el dudernio כתב:
כובע בשביל זה צריכים גורדנה וסאשה יותר טובים, זה הכל.
תשים לפני גרזיצ'יץ שני שחקנים שמסוגלים לנהל את המשחק של הפועל,
תזיז את ורמוט יותר קדימה (ושמאלה), אז תוכל לדחוף את דאמרי גם יותר קדימה לאזור הרחבה, ושכטר לא יצטרך להיות תקוע שם ויוכל לברוח לצד,
כמו שהוא יודע ולעשות את מה שהוא טוב בו.
בגלל שגורדנה וסאשה לא מספיק טובים, ורמוט בא לקבל כדורים מהבלמים וחסר מקדימה, בשביל לחפות על החוסר דאמרי יורד לנהל את המשחק מאחורה וחסר ברחבה,
ולכן שכטר נכנס לשם וחסר בקו (כאשר גם אם הוא יתחיל באמצע הוא יברח לשם יותר אם דאמרי לא ינהל את המשחק 30 מטר משער היריב).
בקיצור כל העסק תקוע כי שני השחקנים שאמורים להכתיב את הקצב ולנהל את המשחק של הפועל לא מספיק טובים.
בגלל גורדנה וסאשה שכטר לא יודע לעשות תנועה בלי כדור
בגלל גורדנה וסאשה הדריבלים של שכטר לא עוברים
בגלל גורדנה וסאשה שכטר מגיע מול שארנוב ומוציא בעיטה של ילדה בת שנתיים במקום להעלות אותנו ל2-0
בגלל גורדנה וסאשה כשיוצאים למתפרצת דמארי ממשיך לעמוד ולבקש את הכדור על החצי במקום לדפוק ספרינט ולעמוד באחד על אחד מול השוער
וזה שאיתי שכטר היה חלוץ אדיר לפני שלוש שנים(ואני לא מספיד אותו) לא אומר שאין לו חלק במצב, אבל הרבה יותר קל להפיל את התיק על גורדנה(לטעמי בצדק) וסאשה(לטעמי לא בצדק) ולהיות הרבה יותר סלחניים כלפיו
מה שכן אני מסכים זה שגילי, שהוא אולי השחקן שאני הכי אוהב בהפועל אי פעם, היה תמיד מבריק בלבנות את המהלך או "לבשל את הבישול" הרבה יותר מאשר להיות הרגל המסיימת(או המבשלת), ולכן הוא צריך לידו מוציא לפועל, אחד שיודע לכבוש ובעיקר להכנס לרחבה ולהוות איום. גורדנה הוא ממש לא כזה וסאשה לא אמור להיות וגם לא מתופקד ככזה. לכן אני חושב שאם סאשה היה מחליף את גורדנה בהרכב ולא את זגורי היינו טובים יותר