תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:15 
קודם כל שיגבילו את הילודה לפי מצב כלכלי, ומשם אפשר להתקדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
הבדיחה של הצו איסור פרסום נמשכת,
כאשר היחצ"ן שאסור לומר את שמו מתראיין לרינו צרור בגל"צ
ובערך 50% מהראיון מדבר על תפקידו בסרט "בית שאן סרט מלחמה"
(וכל פעם זה הוא בעצמו העלה את הנושא, רינו לא שאל אותו על כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:46 
דקה 19:00
כנראה שהגיע לת"א בעקבות הקנטרי קלאב.
"מהמילה רחוב, מסתובב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 14:29 
ציטוט:
בני המשפחה שלה ראו שבא אדם מבוגר לאסוף אותה. איש לא העלה על דעתו שבהפרש גילים של כמעט 50 שנה יש סיכוי בעולם שהיא הולכת לשכב איתו תמורת 200 שקל".

מתוך הכתבה בווי נט.

ואני שואל - נו באמת, אז מה בדיוק אבא שלה חשב שהיא עושה?
שיעורים פרטים באנגלית?
הנה דוגמא להורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
משום מה יש לי הרגשה שכמעט כל הגיבורים הגדולים פה בהורות הם אלו שלא התנסו בזה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 15:40 
its-sick כתב:

מבלי להכיר אותך, אני מהמר שאם היית רואה את הילדה בת ה-15 שלך נכנסת לרכב עם מישהו מבוגר,
לא היית עובר על זה לסדר היום ונורה אדומה היתה נדלקת אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
נורות אדומות יש כל הזמן. אם היית הורה היית יודע שכמות הדברים שאתה יכול לעשות מוגבלת.
אין לי שום כוונה לכלוא את ילדיי בביתי. ילדים לא תמיד מקשיבים, לכל ילד יש את האופי שלו ומצבי הרוח שלו.
בסופו של דבר נערה בת 15 תעשה מה שהיא רוצה, היא כבר בגיל שבו מאוחר מדי להורה לשנות אותה בצורה קיצונית.
זה שהצלחת עם ילד אחד לא אומר שתצליח עם אחר, ולהיפך. לא רק אתה משפיע, יש הרבה מזל שקשור למורים ולחברים לכיתה.
ובהתחשב בזה שהטלויזיה והאינטרנט נותנים לילדים הרבה יותר אינפורמציה ממה שאתה יכול, הסביבה מעצבת ילדים באופן משמעותי כמה שלא תנסה לשנות את זה.
זה לא העולם של לפני 40 שנה. היום שני ההורים עובדים הרבה שעות, יש גבול לכמה שאפשר להיות עם הילדים ולעקוב אחריהם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 16:09 
מסכים איתך.
חבל רק שלאבא של הנערה הזאת לא היה נראה מוזר שמישהו מבוגר אוסף את הילדה שלו מביה"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:05 
https://www.facebook.com/AllDWayEyal

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:17 
פאביו כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
אני אעיר רק לגבי הויכוח על החינוך של הבנות הדיי מסכנות ש"זכו" להזדיין עם זמר כל כך מפורסם:
אם יש כאלו שחושבים שאין קשר לחינוך בבית
אם יש כאלו שחושבים שלהורים שלך הבנות אין בכלל אחריות על החינוך שלהן
אם יש כאלו שחושבים שיש פה חוסר חינוך של ההורים
אתם פשוט טועים.

והבנות לא אשמות
ההורים לא אשמים
אבל להורים יש אחריות להתנהגות של הילדים שלהם,נקודה.

ברור שלהורים יש אחריות על הילדים שלהם. בשביל זה הם הורים, וזה לא מפסיק אף פעם (כולל עצות שגויות על מים לרדיאטור לדוגמא) אבל רבאק,היה כאן ניצול מחפיר של נערות בנות 15 שמה שמכניסים להם לראש מכל כיוון זה את תרבות הסלבס ועל זה שאתה לא צריך להיות טוב במשהו חוץ מלהיות מפורסם. אתה יכול לחנך את הילד שלך עד מחר אבל אתה לא מנתק אותו מהסביבה, ומהטלוויזיה ומהאינטרנט ומהפייסבוק ומכל הזבל הטהור שמנפיקה תרבות הכלום.
אנחנו גדלנו על ערוץ 1 בואכה תחילת ערוץ 2/כבלים. לא היה אינטרנט, לא היו סמארטפונים , לא היו 3 ערוצים מרכזיים שכל מה שהם משדרים בפריים טיים זה ריאליטי וריאליטי ותחרות כשרונות ללא כשרון שהמטרה היחידה שלהם היא להמשיך ולייצר סלבס.
והיה מי שניצל את הרצון להיות קרוב לזוהר השקרי הזה בשביל לתחמן נערות בנות 15 למרות שהוא היה יכול להיות אבא/סבא שלהן, ומי שעשה את זה צריך לשבת בכלא להרבה זמן.
אולי זה יעיר את ההורים שישמרו טוב יותר על הילדים, אולי זה יעיר את התקשורת שתפסיק לקדש את תרבות הסלבס, אולי זה יעיר את אלו שנמצאים בעמדת הכוח לדעת לא לנצל את המעמד שלהם, אולי. אם תשאל את אלפקה, שום דבר כבר לא יעזור לעם הזה ואנחנו בדרך להרוג את עצמנו מרוב טמטום. יש מצב שהוא צודק.

יש לי עדים,לא מעט.
תרבות הריאליטי היא תרבות קלוקלת , משחיתה , אווילית , מטומטמת
זו אחת התוצאות של התרבות הזו.
אם אני צריך לטפל במה שקרה, ושואלים אותי,מה הדרך , אני מחוקק חוק נגד התכניות זבל הללו.
זה בושה ש חתיכת חרא כמו אייל גולן או הזבלים הללו מאח הגדול (תראו את האשכולות פה על התכנית האשפתית המיותרת והמטונפת הזו) נהיים גיבורים.

ראיתי בשישי את התכנית של שי שטרן שדיי אוהב לצפות בה
ראיתי שראיין את בובליל,ואני מה לעשות לא הכרתי תייצור הזה מעולם.
מי הוא שיילך לראיין אותו? מהו ? במה הוא זכה? למה ראיינו אותו ולא אותך ?

די אני משתגע כבר. ואני באמת מצטער שאני סוטה מהדיון המעניין שנוצר פה, פשוט ציינו את זה כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה עדיין.
מישו יכול להסביר לי אחת ולתמיד, איזה דברים חמורים אייל גולן עשה בחיים שלו (כמובן חוץ מלשיר שירים מזרחיים לא עלינו) שהוא ראוי לכינוי 'חתיכת חרא' ולכל השנאה הזאת אליו ?
לשמחתי לא ראיתי ה'אח הגדול' ככה שאני לא מכיר את הזבלים המהאח הגדול שאתה מדבר עליהם (בובליל אני מניח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:22 
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

די אני משתגע כבר. ואני באמת מצטער שאני סוטה מהדיון המעניין שנוצר פה, פשוט ציינו את זה כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה עדיין.
מישו יכול להסביר לי אחת ולתמיד, איזה דברים חמורים אייל גולן עשה בחיים שלו (כמובן חוץ מלשיר שירים מזרחיים לא עלינו) שהוא ראוי לכינוי 'חתיכת חרא' ולכל השנאה הזאת אליו ?
לשמחתי לא ראיתי ה'אח הגדול' ככה שאני לא מכיר את הזבלים המהאח הגדול שאתה מדבר עליהם (בובליל אני מניח)

חוץ מזה שהעלים מס במיליונים בגד באישתו בעל והדיח קטינות לשימוש בסמים לכאורה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:25 
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

ואתה חושב שזה שונה משאר הכוכבים בעלי התהילה?
קובי פרץ לדוגמא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

קובי פרץ לדוגמא?

אם זה לא רק הוא אז זה הופך את זה לבסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:31 
red_o כתב:
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

קובי פרץ לדוגמא?

לא אבל גם אותם אני שונא , אז מה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:42 
פרשת הקטינות: עומר אדם ימסור עדות
לוואלה! חדשות נודע כי במשטרה חושדים כי עומר אדם נכח באחת המסיבות בהן בוצעו עבירות מין בקטינות. הוא אינו חשוד בשלב זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אל באנדי כתב:
ציטוט:
החלטה לעכב את האב ולחקור את גולן ואת שלושת המעורבים הנוספים, בהם איש רדיו שהיה פעם בסכסוך עם גולן , הגיעה ככל הנראה אחרי שהחוקרים אספו די ראיות בפרשה כדי לעמת את המעורבים בה. יצוין כי צו איסור הפרסום שהוצא בפרשה הוסר - אך יחד עם זה, לא ניתן לפרסם את שמות כל המעורבים. כדי להעיד על רגישות המקרה, ועל מנת להימנע מחשיפה לתקשורת הוסכם עם גולן כי הוא יגיע לנקודה מסוימת, שם נאסף על ידי השוטרים והובא לחקירה. בנוסף, נערך חיפוש בחדר בית המלון בו הוא מתגורר לאחרונה.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2696332

הם לא מגלים את השם
אבל הם מגלים רמז בשביל שנידע במי מדובר
אכן, גאונות.

ב103FM אמרו בבוקר בתוכנית של ניסים משעל אם אני לא טועה (בין 9-10) שזה שאיש הרדיו זה אליקו

איש הרדיו = איש התקשורת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:01 
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

לפי איך שאני הבנתי, השנאה הזאת אליו נוצרה הרבה לפני המעשים האחרונים שהוא עשה (לכאורה :) ) אלא בגלל העבר שלו. ולכן אני רוצה להבין, מה הוא עשה בעבר שלו שהוא ראוי לשנאה הזאת ?
אז אתה אומר שזה בגלל העלמת מס של מליונים (וכאן ראוי לציין, לכאורה) ?
אתה רוצה להגיד לי שאם אריק איינשטיין היה נעצר בעוון העלמת מס (כמובן שאריק הוא אדם טהור וזך והוא בחיים לא היה עושה דבר כזה, אבל כמובן נניח), אז גם הוא היה מקבל כזו כמות של שנאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:11 
מאיפה הבנת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

מילא בגד או העלים מס
קודם כל אוהד ביתר הוא חרא.
והכי חשוב:הוא היה במסיבות סקס עם ילדות בנות 14-17 , וזיין אותן בלי הפסקה.
עבורי זה חרא של בן אדם.
הילדה שלי בת 10 עלולה להעריץ אותו.
גיבור תרבות עלק

אין קשר לשום שירים (אפילו שילמתי מחיר מלא על דיסק שלו שרכשתי) ולשום מוצא.
ה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:41 
אתה צודק, יתכן מאוד שלא הבנתי נכון.
ולכן אשאל במפורש,
כל מי שהביע במפורש שנאה וכו' אל אייל גולן, האם זה היה דווקא בגלל הפרשייה האחרונה ?
אם הבנתי אתכם לא נכון, אז אני מצטער.

בכל מקרה, רק הבהרה, לא התכוונתי לכל מי שהגיב באשכול אלא רק לתגובות ספציפיות שהביעו במפורש שנאה אליו כגון זו "אני אשקר אם אגיד שלא אהנה באיזה שהו מקום לראות את המזדיין הזה מתרסק ונחרב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא את אייל גולן גם בלי קשר. שנאה למוזיקה שלו, שנאה לריאליטי שלו, שנאה למעריצים שכבר הכריזו עליו בתור "המלך", שנאה לכל התרבות שהוא מייצג, שנאה לכך שלמרות שהוא לא מוזיקאי רע(והאלבומים הישנים שלו מוכיחים את זה) הוא העדיף ללכת בדרך הקלה של הלהיטים הזולים הנוראיים ושימש דוגמא לכל הדודו אהרונים והעומר אדמים והעידן יניבים ומשפחת פרץ המורחבת למינהם, שונא את זה שכל הטירונות שלי הייתי צריך לשמוע את הלהיט התורן הנוראי שלו "תגידי, רציתי רק לדעת" כשלא היתה לי דרך להתחמק מזה שלא כללה אלימות, שונא את זה שאת רוב השירות הצבאי שלי העברתי לצלילי המוזיקה היותר גרועה שלו, שונא את זה שחגיגות הדאבל שלנו הוצפו ב"מי שמאמין לא מפחד"(בעיקר בחניון של טדי), שונא את זה שהוא משמש למודל לחיקוי והערצה של השד יודע כמה ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 21:30 
סימרוטיץ כתב:
red_o כתב:
סימרוטיץ כתב:
MANDALA כתב:
פאביו כתב:

קובי פרץ לדוגמא?

לא אבל גם אותם אני שונא , אז מה ?

אז מעניין אם היית מתבטא כך גם לגבם

יש כאן שנאה שנובעת לא מעט מהקנאה לדרך שבה הצליח לעשות מיליונים

וחלק מהכסף הוא עשה בזכות עצמו ודרך התנהלות (יש כל כך הרבה זמרים שהצליחו ובאמצע הדרך התרסקו, הוא לא)

אני לא אומר שמבחינה מוסרית הוא איש להערצה ולהערכה. להפך, הוא צריך לחטוף על חוסר השליטה בנחש שבין רגליו ובחמדנות לכסף.
אבל השנאה אליו בקרב מספר לא קטן של אזרחים היא הרבה יותר ממה ש״מגיע״ לו.

זאת דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
טביב: בית"ר מאמינה שאייל גולן ייצא זכאי מהפרשה
http://www.one.co.il/Article/225755.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 23:42 
אחד אדום כתב:
רובם פה אובר מוסריים אבל לא נתקלו בחיים שלהם במצב שבחורה יפהפיה שנראית בוגרת רוצה לשכב איתם. רוב המגיבים פה לא היו במצב של להגיד כן או לא. אני גם לא הייתי במצב כזה, אבל אם הייתי פנוי ומישהי שנראית ממש טוב ובוגרת רוצה לשכב איתי, לא יודע אם הייתי מתחיל לשאול אותה לגילה
לא יודע אם זה היה יושב לי בראש באותו רגע
ולא אני לא מנסה להגן על אייל גולן, אני מנסה להגיד שבסוף כולנו יודעים לתת ביקורת על אחרים אבל אנחנו אף פעם לא היינו בסיטואציות שאנחנו מבקרים אותם.

אנשים מסויימים נתקלים בזה לא מעט. מורים למשל. רובם ככולם יודעים יפה מאוד להגיד לא.
אני באמת לא יודע בן כמה אתה, אבל אנשים בוגרים כן חושבים על ההיבט הזה ולא נותנים לדחפים שלהם להנחות את המעשים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 00:24 
nirog כתב:

:PUKE: :PUKE:

http://gamesfornoobs.com/eyal.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 00:33 
nirog כתב:

"ביתר מאמינה..." חחחחחחחחחחחחחח האיש חי בללה לנד ואנשים סביבו נותנים לו את ההרגשה שכל מה שהוא עושה הוא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 00:42 
צור ש. כתב:
nirog כתב:

:PUKE: :PUKE:

http://gamesfornoobs.com/eyal.html

במדינה מתוקנת שניהם היו נעלמים מהמרחב הציבורי רק כאן הם הופכים לגיבורי תרבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

צריך להפריד את הילדים מהריאליטי הזבל הזה
צריך לדעת איפה הילד שלך מסתובב בלילות
צריך לדעת מי החברים של הילד שלך
צריך להקנות לילדים שלך ערכים
ונכון , זה לא פשוט.

וואו, איזה ברור זה עכשיו, רק לשמור עליהם מצפייה בריאליטי, וככה לגרום לזה שלילד יהיה קשה להתחבר, כי הילדים האחרים רואים ריאליטי, וזה מה שמדברים עליו בכיתה.
מכאן הילד ימצא דרך לצרוך את הריאליטי, דיי בקלות אפילו (או לחילופין לא יימצא, יהיה בודד, וישנא אותך על זה שמנעת ממנו חברים).
ואיזה קל זה לדעת איפה הילד שלך מסתובב ברחוב, הרי הוא אף פעם לא יגיד לך שהוא הולך לחבר, ומשם הם ילכו למועדון.
וזה הרי ידוע שהחברים של הילד שלך הם בדיוק מה שהם נראים, ואין מצב שהבן של העורך דין הנחמד מעשן נרגילה וצורך סמים.
ולהקנות לילדים ערכים זה ממש קל, עזוב את זה שרוב מה שאומרים לנער מתבגר לעשות הוא עושה הפוך.

תראה, נערים מתבגרים מטבעם חסרי כל הגיון, הם נסחפים אחרי החברים והאנשים החזקים בתקווה שגם הם יהיו חזקים חברתית כמוהם, והילדים החזקים הם בדרך כלל עם הכי פחות מושג מה הם עושים, הם בעצמם מחפשים דרכים לשמור על המעמד החברתי, ולהישאר במעמד העל-אדם שהם הצליחו לבנות לעצמם, בשביל להיות כזה אתה צריך לעשות דברים שהם ראציונלית שגויים, אבל גורמים לך להיות מגניב, ולהראות כאחד שאין לו חולשות, תראו איזה גבר אני, אני שואף גז מזגנים על הגג, לא אכפת לי שיש סיכוי שאני אפול, אין לי את החולשה הזו, אין סיכוי שאם אני אעשה אני אקבל סרטן, אני לא כמו כולם, אין לי תחולשות האלו. מכאן קל מאוד להגיע למצב שאם לא תשכבי עם אייל גולן, מי מהחברות הנחשבות באמת תדבר איתך? מה את לא זורמת? נו בקטנה, כולן עושות את זה, אפילו הפופולאריות.

אני אומר את זה אגב, כנער כזה בעצמי, אין שום הגיון במה שנערים מתבגרים עושים, לפני 3 שבועות קיבלתי רישיון נהיגה, היום אח שלי נהג וסימס בו זמנית, הוא אמר לי אף פעם לא להוריד את הידיים מההגה ושמה שהוא עשה זה מטומטם.
הוא צודק לגמרי, זה מסוכן ומקטין מאוד את טווח התגובה שלך. עדיין אני מאמין שאני אעשה את זה. למה? כי אני רוצה לנסות את זה, האגו שלי לא מרשה לי לא לעשות דברים שאח שלי עושה, אני חייב לנהוג ביד אחת כמוהו, כי אם לא זו לא בעיה, למה שלי זו תהיה?.
ואני אולי עוד מישהו שמחשיב את עצמו חזק בעניין הזה, אף פעם לא עישנתי כלום, לא שתיתי הרבה יותר מדי (וגם אם כן, כמעט תמיד היה לי איך לחזור הביתה ביחד עם אדם נוסף). ושילמתי על זה גם מחיר חברתי דיי יקר (אני לא מוקצה חברתית או משהו כזה, אבל חברים שאני נפגש איתם על בסיס קבוע אפשר לספור על יד אחת, חברה למשל לא הייתה לי מכיתה ג' כשהציעו חברויות כדי להיות כמו הגדולים (כן, אני "בתול מת" בן 18 אם מישהו שואל)).

עכשיו ברור, אפשר לנסות ולחנך את הילד לחשיבה עצמאית, לא ללכת עם הזרם, ללכת תמיד עם מה שחינכו אותו להאמין בו אבל:
1. ברוב הגדול של המקרים, ממה שראיתי אצל חברים גם זה לא יעזור.
2. ואני אומר את זה הכי פשוט והכי אמיתי שאני יכול - הלוואי שלא הייתי מרגיש שאני צריך לדחוף את הדעה שלי לכל מקום, הלוואי שהייתי הרבה יותר נסחף עם הזרם, נותן שאכטה כשמעבירים את הנרגיליה, שותה עוד שוט, שהייתי מבריז מבית ספר והולך עם חברים לאכול איפשהו, כי אני ממש ממש לא בטוח שהבידוד החברתי היחסי שיש לי (שלא יובן, אני מודה לאלוהים על כל אחד מהחברים האמיתיים שיש לי), שווה את כל הקטע הזה של דעה עצמאית והתנגדות לרוב, שזה שווה את ה100 ב5 יחידות מתמטיקה, שזה שווה את זה שאני לא אסתבך בצרות.

אני כמובן לא רוצה להיות זה עם הפנים המטושטשות בערוץ 10, אבל מצד שני, גם הצד השני לא כזה פנאן, ורוב האנשים לא באמת מוצאים איזון, תמיד תרגיש שאתה צריך להיות יותר זורם, תמיד תרגיש שאתה בשליטה על מה שאתה עושה, שאתה יודע לשים את הגבול, גם אם הגבול זה שאייל גולן רק ינשק ולא נעשה סקס, טוב נעשה סקס אבל רק עם קונדום.

תראה, כל מה שרשמתי לא נוגד את העניין הזה שיש סיכוי, לא קטן אפילו, שאם ההורים היו מתנהגים אחרת הילדה לא הייתה מגיעה למצב הזה. אבל זה כל כך רחוק ממדע מדויק, הגיון ולוגיקה לא באמת עובדים כאן, יש כל כך הרבה השפעות לכאן ולכאן שההורה לא תלוי בהם, וכל מהלך של ילד מתבגר נוגע לכל כך הרבה גורמים, שלהאשים את ההורים במקרים (לא בכל המעשה, רק באיך שיצאו הילדות), זה פשוט לא הגיוני ולא נכון לטעמי.
ההורים אחראיים למצב של הילד בגילאים שהוא לא עצמאי, עד אזור סוף היסודי. משם כבר הגורמים כל כך משתנים שזה לא באמת אפשרי להגיד שההורים האלו לא היו צריכים להיות הורים (מעט מאוד הורים היו מקבלים "רשיון להורות" אם זה היה תנאי הקבלה).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 08:18 
וואו ,עד עכשיו חיכינו למוצא פיו של האדמור דה שליטא אליעזר טביב המכונה הרבי הגדול שאלתיאל דאווד
אין לו איזה נער להכות,איזה תעודת זהות לזייף או לחסוך מזונות שהוא מתעסק בזוטות
או שמא באתר ביטר של הבהמה ביקשו את תגובתו כדי ליחצן את הזמר המפורסם(אגב מי זה ? )
בקיצר שבכנות הצדק ייצא לאור ואתה טביבי לך תזדיין

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: