ושם ובשנה שעברה לא היה ורמוט שמוסיף המון.
ואני מצטער, האמצע רך מאוד. מגיעים נגדך להמון מצבים ושני גולים במשחק לא מספיקים לך. שים לב לכמה מצבים מגיעים נגדך במשחקים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:27 
el dudernio כתב:

מה זה טועה בגדול? מחצית ראשונה נגד חיפה היה משחק בשליטה מלאה של הפועל, ואם שכטר שם את ה 2:0 הוא גם נגמר במחצית הראשונה.
המשחק אתמול, ק"ש הבקיעו 2 שערים מכלום, ככאשר לפחות פ3 פעמים הפועל מחטיא מ 5 מ' והכדורים איכשהו פוגעים הגוף של חיימוב.
נכון הפועל יכולה וצריכה להיראות הרבה יותר טוב, ואת השליטה שלה במגרש להפוך להרבה יותר מרשימה מבחינה סטסטית אבל זה לא קשור למציאות

טועה בגדול זה שהבעיה של הפועל במשחקים האחרונים היא לא הבקעת שערים כמו שהיה בחלק הראשון של העונה ומוכח לך שבוע אחרי שבוע שקל להבקיע נגדך וגם אם שכטר היה מבקיע בחצי הראשון, סיכוי טוב שהיית חוטף בחזרה כי הפועל הפסיקה לעשות לחץ על היריב.
העשר דקות האחרונות של החצי הראשון אתמול היו היחידות שהפועל שיחקו בהן טוב בשלושת המשחקים האחרונים. נגד חיפה לא היה משחק בשום שליטה מלאה של הפועל בשום מצב. היתה עוד החמצה של שכטר ב 0:1, נכון. אז מה?
כאותו דבר נגד בני יהודה ובטח אתמול שהפועל פתחו קטסטרופה, שמו גול והמשיכו קטסטרופה. חצי שני, רע מאוד, עם זה היה עוד מצב של שכטר ורבע מצב של גורדנה.
הפועל הפסיקו לשחק את הכדורגל המסודר של הנעת הכדור ולחץ באמצע. יכול להיות שזה בגלל שבשלושת המשחקים האחרונים קבוצות קצת לוחצות אותם. זה נראה בדיוק כמו החצי השני נגד בית"ר. קצת לוחצים אותך, אתה מאבד כיוון וזה מדאיג מאוד.
אני לא מת על סטטיסטיקות אבל עם מספר של 8 שערי חובה ב-3 משחקים מול 4 שערים ב-8, קשה להתווכח ואם תלך לכמות המצבים שעשו נגדך, תראה גם שם אינפלציה. הפועל בשלושת המשחקים האחרונים ברגרסיה לכיוון העונה הקודמת. אולי הם נראים קצת יותר טוב מבחינה התקפית אבל זו באמת חוכמה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:16 
redrony כתב:
el dudernio כתב:

טועה בגדול זה שהבעיה של הפועל במשחקים האחרונים היא לא הבקעת שערים כמו שהיה בחלק הראשון של העונה ומוכח לך שבוע אחרי שבוע שקל להבקיע נגדך וגם אם שכטר היה מבקיע בחצי הראשון, סיכוי טוב שהיית חוטף בחזרה כי הפועל הפסיקה לעשות לחץ על היריב.
העשר דקות האחרונות של החצי הראשון אתמול היו היחידות שהפועל שיחקו בהן טוב בשלושת המשחקים האחרונים. נגד חיפה לא היה משחק בשום שליטה מלאה של הפועל בשום מצב. היתה עוד החמצה של שכטר ב 0:1, נכון. אז מה?
כאותו דבר נגד בני יהודה ובטח אתמול שהפועל פתחו קטסטרופה, שמו גול והמשיכו קטסטרופה. חצי שני, רע מאוד, עם זה היה עוד מצב של שכטר ורבע מצב של גורדנה.
הפועל הפסיקו לשחק את הכדורגל המסודר של הנעת הכדור ולחץ באמצע. יכול להיות שזה בגלל שבשלושת המשחקים האחרונים קבוצות קצת לוחצות אותם. זה נראה בדיוק כמו החצי השני נגד בית"ר. קצת לוחצים אותך, אתה מאבד כיוון וזה מדאיג מאוד.
אני לא מת על סטטיסטיקות אבל עם מספר של 8 שערי חובה ב-3 משחקים מול 4 שערים ב-8, קשה להתווכח ואם תלך לכמות המצבים שעשו נגדך, תראה גם שם אינפלציה. הפועל בשלושת המשחקים האחרונים ברגרסיה לכיוון העונה הקודמת. אולי הם נראים קצת יותר טוב מבחינה התקפית אבל זו באמת חוכמה קטנה.

רדרוני, מה שאתה כותב פה זה על גבול הגניבת דעת,
הפועל של שלושת השחקים נראית הגנתית משמעותית פחות טוב משל תחילת העונה אבל אל תבלבל את העובדות. הפועל עדיין שולטת ברוב המשחקים לחלוטין בכל פרמרט וגם מגיע להזדמנויות שלה (בניגוד לכמה משחקים ראשונים שגם זה לא היה), המשחק אתמול הוא דוגמא לאיך אוהדים יכולים לעוות משחק עד לרמת השקר הגס. הדבר הכי קשה שעשה קליימן אתמול זה להסתובב להוציא שני כדורים מהרשת, אחת מבעיטה חופשית מ30 מטר, השני מפנדל שלדעתי לא היה (לא ניכנס על זה לויכוח). אתמול הפועל מעבר לגולים הגיעו ל3 מצבים ודאים של שער שכטר 2, זגורי 1 וגורדנה שאם הבעיטה מ10 מטר שלו בסוף הולכת לכל מקום שלא הגוף של השוער, אתה מסיים עם ניצחון גדול במגרש קשה. הפועל אתמול שיחקה כדורגל התקפי וטוב והגיע למספיק מצבים כדי להביס ולא עשתה זאת אך ורק מחוסר מזל משווע, שאתה משחק התקפי כמו אתמול אז הגיוני שהקבוצה היריבה תסכן גם את השער שלך אבל בפועל אני לא יכול להגיד על אף החמצה של קריית שמונה (אולי מלבד המצב שבו תמיר כחלון לא השתלט על הכדור). נגד מכבי חיפה זה משחק שצריך למחוק אבל אם אתה רוצה לנתח אותו באמת, במחצית הראשונה הגעת ל3 מצבים של גול מעולים (דמארי פעמיים שאחד מהם נכנס ושכטר באחד על אחד) וייתכן שחלק מהמצבים כבר שחכתי, חיפה לא שיחקו כדורגל נגדך, אפילו לא ניסו לנצח אותך ונתנו 3 גולים מכלום ואז הפועל דיי התפרקה בחיפוש השערים (אתה יודע מה, מקבל את זה). המשחק הכי גרוע היה ללא ספק נגד בני יהודה ופה אני מסכים שההגנה הייתה עלובה מאוד אבל גם שם היית יותר טוב וכמעט ניצחת אותם גם עם 10 שחקנים.
להגיד שהפועל לא דומה לכלום זה בלוף של בן אדם שמקשיב יותר מדי למאיר איינשטיין וחבריו ליציע.
הפועל יכולה וצריכה להשתפר ובמיוחד להתחיל לנצח את המצבים שמגיע אליה אבל הפועל גם ממקום 5-6-7 כרגע היא הקבוצה השניה בליגה אחרי מכבי (גם מבאר שבע אתה יותר טוב).
תפסיקו להיות חמומי מוח קלים על ההדק ותפסיקו לזיין את המוח אם טענות כדורגל של פרשן ישראלי ממוצע, אם כבר מעבירים ביקורת אז תן לה עומק כלשהו ואל תישמע כמו ג'ימי טורק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Roman :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:32 
Roman כתב:

רדרוני, מה שאתה כותב פה זה על גבול הגניבת דעת,
הפועל של שלושת השחקים נראית הגנתית משמעותית פחות טוב משל תחילת העונה אבל אל תבלבל את העובדות. הפועל עדיין שולטת ברוב המשחקים לחלוטין בכל פרמרט וגם מגיע להזדמנויות שלה (בניגוד לכמה משחקים ראשונים שגם זה לא היה), המשחק אתמול הוא דוגמא לאיך אוהדים יכולים לעוות משחק עד לרמת השקר הגס. הדבר הכי קשה שעשה קליימן אתמול זה להסתובב להוציא שני כדורים מהרשת, אחת מבעיטה חופשית מ30 מטר, השני מפנדל שלדעתי לא היה (לא ניכנס על זה לויכוח). אתמול הפועל מעבר לגולים הגיעו ל3 מצבים ודאים של שער שכטר 2, זגורי 1 וגורדנה שאם הבעיטה מ10 מטר שלו בסוף הולכת לכל מקום שלא הגוף של השוער, אתה מסיים עם ניצחון גדול במגרש קשה. הפועל אתמול שיחקה כדורגל התקפי וטוב והגיע למספיק מצבים כדי להביס ולא עשתה זאת אך ורק מחוסר מזל משווע, שאתה משחק התקפי כמו אתמול אז הגיוני שהקבוצה היריבה תסכן גם את השער שלך אבל בפועל אני לא יכול להגיד על אף החמצה של קריית שמונה (אולי מלבד המצב שבו תמיר כחלון לא השתלט על הכדור). נגד מכבי חיפה זה משחק שצריך למחוק אבל אם אתה רוצה לנתח אותו באמת, במחצית הראשונה הגעת ל3 מצבים של גול מעולים (דמארי פעמיים שאחד מהם נכנס ושכטר באחד על אחד) וייתכן שחלק מהמצבים כבר שחכתי, חיפה לא שיחקו כדורגל נגדך, אפילו לא ניסו לנצח אותך ונתנו 3 גולים מכלום ואז הפועל דיי התפרקה בחיפוש השערים (אתה יודע מה, מקבל את זה). המשחק הכי גרוע היה ללא ספק נגד בני יהודה ופה אני מסכים שההגנה הייתה עלובה מאוד אבל גם שם היית יותר טוב וכמעט ניצחת אותם גם עם 10 שחקנים.
להגיד שהפועל לא דומה לכלום זה בלוף של בן אדם שמקשיב יותר מדי למאיר איינשטיין וחבריו ליציע.
הפועל יכולה וצריכה להשתפר ובמיוחד להתחיל לנצח את המצבים שמגיע אליה אבל הפועל גם ממקום 5-6-7 כרגע היא הקבוצה השניה בליגה אחרי מכבי (גם מבאר שבע אתה יותר טוב).
תפסיקו להיות חמומי מוח קלים על ההדק ותפסיקו לזיין את המוח אם טענות כדורגל של פרשן ישראלי ממוצע, אם כבר מעבירים ביקורת אז תן לה עומק כלשהו ואל תישמע כמו ג'ימי טורק

"גניבת דעת", "שקר גס", "לזיין את המח". וואלה לא הלכת רחוק בכלל. אז לפני שאתה מזיין את המח תלך ותבדוק מה אני כתבתי פה במשך שלושה חודשים ותנסה להבין מה האינטרס שלי לגנוב דעת.
הפועל של שלושת המשחקים האחרונים לא שולטת במה שקורה במגרש. זה לא אומר שהיא פחות טובה מהקבוצה השנייה, זה אומר שאין את הסדר ולחץ על היריב שמונע את היכולת שלו להגיע לרחבה שלך בצורה קלה יחסית. אני לא מדבר על הקבוצה היריבה ועל הרמה שלה, זה לא מעניין אותי. לק"ש היה את המצב שאתה ציינת אתמול, עוד מצב בחצי השני שבעטו מ-11 מטר מעל השער וחוץ מזה, היה משחק במיוחד בסוף שהכדור עבר מרחבה לרחבה, בדיוק כמו שהיה נגד בני יהודה. נגד חיפה הפועל לא היו במשחק בכלל מהשנייה שהם חטפו את השוויון למעט 5 דקות בחצי השני שניסו קצת ללחוץ.
אני יכול לתת לך עומק מכאן ועד להודעה חדשה תאמין לי. נראה לי שכבר נמאס לאנשים לקרוא מה שאני כותב. אני אקצר ואגיד לך שעד למשחק נגד בני יהודה אני פה נלחמתי וירקתי דם בשביל להסביר לאנשים שמה שהם רואים זה הרבה יותר טוב ממה שהם ראו בעונה הקודמת, כי עד למשחק הזה, כל מה שכתבת (על הפועל, על הקבוצה השנייה, לא מעניין) היה נכון. בשלושה משחקים האחרונים זה רע מכל הכיוונים. כל הכח שהיה במשחק המסודר, השליטה האבסולוטית באמצע נעלם והתחלנו לקבל כדורגל על הבאב-אללה. מה שתופס תופס. מצבים הם לא בהכרח תוצר של כדורגל נכון והפועל עכשיו משחקים כדורגל לא נכון.
אני לא נגד המאמן פה ואני עדיין מאמין בו, אבל מה לעשות, אני כותב מה שאני רואה. וכמו שהגנתי עליו אחרי ה 0:0 נגד רעננה וההפסד בטדי כי ראיתי מגמה טובה, עכשיו אני רואה מגמה הפוכה והייתי כותב בדיוק אותו דבר גם אם היו מנצחים אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: