תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 25/11
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
ספורט5
ארבע שנים הפועל תל אביב לא הפסידה בבלומפילד למכבי חיפה. בראשון בערב היא התפרקה לחלוטין לעיני הקהל הביתי וירדה מכר הדשא לאחר 4:2 כואב במיוחד. אף אחד מבין 11 אלף האוהדים באדום, אנשי ההנהלה, הצוות המקצועי והשחקנים לא האמין לפני המשחק שהמפגש עם שחקניו של אריק בנאדו יסתיים בכזה נוק-אאוט, וההלם בחדר ההלבשה בסיום היה גדול.
גורמים בהנהלה הודו: "זה היה נראה כאילו השחקנים חוששים ממכבי חיפה. במקום להמשיך לתקוף וללחוץ אחרי שער היתרון, הם הלכו לאחור. השחקנים היו בלחץ, ולא ברור למה".

בנוסף, אותם גורמים וגם שחקנים בקבוצה העבירו ביקורת על כך שבן שמעון לא הכניס את ישראל זגורי ואפילו לא הורה לו להתחמם. "זגורי דווקא נמצא בתקופה טובה וזה לא מובן למה רן לא שיתף אותו", ציינו במועדון. שחקנים הוסיפו: " להשאיר את ישראל על הספסל בשביל מערך יותר הגנתי זה מובן, אבל היינו בהלם שהוא לא שותף בכלל".

האדומים המשיכו למעשה את המסורת מפתיחת העונה: שני משחקים ללא ניצחון, שני ניצחונות, שני משחקים ללא ניצחון, שני ניצחונות, וכעת שוב שני משחקים ברציפות בלי ניצחון. חוסר היציבות לא עוזב את הפועל ת"א, שפשוט לא מצליחה להתרומם. גורמים בכירים במועדון נראו אמש מיואשים לחלוטין, וקבעו: "זאת לא קבוצה לאליפות".

בתוך כך, אין ספק כי יתבצעו מספר שינויים בחלון העברות של ינואר, אך בן שמעון עדיין לא העביר להנהלה שחקנים ספציפיים בהם הוא מעוניין. אלה שככל הנראה נמצאים בדרך החוצה מהמועדון הם שמעון הרוש, המאוכזב ממעמדו וינסה לחפש לעצמו קבוצה אחרת בה יזכה לדקות משחק, ובסארט עבדורחימי, שעדיין לא שיחק ואף לא נכלל בסגל מאז הגיע למועדון.

ספורט2
מצב חרום הבוקר במתחם האימונים של הפועל תל אביב, בוולפסון. התבוסה של האדומים אתמול למכבי חיפה זעזעה את המערכת ובעיקר את המאמן רן בן שמעון. כבר אתמול הבין רב"ש שהשתיקה של הבעלים חיים רמון ושותפיו היא שתיקה של כעס ואכזבה מהקבוצה אותה בנו כספינת הדגל האדומה.

רמון ואנשי הדירקטוריון שסביבו שפכו מעל 50 מיליון שקלים, יצרו גירעון ולפי שעה אין תוצאות. אוהדי הפועל תל אביב הרגילים להישאר ביציעים שעה ארוכה אחרי סיום המשחקים, נעלמו בתוך דקות ספורות מבלומפילד, הם לא רצו לראות את 'מיני חגיגות האליפות' של שמעון אבוחצירה והחבורה הירוקה של יעקב שחר.

חדר ההלבשה של הפועל תל אביב דמה אתמול לאירוע פוליטי של האשמות. הלחץ ניכר בכול דקה, לא היה כיף לשמוע אמירות קשות כמו "כולכם פה ביזיון".

שחקני הפועל תל אביב הוזמנו כבר הבוקר למתחם האימונים ע"ש חודורוב, במטרה שלא לתת להם לברוח מהביזיון אתמול, 2:4 קליל של מכבי חיפה.

שחקן של הפועל תל אביב התייחס לאווירה הקשה שנוצרה: "במועדון יש מי שחושבים שאנחנו אתלטיקו מדריד. מראים לנו קטעי כדורגל של ברצלונה, באיירן מינכן וסיפורי שואה וקרבות הסטורים. זה בריחה מהמציאות. אי אפשר אחרי ניצחונות על רמת השרון והפועל חיפה לעשות אותנו לקבוצת פאר רק כדי לרצות את האוהדים באמירות סרק".

הפועל תל אביב עדיין לא נפלה, ההפסד רק יכול לחדד את המחשבה אצל רן בן שמעון. הפועל תל אביב יכולה לחזור, יכולה גם לנצח בדרבי את מכבי תל אביב. בשיחות עם מומחי כדורגל, עולה כי להפועל תל אביב אין שיטת משחק סדירה.

הבוקר אמר איש כדורגל מוכר: "מה אתם רוצים מאיתי שכטר? הוא כבר הוכיח את עצמו נגד הפועל רמת השרון. אתמול הוא נראה כמו שחקן של רמת השרון, כבוי וחסר אנרגיות, אחד שבתוכו יודע כי שכטר של עידן גוטמן אינו שכטר העכשווי".

להפועל תל אביב אין מנהיג, לא על כר הדשא ולא על הקווים. המאמן שידר לאורך ההכנה למשחק לחץ וחשש. לבקש מהשחקנים להיות גברים, אינו קשור לכדורגל. מאמן אמור להכין את הקבוצה לשיטת המשחק של היריבה.

בפועל כך מתברר שכול מה שנעשה באימונים היה להעביר את הזמן, כי נקבע אימון וצריך למרוח את הזמן. לקבוצה קו התקפי מעולה הכולל את גילי ורמוט, שכטר ועומר דמארי. שאר שחקניו של רב"ש הוא חוטבי עצים ושואבי מים לשיטת משחק שאינה קיימת.

בתקציב של 50 מיליון שקל ויותר עם יצירת רף ציפיות גבוהה מאוד, הקבוצה האדומה אמורה להיראות אחרת. שחקן עבר בהפועל אמר הבוקר לספורט2: "לתת לזאב חיימוביץ' לשחק בפעם הראשונה העונה, זה לא מקצועי. כפרשן רב"ש היה קורע את המאמן. בן שמעון הזהיר בקול רם את שחקניו (למה לתת חומר לאריק בנאדו? ) מפני מגני חיפה טאלב טוואטחה ואיל משומר. הוא ידע שהמגנים שלו אינם ברמה של צמרת ליגת העל. אין לו מגן ימני ואין לו מגן שמאלי.יש לו שחקני קישור שאינם קולטים אם הם הגנתיים או התקפיים."

הפועל תל אביב בליגה המוזרה שלנו יכולה להביט אל הטבלה ולראות במקום השלישי את הפועל רעננה, מה שמלמד על גודל הכישלון של רן בן שמעון.

הבעלים חיים רמון ואנשי הדירקטוריון אינם משמיעים עדיין את קולם. הם אלו שישלמו את החובות הכספיים, הם אלו שרוצים לברוח דרך 'גולדהאר 2' ולהיות רק סתם אוהדים אדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:36 
אפשר כמעט לחוש את משתמשי הפינה אחרי המשחק הזה , עכשיו שופכים את כל הרעל שלהם .
רובו המכריע של הפורום והקהל מאוכזב מאוד מהמשחק הזה , בעיקר בגלל שזה מחזיר אותנו לתחושות של עונה שעברה ותחילת העונה, אבל מכאן ולנתח את מצב המועדון על בסיס המשחק הזה זה פשוט פתטי, כאילו אם שכטר שם את השני ולא היו בעיות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 19:10 
כולנו יודעים שהמטרה השנה זו אירופה.
כואב מאד להפסיד בבית בצורה כזאת אבל זה מה יש וזה מה שעושה את הספורט כל כך יפה.
רב"ש לא מושלם, ההנהלה רחוקה מלהיות טובה, ואנחנו האוהדים יכולים להיות טובים יותר , אבל אם הכל היה מושלם ההינו משועממים :LOL2:
המצב הכלכלי בהפועל לא מאפשר שינויים בשום עמדה ,המאמן ישאר, לא נקבל בינואר שחקנים (אולי אפילו נפסיד איזה שתיים) וההנהלה לא זזה לשום מקום (אין קונה).
הדבר היחידי שיכול להשתנות זה התמיכה של האוהדים ,צריך להבין שלא ניקח אליפות ושנפסיד משחקים מעצבנים, צריך להפנים שהקבוצה שלנו ביננית, ולתמוך בכל הכוח , התמיכה והאיחוד שלנו אחרי הקבוצה יביאו לשינוי לטובה , אולי מעט אבל משהו יעזור . שלא תבינו אני בעד ביקורת אבל יש דברים שהביקורת הורסת ואת זה אנחנו עושים הרבה מאד בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 19:46 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא ממש תגלית שמדובר בטיפוס עם אגו בשמים ומניירות של פרופסור מנהיגות.
למרות הדיבור בפורום, הוא בן אדם עם פלוסים ומינוסים.
היו לו טעויות בבניית הסגל והוא גם עושה טעויות בניהול המשחק. אתמול זה היה ממש מביש, אפיול יותר מאשר מול בית"ר.
ועדיין, הוא מאמן כדורגל, שמביא איתו שיטה ודרך (וכל מי שמזלזל בזה מוזמן להמשיך לזלזל). הוא לקח קבוצה חדשה כמעט לחלוטין ובונה אותה.
היה מעניין לעשות תרגיל- להראות לאנשים משחק ו"לחתוך" בערכיה את ההתקפות שהביא לשערים ולנחש מה היתה התוצאה.
חצי ראשון אתמול היינו עם 62% החזקה בכדור והיינו בסדר (הרבה יותר טובים מחיפה), וגם בחלקים מחצי שני היינו בסדר (עד החילופים, אם לומר את האמת).
אני כן רואה מגמה חיובית. אנ יכן מאמין שזה לוקח זמן לבנות קבוצה מכלום ולייצר משחק מתואם ומהיר שיפצח הגנות ויידע להסתדר מול לחץ (לא במקרה שם קשה לנו- זה דורש משחק מאוד מתואם ומאוד מהיר ואנחנו עוד לא שם)
יש בעיה גדולה באמצע. אין מה לדבר. חייבים לעשות שינויים בסגל ורב"ש גם חייב לתקן את הטעויות שהוא עושה.
אני מקווה שהוא ילמד, ישתפר ויישאר אצלנו עוד הרבה זמן.

טוב, מגמה חיובית עכשיו לא רואים. 2 המשחקים האחרונים היו לא טובים עם מעט מאוד דברים חיוביים. החצי הראשון אתמול היה רע כמעט כמו החצי בשני. אני פחות מתייחס להרכב ולחילופים מבחינה פרסונלית, למרות שגם שם הוא טעה לדעתי (בעיקר בחילופים וציוות של שחקנים על המגרש). אבל המשחק אתמול היה המשך ישיר למשחק נגד בני יהודה ושם הוא כן פתח עם זגורי. אני לא חושב שזה העניין.
הפועל פשוט הפסיקו לשחק את הכדורגל שכן עשה דברים טובים עד המשחק נגד בני יהודה גם שהתוצאות היו פחות טובות. לא מחזיקים מספיק הכדור, לוחצים הרבה פחות ושכבר לוחצים עושים את זה לא נכון. איבוד סבלנות בהתקפה.
אתמול גם ליאור לוי לא תיפקד וגם את איליץ' ראיתי במשחקים הרבה יותר טובים.
אני עדיןן מאמין בו, בטח לנוכח האלטרנטיבות, אבל הוא צריך להתחיל לבדוק למה הדברים הבסיסיים שהוא עצמו מאמין בהם לא עובדים. אני הכי סבלני כלפיו מתחילת העונה והכי מאמין בו, אבל אני מודה שהתוצאות מתחילות להציק לי. אין שום סיבה שהפועל יהיו עם 4 נצחונות מ-10 משחקים, גם לקבוצה חדשה ומתחברת.
אבל שוב, הוא צריך להתאפס ולהמשיך. כל ההתלהמויות פה כלפיו, כמו כלפי שחקנים בקבוצה הן מיותרות .

ההתלהמויות כלפיו ימשיכו כל עוד הוא ימשיך להתחכם, להשתחצן , לעלות עם הרכבים הזויים, לערוך חילופים תמוהים , לנסות ולהמציא את הגלגל ולהתראיין 3 פעמים בשבוע (וכמובן שלא עבר יום והבנאדם עולה לרדיו ומזיין את המוח).
ההתלהמויות כלפיו ימשיכו אם הקבוצה תמשיך לבייש אותנו נגד היריבות הכי שנואות שלנו.
אם הוא לא מסוגל להוציא מהבוץ את הקבוצה המצחיקה שהוא בנה במו ידיו בגלל ההתלהמויות האלה אז הוא מוזמן להזדיין מהקבוצה ולחזור לקפריסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 20:14 
האדס כתב:
אין לי בעיה עם זה שהוא יוצא על השחקנים, זה מגיע להם.
מפריע לי שהוא לא אמר פעם אחת אני אשם העונה. שיגיד החילופים שלי גרועים, נכשלתי ברכש.
אין בהפועל עבודה, אין דרך, זו שהוא מתיימר לזיין לנו בשכל עליה. רוצים דוגמא? תראו מה קרה במצבים הנייחים מול בני יהודה ומה קרה אתמול. אפס עבודה על ירידה להגנה, אפס עבודה על הרמות ועמידה נכונה.
דרך אה? יא מערבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
כולנו יודעים שהמטרה השנה זו אירופה

יש לך כרטיס אחד בודד עליו נאבקות חיפה קש והפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רובו המכריע של הפורום והקהל מאוכזב מאוד מהמשחק הזה , בעיקר בגלל שזה מחזיר אותנו לתחושות של עונה שעברה ותחילת העונה, אבל מכאן ולנתח את מצב המועדון על בסיס המשחק הזה זה פשוט פתטי, כאילו אם שכטר שם את השני ולא היו בעיות בכלל.

צודק הפעם.
אבל אם אם אם
שחקן במיליוני דולר שאם אם אם ...
חיפה + ביתר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
רק ביחד כתב:
כולנו יודעים שהמטרה השנה זו אירופה

יש לך כרטיס אחד בודד עליו נאבקות חיפה קש והפועל

דיי לזיין במוח.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
צודק פאביו. אנחנו ממש לא נאבקים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 21:21 
פאביו כתב:
סימרוטיץ כתב:

צודק הפעם.
אבל אם אם אם
שחקן במיליוני דולר שאם אם אם ...
חיפה + ביתר

אני בדרך כלל לא כותב אם , אבל זה היה רק כדי להוכיח נקודה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 21:49 
סימרוטיץ כתב:

אתה צודק
זה פתטי לנתח את המצב לפי המשחק הזה, אבל אפשר לנתח אותו על סמך המשחק מול בני יהודה
בעצם גם לא מול בני יהודה, יצא להם לצאת מהמשבר נגדנו, קורה. אבל אפשר לנתח על סמך המשחק עם בית"ר.
בעצם גם נגדם לא, סה"כ אפשר להפסיד משחק חוץ מול 30 אלף צופים. אולי ננתח על בסיס המשחק עם רעננה .
אתה יודע מה עזוב, לא צריך לנתח את מצב המועדון עפ"י העונה הזאת, בוא ננתח את המצב על בסיס העונה הקודמת...

סתם כדי להוכיח נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 21:57 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה צודק
זה פתטי לנתח את המצב לפי המשחק הזה, אבל אפשר לנתח אותו על סמך המשחק מול בני יהודה
בעצם גם לא מול בני יהודה, יצא להם לצאת מהמשבר נגדנו, קורה. אבל אפשר לנתח על סמך המשחק עם בית"ר.
בעצם גם נגדם לא, סה"כ אפשר להפסיד משחק חוץ מול 30 אלף צופים. אולי ננתח על בסיס המשחק עם רעננה .
אתה יודע מה עזוב, לא צריך לנתח את מצב המועדון עפ"י העונה הזאת, בוא ננתח את המצב על בסיס העונה הקודמת...

סתם כדי להוכיח נקודה

מצב המועדון לא קשור ליכולת הקבוצתית , רב"ש קיבל הרבה מעבר למה שאפשר היה לצפות, מה שהוא עשה עם זה ועושה עם זה לא קשור להתנהלות המועדון לטוב ולרע , גם אם יקח אליפות וגם אם ירד ליגה זה לא אומר כלום על ההתנהלות של ההנהלה והמועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 22:24 
סימרוטיץ כתב:
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה צודק

סתם כדי להוכיח נקודה

מצב המועדון לא קשור ליכולת הקבוצתית , רב"ש קיבל הרבה מעבר למה שאפשר היה לצפות, מה שהוא עשה עם זה ועושה עם זה לא קשור להתנהלות המועדון לטוב ולרע , גם אם יקח אליפות וגם אם ירד ליגה זה לא אומר כלום על ההתנהלות של ההנהלה והמועדון

זו בדיוק הטעות שלך
הכל קשור להכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 22:38 
פוגי, אניח בעיקרון מסכים איתך לגמרי. ואין שום וויכוח על ההתנהלות הבעייתית של המועדון (וזה ככה בעדינות).
אין לי גם ספק שיש קו ברור שמחבר בין דרך ההתנהלות ליכולת על המגרש (בעצםפ לא קו אחד, אלא הרבה קווים).
ועדיין, גם בכל התנאים האלה אפשר גם קצת להסתכל בצורה קצת יותר רחבה.
מצד אחד, הפועל לא משחקת טוב. אין וויכוח. ניהול המשחק של רב"ש במשחקים האחרונים (ובפרט במשחקים הגדולים) הוא ממש הזוי.
הסגל בעייתי וחסרים שחקני הרכב בכמה עמדות ובעיקר שחקן רציני לאמצע.
ועם כל זה, אני מנסה לשים את התוצאות בצד ולהסתכל רק על המשחק (הלא טוב) ואני לא חושב שהיה משחק אחד שהייינו נחותים מהיריבה. ברוב המשחקים היינו עדיפים ברוב שלבי המשחק. כולל אתמול. זה לא אומר שהכל בסדר, כי זה ממש לא, אבל עדיין אני רואה קבוצת כדורגל שלפרקים משחקת כדורגל טוב מאוד. לפרקים מעטים מדי, אין ספק.
שנה שעברה התלחלנו את הליגה עם סדרה של נצחונות עם יכולת נוראית. בכלל לא באזור של מה שאנחנו רואים עכשיו. אז זה לא שאנחו משחקים מצויין ומפסידים, אבל אנחנו משחקים כדורגל, שולטים בקצב המשחק, עומדים לא רע על המגרש ופה ושם גם עושים התקפות יפות.
אנחנו מתקשים עם שני דברים- כשמפעילים עלינו לחץ ושמצופפים את ההגנה. המשותף לשניהם שהתמודדות איתם מצריכה משחק מאוד מתואם ומאוד מהיר. אנחו לא שם גם כי חלק מהשחקנים לא משפיק טובים וגם כי אנחנו עוד לא ממש קבוצה מתואמת.
אני באמת לא יודע מה יהיה ולאן זה הולך.
רב"ש חייב ללמוד ולשפר לא מעט דברים ובהחלט מגיעות לו שתי סטירות מההנהלה. אם הוא יעשה את זה אני מאוד אופטימי, כי לאמן הוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:59 
לא חשבתי שזה שווה אשכול חדש,
בשל בעיית הזכרון הקלה שלי, נעזרתי באקסל על מנת לאשש את תחושתיי הקשות מהמפגשים בשנה החולפת עם הגדולות, ואפשר להגיד שלא זכרתי שהמצב כזה גרוע.

להלן מצבנו בתשעת המפגשים האחרונים עם הקבוצות שטיפה יותר רלוונטיות מהפועל עכו ושות':

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:02 
g11g כתב:
בשל בעיית הזכרון הקלה שלי, נעזרתי באקסל על מנת לאשש את תחושתיי הקשות מהמפגשים בשנה החולפת עם הגדולות, ואפשר להגיד שלא זכרתי שהמצב כזה גרוע.

להלן מצבנו בתשעת המפגשים האחרונים עם הקבוצות שטיפה יותר רלוונטיות מהפועל עכו ושות':

תמונה

ואוו התלונות האלו, כל כך נכונות וכל כך חסרות תכלית.
אתה צודק, עכשיו במצב הנוכחי מה אפשר לעשות?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:06 
g11g כתב:

תמונה

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:10 
בשורה התחתונה זה המשחק של אתמול? למה כתוב 1-0 ולא 4-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
:cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:36 
Tom Sawyer כתב:
g11g כתב:

תמונה

ומה אפשר לעשות עם ההודעה הזאת שלך? איזה תכלית היה לה?
מה אתה רוצה?

ולעניין, אללא איסטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:46 
את החיפה 2-2(זה היה אחרי שאנחנו הבטחנו את אירופה) ואת החיפה 2-3(זה היה מחזור אחרון ולמשחק לא היתה שום משמעות) אני חושב שאתה יכול להוציא מהמשוואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
את אירופה הבטחנו רק אחרי הניצחון על בני יהודה, כשנשארו הדרבי וחיפה בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 25/11
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 14:34 
Tom Sawyer כתב:
g11g כתב:

תמונה

מה גורם לך לחשוב שאני בא כיועץ ארגוני של מה עושים עם זה עכשיו?
זה נתון משוגע, שנוגע לקבוצה, ששיתפתי בפורום של הקבוצה.
מסכים שהיה יותר כיף לאונן על הרצף דרבים שנקטע עונה שעברה, אבל זו המציאות שלנו עכשיו..

נערך לאחרונה על ידי g11g בתאריך 26 נובמבר 2013, 14:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 25/11
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 14:39 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בשורה התחתונה זה המשחק של אתמול? למה כתוב 1-0 ולא 4-2?

כן, טעות שלי. זה לא משנה את הנתונים (תוריד לנו עוד שער זכות במאזן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: