תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
רק עוד נקודה מקצועית.

מכבי כנראה הקבוצה היחידה בליגה שלא תשמור את הפועל אזורית אפילו דקה, נטו מתוך גאווה מכביסטית. בסופו של דבר הגאווה הזאת עלתה להם במשחק. מכבי לא הכריחה אותנו לזרוק מבחוץ ובאמת לקחנו במשחק הזה הרבה פחות שלשות מהרגיל.

צריך לקחת את זה בחשבון. אין בזה כמובן להוריד מההישג האדיר של הפועל, להפך - זה הניצחון הכי דומיננטי של הפועל בדרבי שאני זוכר. יותר מה-25 הפרש, שהיה בעיקר רבע אחד אדיר. אבל קבוצות אחרות לא יעשו לנו כאלה "חיים קלים" ויתנו לנו לשחק את הכדורסל שלנו כמו שמכבי נתנו. בלי קלעי חוץ זה לא יעבוד במשחקים אחרים.

מסכים, בגלל זה שמחתי לקרוא שבראון אמר שהם התכוננו לאזורית של מכבי וקיבלו אישית.
את המבחן נראה מול אזורית, שעד עכשיו לא מצאנו לה תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ארז :HEART2: :ROSE:

השתיק פה כמה חברים היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
צריך להשאר בהפועל עוד הרבה שנים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:19 
bergkamp כתב:
ניהול המשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע להפועל. ניהל את העסק בצורה על סף השלמות. נעזר גם בהופעה אומללה של המאמן היריב, שהוכיח שגם כשקוראים לך דייויד בלאט ויש לך אינספור שחקנים, אתה יכול לאבד את המשחק ולזרוק הרכב אחרי הרכב (חילופים מוקדמים מלאי פאניקה) ולעשות כמעט את כל הטעויות האפשריות.
אדלשטיין הוכיח שלדרבי הוא מגיע אחרת. חבל שנגד נס ציונה, גליל וקבוצות סטייל אשדוד הוא לא מופיע. אגב, הטיים האאוט המופלא ברבע השלישי היה שיא המשחק מבחינתי. חבל שאי אפשר לקחת טיים אאוט מהיר כשקבוצה קורסת גם במשחקים אחרים.
בכל מקרה, שאפו על הגנה מדהימה, על בית ספר למאמן היריב, על משחק אינטליגנטי ועל עוד חודשים רבים שיתאפשר לו להמשיך לגנוב דעת. כנראה שזה שווה את זה :ROSE:

כיף לראות שאתה לא באמת אטום לגבי ארז ואתה סוף סוף גם מעריך אותו אחרי שקראתי את התגובות שלך עליו בזמן האחרון חשבתי שכבר לא יעזור כבר כלום
באמת עשה לי טוב לראות את התגובה הזאת שלך עכשיו חוץ ממה שכתבת בסוף אבל עדין
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:37 
אלון כתב:
bergkamp כתב:
ניהול המשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע להפועל. ניהל את העסק בצורה על סף השלמות. נעזר גם בהופעה אומללה של המאמן היריב, שהוכיח שגם כשקוראים לך דייויד בלאט ויש לך אינספור שחקנים, אתה יכול לאבד את המשחק ולזרוק הרכב אחרי הרכב (חילופים מוקדמים מלאי פאניקה) ולעשות כמעט את כל הטעויות האפשריות.
אדלשטיין הוכיח שלדרבי הוא מגיע אחרת. חבל שנגד נס ציונה, גליל וקבוצות סטייל אשדוד הוא לא מופיע. אגב, הטיים האאוט המופלא ברבע השלישי היה שיא המשחק מבחינתי. חבל שאי אפשר לקחת טיים אאוט מהיר כשקבוצה קורסת גם במשחקים אחרים.
בכל מקרה, שאפו על הגנה מדהימה, על בית ספר למאמן היריב, על משחק אינטליגנטי ועל עוד חודשים רבים שיתאפשר לו להמשיך לגנוב דעת. כנראה שזה שווה את זה :ROSE:

כיף לראות שאתה לא באמת אטום לגבי ארז ואתה סוף סוף גם מעריך אותו אחרי שקראתי את התגובות שלך עליו בזמן האחרון חשבתי שכבר לא יעזור כבר כלום

אלון, תקרא בין השורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 16:42 
zink כתב:
אלון כתב:
bergkamp כתב:

אלון, תקרא בין השורות.

הוא גם פירגן אבל, אתה רוצה להגיד לי שכל ההודעה הזו נכתבה בציניות?
לא חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 18:57 
ארז אמר עכשיו בראיון ב-103 שביום חמישי הוא יסביר לוועדת המשמעת למה פורטל לא יכול לשפוט את גליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:57 
הופיע גם בחמישיות בערוץ הספורט.
אמר שיש לו הרבה ויכוחים עם רמי על החלפת זרים, אבל מצד שני אמר שאין יו״רים כמו רמי, ושיש לו חזון עם אקדמיה
וישראלים, וזרים בעדיפות יותר נמוכה.
והכי חשוב לשאלה אם יהיה במחלה, ששם זה ״הרמות הכי גבוהות״: אמר אני איש הפועל, ככה גדלתי, ואני גאה להיות הפועל. כל הקריירה שלי התנהלתי בתור אחד
שלא רוצה להיות במכבי, ואני לא אהיה במכבי.
כמה מאמנים היו עונים ככה לשאלה כזאת?
יא ג׳ינג׳י תחתום כבר לכל החיים.
:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000903801
תנו לאדלשטיין את הנבחרת, וזוזו הצדה
למרות ניסיונות לצייר אופוריה סביב ליגת העל, האמת רחוקה מאוד. זה לא זה, אפילו לא קרוב
ובתוך כל הכאוס הזה רק המאמן של הפועל ת"א מזכיר מהו כדורסל אמיתי, מהי הגנה ומהי עבודה יסודית ושיטתית

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
ועוד אחת של שי האוזמן מוואלה :

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2705895

ציטוט:

בדרך למפגש סופר קשה מול הפועל ירושלים ברבע גמר הגביע, הורידה הפועל תל אביב את נס ציונה, במשחק חוץ לא פשוט, ל-72 נקודות. שמונה פחות מהממוצע של המארחת. אז נכון שההיעדרות של טיילר האניקט משנה את משחק ההתקפה (וההגנה) של הכתומים מהקצה אל הקצה, אבל כנראה שלא זה הסיפור. הקבוצה של אדלשטיין שיחקה העונה 11 משחקים בליגת העל ושניים בגביע המדינה. בכולם, אני חוזר – בכולם, היא הורידה את היריבה שלה מתחת לממוצע הנקודות העונתי שלה. כשהנתונים כל כך חד משמעיים, יש כאן הכל חוץ ממקריות.

בצד ההתקפי, הפועל תל אביב מובילה את הליגה במספר הזריקות ל-2 נקודות, ממוקמת במקום השני באחוזים ל-2 נקודות (בלי איש גדול בצבע!) ושניה באסיסטים. גם כאן, קשה לפטור את הנושא בסתם מקריות. האדומים משחקים משחק הגנה קשוח, אסרטיבי ואיכותי בצד האחד של המגרש, ומשחק התקפה חכם, יעיל והגיוני בצד השני. הרבה מאוד מחמאות מגיעות למאמנה של נס ציונה נדב זילברשטיין, שנבחר למאמן הסיבוב. בשורה התחתונה, הקבוצה של אדלשטיין הגיעה לאותו מאזן בליגה ועם תקציב נמוך ודומה. אפשר להתווכח למי מגיע התואר לו זכה זילברשטיין, אבל פחות ופחות יחלקו על הקביעה שהג'ינג'י הוא המאמן הכי טוב בליגה.

אגב, גם אתמול ביציע היה אמור להיות אייטם על ארז שנקטע לטובת המופע המביש של אבי לוזון.

לא ברור מאיפה הגיעה הסגידה הקולקטיבית הזו פתאום אבל שיעזבו את ארז בשקט ויתנו לו לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:58 
אני בהחלט מפרגן לו על ההצלחות האחרונות שלו. הגיע הזמן שהקבוצה תפיק מעצמה יותר מאשר תירוצים של 'תקציב נמוך, קבוצה חדשה בליגה' ויתר הבבל"ת שלא מונע מהרבה קבוצות שנה אחרי שנה להגיע גבוה בהרבה מסך חלקיהן ותקציביהן. הגיע הזמן שמועדון שנהנה מהמגרש הכי ביתי בליגה והקהל הכי תומך, שמגיע במספרים מופרכים לכל מגרש, יפיק קבוצת צמרת. זה מה שעצבן אותי בכל הלוזרים שפיארו את ההישגים של עונה שעברה ועוד ניסו לשכנע אותנו שגם העונה הישארות בליגה הבינונית הזו תהיה הישג אדיר.

ולגופו של מאמן, מעולם לא חלקתי על העובדה שמדובר במאמן אימונים נפלא. שחקנים משתפרים אצלו והקבוצה משחקת לרוב כדורסל אינטליגנטי, קבוצתי ושוטף. הבעיה הייתה ניהול משחק מזעזע, שהשתפר לאחרונה אחרי כמה נפילות קשות בתחילת העונה מול נס ציונה, גליל ועוד כמה משחקים שבהם הייתה קריסה מביכה ברבע השלישי. מה שלא ישתנה לעולם זה האופי הבעייתי של ארז אדלשטיין. הוא פשוט איש נוראי עם יחסי אנוש נוראיים והפרעות פסיכולוגיות קשות. אני לא איש מקצוע, אז לא אנתח אם יש או אין לזה קשר להתמהמהות הבלתי נסבלת בהחלפת קאונסיל. לולא הבעיות הללו, אני באמת מאמין שהוא היה אחד המאמנים הטובים בארץ, על אף ניהול המשחק הבינוני בדרך כלל.

ובכל מקרה, תרשו לי לא להיכנס לאופוריה מסדרת הניצחונות שלנו. חשוב שאנחנו משחקים כדורסל טוב, אבל פגשנו קבוצות בתזמון מצוין ותחת מכת פציעות או בעיות אובייקטיביות שעזרו לנו מאוד. אם נסיים את העונה הרגילה במקום 4-5 זה יהיה הישג נהדר. מקום 6-7 יהיה עמידה בציפיות. כל דבר מתחת לזה יהיה כישלון. סיכומים נעשה בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
בר טימור:
ציטוט:
איזה מסר היית מעביר לארז אדלשטיין, שנתן לך את הדחיפה ואת הבמה לפרוץ, ושהתאכזב כשבחרת לצאת לחו"ל?

"מה שהיה לי להגיד לו, כבר אמרתי לו. מה שיפה בארז זה שמעבר לזה שהוא מאמן גדול הוא בן אדם הרבה הרבה יותר גדול. עם כל מה שהיה בקיץ, הייתה בינינו שיחה אחרי החתימה והיא הייתה יכולה להתפרש כלא נעימה, אבל נשארנו בקשר טוב. אני יכול גם לומר שאבי עבר ניתוח לב בקיץ והוא היה הראשון שהגיע לבקר אותי ודיבר איתי בטלפון כמעט כל יום. הוא הוכיח שהוא אדם גדול בדאגה הזו. נכון שהוא התאכזב שעזבתי ומן הסתם הוא רצה שאשאר, אבל זה חלק מההחלטות שלוקחים בחיים. היה קשה מאוד להגיד 'לא' למה שהציעו לי, לאו דווקא בפן הכלכלי, אלא בעניין המקצועי ודברים שהובטחו לי. אני וארז בקשר ואני מאוד אוהב אותו, אני בטוח שדרכינו עוד יצטלבו בעתיד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אז מה. מי זה בר טימור. ברגקמפ אומר שארז הוא זבל של בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 14:10 
אדום נחמד כתב:

יצא לי לשוחח עם ארז כמה פעמים, הוא באמת בן אדם מקסים, לא דמיינתי עד כמה הוא יהיה ישיר ופתוח ובגובה העיניים.

ואם כבר השרשור הזה, לא מגיע גם לארז "שיר שחקן"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 14:12 
ארדיטי כתב:
אדום נחמד כתב:

יצא לי לשוחח עם ארז כמה פעמים, הוא באמת בן אדם מקסים, לא דמיינתי עד כמה הוא יהיה ישיר ופתוח ובגובה העיניים.

השיר הוא אד, אדלשטיין, על משקל, ג'ף, אלן ג'ף. לפחות ככה כל מי שהיה מאחורי הסל בראשון שר עד שהבנו שמדובר בשיר לג'ף אלן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 14:24 
האדום הצורר כתב:
ארדיטי כתב:
אדום נחמד כתב:

השיר הוא אד, אדלשטיין, על משקל, ג'ף, אלן ג'ף. לפחות ככה כל מי שהיה מאחורי הסל בראשון שר עד שהבנו שמדובר בשיר לג'ף אלן.

אני הייתי מאחורי הסל בראשון ולא נתקלתי בטעות הזאת, אם כי משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 14:58 
טוב נו, ייתכן שזה אני ואלו ברדיוס של חמישה מטרים ממני. בכל מקרה, אני אימצתי את הגרסה הזאת של השיר בחום.
:)

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 17:06 
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2712668

מתחזקת מועמדותו של ארז אדלשטיין לאימון נבחרת ישראל

ושוב המגיב שקורה לעצמו "קרטיס קלי" מפגיז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא יכול להיות מושלם.
בנבחרת הוא צריך לבחור רק מתאזרח אחד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
טוב נו, ייתכן שזה אני ואלו ברדיוס של חמישה מטרים ממני. בכל מקרה, אני אימצתי את הגרסה הזאת של השיר בחום.
:)

יש לו את השיר אדלשטיין אדלשטיין אדלשטיין
במנגינה של הפועל הפועל הפועל
(לא יודע איך קוראים לנעימה המקורית, מין מוזיקת קרקס כזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הוא יכול להיות מושלם.
בנבחרת הוא צריך לבחור רק מתאזרח אחד.

ימצא לקאונסל בחורה ישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2710730

ציטוט:
הכוונות של אדלשטיין לא ברורות לחלוטין. הוא עדיין בשלב שיקום הקריירה, אחרי שנים בהן לא אימן. ייתכן שבעונה הבאה יעזוב אדלשטיין לאמן באירופה, ולכן אולי יהיה עדיף מבחינתו להמתין בשלב זה עם ג'וב תובעני (לפחות מבחינה רגשית) כמו זה של מאמן נבחרת.

גרינוולד אמיתי?
אני לא רואה את ארז גורר את האישה ו2 הילדים המהממים שלו לאירופה. הזמנים השתנו הוא קצת התבגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: