תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
המאניה דיפרסיה בפורום הכדורסל זה משהו מדהים. מקבוצה שאוטוטו מגיעה לפיינל פור אחרי שני הפסדים אנחנו עוד מעט יורדים ליגה. עברו שישה מחזורים מתוך 29. כל מה שחסר לנו בשביל סגל טוב (מרוב היריבות בליגה) זה גארד טוב במקום קאונסיל.

ושחקן פנים, אלא אם כן הארפר יתחיל לתת קצת גוף בצבע, או נתחיל מלפתוח או לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יובל כתב:
המאניה דיפרסיה בפורום הכדורסל זה משהו מדהים. מקבוצה שאוטוטו מגיעה לפיינל פור אחרי שני הפסדים אנחנו עוד מעט יורדים ליגה. עברו שישה מחזורים מתוך 29. כל מה שחסר לנו בשביל סגל טוב (מרוב היריבות בליגה) זה גארד טוב במקום קאונסיל.

יש להפועל שחקן פנים עם איכויות טובות מאוד רק שארז עסוק בינתיים בעיקר בלהתמרמר עליו במקום לשחק בשבילו. אחד מהדברים צריך לקרות, או שפתאום ינחת שחקן טוב אחר שארז גם מאמין בו (וזה בזמן שעדיין לא החליפו את קאונסיל) או שארז יצא מהקיבעון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
גביזון כתב:
יובל כתב:

יש להפועל שחקן פנים עם איכויות טובות מאוד רק שארז עסוק בינתיים בעיקר בלהתמרמר עליו במקום לשחק בשבילו. אחד מהדברים צריך לקרות, או שפתאום ינחת שחקן טוב אחר שארז גם מאמין בו (וזה בזמן שעדיין לא החליפו את קאונסיל) או שארז יצא מהקיבעון שלו.

שחקן פנים טוב (והוא לא יותר מזה) אחד, לא יכול להחזיק קבוצה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:16 
דיימון סימפסון חתם בנס ציונה.
יש להם קו קדמי מדהים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:19 
יובל כתב:
בלי קשר, דיימון סימפסון נתן עונה אדירה באשדוד אבל צריך לזכור שהוא לא שיחק כדורסל ולא התאמן באף קבוצה כבר שישה חודשים וחצי. נקווה שזה יבוא לידי ביטוי במגרש והוא ייראה כמו הרבה שחקנים שהגיעו העונה לקבוצות בליגת העל אחרי קדנציות מרשימות בעבר.

לצערי זה לא ממש נכון. כרגע אנחנו לא מקבלים תפוקה מאף זר חוץ מבראון (לגבי הארפר ואוונס אפשר להתווכח אם זה באשמתם אבל אלו העובדות). להגיד שאנחנו צריכים "רק גארד טוב במקום קאונסיל" זה להניח שנראה בקרוב מהארפר יכולת גבוהה ושארז באורח פלא יתחיל להאמין באוונס. לגבי הארפר אני אופטימי אבל לגבי אוונס לצערי (וזה באמת לצערי) נראה לי שאיך שהדברים נראים כרגע זה לא בדיוק יעבוד (לא באשמתו) וזה לא מה שארז מחפש. ברור שזה תלוי מה השאיפות שלך בעונה הזאת אבל אם דיברת על דברים כמו פיינל פור אז ברור שכרגע אנחנו רחוקים מזה יותר מאשר שינוי אחד. נמשיך את הדיון אחרי המשחק היום (כולי תקווה שנראה בו הרבה יותר טוב ונקבל תפוקה מכמה שחקנים "רדומים") אבל אפילו אם יקרה היום איזה נס נראה שזה המצב.
כשאתה רואה אילו שחקנים נחתכים כאן מקבוצות בדרג שלנו (בנקס, פרימן, מארש, כנראה גודס) אתה מבין שיש להם סטנדרטים די גבוהים לגבי היכולת שהם מצפים אליה מזר.

ולגבי מה שנכתב פה, אני לא מאמין ברצינות שמישהו פה היה מתלונן על החתמה של סימפסון (ואם כן אני לא הייתי לוקח אותו ברצינות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:36 
הפועל כתב:
בדיוק. אם אנחנו היינו מחתימים אותו אין לי ספק שהיינו שומעים רק ביקורת איך מחתימים אותו רק באמצע העונה, ועוד אחרי שהוא מגיע לא בכושר משחק

כן כן, איזה מזל שהוא לא בא אלינו. תודה לאל.
אתה רציני?
ורק שתהיינו בעניין - סימפסון הולך להיות הזר שעולה מהספסל של נס ציונה. בהפועל הוא היה עולה חמישייה.
כרגע, בסגל הזה, הפועל מועמדת רצינית לירידה. אבל המצב הזה היה נכון גם ללפני חודש. אלא שלא עשו שום דבר בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:50 
אני לא חושב שהפועל מועמדת רצינית לירידה ואני לא חושש מירידה, אבל זה לא צריך להיות הקריטריון על-פיו אנחנו בוחנים הצלחה. לא אוהב שמביאים את הדיון לכיוון הזה.
אני כן חושב שאנחנו מתרחקים מ-8 המקומות הראשונים שזו צריכה להיות המטרה שלנו, ומעבר לזה מה שיותר חורה לי אישית זה העניין העקרוני (שאנחנו עולים ליותר מדי משחקים עם סגל שהוא לא החזק ביותר שאנחנו יכולים להעמיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני לא חושב שהפועל מועמדת רצינית לירידה ואני לא חושש מירידה, אבל זה לא צריך להיות הקריטריון על-פיו אנחנו בוחנים הצלחה. לא אוהב שמביאים את הדיון לכיוון הזה.
אני כן חושב שאנחנו מתרחקים מ-8 המקומות הראשונים שזו צריכה להיות המטרה שלנו, ומעבר לזה מה שיותר חורה לי אישית זה העניין העקרוני (שאנחנו עולים ליותר מדי משחקים עם סגל שהוא לא החזק ביותר שאנחנו יכולים להעמיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:17 
וואן:
בתוך כך, בקבוצה ממשיכים לחפש אפשרויות חיזוק לעמדת הרכז כשל-ONE נודע כי אחד השמות שעלו הוא של וויל קונרוי (30, 1.88), שרשם 16 משחקים ב-NBAבמדי יוסטון, מינסוטה, ממפיס ולוס אנג'לס קליפרס. לקונרוי, יליד פורטלנד ומלך האסיסטים בכל הזמנים של מכללת וושינגטון, עבר רב בליגת הפיתוח האמריקאית כמו גם בליגות בטורקיה, איטליה וסין.

פז, יובל, רדפוקס, מישהו?
מה הסיפור שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
וואן:
בתוך כך, בקבוצה ממשיכים לחפש אפשרויות חיזוק לעמדת הרכז כשל-ONE נודע כי אחד השמות שעלו הוא של וויל קונרוי (30, 1.88), שרשם 16 משחקים ב-NBAבמדי יוסטון, מינסוטה, ממפיס ולוס אנג'לס קליפרס. לקונרוי, יליד פורטלנד ומלך האסיסטים בכל הזמנים של מכללת וושינגטון, עבר רב בליגת הפיתוח האמריקאית כמו גם בליגות בטורקיה, איטליה וסין.

פז, יובל, רדפוקס, מישהו?
מה הסיפור שלו?

פז כבר כתב עליו באחד האשכולות.
לפי מה שהוא אומר זה לא מה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
וואן:

פז, יובל, רדפוקס, מישהו?
מה הסיפור שלו?

פז כתב עליו שהוא לא מרשים (אני לוקח את המילה שלו וגם מסכים איתו), וגם האופן שבו הוא מקושר אלינו - "אחד השמות שהועלו" - מרמז שזו כנראה לא אופציה ממשית ורצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 14:54 
מקורב חולוני טוען בסלניוז שהתקבלה באופן סופי החלטה להשאיר את גודס ולרשום 5 זרים כל משחק, תוך ויתור על המענק.
אני הייתי בטוח שחולון ישחררו אותו אבל נראה שהם קצת נפלו על הראש, והחליטו להשקיע בגדול. בעיני השקעה מטומטמת - 5 זרים לקבוצה שמשחקת במסגרת אחת שגם קיים בה החוק הרוסי תוך כדי ויתור על המענק = ההשקעה עם ה-ROI הכי גרוע שיכול להיות, אבל נו טוב.
יש להם עוד זמן להתחרט עד יום שני, אבל מהרגע שהם רושמים 5 זרים למשחק זה סופי.

ככל הנראה סופה של עוד פנטזיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:58 
לא נראה לי שארז ילך על שחקן שהוא 2 לגמרי. גם אם גודס ישוחרר נראה לי שלא יגיע אלינו וארז ימשיך לחפש רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 22:32 
Fez כתב:
מקורב חולוני טוען בסלניוז שהתקבלה באופן סופי החלטה להשאיר את גודס ולרשום 5 זרים כל משחק, תוך ויתור על המענק.
אני הייתי בטוח שחולון ישחררו אותו אבל נראה שהם קצת נפלו על הראש, והחליטו להשקיע בגדול. בעיני השקעה מטומטמת - 5 זרים לקבוצה שמשחקת במסגרת אחת שגם קיים בה החוק הרוסי תוך כדי ויתור על המענק = ההשקעה עם ה-ROI הכי גרוע שיכול להיות, אבל נו טוב.
יש להם עוד זמן להתחרט עד יום שני, אבל מהרגע שהם רושמים 5 זרים למשחק זה סופי.

ככל הנראה סופה של עוד פנטזיה...

באמת מבאס. לא רק שגודס היה משפר לנו את באופן פנומנלי את הקליעה משלוש, יותר מזה, הוא לא היה הורס את הדברים השוטפים שעובדים מצוין בקבוצה. הוא היה עולה שצריך מהספסל ולא כופה את עצמו על המשחק.

רדנקו כתב:
לא נראה לי שארז ילך על שחקן שהוא 2 לגמרי. גם אם גודס ישוחרר נראה לי שלא יגיע אלינו וארז ימשיך לחפש רכז.

מסכים - זה גם עולה לאור הדברים שלו בחמישיות (יאפשר לרביב להיות יותר יעיל בפאסט ברייק וכו'). עוד שני דברים שנרמזו בראיון, שאותי אישית מצערים:
א. שלא ממהרים למצוא גארד מחליף לקאונסיל :bang:
ב. שלא ויתרו על הרעיון להחליף את owens, שהוא השחקן האהוב עלי בקבוצה :HEART2: .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 05:01 
מעניין, אני דוקא הבנתי בדיוק ההפך מהדברים של ארז:
1. הוא לא שולל הסבה בהדרגה של בראון מכיוון עמדה 3 עד אפילו עמדה 1
2. אוונס כרגע נראה מספיק טוב
3. קאונסיל על חוזה ״יומי/שבועי/חודשי״

מוזר שאתה הבנת דברים אחרים מהראיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 08:58 
מילפורד כתב:

מסכים עם פירוש רש"י של מילפורד לדברי אדלשטיין (אם כי חייבים להודות שלא תמיד ניתן לרדת בקלות לסוף דעתו, הן בגלל סגנון הדיבור ובעיקר בגלל שלא נותנים לסיים משפט באולפנים האלה). מה שלמדתי מדבריו היה שהוא דווקא שמח שיש לו שחקנים כמו בראון ולימונד שלא מקובעים מבחינת העמדה בה הם משחקים, מה שמאפשר גמישות ושינויי מערך, ושתרומה למשחק קבוצתי עשויה לחפות על מגבלות של יכולת אישית (מקרה אוואנס אבל בפירוש לא קאונסיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 09:18 
מילפורד כתב:

אני אחדד את הכוונה שלי:

לא טענתי שאין תכניות להחליף את קאונסיל, ברור שיש. אבל עולה מהדברים של ארז ("יותר חשוב הקבוצה וכו'"), שממשיכים במדיניות (הלדעתי כושלת) של לקחת את הזמן ולחכות לשחקן המושלם.

לעניין owens: שגרשון אמר לו שעכשיו יש לו בעיה כי הוא נתן משחק טוב, ארז אמר שהוא היה בסדר והוא אדם חיובי (או משהו דומה). להגיד אחרי המשחק האחרון, בוא הראה עליונות בצבע על שני סנטרים של צמרת יורוליג, שהוא היה "בסדר"...נראה לי תגובה קצת פושרת מדי.

ברור שאני יוצא פסיכולוג בגרוש כרגע, אבל זאת התחושה שקיבלתי מהראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 11:01 
אוואנס שחקן בסדר גמור, לא סנטר ענק ואימתני, וכן הייתי מעדיף לידו עוד סנטר עב בשר. אך כמו שדובר רבות
בכדורסל לא צריך להיות 2.08 כדי לקחת ריבאונד, צריך לקפוץ חזק ולסגור נכון. הריבאונדרים הכי גדולים בעולם היו די נמוכים.
לכן את מצבת הגבוהים לא הייתי ממהר לשנות במיוחד עכשיו שהם מתחילים להתחבר.

מה שכן רכז זר במקום קאונסיל זה דחוף! שחקן שיודע לרכז, חכם ושגם קולע מבחוץ. אחד שישדרג את הקבוצה
בכמה דרגות. זה לא קל למצוא ולכן אני מאמין שארז לא עושה החתמות סתם ומעדיף לפגוע בפעם אחת ולא להחתיל רכבת זרים כמו לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי מצחיק בתוכנית - אפילו ארז טועה וקורא לאוונס EVANS במקום OWENS :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 12:59 
אוונס בארץ הוא בעצם סנטר לכל דבר. אמנם יש לו נתונים פיזיים של 4 (אפילו 4 ברמת NBA גבוהה אם מדברים על נתונים פיזיים ואתלטיים נטו) ובהגנה אתה מעדיף שהוא ישמור על מספרי 4, אבל התקפית הוא הכי 5 שיש כי הוא בעצם יעיל עם הכדור ביד רק ליד הטבעת והוא לא שחקן שמוריד כדור לרצפה או זורק מבחוץ (כמו הארפר). במילים אחרות, אי אפשר להביא "סנטר אמיתי" ליד אוונס כי זה סתם יצור פקק בהתקפה, אוונס לא יכול לשחק ליד סנטר וזה מה שקצת מגביל את בניית הסגל לידו. בהגנה זה עובד טוב מאוד על שחקנים "רזים" יותר (שון ג'יימס נניח שאוונס לא נתן לו להתקרב לסל אפילו) אבל ברגע שמגיע איזה סנטר עב בשר אין לנו מי שישים עליו גוף. מקווה רק שפרחוסקי ודאנקן לא יחגגו עלינו יותר מדי ביום שני.

באופן כללי אוונס אולי הרוויח קצת זמן אבל אני לא חושב שארז ישנה את דעתו עליו ב-180 מעלות, ובטח לא כל כך מהר. אבל עצם זה שהוא קצת יירד מהרעיון להחליף אותו ויתחיל לדמיין את הקבוצה יחד איתו ולא עם איזו פנטזיה אחרת, אולי יעזור לנו להפיק סוף סוף מג'וש את המקסימום (ויש לו מה לתת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:09 
ב90 אחוז מהמשחקים בליגה סנטר אמיתי זה חסרון
רוב הקבוצות פה משחקות עם 4 בתור 5 ו5 אמיתי לא יכול לשמור על 4 ומצד שני עוד לא ראיתי קבוצה שמנצלת כמו שצריך את ההיתרון של החמש בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:11 
מהפכה כתב:
רוב הקבוצות פה משחקות עם 4 בתור 5 ו5 אמיתי לא יכול לשמור על 4 ומצד שני עוד לא ראיתי קבוצה שמנצלת כמו שצריך את ההיתרון של החמש בהתקפה

זו היתה התכנית של מכבי מולנו כשהם ניסו להשתמש גם בג'יימס וגם בשחוציאניטיס.
לא הסתייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:12 
gigs כתב:

מה שכן רכז זר במקום קאונסיל זה דחוף! שחקן שיודע לרכז, חכם ושגם קולע מבחוץ. אחד שישדרג את הקבוצה
בכמה דרגות. זה לא קל למצוא ולכן אני מאמין שארז לא עושה החתמות סתם ומעדיף לפגוע בפעם אחת ולא להחתיל רכבת זרים כמו לפני שנה.

בעונה שעברה לא עשינו החתמות סתם. כל פעם לקח לנו הרבה מאוד זמן למצוא מחליף והאמת שגם הגיעו שחקנים לא רעים בכלל על הנייר. רמון מור השנה שחקן של 19 נק' למשחק ביורוקאפ, לפני שבוע תפר 25 נק' על הראש של קבוצת צמרת בטורקיה ואתמול קלע 21 מול קבוצה רוסית. ג'רמיין טיילור סיים את העונה שעברה עם 24 נק' למשחק ב-10 משחקים בדי ליג, ובאופן כללי הוא שחקן עם רזומה מרשים מאוד שלא נופל משל טיילר האניקט נניח (נבחר במקום גבוה יותר בדראפט, עשה קריירה מרשימה יותר בארה"ב). דברים לא תמיד מסתדרים מכל מיני סיבות.

באופן כללי להסתכל על זה כאילו הזמן הוא פה הפרמטר המרכזי שקובע אם שחקן יצליח או לא זו ראיה פשטנית ושגויה שפשוט לא עומדת במבחן המציאות, ודיברנו על זה פעם אחר פעם. ברור שלא צריך להביא שחקן חלש רק כדי להחתים ברגע זה, אבל אין שום הבטחה שאם נחכה עוד ועוד יפול פה השחקן האולטימטיבי. לדעתי בדיוק להפך, הזמן משחק לרעתנו ובניגוד ללפני חודש שהשוק היה מפוצץ באופציות (אחרי הניפוי ממחנות ה-NBA), עכשיו הוא יחסית דליל. אם היינו פועלים הרבה יותר מוקדם, היינו יכולים להחתים שחקנים מצוינים שעכשיו כבר סגורים בכל מיני מקומות (רובם בדי ליג).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 נובמבר 2013, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 13:20 
מהפכה כתב:

אני מבין מה אתה אומר ובעיקרון אני גם מסכים, אבל יש קצת בעיה עם ההגדרה של "סנטר אמיתי" כי אם תיקח נניח שחקן כמו אוריאקי או שחקן כמו ריק ג'קסון, אפשר להגדיר אותם כסנטרים אמיתיים אבל הם לא מגבילים אותך יותר מדי בהגנה ובמוביליות (מספיק ניידים וזריזים לגודל שלהם).
שחקן כמו פרחוסקי נניח (סנטר אמיתי "קלאסי"), אני מסכים איתך שלהביא אותו רק לליגה זה די בעייתי. ירושלים הביאו אותו עם מחשבה על אירופה אבל בשביל הליגה שלנו אין לך מה להביא שחקן כזה.

באופן כללי אני נגד כל הקונספט הזה של "סנטר אמיתי" בשביל הפועל בקונסטלציה הנוכחית, צריך אולי שחקן פנים יותר אגרסיבי בריבאונד ובהתקפה מתחת לסל (סטייל סימפסון) אבל "סנטר אמיתי" זה לא העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
מה עם אלישי כדיר? יש דיבור על זה שהוא יעזוב בגלל אליהו..
יש מקום בתקציב בשבילו? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 14:42 
תלמיקו כתב:
מה עם אלישי כדיר? יש דיבור על זה שהוא יעזוב בגלל אליהו..
יש מקום בתקציב בשבילו? :cry:

חחחח הוא מרוויח פלוס מינוס את מה שאוונס והרפר מרוויחים ביחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 18:44 
יפה שהתקשורת דואגת למצב הרוח של כדיר ודקות המשחק שלו
מוזר שלא היה עיסוק דומה בשחקני מכבי שבלו חתם שם
מוזר עוד יותר שלא עוסקים באמת במצב הרוח של נערי הפוסטר שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
אלעד הופמן מאשדוד שבר את עצם הבריח וייעדר לתקופה ארוכה. בין המועמדים להחליפו יוני ניר:

http://www.one.co.il/Article/225837.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 09:44 
יוני ניר במקום אלעד הופמן? כשחסרים להם גארדים? מוזר משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 10:25 
על פי וואלה הם עומדים להחתים את הפורוורד מרכוס לאנדרי (יוני יורד מהפרק?). נראה לי שהם פשוט חייבים להחתים גארד בנוסף.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2697204

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: