Fez כתב:
כל הדיווחים מהיום מצביעים על כך שגודס לא יתלבש למשחק של חולון וישוחרר בקרוב מאוד מהקבוצה.
כמו שטענתי פה בלי סוף, זה פשוט לא הגיוני מבחינת חולון להשאיר אותו ולשחק עם 5 זרים. ההשארה של גודס לפי החישוב שלי עולה להם בסביבות 450,000 ש"ח (כולל ויתור על המענק) וגורמת להם בעיקר כאב ראש מבחינת החוק הרוסי. במהלך השבוע כל מיני מקורבים טענו שחולון החליטה לרשום אותו ולשחק עם 5 זרים אבל זה היה ברור שזה פשוט לא הגיוני ולא רציונלי בשום צורה. עדיין צריך לחכות ולראות מה יהיה אבל שוב, אני מניח שגודס בדרך החוצה.
מקווה מאוד שברגע שמשחררים אותו נחתים אותו בלי לחשוב פעמיים, ושנבוא לזה מוכנים ובלי התמהמהות מיותרת ולבטים מיותרים. המצב של השוק כרגע הוא לא טוב, כמעט כל נופלי המחנות חתמו בדי ליג שנפתחה לפני כמה ימים, וגם הביקוש אפילו בארץ הוא מאוד גדול וקבוצות פשוט לא מוצאות (יש לפחות 3 קבוצות חוץ מאיתנו שמחפשות גארדים זרים עכשיו). אם שוב נבוא לא מוכנים ונתחיל לחשוב ולהתלבט נפספס גם את ההזדמנות הזאת, ואני לא בטוח מתי תבוא עוד אחת.
לגבי גודס, הסתכלתי על הסטטיסטיקה שלו והיא מדהימה.
נגד גלבוע וירושלים, הוא קלע 17.5 נקודות, 8/15 לשלוש (53%), 3.5 אסיסטים, איבוד אחד, מדד 16.5.
בארבעת המשחקים האחרים, הוא קלע 6.2 נקודות, 3/16 לשלוש (19%), אסיסט אחד, 3.25 איבודים, מדד מצטבר של מינוס אחד.
הבדל של שמיים וארץ. מאיפה זה בא? בשני המשחקים נגד גלבוע וירושלים גוני יזרעאלי היה פצוע.
למעשה כשהם היו בסגל מלא עד עכשיו, הגארדים הישראלים של חולון שיחקו 70-71 דקות במשחק. זה אומר שגודס ברוב הזמן שלו על המגרש, בערך 20 מ-30 דקות, שיחק בכלל 3. במשחק נגד חיפה היה אפשר לראות למה הוא נכשל שם. הוא מקבל איזה דונטה סמית או בן רייס על הראש, אין לו שום סיכוי לקלוע מעליהם, אז הוא צריך לנסות לקחת אותם לסל, שבזה הוא לא טוב ובדרך כלל מאבד, או לקחת זריקה משוגעת שבדרך כלל נגמרת בהחטאה (הוא הצליח לקלוע שתיים כאלה נגד חיפה שמעט מאוד שחקנים בליגה קולעים). וכמובן שני הגארדים שמשחקים לידו הם יזרעאלי, סקוורר או הרוש אז הכל נופל עליו. אם הוא יהיה בהפועל אני בטוח שנקבל ממנו את מה שהוא נתן בעונה שעברה או בשני המשחקים שלו בחולון כשהוא שיחק כ-2 ולא כ-3.