תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2014
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר במקום לתת למועמדים את רשימת החברים, שהמועמדים יעבירו להנהלה 3-4 מסרים וההנהלה תעביר בשמם, והמידע שלנו לא יסתובב בין מיליון ידיים.

בכל בחירות ועדת הבחירות פונה בצורה מרוכזת לכל החברים בשם המתמודדים ומעבירה מצע וכו׳ ובעצם כל מה שהמועמדים רוצים להציג לחברים. רק שזה קורה בצורה אחת מסודרת ולא באופן פרטני על ידי כל מתמודד

הנושא כיצד תתבצע התעמולה נמצא בידי ועדת הבחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 18:23 
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כן

אז למה אנשים לא מתנדבים לועדה החשובה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 18:34 
אפשר למנות את רמי מראש לכל החיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 18:42 
ארדיטי כתב:
אפשר למנות את רמי מראש לכל החיים?

אתה שואל את זה בקלילות, אבל זאת לא שאלה קלילה... קבוצה של אוהדים מחייבת בחירות בכל זמן קצוב. לא משנה כמה אוהד הפועל תהיה, ניתוק של הצורך בקשר עם המעגלים הרחבים של האוהדים (וביטול הבחירות זה נדבך של זה) ינתק אותך גם מהצרכים שלהם, במידה זו או אחרת, בתור מנהל.
כל עוד הפועל בידיים של האוהדים שלה, או יותר נכון, של הקהילה שלה, היא בטוחה. לא פחות חשוב מהאנשים שעומדים בראש המערכת, הוא המנגנון שמפעיל אותה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 01:10 
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר במקום לתת למועמדים את רשימת החברים, שהמועמדים יעבירו להנהלה 3-4 מסרים וההנהלה תעביר בשמם, והמידע שלנו לא יסתובב בין מיליון ידיים.

בכל בחירות ועדת הבחירות פונה בצורה מרוכזת לכל החברים בשם המתמודדים ומעבירה מצע וכו׳ ובעצם כל מה שהמועמדים רוצים להציג לחברים. רק שזה קורה בצורה אחת מסודרת ולא באופן פרטני על ידי כל מתמודד

אז אולי כדאי שכל מתמודד יוכל לפנות בכתב/וידאו/סמס פעם-פעמיים בפניה דרך העמותה. זה יכול להשלח גם מתיבת מייל נפרדת של ועדת הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 11:20 
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אז אולי כדאי שכל מתמודד יוכל לפנות בכתב/וידאו/סמס פעם-פעמיים בפניה דרך העמותה. זה יכול להשלח גם מתיבת מייל נפרדת של ועדת הבחירות.

ועדת הבחירות תצטרך להיות יצרתית, מבחינתנו הכל אפשרי ואנחנו נשמח לאפשר כמה שיותר חשיפה לבחירות האלו כי הן באמת חשובות ויש לכולם אינטרס שיהיו כמה שיותר מועמדים וכמה שיותר מועמדים טובים. הדבר היחיד שלא נוכל לאפשר זה העברת רשימות התפוצה של העמותה בין ידיים רבות ואת זה ועדת הבחירות תצטרך למצוא דרך לפתור.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 23 נובמבר 2013, 11:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

וועדת הבחירות תצטרך להיות יצרתית, מבחינתנו הכל אפשרי ואנחנו נשמח לאפשר כמה שיותר חשיפה לבחירות האלו כי הן באמת חשובות ויש לכולם אינטרס שיהיו כמה שיותר מועמדים וכמה שיותר מועמדים טובים. הדבר היחיד שלא נוכל לאפשר זה העברת רשימות התפוצה של העמותה בין ידיים רבות ואת זה ועדת הבחירות תצטרך למצוא דרך לפתור.

אני חושב שהרעיון שלי של שליחת מייל ובו כל אחד יסמן מהו אמצעי התקשורת שיהיה מוכן לקבל תעמולה כמובן במידה מוסכמת
כמו כן מייל מהעמותה שיכולול לינקים לדפי הפייסבוק שיפתחו המתמודדים
וכן הודעה על משחק בית מסוים שלפני המשחק יקימו המועמדים(אלו שירצו) עמדות הסברה
חבר עמותה שבאמת חשוב לו להשתתף בתהליך יוכל לבחור באחת משלוש האופציות בכדי להכיר את המועמדים טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ועדת הבחירות תצטרך להיות יצרתית, מבחינתנו הכל אפשרי ואנחנו נשמח לאפשר כמה שיותר חשיפה לבחירות האלו כי הן באמת חשובות ויש לכולם אינטרס שיהיו כמה שיותר מועמדים וכמה שיותר מועמדים טובים. הדבר היחיד שלא נוכל לאפשר זה העברת רשימות התפוצה של העמותה בין ידיים רבות ואת זה ועדת הבחירות תצטרך למצוא דרך לפתור.

זו אמירה מפא"יניקית שמשאירה את הכוח בידי ההנהלה הקיימת.
גם ככה להנהלה מכהנת יש יתרון על פני מועמדים חדשים,אי חשיפת ספר הבוחרים זה פגיעה בא"ב של בחירות. מעניין מה היית אומר אם חולדאי היה מנסה למנוע את פרסום ספר הבוחרים לעיריית ת"א?
אגב זו אחת הסיבות שהתייאשתי מן המצב ולמעשה אחרי פעמיים שהייתי חבר ועדת בחירות אני יכול להגיד שזו ועדה ללא שיניים שהכח היחידי שלה הוא ספירת הקולות ונזיפה פה ושם במי שעובר על חוק כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:18 
מה קשור למפא"יניקיות? אין לנו שום אינטרס "להשאיר את הכוח בידי ההנהלה הקיימת" ואני אומר לך בתור חבר ועד מנהל שאני אשמח אם יהיו לפחות 2-3 חברי הנהלה חדשים שיש להם יכולת לתרום למועדון (גם על חשבוני כמובן). אתה לא מתמודד עם הרגישויות של חברי העמותה שאת חלקם הגדול הנושא הזה לא ממש מעניין והם לא רוצים שיטרידו אותם בטלפונים ומיילים בלתי פוסקים, ובלי קשר רשימת חברי העמותה עם הכתובות, המיילים והטלפונים שלהם, לא אמורה להסתובב בין עשרות ידיים. כל פתרון שיאפשר למועמדים לחשוף את עצמם ברמה מקסימלית הוא טוב מבחינתנו ואני גם חושב שהפעם הבחירות צריכות להיות דרך האינטרנט כדי לאפשר כמה שיותר השתתפות של חברי העמותה. אולי שווה למצוא פשרה שתאפשר כן חשיפת ספר הבחירות אבל לא עם כל המידע הפרטי של כל אחד מהחברים, או לשלוח איזשהו מייל ראשוני לחברים ולבקש מהם שאם הם מסרבים שימסרו את פרטיהם שיסמנו זאת מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
דוברש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:31 
גם אם זה יפריע לכמה וכמה חברים, היתרון בכך שיתאפשר לבצע פניה ישירה לחברים עולה עשרות מונים על החיסרון בכך. כל מצב אחר יגרום בדיוק לשמירת המצב הקיים לפיו רק מי שמוכר לאוהדים ממקומו אחרים או ש"מומלץ" על ידי אותם אנשים יכול להבחר. חבל שלא מבינים בהנהלה שבסופו של דבר זה מצב שמזיק לעמותה ולקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

זו אמירה מפא"יניקית שמשאירה את הכוח בידי ההנהלה הקיימת.
גם ככה להנהלה מכהנת יש יתרון על פני מועמדים חדשים,אי חשיפת ספר הבוחרים זה פגיעה בא"ב של בחירות. מעניין מה היית אומר אם חולדאי היה מנסה למנוע את פרסום ספר הבוחרים לעיריית ת"א?
אגב זו אחת הסיבות שהתייאשתי מן המצב ולמעשה אחרי פעמיים שהייתי חבר ועדת בחירות אני יכול להגיד שזו ועדה ללא שיניים שהכח היחידי שלה הוא ספירת הקולות ונזיפה פה ושם במי שעובר על חוק כזה או אחר.

לא חושב שמותר למסור פרטים על חברי עמותה ללא הסכמתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:36 
ספר החברים של העמותה פתוח לעיון של כל חברי העמותה. זו הוראת החוק. אם רוצים להיות צדיקים אז אפשר לפנות בדיוור הישיר לחברים ולבקש שמי שמתנגד לקבל פנייה חד פעמית מכל מועמד במייל יודיע על כך. ההצעה ההפוכה - שמי שמסכים יודיע על כך - לא תשנה דבר ומשאיר את המצב הקיים. אני מקווה שלשם שינוי יוכיחו לנו שבאמת רוצים שיהיו כאן בחירות אמיתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 13:15 
רדנקו כתב:
ספר החברים של העמותה פתוח לעיון של כל חברי העמותה. זו הוראת החוק. אם רוצים להיות צדיקים אז אפשר לפנות בדיוור הישיר לחברים ולבקש שמי שמתנגד לקבל פנייה חד פעמית מכל מועמד במייל יודיע על כך. ההצעה ההפוכה - שמי שמסכים יודיע על כך - לא תשנה דבר ומשאיר את המצב הקיים. אני מקווה שלשם שינוי יוכיחו לנו שבאמת רוצים שיהיו כאן בחירות אמיתיות.

בדיוק בגלל זה כתבתי שאפשר למצוא פשרה שמי שמתנגד יודיע ולא להפך.
אני אחזור שוב - לנו כהנהלה יש אינטרס שהבחירות הללו יהיו פתוחות ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר מועמדים שיכולים לתרום לעמותה ובגלל זה העלנו את הנושא והצפנו אותו מספיק זמן מראש ולא הצנענו את הבחירות.
כל מי שרוצה לעזור לקדם את הבחירות יבורך ואני מקווה שיהיו עוד אנשים שיעזרו בזה. אנחנו כהנהלה נעשה הכל לקדם את הבחירות כולל להכין סרטונים הקוראים לאנשים להתמודד, פניה באמצעי המדיה שלנו ופרסום במשחקים. ועדת הבחירות תצטרך לדאוג ליתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
ואני אחזור על מה שאמרתי באשכול הקודם פה שעסק במפאיניקיות והאשמות - בבחירות הקודמות המתמודדים לא דאגו בכלל לעשות את המינימום של לשלוח מצעים לאגף הבחירות באתר העמותה, ולהראות נוכחות במשחקים ופייסבוק.
אם היו עושים את זה, הייתי אומר שצריך לנסות לפתוח גם את האפיק הנוסף של דיוור ישיר וכו'. אבל אין שום אינדיקציה שהדבר הזה רלבנטי וחסר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 14:49 
אבל אין שום בעיה שועדת הבחירות תשלח בשם המועמדים מיילים לכל חברי העמותה כמה פעמים שהם רוצים.
במיילים האלה אמור להיות גם המייל הפרטי של המועמד למי שירצה להמשיך איתו בתקשורת ישירה.
מי שלא מסוגל לעמוד במייל-שניים נוספים ליום במשך 3 שבועות מן הסתם לא קורא במייל שלו בכלל.

הפועל, לכל אחד יש את האמצעי המועדף עליו לפנות לאחרים
ולא רואה כל סיבה להגביל אמצעי זה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 15:11 
כל הויכוחים המיותרים האלה, הרי בסופו של דבר אין מועמדים בכלל להחליף את ההנהלה וכל חבר הנהלה שיתמודד ינצח, לא כי יש להם יתרון, לא כי הם מושחתים, פשוט כי הם עושים עבודה יוצאת מן הכלל.
קודם שיקום מישהו רציני שרוצה להתמודד ואז שינהל את הויכוח הזה על הגישה לרשימת החברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אבל אין שום בעיה שועדת הבחירות תשלח בשם המועמדים מיילים לכל חברי העמותה כמה פעמים שהם רוצים.
במיילים האלה אמור להיות גם המייל הפרטי של המועמד למי שירצה להמשיך איתו בתקשורת ישירה.
מי שלא מסוגל לעמוד במייל-שניים נוספים ליום במשך 3 שבועות מן הסתם לא קורא במייל שלו בכלל.

הפועל, לכל אחד יש את האמצעי המועדף עליו לפנות לאחרים
ולא רואה כל סיבה להגביל אמצעי זה או אחר.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
שועדת הבחירות תעשה מה שהיא רוצה. אני אומר דבר פשוט - זה התעסקות בזוטות כשאפילו את אמצעי התעמולה הנוכחיים לא מנצלים. זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
כל הויכוחים המיותרים האלה, הרי בסופו של דבר אין מועמדים בכלל להחליף את ההנהלה וכל חבר הנהלה שיתמודד ינצח, לא כי יש להם יתרון, לא כי הם מושחתים, פשוט כי הם עושים עבודה יוצאת מן הכלל.
קודם שיקום מישהו רציני שרוצה להתמודד ואז שינהל את הויכוח הזה על הגישה לרשימת החברים.

יכול להיות שאתה צודק בכל אות שכתבת.
אבל יכול להיות שגם לא.
מאחר ואני מאמין שמועמד מציג את עצמו רק במידה והוא באמת רוצה להיבחר ושההשתתפות בבחירות עצמן אינה מטרה, הרי שיכול מאוד להיות שאין מועמדים בין השאר מאחר ומועמד שמכבד את עצמו ומאמין שסיכוייו לשכנע באין אמצעים ולהיבחר נמוכים גם לא יציג מועמדותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 19:32 
העובדה היא שבבחירות האחרונות מועמד מצוין לדעתי פרש כי לא אפשרו לו לפנות לבוחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד זה נעשה בצורה שמוודאת שזה לא הופך לספאם איכשהו, מבחינתי האישית אין שום בעיה שיפתחו. אם זה יביא אפילו מועמד אחד יותר, זה כבר שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 20:02 
מסכים לחלוטין. כשיש הנהלה שבה כולם חושבים אותו דבר בנושאים החשובים זה לא בריא לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 20:22 
יש המון חילוקי דעות גם בתוך ההנהלה בנושאים מהותיים רק שאת מה שאנחנו מתלבטים אנחנו עושים בינינו ומוציאים החוצה כחזית אחת.
בכל מקרה הנה כבר משימה לכל אחת ואחד מכם - זו גם אחריות שלכם לחפש מועמדים ולשכנע אנשים להתמודד, אם כל אחד פה בפורום יצליח לשכנע מועמד ראוי אחד להתמודד להנהלת העמותה כבר הרווחנו משהו. בבחירות לעמותה בכדורגל היו מועמדים ראויים כי פעלו ופנו לאנשים כדי שיתמודדו. אז נכון שפה רמת המחויבות והזמן שזה גוזל גדולים יותר, אבל אם יש אנשים שיכולים לתרום - השנה הבאה היא שנה קריטית למועדון עם המעבר לאולם החדש וזה בדיוק הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 10:56 
בשעה טובה יש מספיק מתנדבים לוועדת הבחירות. הנהלת הקבוצה תוציא כתב מינוי ומיד בתחילת החודש נתחיל בתהליך הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:41 
מונתה ועדת בחירות, ניתן כבר להגיש מועמדויות!
לפרטים:
http://www.hapoeluta.com/%D7%91%D7%95%D ... %A2%D7%9C/
להגשת מועמדות:
http://www.hapoeluta.com/wp-content/upl ... A-2014.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: