תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:06 
אני תומך גדול בעידוד גם בכשלונות והפסדים
אני נגד לצאת מהמגרש לפני סיום המשחק

לעמוד במצב של 4-1 ולעודד כאילו השחקנים נותנים את הנשמה ונלחמים זו בושה

אל תקללו
אל תצאו מהמגרש
אבל תשרקו בוז
אבל ראבק למה מעודדים כמו מטורפים? כדי להעביר מסר שהכל בסדר? כדי להוכיח שאנחנו "בטוב וברע?"

אחנו בטוב וברע ונשאר שם עד שאחרון השחקנים ירד מהדשא
לא נקלל ולא נשרוק בוז אבל בהחלט צריך להעביר מסר אחר! מסר של חבר'ה אנחנו אוהדי הפועל והסמל מעל הכל ואם לא תתנו תנשמה אנחנו לא נביא לכם ביד ונשיר כמו עיוורים
קהל שלא עושה לחץ על היריבה ולא דורש מלחמה מהשחקנים
הקהל בטח שלא אשם במחדל הזה שהיה היום אבל כל עוד אנחנו מעבירים מסר שהכל בסדר תשתינו עלינו אנחנו חושבים שזה גשם כלום לא ישתנה...

(תגובות של "כשלא מעודדים מתלוננים, כשכן מעודדים מתלוננים" יתקבלו בנאצה ואיחולי מוות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:16 
הקבוצה משחקת מגעיל אבל צריך לשמור על הכבוד של הקהל , לא ייתכן ולא משנה מה התוצאה משחק בבלומפילד ושומעים יותר את היריבה , אפילו שלא ישירו רק יקללו את היריבה, לשיר "אנחנו לא שכירי חרב" . אין מצב שחוגגים לנו בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:52 
תעשה מה שאתה רוצה
אני בוחר להאמין שהשחקנים מנסים ונותנים מה שיש להם
ושעדיף שיתנו להם גב ולא יפנו להם את העורף
למרות שאני לגמרי חושב שדבר כמו שהיה היום לא מקובל בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
כבר הפסדנו 4-2,כבר נגמר המשחק והזבלים האלה חוגגים לנו בבית...
אז נוריד תראש ונשבור תשחקנים?
אני כל הזמן רב עם אוהדי קבוצות אחרות על זה שהקהל שלנו מעודד גם בהפסדים כי הוא שונה ולא כי הוא מאוהב בעצמו.
אני עודדתי קודם כל בשביל לא להישבר בעצמי,בשביל שאותו ילד שישב לידי לא ילך מחר כפוי ראש לבית ספר ותיהיה לו הגאווה בקבוצה ובקהל שלה.
זאת תרבות ספורט,זאת התרבות שאני רוצה שתיהיה בקהל של הפועל ואני תורם לזה בזה שאני מעודד ומשתדל לסחוף את אלה שלידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:23 
הקהל נמדד בתקופות קשות..

שכל אוהד יעשה מה שהוא רוצה, לדעתי לעודד צריך גם כשבפיגור ושמפסידים.

:hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:27 
מבין את אלו שיקללו אחריי משחק כזה,בן אדם ששילם כדיי לראות את הקבוצה , והקבוצה שלו זורקת עליו זין מדקה 70 והולכת על המגרש זה מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:30 
גם הקהלים שאתם שואפים להיות כמותם- בדרום אמריקה ובמדינות כדורגל אחרות בעולם עם קהלי אולטראס ברמה גבוהה, עושים לקבוצה את "המוות" בשריקות בוז ואפילו יותר גרוע, אם הם מזהים אדישות כזאת על השחקנים..
ביוון נגיד, הכי קרוב אלינו, זה לא היה עובר לסדר היום...
לא חסרות דוגמאות באינטרנט...

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 25 נובמבר 2013, 00:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא שרים לשחקנים, אנחנו שרים להפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
אנחנו לא שרים לשחקנים, אנחנו שרים להפועל :hapoel:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:33 
jonati כתב:
תסלחו לי אבל הקהל שלנו כבר עשר שנים הוא בדיחה, בעונת הדאבל נתנו עונה נדירה בגלל ההצלחות, זהו.
מבוגרים מפנים לנשים וילדים את האמצע של שער 5, כל מי שעובר את גיל עשרים ואחת כבר מבוגר מדי בשביל לעודד.
שער 5 מלא באינטרסנטים ועסקנים, וילדי אייפון שרק מצלמים את הקהל ומצפים שמישהו אחר יעודד בשביל שיהיה מה לצלם.
אנשים עומדים באמצע שער חמש באמצע הגוש תוך כדי משחק ומצוטטים בווטסאפ.
האולטראס מנסים אבל גם הם לצערי קצת איבדו את זה, החילופי דורות האלה דרמטיים מדי, אין בעיה לשים כמה חדשים על הברזלים יחד עם הישנים ולאט לאט, אבל פתאום כולם התחלפו וזה מהר מדי, הדור החדש לא יודע עדיין איך להרגיש את המשחק, במקום לשים את איתך אלך לכל מקום אחרי הגול ולדחוף עוד קדימה שרו משהו שעצר הכל. שלא לדבר על זה שהבחור עם המשרוקית עומד באמצע ושורק כאילו כלום גם היום.
העסקנים, כל מיני אוהדים שפעם היו באים באדום והיו הולכים להכל, עכשיו עסוקים בלנהל כל מיני ועדות באמצע המשחק במקום לעודד. ואחר כך לבוא אלי ולבקש ממני לעשות חבר עמותה פה וחבר עמותה שם ולמה אני לא בא לכדורסל, זה כי אתה קמצן וכו'.
שופט בא ועושה מה שבא לו היום, אף אחד חוץ ממני לא מחכה לו בסוף המשחק, מאמן בא וגומר לנו את המשחק, אף אחד לא מחכה לו.
אולטראס זה לעודד 90 דקות במגרש, אבל תשאלו את טל בנין מה זה אולטראס באיטליה, כשהקבוצה במשבר או שהשחקנים לא נלחמים זה גם להיות קשוחים איתם לא רק ללטף אותם בשירים. אף אחד לא נשאר היום להגיד איזה מילה לגילי שעזב את השחקן שלו בגול הראשון, כי לא בא לו לרוץ איתו, אף אחד לא נשאר בשביל להגיד להם שהם הקבוצה הכי רכה בליגה, ושכל מי שרוצה קצת, לוקח מאיתנו נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:49 
red_gamba כתב:
אני תומך גדול בעידוד גם בכשלונות והפסדים
אני נגד לצאת מהמגרש לפני סיום המשחק

לעמוד במצב של 4-1 ולעודד כאילו השחקנים נותנים את הנשמה ונלחמים זו בושה

אל תקללו
אל תצאו מהמגרש
אבל תשרקו בוז
אבל ראבק למה מעודדים כמו מטורפים? כדי להעביר מסר שהכל בסדר? כדי להוכיח שאנחנו "בטוב וברע?"

אחנו בטוב וברע ונשאר שם עד שאחרון השחקנים ירד מהדשא
לא נקלל ולא נשרוק בוז אבל בהחלט צריך להעביר מסר אחר! מסר של חבר'ה אנחנו אוהדי הפועל והסמל מעל הכל ואם לא תתנו תנשמה אנחנו לא נביא לכם ביד ונשיר כמו עיוורים
קהל שלא עושה לחץ על היריבה ולא דורש מלחמה מהשחקנים
הקהל בטח שלא אשם במחדל הזה שהיה היום אבל כל עוד אנחנו מעבירים מסר שהכל בסדר תשתינו עלינו אנחנו חושבים שזה גשם כלום לא ישתנה...

(תגובות של "כשלא מעודדים מתלוננים, כשכן מעודדים מתלוננים" יתקבלו בנאצה ואיחולי מוות)

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:57 
הקהל שר היום הכי חזק ומשמעותי רק אחרי הגולים של חיפה, וזה התמונה המלאה של שער חמש שלנו, ואיפה הוא נמצא.
הקהל מתעורר כשהתדמית שלו בסכנה, ולא כדי להטריף את הקבוצה ולדחוף אותה מתחילת המשחק.
אני מסכים שתדמית כזו עדיפה על תדמיות אחרות, אבל ראבאק איפה הייתם מתחילת המשחק? שער חמש היה רדום ואפילו רפטואר שירי הטירוף לא נוצל במלואו (לכל מקום שבאתי, למשל. הפועל היום יוצאים למלחמה...). במקום זה עוד שירי נמנומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:59 
בר קולמוסא כתב:
הקהל שר היום הכי חזק ומשמעותי רק אחרי הגולים של חיפה

זה באמת לא מובן לי
בגול שלנו ממשיכים לשיר רגיל לא זוכר כבר איזה שיר זה היה ואחר כך מי המציא את המילה שזה בסדר אבל במשחק כזה בגול מוקדם כדאי להכניס עוד טירוף גם לנו וגם לשחקנים
חיפה נותנים גול אנחנו שרים ''הפועל אני תמיד אוהב אותך'' למה לא אחרי הגול שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:07 
אלון כתב:
בר קולמוסא כתב:
הקהל שר היום הכי חזק ומשמעותי רק אחרי הגולים של חיפה

זה באמת לא מובן לי
בגול שלנו ממשיכים לשיר רגיל לא זוכר כבר איזה שיר זה היה ואחר כך מי המציא את המילה שזה בסדר אבל במשחק כזה בגול מוקדם כדאי להכניס עוד טירוף גם לנו וגם לשחקנים
חיפה נותנים גול אנחנו שרים ''הפועל אני תמיד אוהב אותך'' למה לא אחרי הגול שלנו?

כדי ליישר קו עם המאמן ברמת התחכום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:07 
ששש, אתה מפריע לאוננות העצמית של הקהל על עצמו.
חוסך שבטו שונא בנו!

לפעמים השחקנים צריכים לאכול את הכאפה של הקהל כועס,
התגובה הכי טובה שהקהל היה יכול לעשות היום זה פשוט להפנות את הגב למגרש.
אף שחקן לא היה נשאר אדיש לזה.

אני בטוח שבפאבים בתל אביב נמצאים לא מעט שחקנים.
מחר יום חופש?
למה? מישהו אמר אולי כדאי שרן יביא אותם ויעשה להם הסבר טקטי מה כל שחקן עושה בכיתה עם לוח.
ילמד אותם מהלכי כדורגל ומה הוא רוצה שכל אחד יעשה, עם קטעי וידאו של טעויות. לפעמים לימוד מגיע מהראש.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
חוסך שבטו שונא בנו!

מחר יום חופש?
למה? מישהו אמר אולי כדאי שרן יביא אותם ויעשה להם הסבר טקטי מה כל שחקן עושה בכיתה עם לוח.
ילמד אותם מהלכי כדורגל ומה הוא רוצה שכל אחד יעשה, עם קטעי וידאו של טעויות. לפעמים לימוד מגיע מהראש.

תשמע יש לך קטע לכתוב הודעות שמביאות ת'סעיף.
להפנות את הגב? מה אנחנו ברוגז??
שמי ששורק בוז ישאל את עצמו כמה זה יכול לתרום לעומת עידוד שירים את השחקנים לקראת המשחק הבא.
לפעמים אוהדים נוטים לחשוב שבגלל שהם שחקנים מקצוענים אז מותר להשתלך בהם ולקלל אותם כי הם לא "נלחמו".
שמנצחים אז הם מדהימים ולוחמים וכשמפסידים הם סמרטוטים שלא נלחמים.
חיוביות ואופטימיות מובילים להצלחה,שליליות ופסימיות מובילים רק לכישלון.
תשאלו את עצמכם מה יכולה או יותר נכון צריכה להיות תרומתכם בתור קהל שרוצה בהצלחת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לגמרי, זאת הייתה העמדה שלי גם אחרי התבוסות בבית בשנה שעברה (2-0 בית"ר, 3-0 נתניה, הדרבים) והנה עברה שנה כלום לא השתנה, לא בקהל ולא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: קהל
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 09:26 
עומרי קנדה כתב:
Tom Sawyer כתב:
חוסך שבטו שונא בנו!

מחר יום חופש?

שמי ששורק בוז ישאל את עצמו כמה זה יכול לתרום לעומת עידוד שירים את השחקנים לקראת המשחק הבא.
לפעמים אוהדים נוטים לחשוב שבגלל שהם שחקנים מקצוענים אז מותר להשתלך בהם ולקלל אותם כי הם לא "נלחמו".
תשאלו את עצמכם מה יכולה או יותר נכון צריכה להיות תרומתכם בתור קהל שרוצה בהצלחת הקבוצה.

ועל זה אומר לך חוסך שבטו שונא בנו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:08 
עומרי קנדה כתב:
Tom Sawyer כתב:
חוסך שבטו שונא בנו!

מחר יום חופש?

סתום תפה שלך כבר לא יכול לסבול אוהדים כמוך
לא הגיוני בשום מצב בעולם שאתה מקבל 4 מחיפה בבית ,קבוצה שהבקיעה 9 שערים העונה והקבוצות החלשות בליגה חוגגות לה על התחת
לא הגיוני שתפסיד לקבוצה חלשה כמו בית״ר, לא תנצח את הקבוצה החלשה בליגה בני יהודה , במחצית כבר קיבלה 3 מעכו.
בעונות כמו הדאבל זה טוב לעודד כל משחק גם אחרי הפסד כי ידעת שעש לך קבוצה שיורקת דם אבל העונה הזאת היא אחרת והשחקנים צריכים לקבל כאפה להתעורר ומהר
הפסידו 4-2 בבית הקהל מוחא להם כאפיים ושר להפ שירי ניצחון ,באיזה הרגשה אתם רוצים שהם ירדו? הפסדנו אז בקטנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
Neropain כתב:
עומרי קנדה כתב:
Tom Sawyer כתב:
חוסך שבטו שונא בנו!

מחר יום חופש?

סתום תפה שלך כבר לא יכול לסבול אוהדים כמוך
לא הגיוני בשום מצב בעולם שאתה מקבל 4 מחיפה בבית ,קבוצה שהבקיעה 9 שערים העונה והקבוצות החלשות בליגה חוגגות לה על התחת
לא הגיוני שתפסיד לקבוצה חלשה כמו בית״ר, לא תנצח את הקבוצה החלשה בליגה בני יהודה , במחצית כבר קיבלה 3 מעכו.
בעונות כמו הדאבל זה טוב לעודד כל משחק גם אחרי הפסד כי ידעת שעש לך קבוצה שיורקת דם אבל העונה הזאת היא אחרת והשחקנים צריכים לקבל כאפה להתעורר ומהר
הפסידו 4-2 בבית הקהל מוחא להם כאפיים ושר להפ שירי ניצחון ,באיזה הרגשה אתם רוצים שהם ירדו? הפסדנו אז בקטנה?

בול. הפסדנו, אבל עדיין משלמים לנו משכורות יפות, אנחנו חצי הולכים כל המשחק, ותראו איזה קטע - אפילו הקהל די מרוצה (אחרת למה הוא מעודד כל הזמן?).
בעונות אחרות עם מאמנים אחרים ובעלים אחרים כבר התחיל באזז ביציע, אבל עכשיו "אנחנו" הבעלים, גירשנו את טביב, ורב"ש "אני סומך עליו" הוא המאמן. איזה כיף!
הקהל בהחלט מאוהב בקונספציה של לעודד בכל מחיר ומשתדל להדגיש את זה רק במשבר, לעומת מצב שבו אנחנו מובילים, שוויון או מצב של פיגור הפיך בו יש דממה. השקט ביציע כל המשחק מול העידוד הפתטי אחרי ה-4:1 היה פשוט מביך. זה גם משתקף בראיונות של שחקנים אחרי משחקים, שתמיד אומרים ש"לקהל, שנתן תצוגה מדהימה, לא הגיע לקבל הפסד כזה". מה שזה אומר באמת זה:"ציפינו שישרקו לנו בוז ויחכו לנו מחוץ למגרש כי שיחקנו זוועה ותכל'ס אנחנו לא ממש משחקים אחרי דקה 60 כי המרלבורו אדום והלאפות מפריעים לסיבולת לב ריאה, אבל הם מעודדים ומלטפים אותנו, אז בואו ללטף אותם בחזרה כדי שלא יזרקו על האוטובוס שלנו אבנים במשחק הבא".

לדעתי - הקבוצה שנבנתה בינונית מינוס: גם חלק מהשחקנים היו ויהיו בינוניים (כמו גורדנה וסאשה, שאמורים להיות בורג מרכזי בקבוצה, אבל הם קשרים לקבוצת תחתית או צמרת הליגה הלאומית ביום טוב), גם חלק מהשחקנים המובילים לא בכושר (שכטר), גם המגן שמאלי שלנו ימני, גם עבדורחימי (!), גם המאמן הזוי, גם קבוצות התחתית (שמשום מה מחזיקות מהפועל קבוצה טובה) משחקות בונקר ואז אנחנו לא מבקיעים, וגם קבוצות הצמרת או קבוצות שלא משחקות נגדנו בונקר שמות לנו 2-3 כל משחק.

אפשר להביע את זה שאנחנו לא מרוצים ממה שהולך בקבוצה (כולל הרכש, המאמן, סגנון המשחק, כושר גופני וכו') ושלבנות קבוצה בינונית להילחם על מקומות 4-6 זה לא מקובל, ואפשר לקבל את זה שאנחנו נאבק על מקומות 4-6 ואולי בפוקס נהיה באירופה (ואז אפשר להמשיך לעודד גם אחרי הרביעי אתמול ואחרי השלישי שנקבל ממכבי בדרבי הקרוב, כדי להראות שהקהל מעודד תמיד ובכל מצב. כל הכבוד! :BOW: ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 20:58 
יש הבדל גדול ושנות אור בין להגיד לשחקנים שנכנסים "תרימו ת'ראש" (גם באגרסיביות) לבין לשרוק בוז, או להפנות גב.

יש דרך לתת גם "כאפות", ויש כאפה שנותנים מתוך אהבה ודאגה, וכאפה שאתה נותן כי אתה חושב שהשחקנים הם הזונות שלך, וכועס עליהם כי שילמת כסף על כניסה למשחק והם הפסידו.

בכלל אני לא מבין את הגישה של "שילמתי על זה כסף". מעניין לי את התחת ששילמתם כסף, המועדון והשחקנים שלו שוים פי אלף גם מהכסף של כלכם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:38 
Tom Sawyer כתב:
חוסך שבטו שונא בנו!

מחר יום חופש?

אתה רוצה שנעבור פאב פאב ונחפש שחקני הפועל?

ויש יום חופש כי לא עובדים שבעה ימים בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
מה עדיף?
קבוצה בלי קהל או קהל בלי קבוצה

כרגע אנחנו קהל בלי קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
jonati כתב:
תסלחו לי אבל הקהל שלנו כבר עשר שנים הוא בדיחה, בעונת הדאבל נתנו עונה נדירה בגלל ההצלחות, זהו.
מבוגרים מפנים לנשים וילדים את האמצע של שער 5, כל מי שעובר את גיל עשרים ואחת כבר מבוגר מדי בשביל לעודד.
שער 5 מלא באינטרסנטים ועסקנים, וילדי אייפון שרק מצלמים את הקהל ומצפים שמישהו אחר יעודד בשביל שיהיה מה לצלם.
האולטראס מנסים אבל גם הם לצערי קצת איבדו את זה, החילופי דורות האלה דרמטיים מדי, אין בעיה לשים כמה חדשים על הברזלים יחד עם הישנים ולאט לאט, אבל פתאום כולם התחלפו וזה מהר מדי, הדור החדש לא יודע עדיין איך להרגיש את המשחק, במקום לשים את איתך אלך לכל מקום אחרי הגול ולדחוף עוד קדימה שרו משהו שעצר הכל. שלא לדבר על זה שהבחור עם המשרוקית עומד באמצע ושורק כאילו כלום גם היום.
העסקנים, כל מיני אוהדים שפעם היו באים באדום והיו הולכים להכל, עכשיו עסוקים בלנהל כל מיני ועדות באמצע המשחק במקום לעודד. ואחר כך לבוא אלי ולבקש ממני לעשות חבר עמותה פה וחבר עמותה שם ולמה אני לא בא לכדורסל, זה כי אתה קמצן וכו'.
שופט בא ועושה מה שבא לו היום, אף אחד חוץ ממני לא מחכה לו בסוף המשחק, מאמן בא וגומר לנו את המשחק, אף אחד לא מחכה לו.
אולטראס זה לעודד 90 דקות במגרש, אבל תשאלו את טל בנין מה זה אולטראס באיטליה, כשהקבוצה במשבר או שהשחקנים לא נלחמים זה גם להיות קשוחים איתם לא רק ללטף אותם בשירים. אף אחד לא נשאר היום להגיד איזה מילה לגילי שעזב את השחקן שלו בגול הראשון, כי לא בא לו לרוץ איתו, אף אחד לא נשאר בשביל להגיד להם שהם הקבוצה הכי רכה בליגה, ושכל מי שרוצה קצת, לוקח מאיתנו נקודות.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 02:27 
jonati כתב:
jonati כתב:

הוצאת לי תמילים מהפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: