תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/226050.html

חיזוק מפתיע: בן רייכרט על הכוונת של הפועל ת"א
האדומים מבינים שהסגל הנוכחי לא מספיק טוב וסימנו את הקשר הצעיר של רמה"ש. הקבוצה ממשיכה בהכנות לק"ש, בן שמעון צפוי לערוך שינויים רבים בהרכב (8 תגובות)

היכולת הדלה של הפועל ת"א לא נעלמה מעיניהם של אנשי המועדון ועם זאת, המצב הכלכלי הקשה לא מאפשר אפשרויות תמרון רבות. בקבוצה מבינים שעם הסגל הקיים שעומד לרשותם, היא לא תגיע רחוק.

לכן בהפועל עשויים להפתיע עם חיזוק מהפועל רמה"ש, כאשר על הכוונת של האדומים נמצא הקשר בן רייכרט. השחקן הצעיר התחיל את העונה הראשונה בליגת העל וכבר הרשם שמונה הופעות העונה במדי קבוצתו, כאשר הוא עלה בהרכב הפותח שבע פעמים ופעם אחת כמחליף. מהמועדון נמסר: "יש התעניינות בשחקן. שום דבר עדיין לא סגור"

בצל פטירתו של אריק איינשטיין, תחזור הקבוצה לאימונים לקראת המשחק הקרוב מול ק"ש בחוץ. הפועל נמצאת במצב קשה, כאשר מצב הרוח השפוף שמאפיין את הקבוצה מאז המשחק מול מכבי חיפה עדיין משפיע.

המאמן, רן בן שמעון שחוגג יומולדת יקווה למתנה בדמות ניצחון במפגש הקרוב מול האקסית הצפונית. כרגע, בן שמעון לא תירגל עדיין הרכב, אך הצפי הוא לשינויים לא מעטים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 13:18 
מי זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 13:22 
אני כל כך רוצה קישור אמצעי חדש, אני מנסה לאלתר משהו עם ההרכבים, אבל אי אפשר לייצר כלום.
מי יכול לשחק ליד גרזיצ'יץ כדי שזה ייראה סביר? אולי כדאי לנסות שחקן נוער. לא רוצה לראות יותר לא את סשה ולא את גורדנה. גילי גם לא מתאים. אשכרה אין אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 13:50 
עוד פעם סתם מביאים לנו שחקן שלא עשה כלום, שיא הקריירה שלו זה לפתוח 7 פעמים בליגת העל, עדיף להעלות מישהו מהנוער במקום לבזבז כספים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 13:53 
פואד כתב:
עוד פעם סתם מביאים לנו שחקן שלא עשה כלום, שיא הקריירה שלו זה לפתוח 7 פעמים בליגת העל, עדיף להעלות מישהו מהנוער במקום לבזבז כספים!

הוא בן 19 והיה שחקן הרכב קבוע בנבחרת הנוער.
לא ראיתי אותו מספיק אז אני לא מביע עמדה, אבל לכמה שחקנים בגיל 19 יש יותר מ7 הופעות בליגת העל?
מקווה לפחות שזו דרישה של בן שמעון ולא עוד מקרה אבדורחימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 13:57 
אני לא מבין, מה זה עוד פעם לא מביאים שחקן שלא עשה כלום?
באמת אף אחד פה לא מבין את המשמעות של חשיבה קדימה או שמצפים שכל קיץ תהיה פה השתוללות והבאת שחקנים בלחץ?
יכול להיות שספציפית מהשחקן הזה לא ייצא כלום, אבל להביא לפה שחקנים צעירים עם פוטנציאל במחיר זול זו חשיבה רעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני כל כך רוצה קישור אמצעי חדש, אני מנסה לאלתר משהו עם ההרכבים, אבל אי אפשר לייצר כלום.
מי יכול לשחק ליד גרזיצ'יץ כדי שזה ייראה סביר? אולי כדאי לנסות שחקן נוער. לא רוצה לראות יותר לא את סשה ולא את גורדנה. גילי גם לא מתאים. אשכרה אין אופציה.

סתם רעיון הזוי - ריף מסיקה.
אחד השחקנים שהוחתם כדי לעבות את הסגל ולא התלבש פעם אחת אפילו מתחילת העונה למרות שהרשים במחנה האימון ובישל כדור נהדר לפדידה במשחק מול אומוניה (דקה 2:10) - http://www.sport2.co.il/content/86033

הוא גם כבש את השער האחרון במשחק מול הנוער לפני שבועיים ומהמעט מאוד שיצא לי לראות אותו באימונים הוא דווקא נראה אחלה שחקן.

לא נראה לי שמשחק כזה הוא התזמון הנכון להעלות אותו בהרכב אבל לפחות שיתלבש ויקבל קצת דקות להראות מה הוא יודע.
כולנו ראינו מה שי נותן מתחילת העונה (כלום אחד גדול), אולי הגיע הזמן לעשות שינויים גם בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:11 
אם הוא שחקן מבטיח אז בטח שלהביא. ברור שזה לא יפתור את הבור שלנו באמצע, אבל בהסתכלות קדימה זאת חשיבה נכונה.
אני מקווה מאוד שישחררו 3-4 שחקנים ויביאו זרתותח לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:23 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:

סתם רעיון הזוי - ריף מסיקה.
אחד השחקנים שהוחתם כדי לעבות את הסגל ולא התלבש פעם אחת אפילו מתחילת העונה למרות שהרשים במחנה האימון ובישל כדור נהדר לפדידה במשחק מול אומוניה (דקה 2:10) - http://www.sport2.co.il/content/86033

הוא גם כבש את השער האחרון במשחק מול הנוער לפני שבועיים ומהמעט מאוד שיצא לי לראות אותו באימונים הוא דווקא נראה אחלה שחקן.

לא נראה לי שמשחק כזה הוא התזמון הנכון להעלות אותו בהרכב אבל לפחות שיתלבש ויקבל קצת דקות להראות מה הוא יודע.
כולנו ראינו מה שי נותן מתחילת העונה (כלום אחד גדול), אולי הגיע הזמן לעשות שינויים גם בספסל.

כל פעם שראיתי אותו הוא הרשים אותי. מאוד רציתי בתחילת השנה שהוא יקבל דקות, אבל רן לא סופר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:35 
רגע אז אין שלושה מיליון דולר מהמשקיע הארכי מיליארדר של חג׳ג׳? כי אפשק להביא כמה מסיקות בכסף הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
יש קשר לפרנק רייקארד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 14:51 
וואו שיחק בנבחרת הנוער... למה בגיל 19 לא משחק בבוגרים אם הוא כל כך טוב? לא צריך עוד שחקנים בינוניים ולא צריך עוד הרפתקאות ובמיוחד שאין כסף! יש שחקני נוער שצריך לתת להם הזדמנות ויש לנו שחקנים בסגל שלא ראו דשא! אם אתה לא מתכוון לתת להם הזדמנות אז למה הבאת אותם???!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
האדומים מבינים שהסגל הנוכחי לא מספיק טוב וסימנו ילד בן 20 שאף אחד לא שמע עליו ויש לו פחות מעשר הופעות בליגה, הוא מגיע מהקבוצה החלשה ביותר בליגה רמה"ש.

מרשים מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להתייחס לכותרות. זה שחקן צעיר והשקעה לעתיד אם יגיע. לא מביאים אותו כדי שיביא לנו אליפות אתם יכולים להירגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 15:52 
פואד כתב:
וואו שיחק בנבחרת הנוער... למה בגיל 19 לא משחק בבוגרים אם הוא כל כך טוב? לא צריך עוד שחקנים בינוניים ולא צריך עוד הרפתקאות ובמיוחד שאין כסף! יש שחקני נוער שצריך לתת להם הזדמנות ויש לנו שחקנים בסגל שלא ראו דשא! אם אתה לא מתכוון לתת להם הזדמנות אז למה הבאת אותם???!!!!

למה בגיל 19 ערן זהבי לא שיחק בבוגרים? מזה קשור בכלל? סביר להניח ש90% מקבוצת הנוער של הפועל לא יהיו עם 7 הופעות בליגת העל בגיל 19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:04 
אלי קמחי, יו״ר ובעלי פוג'יקום, ספונסרית הפועל ת"א, שוחח הבוקר עם חיים רמון והציע להסיר את פרסום לוגו פוג'יקום ממדי הקבוצה במשחק הליגה בשבת הקרובה מול ק"ש, ולתת את הכבוד לאריק איינשטיין, האוהד מספר 1 של הפועל שהלך לעולמו השבוע.

הנהלת המועדון נענתה ליוזמה ובשבת יעלו השחקנים עם המדים המיוחדים - הפועל אריק איינשטיין תל אביב.

אנו קוראים לכל האדומים לעלות איתנו צפונה בסופו של שבוע עצוב זה. במשחק הבית הקרוב בבלומפילד מול מ.ס אשדוד נערוך טקס לזכרו של אריק ז"ל. קדימה

תמונה

:hapoel: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:16 
"הסגל הנוכחי לא מספיק טוב" בדיוק מהסיבה שהעדיפו כרגיל בשנים האחרונות כמות על פני איכות. אז מה הפלא שעם תקציב של 50 מליון (או כמה שזה לא יהיה) אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים?
אם אין מספיק כסף להביא שחקן ברמה עדיף לא להביא בכלל, ווציצ'ביץ' או פריירה אחד שווים הרבה יותר ועולים פחות מ-10 פדידות, רן יצחקים או כל מיני סותמי חורים מגוחחים שאנחנו מביאים בהיסטריה כל פעם מחדש בלי ללמוד כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:38 
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:

למה בגיל 19 ערן זהבי לא שיחק בבוגרים? מזה קשור בכלל? סביר להניח ש90% מקבוצת הנוער של הפועל לא יהיו עם 7 הופעות בליגת העל בגיל 19

כן תעצום עיניים כאילו זה השחקן שהפועל צריכה עכשיו ואל תתייחס לזה שזה סתם ביזבוז כסף (ואל תמכרו לי השקעה לעתיד), אל תתייחס שיש לך שחקנים מוכשרים בנוער ומגיע להם לקבל הזדמנות, אל תתייחס שיש לך כמה שחקנים בסגל שלא ראו דשא ולא קיבלו הזדמנות, העיקר להביא כי אולי הוא שחקן טוב ואולי הוא יתפתח, מה זה עוזר לקבוצה עכשיו איך שהיא נראית...? כלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
זה שהובאו שחקנים בקיץ ועד ינואר לא זכו לדקת משחק זה ביזיון.
אם לא צריך אותם אז שישלכו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 17:16 
Meitar כתב:
אלי קמחי, יו״ר ובעלי פוג'יקום, ספונסרית הפועל ת"א, שוחח הבוקר עם חיים רמון והציע להסיר את פרסום לוגו פוג'יקום ממדי הקבוצה במשחק הליגה בשבת הקרובה מול ק"ש, ולתת את הכבוד לאריק איינשטיין, האוהד מספר 1 של הפועל שהלך לעולמו השבוע.

הנהלת המועדון נענתה ליוזמה ובשבת יעלו השחקנים עם המדים המיוחדים - הפועל אריק איינשטיין תל אביב.

אנו קוראים לכל האדומים לעלות איתנו צפונה בסופו של שבוע עצוב זה. במשחק הבית הקרוב בבלומפילד מול מ.ס אשדוד נערוך טקס לזכרו של אריק ז"ל. קדימה

תמונה

:hapoel: :ROSE:

להוציא את זה למכירה במשחק בית הבא.
זה אמנם קצת לא יפה להתייחס לזה ככה, אבל הקבוצה יכולה לייצר יופי של הכנסה. אני מת לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 17:40 
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:

כן תעצום עיניים כאילו זה השחקן שהפועל צריכה עכשיו ואל תתייחס לזה שזה סתם ביזבוז כסף (ואל תמכרו לי השקעה לעתיד), אל תתייחס שיש לך שחקנים מוכשרים בנוער ומגיע להם לקבל הזדמנות, אל תתייחס שיש לך כמה שחקנים בסגל שלא ראו דשא ולא קיבלו הזדמנות, העיקר להביא כי אולי הוא שחקן טוב ואולי הוא יתפתח, מה זה עוזר לקבוצה עכשיו איך שהיא נראית...? כלום!

לא התייחסתי לכל מה שאתה אומר כי זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני. אפשר גם להביא "מציאות" מבחוץ ואפשר גם לשלב שחקני נוער וכו'. שוב, אני לא מכיר את רייכט ואין לי מושג אם הוא כישרון על או שחקן ליגה ז'. אבל אם במערכת חושבים שהוא שחקן שיכול להתפתח לשחקן טוב כדי לשים עליו את היד. זה מקובל בכל המועדונים בעולם. רואים שחקן מוכשר בקבוצה עם בעיות על סף פירוק וחוטפים אותו כשהוא עולה גרושים.
לא הכל זה חשיבה מעכשיו לעכשיו (למרות שאצלנו בד"כ זה כן ככה וככה זה גם נראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 18:18 
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:

לא התייחסתי לכל מה שאתה אומר כי זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני. אפשר גם להביא "מציאות" מבחוץ ואפשר גם לשלב שחקני נוער וכו'. שוב, אני לא מכיר את רייכט ואין לי מושג אם הוא כישרון על או שחקן ליגה ז'. אבל אם במערכת חושבים שהוא שחקן שיכול להתפתח לשחקן טוב כדי לשים עליו את היד. זה מקובל בכל המועדונים בעולם. רואים שחקן מוכשר בקבוצה עם בעיות על סף פירוק וחוטפים אותו כשהוא עולה גרושים.

"אבל אם במערכת חושבים שהוא שחקן שיכול להתפתח לשחקן טוב כדי לשים עליו את היד..." כדי לעצור פה כי במערכת שלנו לא יודעים כלום! לא הספיק לך את כל אלה שהביאו בתחילת עונה שחשבו שהם מוכשרים? או שעדיין הם חושבים ככה אבל בכל זאת לא נותנים להם לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
"הסגל הנוכחי לא מספיק טוב" בדיוק מהסיבה שהעדיפו כרגיל בשנים האחרונות כמות על פני איכות. אז מה הפלא שעם תקציב של 50 מליון (או כמה שזה לא יהיה) אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים?
אם אין מספיק כסף להביא שחקן ברמה עדיף לא להביא בכלל, ווציצ'ביץ' או פריירה אחד שווים הרבה יותר ועולים פחות מ-10 פדידות, רן יצחקים או כל מיני סותמי חורים מגוחחים שאנחנו מביאים בהיסטריה כל פעם מחדש בלי ללמוד כלום.

נו, ואתה חושב שהפעם זה יהיה שונה?
לא רק זה, יגידו לך שצריך לתת צ'אנס ואתה שופט סתם ושום דבר לא טוב בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא טוב אז להביא כבר עכשיו, חוץ מזה שיכול להיות שזה סתם ספין אז על מה הרעש.
החולצה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 18:48 
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:

"אבל אם במערכת חושבים שהוא שחקן שיכול להתפתח לשחקן טוב כדי לשים עליו את היד..." כדי לעצור פה כי במערכת שלנו לא יודעים כלום! לא הספיק לך את כל אלה שהביאו בתחילת עונה שחשבו שהם מוכשרים? או שעדיין הם חושבים ככה אבל בכל זאת לא נותנים להם לשחק.

סבבה צודק שכנעת אותי. לא להביא יותר שום שחקן שעוד לא הוכיח את עצמו (או במילים אחרות- לא להביא יותר שום שחקן מתחת לגיל 20)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 19:30 
בעקרון, מועדון צריך בכל רגע נתון להסתכל על טווח קצר וטווח ארוך בו זמנית. צריך להביא כישרונות צעירים. אין ספק, אבל יש עניין של חלוקת העוגה התקציבית. אם זה בא ע"ח חיזוק הקבוצה בינואר זה בעייתי מאוד.
אם היתה לנו הנהלה יציבה שמסתכלת קדימה, אז מילא. אבל זה לא המצב ולכן, נכון לעכשיו, היעד החשוב ביותר לקבוצה זה הגעה לאירופה ולא חבמקבוצה לעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
עד שלא נעשה את הסוויץ' הזה בראש, שבשביל שהבסיס של הקבוצה שלנו לא מספיק טוב כבר כמה שנים. ושכדי להתחיל לפנטז על לרוץ חזק בצמרת, קודם כל צריך לבנות את הבסיס עם שחקנים צעירים ובעלי פוטנציאל ולא עם שחקנים אחרי השיא שיגמרו לנו את כל התקציב. עד שזה לא יקרה. לא יהיה טוב.
כל המחשבה המטורפת הזו בתחילת השנתיים האחרונות שאם נזרוק מלא כסף על ורמוט, שכטר וכמה זרים, נוכל לתת פייט למכבי, קבוצה שנבנתה ב4 שנים והרבה כסף עד שהגיעה למה שהגיעה. כל המחשבה הזו היא שהפילה אותנו ותמשיך להפיל אותנו.
גם אם ננחית שם גדול בהרבה כסף זה לא יעזור לנו.
צאו מהסרט!
צריך להנמיך ציפיות, להבין את מקומנו כרגע ולהתחיל לבנות שלד לקבוצה הזו, שלד שיוכל להצעיד אותנו בעוד שתיים, לא מהרגע להרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 20:49 
חרטא כל הבנייה הזאת.
צריך לצבור עוד ועוד שחקנים טובים. גם זה יכול לקחת 4 שנים.

יש לנו שכטר רמוט דמארי איליץ ודגני. אנחנו לא צריכים איזה תוכנית מטורפת, אנחנו צריכים להביא עוד שחקנים ברמה הזאת. להביא קשר לאגף, קשר לאמצע, בלם ולבסוף מגן שמאלי(ליאור לוי שחקן בסדר...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 21:04 
אם היה בא רורש, עם אסטרטגיב ארוכת טווח, אז זה לא היה חרטא. נכון להיום זה בעייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2013, 21:28 
גנבת דעת כל מי שכותב תקציב 50 מיליון פשוט פופליזם עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: