שבתאי יחבס כתב:
ערן כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אז נכון, אין מגן שמאלי וחסר שחקן אמצע אבל גם עם הסגל הזה הוא יוציא הרבה יותר ממה שרואים עד עכשיו, אבל צריך סבלנות.
אתה יודע, יש מאמן שהאריך חוזה ליגאל אנטבי והשאיר את שמעון הרוש; הוא גם הביא שחקן אמצע, זר, רק שמדובר בלמל"ם שהיה ברור שלא יתרום את מה שצריכים ממנו.
הבעיות בהרכב ובסגל של הפועל הן לא תוצר של כוח עליון אלא של טעויות מקצועיות. הן גם לא חוכמה בדיעבד - הצביעו עליהן פה בזמן אמת, בקיץ.
(לא שאני חושב שבן שמעון צריך להתפטר או להיות מפוטר, אבל חשוב שהדיון יהיה מבוסס על עובדות)
לא יודע, אני חושב שסאשה יכול לתרום להפועל ושהוא צריך לשחק בעמדה של גורדנה.
איזה מגן שמאלי אתה היית מביא להפועל עם כל המבחר שיש פה ? טאווטחה ודוידזאדה לא אופציה, כל השאר אותה רמה.
על סמך מה אתה חושב ש"סאשה יכול לתרום"? במשחקים הראשונים ראינו שני דברים שהוא בסדר בהם - בעיטה (בעיקר מצבים נייחים) וניידות; כל השאר - פיזיות, דריבל, שליטה במרכז המגרש, מסירות באזור ה-16 של היריב שאמורות לייצר מצבי הבקעה - ממש לא. אז איך אפשר לבנות על הסיכוי שאולי פתאום זה יקרה כמו קסם?
לגבי מגן שמאלי, היה אפשר להביא זר, היה אפשר לחסוך את הכסף של פדידה-צ'קול-יצחק-מסיקה-אנטבי ולהשתמש בו בשביל דוידזאדה. אלו רק שתי דוגמאות.
טכנית לארז כתב:
וכן, אני רואה דרך ושיטה. בכל משחק העונה הפועל החזיקה בכדור יותר מהיריב שלה. מה זה אם לא "שיטה", המילה שכ"כ אוהבים פה?
לא שאני לא מסכים עם השורה התחתונה שלך פחות או יותר, אבל זה משפט מופרך לדעתי. ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?