תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
purvis short כתב:
לא הבנתי משהו, גודס הוא השחקן היחיד בעולם? זה או גודס או אף אחד?
הביזיון הגדול הוא לא כן גודס לא גודס, אלא זה שמשחקים כבר שמונה מחזורים עם וינסנט קאונסיל ולא מסוגלים להביא במקומו אף אחד. בזמן שכל שאר קבוצות הליגה, באורח מדהים, מצליחות לחזק את עצמן. אז אולי הבעיה היא בקבוצה היחידה שלא מצליחה לעשות את זה?
אני מקווה שמתישהו יגיע להפועל תל אביב הקונספט החדשני הזה של לחזק את הקבוצה.
וכמו פז, אין לי כבר שום תקוות מההתנהלות בקבוצה הזו. אני כבר לא אופתע מכלום.

גודס ממחיש את התופעה כי הוא זועק מול העיניים של כולם, והפעם אין תירוצים. יש לך שחקן שהוא פנוי, מוכח, אהוב, מתאים, ישפר את הקבוצה באופן ברור, מת להגיע, יתחבר בשניה ואנחנו יכולים להביא אותו כלכלית. אני חושב שאין כאן אחד שלא מבין את זה. אין שום objection הגיוני להבאה של גודס, וזה שבכל זאת מומצא אחד כזה ("לא רכז טבעי" פחחח) רק ממחיש באיזה מצב אנחנו עומדים.
אם גודס לא מגיע להפועל ולא מגיע במקומו אף אחד אחר בשבוע שהוא משוחרר, בעיני זו הוכחה שהפועל לא באמת רוצה להתחזק, ומעל הכל ארז לא באמת רוצה לחזק.

אם זה אפשרי למה שארז לא ירצה להתחזק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 11:06 
יהלום אדום כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:
הביזיון הגדול הוא לא כן גודס לא גודס, אלא זה שמשחקים כבר שמונה מחזורים עם וינסנט קאונסיל ולא מסוגלים להביא במקומו אף אחד. בזמן שכל שאר קבוצות הליגה, באורח מדהים, מצליחות לחזק את עצמן. אז אולי הבעיה היא בקבוצה היחידה שלא מצליחה לעשות את זה?

גודס ממחיש את התופעה כי הוא זועק מול העיניים של כולם, והפעם אין תירוצים. יש לך שחקן שהוא פנוי, מוכח, אהוב, מתאים, ישפר את הקבוצה באופן ברור, מת להגיע, יתחבר בשניה ואנחנו יכולים להביא אותו כלכלית. אני חושב שאין כאן אחד שלא מבין את זה. אין שום objection הגיוני להבאה של גודס, וזה שבכל זאת מומצא אחד כזה ("לא רכז טבעי" פחחח) רק ממחיש באיזה מצב אנחנו עומדים.
אם גודס לא מגיע להפועל ולא מגיע במקומו אף אחד אחר בשבוע שהוא משוחרר, בעיני זו הוכחה שהפועל לא באמת רוצה להתחזק, ומעל הכל ארז לא באמת רוצה לחזק.

בוא נחכה עוד קצת לראות מה קורה עם גודס ואז נדבר
אבל אתה יודע איך זה, יש לרצות ויש לרצות
יש לרצות כזה בתיאוריה "וואלה זה היה יפה אם כל התנאים היו נופלים למקומם כמו משחק פאזל טוב, וזה איכשהו היה קורה", לרצות כמו שמלכת יופי רוצה שלום עולמי או שילד יומולדת מביע משאלה
ויש לרצות ואשכרה לפעול בשביל זה, לקבל לפעמים החלטות קשות, לקחת אחריות, להתגבר על הפחד לטעות ועל ה-paralysis by analysis

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
משפט קטן לגבי עניין הרכז לא רכז - ארז אמר בחמישיות שהסוכנים של קרלון בראון לוחצים לתת לו לשחק כרכז, כך שדווקא יש אינטרס לכל הצדדים להביא את גודס כקלע שישחרר את רביב ואת בראון להובלת ההתקפה ויוריד מהם מהעומס של גם לרכז וגם לקלוע.
אני גם די בטוח שארז לא בשמיים מכך שבערך חצי מהנקודות שלנו מגיעות משני שחקנים ומה שבולט לעין עד עכשיו הוא הצורך שלנו בעוד שחקן שיודע לעשות נקודות.
קודם שחולון בכלל ישחררו אותו ואז נראה מה יעשו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 11:19 
הפועל יכולה לעזור לחולון לשחרר אותו ולכן לא צריך לחכות צריך לפנות.
מבחינת חולון יש פה עניין כלכלי. אם הם יקבלו פנייה מהפועל יהיה להם יותר קל וזול לחתוך את גודס מאשר לשחרר אותו כשחקן חופשי ואז הם יצטרכו לשלם לו את יתרת החוזה.

מבחינת הפועל להביא שחקן שמכירים שמכיר את ארז וצורת המשחק שפותר לנו את בעיית הקליעה ויכול לעזור בהובלת כדור זה עדיף מלחפש מישהו שלא ברור איך הוא ייקלט. מה גם שאני לא מאמין שהפועל מסוגלת להביא מישהו שהוא גם רכז מובהק וגם קלעי.
ממה שראיתי עד עכשיו העונה הבעיה העיקרית של הפועל זה דווקא בקליעה ולא בניהול המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יהלום אדום כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:

בוא נחכה עוד קצת לראות מה קורה עם גודס ואז נדבר
אבל אתה יודע איך זה, יש לרצות ויש לרצות
יש לרצות כזה בתיאוריה "וואלה זה היה יפה אם כל התנאים היו נופלים למקומם כמו משחק פאזל טוב, וזה איכשהו היה קורה", לרצות כמו שמלכת יופי רוצה שלום עולמי או שילד יומולדת מביע משאלה
ויש לרצות ואשכרה לפעול בשביל זה, לקבל לפעמים החלטות קשות, לקחת אחריות, להתגבר על הפחד לטעות ועל ה-paralysis by analysis

אלא אם כן יש פרטים שאני לא יודע, נראה לי הגיוני שאם יש אפשרות ארז ירצה לחזק את הקבוצה.
לא עולה לי תירוץ למה שלא ירצה לעשות את זה אם נותנים לו אור ירוק לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה של פז. חלון ההזדמנויות לחיזוק איכותי הולך ונסגר ואני ממש מקווה שיעשו צעד בימים הקרובים. המשחק נגד נתניה קריטי ורובי בלינקו אולי לא פט ריילי אבל הוא גם לא פראייר והוא ישמור אותנו איזורית וילחץ בדיוק על נקודות התורפה שלנו. תוסיפו לזה את המגרש פח בנתניה ואת המומנטום שלהם בזמן האחרון ותקבלו משחק שיהיה ממש לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:36 
שמישהו יסביר לי למה הוא חושב שארז לא רוצה לחזק את הקבוצה?
מה התאוריה? הוא מת להיכשל? הוא ממתין שפארגו יזרק מצסקא?
הוא לא מאמן קל, יש לו עקרונות (שיגעונות?) אבל בשבילי, הוא הכי הפועל שיש!!
(טוב אולי בלי שפת הגוף הזו אחרי כל איבוד כדור של שחקן שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:53 
אני לא חושב שארז לא רוצה לחזק את הקבוצה. אני בטוח שהוא כן רוצה
אני חושב וזאת כמובן הערכה שלי בלבד שלארז יש בעיה קשה בקבלת החלטות וביכולת לחתוך דברים
ולכן לארז לוקח חצי עונה למצוא זר בזמן בעוד מאמנים אחרים מחתימים זר בשבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:09 
בפעם המאה, יש לרצות ויש לרצות. ברור שארז רוצה לחזק את הקבוצה בתור אידיאל, ברור שהוא עובד ורואה קלטות ומדבר עם סוכנים ועושה רעש.
בעיני זה לא מספיק, וזה לא הרצון שאני מדבר עליו. כשאין שום מימד של דחיפות, פשרה, לקיחת החלטות חותכות, שאיפה אמיתית לכיוון מטרה מסוימת, כשמה שיש זה חיפוש יחסית פסיבי ודיחוי תמידי, זה לא הרצון שאני מדבר עליו. אם אני רוצה משהו בתיאוריה אבל כל מה שאני מוכן לעשות זה לשבת ולחכות שכל התנאים המיטביים יתממשו כדי שהוא יקרה (ואף אחד לא מבטיח לי שזה יקרה או שזה יתן לי תוצאה מירבית), אני לא רואה את זה בתור רצון.
להגיד ״אני רוצה חיזוק אבל לא אכפת לי שזה יקרה עוד חצי שנה או לא יקרה בכלל אם התנאים לא יהיו במאה אחוז כמו שאני רוצה״, זה לא נקרא לרצות.
מקווה שהנושא מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:38 
מהפכה כתב:
אני לא חושב שארז לא רוצה לחזק את הקבוצה. אני בטוח שהוא כן רוצה
אני חושב וזאת כמובן הערכה שלי בלבד שלארז יש בעיה קשה בקבלת החלטות וביכולת לחתוך דברים
ולכן לארז לוקח חצי עונה למצוא זר בזמן בעוד מאמנים אחרים מחתימים זר בשבוע

ואני גם רוצה להתייחס לזה ספציפית. אני עומד על כך שיש פה ועוד איך הבדל ברצון, ולא רק קושי בקבלת החלטות (שאין ספק שהוא קיים). אתה באמת חושב שהפועל רוצה חיזוק באותה מידה ששאר הקבוצות רוצות חיזוק? שכשהן מביאות שחקן תוך 3-14 יום מקבלת ההחלטה וכשארז מחפש לקאונסיל מחליף כבר בערך 80 יום (מהשבוע הראשון של קאונסיל הוא "בודק מועמדים"), זה אותו רצון? זה אותו דרייב, אותה תחושה של דחיפות להביא שחקן?
אין לי ספק שלא. אם ארז מוותר על אנתוני גודס במצב הנוכחי כשאין לו אלטרנטיבה אחרת (ואני מדגיש - אם), אני חושב שזה ברור שהוא פשוט לא רוצה לחזק את הקבוצה במידה מספקת. זה לא כזה דחוף לו, לא כזה חשוב לו, אם יקרה יקרה ואם לא אז לא.
רצון זה לא דבר דיכוטומי, יש דרגות שונות של רצון ואין לי ספק שהרצון בהפועל תל אביב הוא לא אותו רצון בקבוצות אחרות. כשהרצון גדול יותר אז מוצאים דרך, כשהרצון גדול יותר אז מקבלים החלטות ועושים פשרות, ככה זה עובד בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:55 
אני מסכים עם פז.
ההתנהלות של הפועל העונה עם הזרים היא מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני מסכים עם פז.

אתה מגזים.
הביאו 2 זרים מצויינים שהם שדרוג משנה שעבר ואחד שלדעתי גם הוא שדרוג אבל אחרים חושבים אחרת.
עם קאונסיל נפלנו,ויפתרו את זה.

לי לא ברור מה עושים בלי גבוה ישראלי במידה ואחד הזרים מושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני מסכים עם פז.

עוד פעם ה-"התנהלות" הזה? זה יכול להתייחס לכל אחד. במקרה הנ"ל ההתנהלות המחפירה היא של המאמן ושל המאמן בלבד.
מה שכן, מתחיל להיגע הזמן שבו ההנהלה תצטרך להפר את האוטונומיה המקצועית של המאמן (שהיא רחבה מאוד אצלנו, הרבה יותר מבכל קבוצה אחרת וטוב שכך) ולקחת את העניינים לידיים. זה אחד מהתפקידים של ההנהלה, להחליט מתי התנהלות מקצועית חוגרת מגבול הסבירות (ובמקרה הזה היא עוד על סף חריגה מאיזה גבול שלא מציבים) ולהגיב בהתאם. זה אומר למשל, שאם גודס משוחרר מחולון, ההנהלה צריכה לפנות אליו, להגיד לו לחכות לנו ארבעה ימים, ובמקביל להודיע לארז שאם הוא לא מביא בעצמו שחקן תוך ארבעה ימים היא מחתימה את גודס על דעת עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
אני מסכים עם פז.

עוד פעם ה-"התנהלות" הזה? זה יכול להתייחס לכל אחד. במקרה הנ"ל ההתנהלות המחפירה היא של המאמן ושל המאמן בלבד.
מה שכן, מתחיל להיגע הזמן שבו ההנהלה תצטרך להפר את האוטונומיה המקצועית של המאמן (שהיא רחבה מאוד אצלנו, הרבה יותר מבכל קבוצה אחרת וטוב שכך) ולקחת את העניינים לידיים. זה אחד מהתפקידים של ההנהלה, להחליט מתי התנהלות מקצועית חוגרת מגבול הסבירות (ובמקרה הזה היא עוד על סף חריגה מאיזה גבול שלא מציבים) ולהגיב בהתאם. זה אומר למשל, שאם גודס משוחרר מחולון, ההנהלה צריכה לפנות אליו, להגיד לו לחכות לנו ארבעה ימים, ובמקביל להודיע לארז שאם הוא לא מביא בעצמו שחקן תוך ארבעה ימים היא מחתימה את גודס על דעת עצמה.

זה נראה לי משהו שיכול להביא לפיצוץ.
ארז בהרבה דברים מזכיר לי את קשטן. הסמכות המקצועיות זה הוא, ואם מישהו פוגע לו בה זה מביא לסכסוך שבסופו יש סיכוי שגם ההתקשרות תסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 18:12 
יובל כתב:
purvis short כתב:
אני מסכים עם פז.

עם המשפט הראשון אני לא מסכים. לחלוטין. מה שקורה עם הזרים זה ממש לא רק המאמן.
על שאר ההודעה שלך - אני חותם במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 19:28 
מי שנמצא באוסישקין תנסו רגע לתפוס את ארז לשאול אותו על גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
אני מסכים עם פז.

זה נראה לי משהו שיכול להביא לפיצוץ.
ארז בהרבה דברים מזכיר לי את קשטן. הסמכות המקצועיות זה הוא, ואם מישהו פוגע לו בה זה מביא לסכסוך שבסופו יש סיכוי שגם ההתקשרות תסתיים.

אני באמת מהמגנים על ארז בכל הזדמנות (חוץ מבסדרה נגד מכבי בעונה שעברה והמשחק באילת השנה שאותם הוא הפסיד בצורה ישירה) אבל אם הוא מעדיף את טובת האגו שלו על טובת הקבוצה אז הוא מוזמן להעלב וללכת.
נקווה שזה לא יצטרך להגיע למצב כזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
ארז היה אתמול באוסשקין. ענה בסבלנות (אבל עם הקול הכועס הנצחי שלו) לכולם. גודס לא יהיה בהפועל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 09:11 
גיא ברזל כתב:
ארז היה אתמול באוסשקין. ענה בסבלנות (אבל עם הקול הכועס הנצחי שלו) לכולם. גודס לא יהיה בהפועל.

למה? איך הוא הסביר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 09:56 
itamarrose כתב:
גיא ברזל כתב:

לדבריו גודס מאוד רוצה לבוא אבל זה לא מה שהוא מחפש. הוא רוצה סנטר רציני ליד הארפר במקום אוונס ורכז במקום קאונסיל (שהוא לא רוצה ולא רצה בקבוצה והביאו אותו מעל הראש שלו).

היינו יכולים להמשיך בשיחה אם מישהו מסוים (אהמ) לא היה מביא את הילדה הג'ינג'ית שלו להשוויץ וקוטע את הדיון המאוד מעניין שהיה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 10:02 
זה יפה שזה מה שהוא רוצה.אבל כרגע הוא מפסיד משחקים וכבר חודשיים הוא לא מצליח להביא לא סנטר ולא רכז
אז אולי הגיע הזמן להביא מעל הראש שלו גם את גודס במקום קאונסיל
איזה רכז בדיוק ארז חושב שהוא ינחית פה?
פשוט מעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 10:08 
מהפכה כתב:
זה יפה שזה מה שהוא רוצה.אבל כרגע הוא מפסיד משחקים וכבר חודשיים הוא לא מצליח להביא לא סנטר ולא רכז
פשוט מעצבן

הוא גם אמר שהוא לא רוצה להשאר בקבוצה כי יש פה קבוצה של אנשים בלתי נסבלים שכל הזמן מעבירים ביקורות בלי שיש להם מושג איך דברים עובדים.

Just sayin.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
itamarrose כתב:
גיא ברזל כתב:

לדבריו גודס מאוד רוצה לבוא אבל זה לא מה שהוא מחפש. הוא רוצה סנטר רציני ליד הארפר במקום אוונס ורכז במקום קאונסיל (שהוא לא רוצה ולא רצה בקבוצה והביאו אותו מעל הראש שלו).

היינו יכולים להמשיך בשיחה אם מישהו מסוים (אהמ) לא היה מביא את הילדה הג'ינג'ית שלו להשוויץ וקוטע את הדיון המאוד מעניין שהיה אתמול.

מי הבן זונה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 10:24 
ארדיטי כתב:
מהפכה כתב:
פשוט מעצבן

הוא גם אמר שהוא לא רוצה להשאר בקבוצה כי יש פה קבוצה של אנשים בלתי נסבלים שכל הזמן מעבירים ביקורות בלי שיש להם מושג איך דברים עובדים.

Just sayin.

אז ביי ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 10:26 
ארדיטי כתב:
itamarrose כתב:
גיא ברזל כתב:

לדבריו גודס מאוד רוצה לבוא אבל זה לא מה שהוא מחפש.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 11:11 
מהפכה כתב:
ארדיטי כתב:
מהפכה כתב:
פשוט מעצבן

Just sayin.

אז ביי ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין , גודס לא מה שהוא מחפש? זאת אומרת שחקן קלעי טהור שיכול לייצר נקודות, שומר טוב ושחקן קבוצתי זה לא מספיק טוב בשבילו???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 11:17 
לא, הוא חייב רכז טהור. עמדת הרכז טהורה לעד. אם לא שיחקת רכז טהור כל הקריירה, כלומר העזת לשחק שנייה אחת בעמדה שהיא לא פוינט גארד, אז אתה לא טהור מספיק לעמדה הקדושה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 11:19 
מיק ג'ונס כתב:
אני לא מבין , גודס לא מה שהוא מחפש? זאת אומרת שחקן קלעי טהור שיכול לייצר נקודות, שומר טוב ושחקן קבוצתי זה לא מספיק טוב בשבילו???

יש פה היגיון מקצועי. הוא מעדיף שחקן שיהיה עם הובלת כדור טובה יותר מגודס, כי הוא חושש לשחק דקות משמעותיות עם בראון וגודס מול לחץ.
הבעייה היא לא גודס או כן גודס. גודס הוא לא הגארד היחיד שיש בעולם. הבעיה היא שקאונסיל הזה הולך ביום שני לשחק את משחק הליגה השמיני שלו בהפועל מבלי שהובא אף אחד.
רבאק, בשמונים יום לא יכולת/ם להביא מישהו יותר טוב מקאונסיל? זה המחדל.
ולגבי אוואנס, מצטער, לאור פתיחת העונה הייתי מחליף את הארפר ולא את אוואנס. (אם כבר...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 11:20 
ואגב, מעניין אותי מה עושה ההנהלה בנידון (כי אני ממש לא אקנה סיפורים בנוסח "לא מצאנו את השחקן המתאים" או שבכמעט שלושה חודשים לא היה אף רכז טוב יותר מקאונסיל שהיה ניתן להחתים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: